PlayStation.Community Blog ›› wooltur

11 hozzászólás

2014.05.16. 11:05:43

Utolsó hozzászólás: noumar1986

2014.05.26. 08:25:22

Megosztás
Értékeld a blogot!
Előző blogomban azt a 3 játékot gyűjtöttem össze, amiktől nagyon sokat vártam, és amik a legnagyobb csalódást okozták az előző generációban számomra. Most azt a 3 játék következik, amiktől szinte semmit sem vártam, vagy vmi pocsadék, hányadék cuccra számítottam, és ennek ellenére tökre jól elszórakoztam velük. Ez nem azt jelenti, h ezek a generáció legjobbjai, csak ezek a játékok okozták a legnagyobb pozitív csalódást nekem.

TOP 3.: Call of Duty World at War

Megint egy 2.vh-s játék. Unalmas, monoton, megint a szegény "hűdegonosz nagyon csúnya, butanácik" ellen kell lövöldözni, a nagyon hős, hűdefasza amcsikkal. Na kb. így álltam hozzá a játékhoz mikor bejelentették. Szerettem az a PS2-es CoD-okat, de már a könyökömön jött ki a 2.vh. Mindig ugyan az volt, már nagyon úntam. Főleg úgy, h a 4. rész végre szakítva az eddigi részekkel, a modernkorba repített minket, és ezt egész jól tálalva elénk, ami nagyon tetszett. Aztán jött a WaW, megint ugyan az a séma, mondom fasza, ezt már meg se veszem. Majd megjelent az 576 Konzol benne a WaW teszt. Gondoltam elolvasom, baj nem lehet belőle. Egész jókat mondott ott róla a tesztelő, de ami meglepett, h vmi zombis módot is tettek bele. Mondom azt meg mi a fsznak? Na ez tuti nem kell, szutyok. De haverom azért is megvette Xbox-ra, majd áthívott, h nézzem meg milyen fasza lett.
Először a kampánnyal kezdtük, ami tényleg nem volt rossz. A szovjet történet eléggé bejött, jól elkapták a nekem tetsző hangulatot, na és leszakadó testrészek, és fröcsögő vér nagyot dobott számomra a hangulaton. Tetszett. Majd jött a zombi gyilok. Úgy ültem neki, h ez írtó nagy fszág lesz. De a játékmód annyira megtetszett, h a fél napot csak ennek az egyetlen módnak a nyüstölésével töltük. Nagyon jól szórakoztam vele! Annyira jól, h megvettem én is, és brutálisan sokat toltam csak a zombis módját. Aztán haver is vett egy PS3-at, hozzá egy WaW-ot, majd a DLC-ket és nem volt megállás. Hajnalig tartó zámbó gyilok volt heteken keresztül, és komolyan mondom a mai napig nem szórakoztam ilyen jól egyetlen bugyuta játékmóddal sem. A zombi mészárlás annyira megtetszett, h csak ezért vettem meg később a Black Ops szériát is.
Lehet fikázni a CoD-ot, lehet szapulni a fejlesztőket, de nállam a World at War a generáció egyik legkellemesebb csalódása volt.
TOP 2.: Borderlands

Fura egy játék ez a Borderlands. Mikor elkezdtek szálingózni az első hírek a játékról bevallom egyeltalán nem hozott lázba. Egy agyatlan, idióta tucathentelős lövöldét láttam benne, ami beleraktak co-op funkciót. Pár hírcikk elolvasása után már annyira hidegen hagyott, h a megjelenő tesztet se néztem meg, h mennyi pontott kapott.
Egyik netes ismerősöm viszont ódákat zengett róla, h mekkora király lett, és, h nálla az év játéka stb. Addig addig mondogatta, h míg végül, elkezdtem utánna nézni az anyagnak. Elöször itt a PSC-n olvastam tesztet róla, ami alapján nem is tűnt olyan rossznak. Majd gameplay videókat csekkolgattam a youtube-on. S kezdett egyre jobban megtetszeni a kicsike. Ám a végső lökést az adta meg, mikor fölnéztem a Platinum Shop oldalára, és láttam, h most akciós a játék. Szóltam egyik haveromnak, h meg kéne venni és akkor tolhatnánk 3-an. Mondta, h ok. Meg is vettük, és utánna nem volt megállás. Annyira magába szippantott a játék, h nem bírtam letenni amíg nem csilingelt a platina. Majd jöttek a DLC-k amik bár annyira nem voltak ütősek (kivéve a zombis) de azért megint odaszögeztek a tv elé. Nagyon tetszett a játék beteg humora, maga a világ, a fejlődési rendszer, a kasztok, a cell shaded grafika, claptrap, minden! Egyszerűen nem bírtam belekötni az anyagba!
Amennyire nem érdekelt a cucc, annyira megtetszett végül.
TOP 1.: SAW

