PlayStation.Community Blog ›› xerox

4 hozzászólás

2017.07.01. 21:22:39

Utolsó hozzászólás: xerox

2017.07.05. 20:32:37

Megosztás
Értékeld a blogot!
Nolan North érkezésének nagyon sokan örültek, amikor a Bungie és az Activision nagysikerű játékában, Peter Dinklaget, a Ghost eredeti szinkronhangját eddig nem látott módon (újraszinkronizálták visszamenőleg is az összes Ghost monológot és párbeszédet) lecserélték. A Bungie nem volt túl bőbeszédű ez ügyben, tehát beindultak a pletykák és a találgatások, de a mai napig homály fedi a valós okot. A fogadtatás mindenesetre vegyes volt. Sokan örültek az új szinkronhangnak, míg mások eredetibbnek, bölcsebbnek, komolyabbnak tartották Dinklage hangját a kísérőnk, Ghost szerepéhez. Mellesleg a Naughty Dog is kedveli a színészt, hiszen felkérték Nathan Drake és a The Last of Us pszichopata karakterének, Davidnak is a szinkronizálására. Ő az, akivel Ellie elég csúnyán elbánik.
Még mindig Destiny. Az ezer hangszínű Dee Bradley Baker sem maradhat ki a sorból. Számolni sem érdemes mennyi játékban, rajzfilmben megfordult már. Hihetetlen nagy tehetség. Ahogy játszik a hangjával, az valami fenomenális. Talán még Varkis The Loyal hangját is komolyabb effektek nélkül hozza. Azt kell mondjam, a kutakodás közben az ő munkásságán lepődtem meg a legjobban. Nem sok olyan játék van, amiből nem veszi ki a részét, vagy azt is mondhatnám, ahol ő nincs, az nem is létezik.
A teljesség igénye nélkül néhány cím:
Alundra 2, Baldur’s Gate, Metal Gear Solid 2, Kingdom Hearts, Spyro, Tenchu, Viewtiful Joe 1-2, SOCOM II, Final Fantasy X-2, Onimusha, Tales of Symphonia, Doom 3, Shellsock: Nam ’67, Ape Escape, Gears of War, The Darkness, RAGE, Batman: Arkham City, Spore, Portal 2, Diablo III, Minecraft, Star Wars Battlefront II, stb.
Kattints pár másodperc erejéig:
https://youtu.be/D5-P9emLQrI?t=6m42s
Kastély a házban!
A PlayStation tulajdonosok nem igazán találkozhattak Nathan Fillion hangjával ezelőtt. Jórészt csak a Castle című tévésorozatból ismerhetik a filmszínészt, pedig nem ismeretlen számára a videojátékok világa sem. Az Xbox exkluzív Halo videojátékban, a 3. rész óta rendszeresen visszatérő szinkronszínész. Sergant Raynolds, Buck, és Spartan Edward Buck szerepeiben is őt halljuk.
Igaz már a The Taken King kiegészítővel a játék története is új lendületet vett, a Destiny 2. részében még nagyobb hangsúlyt helyeznek a sztorira a fejlesztők. Így talán a kissé kelekótya, de annál jobb pisztolyforgató Cayde-6 szerepében is többet „látjuk” majd.
Ezen a héten egy nagy PlayStation klasszikus tért vissza. Legyen hát övé a végszó. Jess Harnell neve bizonyára senkinek nem mond semmit, pedig a Playstation 2 konzolra érkező Crash videojátékokat már Jess szinkronizálta. És igen, a 2017-es trilógiában is az ő hangját halljuk. Mielőtt kételkednénk tehetségében, jöjjön néhány nagyobb film és videojáték a repertoárjából.
Kingdom Hearts -Dr. Finkelstein, Ratchet & Clank – Smuggler/Plumber/Parrot, Transformers – Ironhead/Barricade, Taz-Mania Theme (ének), Animaniacs Theme (ének)
Hölgyeim és Uraim! Íme Crash:
A blog 3. részében csak és kizárólag a Metal Gear kap majd szerepet. Akit érdekel, tartson velem akkor is.
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
4. xerox  PlayStation.Community tag
2017.07.05. 20:32:37
LV18
Válasz 3. soliduss üzenetére:
Örömmel hallom. :)
A Grimoire kártyákból is jöhetnek az infók, mert úgy tudom az mélyebben belemegy a történetbe. :))
psn id: zomimi78
3. soliduss  A Krónikás
2017.07.05. 16:33:04
LV25
Válasz 2. xerox üzenetére:
Mostmár van időm... és ez lesz a kövi projekt :D
2. xerox  PlayStation.Community tag
2017.07.05. 05:51:02
LV18
Válasz 1. soliduss üzenetére:
Akkor viszont akár pereskedhetnek ők is. A Rockstar is pont ezt kifogásolta Ray Loittában, hogy nem igazán együttműködő a csapattal. Ők ölre is mentek egymással emiatt. A Vice Cityben van egy plakát ami a Nagymenők paródiája lenne, ezt állítólag a kis incidens miatt tették bele a fejlesztők.

Jut eszembe Destiny!
Megcsinálod az 1. rész történetének, sztorikiegészítőinek összefoglalóját?
psn id: zomimi78
1. soliduss  A Krónikás
2017.07.03. 11:54:31
LV25
Destiny-s infó-ban állítólag Peter D. nem nagyon hitt ebben a projektben. Odaadta a hangját, de a bungie folyamatosan basztatta ,hogy ez ugye egy 10 éves ciklus lesz meg minden... Peter persze bólogatott és felvette a lóvét... majd amikor dolgozni kellett volna nem igazán volt hajlandó megjelenni. Állítólag többször faképnél hagyta a stábot... ekkor döntöttek a teljes reszikron mellett Nola N.al..
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV18
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
20131 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
zomimi78
Fórumhozzászólások száma:
8980 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
3019 db
Utolsó belépés:
2019.12.03. 16:22:04
Regisztráció ideje:
2008.10.06. 15:26:39
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea