PlayStation.Community Blog ›› martin

51 hozzászólás

2016.03.18. 23:09:27

Utolsó hozzászólás: Lil

2016.04.09. 13:45:21

Megosztás
Értékeld a blogot!
Nyilván én vagyok ez egyetlen olyan béna faszszopó ebben a faszszopó világban, aki a 12-14 órás ledolgozott napok után járó faszszopó szabadnapját nem faszszopó intézkedéssel akarja tölteni, hanem azzal, hogy pihen. Sehova nem akarok menni, semmit sem akarok csinálni, semmit sem akarok intézni, csak otthon pihenni, és maximum a szemben levő boltig elmenni egy ebédrevalóért. Március 17-ig volt jó a bérletem, amit hosszú évek óta minden faszszopó hónapban megveszek, hogy aztán egy faszszopó se olvashassa rám, hogy lógok.
Igen ám, de ma, 18-án újra munkanap volt. Gondoltam én, a naiv faszszopó, hogy reggel majd 10 perccel korábban indulok el húszezer forinttal a zsebemben, hogy elballagjak a faszszopó jegyautomatáig, mert ez a rohadt faszszopó tetves geci bagázs BKV kitalálta, hogy lehetőleg az összes személyes bérletpénztárt be kell zárni, és inkább faszszopó nyomkodós gépeket kihelyezni.

Gondoltam is előre, hogy itt biztos (fasz)szopás lesz, és bármikor is érek oda, biztos áll majd a gép előtt legalább egy atomkárosult félidióta faszszopó, aki 25 percig csak nyomkodja a képernyőt, mint tót az anyját, anélkül, hogy képes lenne egy faszszopó bérletet megvenni.
Hát, a gép előtt nem állt senki. Mondom mi a fasz van, ez lesz a szerencsenapom?
Odaérek, akarom tolni az adatokat... hát valami címeres barom paraszt tirpák faszszopó nem betörte az automata érintőképernyőjét?

Phűj, mondom, most mi a faszt csináljak? Persze, elindulhattam volna a halál faszára keresni egy másik gépet, de tudom, hogy a legközelebbi vagy 10 perc járásra van. A melóból meg kurvára nem lehet elkésni, úgyhogy bevállaltam a lógást, gondolván, hogy 3 megálló alatt csak nem jön egy faszszopó ellenőr, és a célnál majd veszek bérletet.
Leszállok a célnál, pont félúton a melóba, ott a gép, előtte senki. Oké, kicsit lement a pumpám. Ez nem is volt betörve. Annyira akartam azt a faszszopó bérletet, hogy elmondani nem tudom, tolom neki a számokat, fizetési mód... és nem lehet választani a faszszopó készpénzt, nem, ez a faszszopó gép csak kártyát fogad el, mert biztos valami faszszopó elfelejtette visszajáróval feltölteni.

Mondom ilyen baszdmeg nincs. Ez nem lehet igaz, csak álmodom. Na, de közben az óra ketyeg, muszáj felszállnom a faszszopó villamosra, mert elkésem. Igen ám, de ez a járat a faszszopó ellenőrök kedvenc szopató helye, ahol minden nap a szemem előtt basznak meg valakit, de minden áldott nap, és ha nem büntetnek, akkor vegzálnak.
Mert ezeknek a faszszopó ellenőröknek az a heppjük, hogy csak a nyomorult dolgozót basztatják. A kibaszott szarszagú görény mocskos férget azt nem basztatja, azon röhög, meg parolázik vele, és a faszszopó nyugdíjastól sem kéri soha a személyit, hogy van-e már 80 éves, azok mosolyogva lógnak 10-15 évet, mert itt minden faszszopó ingyen utazik, aki meg van őszülve.
Mindegy, felszállok. Ég a pofám, hogy lógok, ott a pénz a zsebemben, de nem tudok egy faszszopó bérletet venni.

Megérkezem a munkahelyemre. Egy faszszopó nagy tér, ahol valami csoda folytán van egy rendes "emberes" bérletpénztár. Ráfordulok... és 10 ember áll sorba. De nem csak állnak, rendesen sütkéreznek a napon, a faszszopó sor kurvára nem megy, viszont mindenki ráér és csak napozgat. Ez így kivárni a legjobb esetben, ha mindenki azonnal fizet és megy tovább, akkor is 10 perc, de inkább 15, úgyhogy estére halasztom a vásárlást.

Este 10, szépen bezárunk. Én, a szopós faszszopó megyek a pénztár felé... ami 9-kor bezárt. Rá se ránts, martin, te szerencsés faszszopó, hisz két gép is van egymás mellett. Egyik sincs betörve. Elfogadja a készpénzes fizetést... de a faszszopó húszezrest nem. Tolom, simítom, tuszkolom. Nem. Nem baszdmeg, a húszezres nem jó neki. Kiköpi.
Egy ötszázasom van még a húszas mellett. Ez lett volna a holnapi faszszopó üdítőpénzem. Pont indul a buszom. Veszek egy jegyet a sofőrtől 450-ért. Igazából nem is tudom, hogy mit gondoljak.

Holnap reggel újra faszszopó munkanap. Most fél órával előbb indulok majd. Elmegyek a boltba, veszek két kiflit, a 20-assal fizetek. Így lesz tízezresem. Mivel arra nincs esély, hogy a törött képernyőt megjavítsák, újra lógok 3 megállót és megpróbálom a faszszopó készpénz-nemelfogadós gépet. Közben persze remegek, nehogy egy faszszopó ellenőr betaláljon. Aztán, ha az sem jó, lógok a villamoson is. Aztán, ha megint sor áll a pénztárnál, estére hagyom a bérletvásárlást. Aztán majd reménykedem, hogy a 10-est majd elfogadja a faszszopó gép.

Faszszopó Budapest, 2016.
Blog hozzászólások
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
51. Lil  ¯\_(ツ)_/¯
2016.04.09. 13:45:21
LV21
Válasz 50. Lara üzenetére:
Jajj ilyen velem is történt a napokban, majd fbn elmesélem. X)
50. Lara  beauty junkie
2016.04.07. 22:40:28
LV26
Jah és tegnap meg mikor megláttam egy koktélról egy képet a melóhelyen, akkor mondtam, hogy de szeretnék én is koktélozni.
Erre ma mikor bementem, akkor visszajött az egyik munkatárs külföldről és hozott nekünk ajándékot meg töltött mindenkinek rumos kólát, úgy várt minket köszöntővel.

Na mondom és csak tegnap küldtem ki a koktélos kívánságot. :)
Az új energiákban, emberiség életének jelenlegi átalakulásaiban ilyen gyorsan valósulnak meg a dolgok. :)
Persze a félelem, gyűlölet, harag, azok ilyen gátló, lassító tényezők a beteljesülésnél, de amúgy tényleg felgyorsultak az események. :)
49. Lara  beauty junkie
2016.04.07. 22:32:41
LV26
Múltkor is szerencsés voltam vasárnap, mikor megvettem a hétfői bérletet. :)
3 napot kitoltam, így másnaptól kértem.
Betoltam a 10-est. Kidobta a bérletet. Majd hallom, hogy dolgozott a drága, zümmögtette a visszajáró pénzt, 500 Ft-ot, de nem adta ki.
Így odaraktam a kezemet a réshez. És pont éreztem a szélét. Megfogtam és kihúztam. :) Kijött gyönyörűen. :)
Mögöttem volt két csaj, odaengedtem őket. Majd visszaálltam mégis a sorba, újra. Mert mondom áh abból az 500 Ft-ból amit visszakaptam csak veszek egy jegyet, ha mégis jönne ellenőr, hisz a bérlet holnaptól szól, gondolataink teremtő erejével meg tisztában vagyunk.

És a csajok már nem tudtak venni jegyet, mert mást írt ki. Mérgelődtek is. Én meg mikor odaálltam megint, akkor pötyögtem volna, erre kiírta, hogy üzemen kívül. :)
Így megnyugodtam, mosolyogva álltam ki. Egyrészt, hogy lelkiismeretem rendben van, megpróbáltam jegyet venni, bemantráztam, hogy minden rendben lesz az úton. (És úgy is volt. ) Másrészt, hogy vigyáztak fentről és elintézhettem, hogy megvehessem a bérletet. :) A pénzt is visszakaphattam.
Ilyenkor mindig hálás vagyok, mert óriási csodák ezek, hogy segítik az embert mindig. Pont utánam romlott el az automata, nem alattam. :) Ha együtt működsz az univerzummal, ő is együtt működik veled. :) Hálás vagyok, hogy van rá pénzem, meg tudom venni a bérletet, és hogy sikeresen el is tudtam intézni. És egy hónapot meg még a munkahely is támogatott, azt is sikerült bevonzani a hálával. Mert előző hónapban olyan örömet éreztem, hogy tényleg meg tudom venni, kifizethetem a szolgáltatást és utazhatok, hogy pár napra rá felajánlották, hogy 1 hónapra megkaphattam a melóhelyi bérletet, így abban a hónapban meg nem kellett vennem. :) Így ruhákat vettem a pénzből. :)
48. Attis37  PlayStation.Community tag
2016.04.07. 19:56:15
LV5
Valakinek ku@a nagy biznicc volt a fass,pó bkk-automaták üzemeltetése. Vagy nem működik,ahogy leírtad,vagy nincs benne elég zseton,hogy visszakapd a téged megilletőt,vagy egyszerűen ótvar fos,nem érzékel semmit,stb,,, Nos,nem mintha a "lelkitezsvír" máv-as nyerőautomata jobb lenne. Ma lesz harmadik hete,hogy email-ben szerelmet vallunk egymásnak vasutasékkal,mert a f.szopó automatájuk lenyelte egy ezresemet,majd pofátlanul az arcomba vigyorgott a kecseg gépje,hogy asszongya: a windows hibát észlel,leáll.... Kössz bazzeg,se jegy,se "cséndzs"vissza... :/ De azért mutassam már be a háromhetes jegyemet...
Az életben legfontosabb a Család.
47. bruta-hun  PlayStation.Community tag
2016.03.28. 10:44:16
LV5
Válasz 46. Lara üzenetére:
Igen, 4 vagy több türelmetlen faszszopó vagy akik mindenkit annak tartanak :) Na amíg azok várják, hogy a kedves pénztáros megírja kézzel a számlát annak van egy hangulata :D
sör
46. Lara  beauty junkie
2016.03.27. 21:51:29
LV26
Válasz 45. bruta-hun üzenetére:
De hol áll 4 martin? A sorban? :D
Ezen most akkorát nevettem. Túl sok whiskey-s csokit ettem már. :D
45. bruta-hun  PlayStation.Community tag
2016.03.27. 21:10:04
LV5
Bankkártya, persze itthon a fizuk 40% hivatalos és elmegy rezsire, a borítékból meg jó a bérlet, vagyis lenne :D Viszont két kollégámnak is benyelte már a kártyát is.

Egy kis segítség mindenkinek: MÁV-nál is lehet Budapest bérletet venni, én ott veszem a vonat bérlet mellé, bár ha számla kell azt KÉZZEL írják, szóval el kell viselni, hogy 4 "martin" áll mögötted.
sör
44. PSti  PlayStation.Community tag
2016.03.26. 10:18:24
LV5
Legközelebbre: Újságosnál lehet jegyet venni, normális áron, 350-ért.
43. jabulani  MINDENHATÓ
2016.03.26. 07:39:39
LV21
Én a végére vártam a sárgaszínű 30ezres faszszopó csekket.
(Vagy 20ezrest, tököm tudja mennyire büntetnek a faszszopó pesten)
One Shot-One kill. No luck,Just skill
42. Lil  ¯\_(ツ)_/¯
2016.03.24. 20:07:17
LV21
+4
Válasz 39. Sakamoto_14 üzenetére:
oh, természetesen igazad van. Nyilván vidéken meg külföldön nem is történnek ilyen faszságok.
Ahogy betettem a lábam hollandiába megbüntetett a f@sszopó kaller a vonaton, mert (most figyelj), habár feltöltöttem a personal OV chipkártyám 10 euróval, és habár be is csekkoltam a sárga kártyaolvasónál, de láss csodát, a kártyámmal valami történt, míg a vonaton utaztam, és a kaller gépe azt írta ki, hogy blokkolva van. Ezért írt nekem egy felszólítást 44 euróról. Magasról lesz@rta, hogy azt sem tudom, mi a rosseb történik éppen, sőt, majdnem hogy azt se, hogy hol vagyok, annyit mondott, hogy menjek be Utrechtben a customer service centerbe, és kérdezzem meg, hogy mi a nyavalya van a kártyámmal. Így is tettem, mire ott közölték velem, hogy először ki kell töltenem egy formanyomtatványt, kifizetni 8 eurót az új kártyára, meg a 44 euró büntit, és majd valamikor ebből visszakapok 35-öt, ha bebizonyítják, hogy a vonaton sült be a kártya, meg ha van holland bankszámlám. És ekkor egymásra néztünk a barátnőmmel, és megfogalmazódott bennünk a gondolat, hogy b@sszák meg jó nagy f@sszal az utcasarki, piros cipellős öreganyjukat, nincs az az isten, hogy azt a pénzt én befizessem. Vadiúj vadnyugat.
41. matzy  PlayStation.Community tag
2016.03.24. 05:48:31
LV2
Golffal mi van?
PSN ID: janimaci ; IRL: Szakértő ; GamerTag: -
40. HUN_GERGO  PlayStation.Community tag
2016.03.23. 22:21:13
LV15
Válasz 37. Zsolt üzenetére:
A blaha budapest "szaros segglyuka". xD
39. Sakamoto_14  A bölcs
2016.03.23. 11:55:44
LV20
Mennyire nem hiányoznak ezek az "apróságok" Budapestről. Újbóli felismerés, hogy vidék vagy külföld. Kösz.
38. daddy1989  PlayStation.Community tag
2016.03.22. 21:31:27
LV10
Jó a kép! :)
Winter is Coming...
37. Zsolt  PlayStation.Community tag
2016.03.22. 09:55:36
LV11
Én mindig fel vagyok készülve a legrosszabbra, így sosem szívatom meg magam. A bérletet előre is meg lehet venni (akár hónapokra előre is), én mindig egy-két nappal a lejárat előtt már beszerzem a következőt. Most is egy picit kalandos volt a vásárlás, mert bár működött az első gép, egy ponton nem engedett tovább, így ott kellett hagynom. Szerintem azért van betörve sok képernyő, mert nem egyedi az eset és páran jól felhúzzák magukat az ilyen technikai problémákon. :) Még volt dolgom a városban, és egy másik automatából gond nélkül tudtam venni később. Mindig kártyával fizetek, nem is értem, a mai világban ki az, aki mindent készpénzzel fizet. Én a piacon és néha az éttermeken kívül nem is használok kápét. Van egyáltalán olyan munkáltató, aki nem utalja a fizetést?

Más: nemrég költöztem Budapestre, még fedezem fel a várost, egyre beljebb merészkedek. Tegnap a Blaháig mentem, elsőre nem is tűnt olyan vészesnek, de aztán a buszmegállóban szimultán megszólított egy öreg néni, egy csöves és egy gyanús cigus. A néni valami értelmetlen indokkal kért pénzt (“nem tudok aludni, 200 forintot tudna adni?”), a csövest nem is hagytam beszélni, a cigó meg az időre volt kíváncsi (gondolom a telefonomon kellett volna megnéznem). Örültem, mikor lett végre egy kis tömeg és mást kezdtek el b*sztatni. Legközelebb inkább Budán kirándulok.
36. DanielBiG  PlayStation.Community tag
2016.03.21. 21:31:11
LV5
Magyarország (te faszszopó), én így szeretlek! :D
Ghost Recon WILDLANDS Magyar Közössége
35. SteveY  the gunner
2016.03.21. 09:28:13
LV22
Szopás az élet.
Kedvellek öreg, de bántani foglak!
34. Bazsika  PlayStation.Community tag
2016.03.21. 09:24:21
LV3
Egy kicsit kevésnek érzem benne a káromkodást! :D
I swear to drunk,i'm not god!
33. kicccsawo  PlayStation.Community tag
2016.03.21. 08:06:53
LV13
Elővétel?
Kis szakadék-koszodék peremkerületi proligyerek
32. Tevez11  PlayStation.Community tag
2016.03.19. 20:40:12
LV23
+1
"Annyira akartam azt a faszszopó bérletet, hogy elmondani nem tudom....."

Rílok.
"A fakezemmel,lekaszabolok pár Baszadékot"ArgFan75
31. ps2true  -A LEGNAGYOBB-
2016.03.19. 18:57:13
LV24
Faszszopó világ!
Playstation
30. ColdHand  Szerkesztő
2016.03.19. 17:14:00
LV22
Válasz 25. RottenSniffer üzenetére:
Vezettél már a fővárosban?
Nem én írom a szabályokat. Én csak kitalálom őket!
29. GokuvsVegita  toymaker
2016.03.19. 16:53:37
LV4
Elolvastam a végéig, hiába írtad ki, hogy ne olvassam el. :D

Vicces volt elolvasni, de magán a helyzeten lehet nevetni. Ez lenne Budapest? Hát szerintem jó itt nekem vidéken! :)
28. Villa  PlayStation.Community tag
2016.03.19. 16:50:00
LV11
Válasz 27. ufonauta üzenetére:
faszszopók a pékek is? :D
27. ufonauta  PlayStation.Community tag
2016.03.19. 16:08:41
LV15
+1
Csak ne sós kiflit vegyél ,mert ha nem eszed meg hamar olyan trutyis lesz teteje mert ráolvad a só :( Utálom azt.
26. zola0306  SonsOfSaRock
2016.03.19. 15:59:15
LV16
Mikor majd a 2 kifliért a Deákkal fizetsz,az eladó is el fog morzsolni egy "mocskos faszszopó"-t a bajsza alatt,na majd az lesz zseniális! :D
Remélem a "neked se legyen jobb mint nekem" ábrázattal adtad oda neki! :D

5*
"Nem isten az ami ilyennek teremtett!"
25. RottenSniffer  PlayStation.Community tag
2016.03.19. 15:56:53
LV6
Válasz 20. ColdHand üzenetére:
Csak olcsóbb. :D De annyira nem rossz, mint a buszon szagolgatni a hajléktalanokat, hallgatni a mokkák eszmecseréit, kerülgetni a húgytócsát a padlón...
Inkább autóznék, nem vagyok idegbeteg típus, van türelmem. De a buszon néha elfogy...
Bolond kutyás néni
24. bundas01  Hivatásos Troll
2016.03.19. 15:36:25
LV20
Válasz 23. Greg üzenetére:
Tudom. Meg nem is lehet mindenhol otthagyni. Szerencsére sikerült a dolgaim úgy alakítani, hogy tudjam naponta használni.
Na ez is egy m.f.,színtén nagy a pofája:D
23. Greg  PlayStation.Community tag
2016.03.19. 15:09:07
LV25
Válasz 22. bundas01 üzenetére:
Nem rossz de mindenhova azzal sem lehet menni.

LV426
22. bundas01  Hivatásos Troll
2016.03.19. 14:04:18
LV20
ezért bicajozok
Na ez is egy m.f.,színtén nagy a pofája:D
21. Rinity  PlayStation.Community tag
2016.03.19. 13:44:18
LV6
Még egész jól jártál, múltkor Böjti pénzét egy az egyben benyelte egy ilyen "faszszopó" automata.
Leda atomica
20. ColdHand  Szerkesztő
2016.03.19. 13:24:09
LV22
Válasz 13. RottenSniffer üzenetére:
Mert autóval utazni a városban felér egy zen meditációval, mi? :D
Nem én írom a szabályokat. Én csak kitalálom őket!
19. ColdHand  Szerkesztő
2016.03.19. 13:23:12
LV22
Csak harmincötször szerepel a "faszszopó" szó ebben a faszszopó blogban. :)
(+1 a kép)
Nem én írom a szabályokat. Én csak kitalálom őket!
18. Totoro  PlayStation.Community tag
2016.03.19. 13:18:54
LV6
El se olvastam ^^ (vicceltem)
Mirror, mirror on the wall..
17. rottenbull  PlayStation.Community tag
2016.03.19. 12:48:48
LV9
Válasz 16. Greg üzenetére:
Jaja :D
16. Greg  PlayStation.Community tag
2016.03.19. 12:46:36
LV25
Válasz 15. rottenbull üzenetére:
Az a f@szszopó ?! ;D
LV426
15. rottenbull  PlayStation.Community tag
2016.03.19. 12:16:31
LV9
+1
Az lett volna az igazi, ha jon az ellenor is :D
14. kurogane  PlayStation.Community tag
2016.03.19. 10:53:32
LV6
Szep a kulalakod martin.Azt a fasszopo alairasod le is mentem es polora nyomatom xd
13. RottenSniffer  PlayStation.Community tag
2016.03.19. 10:02:59
LV6
Válasz 12. Villa üzenetére:
Autóval lassan olcsóbb közlekedni. A tömegközlekedés által okozott stressz megfizethetetlen, minden másra ott a MasterCard.
Bolond kutyás néni
12. Villa  PlayStation.Community tag
2016.03.19. 09:23:32
LV11
most már értem miért járnak sokan kocsival pesten
11. Alien  PlayStation.Community tag
2016.03.19. 09:13:09
LV10
át tudom érezni. pár hete az asszony bérlete is lejárt, mondom reggel elviszem kocsival az első automatáig. neten rákerestem a legközelebbire ami egy villamos megállóban volt: persze, hogy beszüntették, mert gondolom nem volt rentábilis. jött a vadászat, a villamos vonalán haladva vizslattuk hol lehet még, majd 4-5 megállóval arrébb találtunk, el is késett szegénykém.

hasonló gondolataim voltak nekem is....:)
10. Penge70  PlayStation.Community tag
2016.03.19. 07:46:35
LV22
a zélet apró örömei, ill. bosszantó dolgai :)
a kép epic :D
9. zodiac55  PlayStation.Community tag
2016.03.19. 07:32:23
LV12
Mi két hete voltunk "faszszopók". Elmentünk a "faszszopó Budapestre" kirándulásra, arra a faszszopó űrkiállításra, faszszopó szakadó esőben. Persze a sok faszszopó aznap akart menni, így sikerült egy négy órás faszszopó-sorba belefutni. Átmentünk a Természettudományi Múzeumba, de ez a BKV esetében mi is szoptuk a... 46 gyereknek meg 3 tanárnak kellett volna vonaljegy, de mondanom sem kell, hogy a három tetvedék automata közül egy sem működött, a pénztárnál a sor pedig majdnem a Széll Kálmán téri mozgólépcsőnél volt... Javasolnám a BKV felvételét a hungarikumok közé...
"Si vis pacem, para bellum."
8. Greg  PlayStation.Community tag
2016.03.19. 03:45:09
LV25
Egyébként ez képernyőbetörés itt a VIII. kerületben a 32-sek terénél rendszeres. Mondjuk ez várható sajnos, ami üveg vagy plexi az előbb- utóbb irritál valakit és be "kell" hogy törje.
LV426
7. Greg  PlayStation.Community tag
2016.03.19. 03:41:02
LV25
Ez tényleg idegesítő hogy zárják be sorra a bérletpénztárakat és kényszerítenek az automatára. Én akkor sem tolom be egy gépbe a 20 vagy 10 ezrest. Ha benyeli foghatom a fejem, szerencsére itt a Corvin negyednél megmaradt a pénztár.
LV426
6. gaccsi  PlayStation.Community tag
2016.03.19. 00:44:39
LV4
+1
-1
A hab a tortán másnap reggel a boltban meg ez lenne:

- Két kifli. Mást ezenkívül?
- Köszönöm nem. Sorry, csak nagy pénzem van.
- Mennyire nagy?
- 20-as
- ...akkor majd legközelebb.
- A faszszopót legközelebb!
5. RottenSniffer  PlayStation.Community tag
2016.03.19. 00:43:23
LV6
Már zizeg a szemem a sok faszszopótól, jókat nevettem és szemöldökráncoltam olvasás közben. :D
Mert ez Budapest! Az ország lüktető szíve, Európa közepe! Hát a Nagy Pali faszát, azt...! Utálom én is.
Bolond kutyás néni
4. Lara  beauty junkie
2016.03.18. 23:51:34
LV26
Na hát a jegyre ráírni. :) Akkor már menjen oda valami kis smiley is vagy kisvirág, hogy jól záruljon azért a vége. :D Vagy emelkedettebben, jobb energiában induljon a kövi. :D
3. Prince  PlayStation.Community tag
2016.03.18. 23:30:01
LV2
Végre valaki le tudja írni nyelvtanilag helyesen a "faszszopó" szót...
Everybody walk the dinosaur!
2. Lara  beauty junkie
2016.03.18. 23:28:04
LV26
Hát ezen akkorákat kacarásztam most. :D Világbajnok.
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
LV27
Főszerkesztő
PSC Kredit
46966 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
martin
Fórumhozzászólások száma:
8364 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
17259 db
Utolsó belépés:
2020.02.21. 00:33:41
Regisztráció ideje:
2008.10.03. 14:10:30
Barátaim:

PlayStation®Network Online ID

PlayStation.Community Trófea