Végül elérkeztünk a generáció számomra legnagyobb pozitív csalódásához. Most lehet sokan néznek nagyokat, h ezen meg mi tetszett nekem. Nos akkor lássuk.
A Fűrész filmeket sztem mindenki ismeri, így a bemutatásuktól eltekintenék. Annyit azért leírok, h nekem a első két rész nagyon tetszett, a többi viszont már csak pénzlehúzás. A játékról csupa rosszat hallottam, a tesztekben is orrba szájba lehúzták. Nekem is az jött le minden infómorzsa alapján, h ezt biza nagyon elbszták. Ám egy ismerősöm, aki nagy Fűrész fan, ezek ellenére is megvette és nagyon dícsérte, h milyen jó lett. Bevallom nem akartam neki hinni, de azért kölcsönkértem, mondom kipottyan belőlbe pár trófea, azt adom is vissza. De nem így lett.
Első amivel szembesültem, h a játék bűnranda. Nem annyira mint ahogy írták, de biza csúnya. A 2., hogy a harcrendszer nagyon nehezen elsajátítható, nagyon nyögve nyelős. De mikor ráéreztem a lényegére, utánna már nem volt vele bajom. Az első meglepetést, a feladványok okozták. Meglepően jók voltak, ötletesek, kellően nehezek, és változatosra sikeredtek. Utánna ami szembetűnt, h a készítők figyeltek arra, h ez biza egy horror, és itt ott elszórtak ilyen parás részeket, mint pl. a háttérben elsurran vmi, vagy a tök sötétben előttem nagy csörömpölés közepette összedől egy rakás deszka stb. Ezek sokat dobtak a hangulaton. Főleg azért mert sok horror játék már elfelejtette, h a játékost nem szabad egyből a mélyvízbe dobni, hanem eleinte csak sejtetni kell vele, h itt komoly bajok lesznek. Ezen kívül még olyan apróságok is voltak, amik dobtak az összképen, pl. gőzölgő hulla, ami fölött a forró levegő miatt lobog a levegő, vagy a jól sikerült fény árnyék efekt stb. De ami a legjobban tetszett az, h vissza tudták adni a Fűrész filmek hangulatát.
Egy szó mint száz, számomra ez volt a generáció legpozitívabb csalódása. Amekkora szrt vártam, annyira megtetszett a végére a játék. Persze ez nem azt jelenti, h ez a legjobb játék számomra az előző generációban. Szó sincs róla, még a topp 20-ban sincs benne. Mindössze ez volt az a játék, amitől a legkevesebbet vártam és a legtöbbet nyújtotta nekem.
Köszönöm mindenkinek aki elolvasta eme agymenésemet. Mindenki további jó játékot kívánok. :D
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
11. noumar1986  PlayStation.Community tag
2014.05.26. 08:25:22
LV1
Szerintem a COD WaW egész jó.Mondjuk a multi hozzá az elvárt szintet , zombie mod meg fantasztikus.
A Saw játékot kipróbáltam de szerintem borzalmas ,szenvedés vele játszani.A SAW csak az élvezi aki mazohista vagy szeret gyilkolásokat nézni.
Borderlands-ről nem tudok semmit mondani.
10. wooltur  PlayStation.Community tag
2014.05.23. 19:48:53
LV16
Válasz 9. REWEN87hu üzenetére:
így van, ha annyi 100ft-osom lenne, mint amennyi zámbót legyaktunk, már milliomos lennék :D
R.I.P. Brúnó :-(
9. REWEN87hu  PlayStation.Community tag
2014.05.21. 20:30:59
LV8
A jó öreg COD szerintem 200órãt el zombiztunk ês tőbbet megőltünk mint a resident filmekben Milla Jovovich XD mennyire hiányzik egy jó ww2 játék
PS3 ID: rewen87hu ps4 id: vsanya87
8. Totoro  PlayStation.Community tag
2014.05.21. 14:37:48
LV6
Ezek közül egyikkel sem játszottam.
A CoD sosem vonzott, a Borderlands közelébe csak kétszer kerültem, ebből is egy alkalommal lepasszoltam és Mafia 2-ztem helyette.
A SAW meg.. én az összes filmjét végig ültem böcsülettel, tetszett is kb. az első 4 film, a játék meg sajnos senkinek nincs meg, így csak a trailert csodáltam meg és egy-két végigjátszásba kukkantottam bele.
Mirror, mirror on the wall..
7. amstel80  PlayStation.Community tag
2014.05.17. 17:41:28
LV5
SAW egy szar de a WaW a legjobb cod és a border tabu de ez a Te ízlésed! ha kificamodott is:)
"Megvagy tetvesgörény mostpróbálj meg ugrándozni"
6. JINBOBEK  PlayStation.Community tag
2014.05.17. 07:57:19
LV11
Szerintem a csalódás mindenkinél szinte más listát mutatna! Bár nem játszottam ezekkel, de megvan nekem is a kis listám :)
Mindig legyen egy "B" terv!
5. Greg  PlayStation.Community tag
2014.05.16. 16:14:20
LV25
A COD WaW tényleg nagyon jó volt (akármennyire is lerágott csont a II: világháborús FPS). Jó lenne PS4-re egy COD WaW 2. ;)
LV426
4. SiC  PlayStation.Community tag
2014.05.16. 14:56:08
LV14
WaW: Kimaradt, nem is erdekel.
Borderlands: <3
Saw: Annak ellenere, hogy nagyon rossz, en is elveztem.
"paraszt a dumam, a te bajod ha nem erted"
3. wooltur  PlayStation.Community tag
2014.05.16. 13:05:37
LV16
Válasz 2. simon7109 üzenetére:
pozitív csalódások
tod, kellemesen csalódni vmiben ;)
R.I.P. Brúnó :-(
2. simon7109  PlayStation.Community tag
2014.05.16. 11:49:22
LV18
Ő, nem írtad el a címet? :D
Mert ahogy írsz róluk, nekem nem tűnik úgy, hogy ezek csalódások voltak számodra.
PSN: misi2mezei
1. szikla85  PlayStation.Community tag
2014.05.16. 11:29:05
LV14
Oh a jó öreg Borderlands :) Az amikor hazaértem melóból 11 - 1/2 12 körül aztán be tettem a ps-be, mondván lemegyek párat lőni, erre : b@szdmeg hajnali 3 van :D Az arénás DLC az egy nagy g***ség volt főleg az utolsó 3 coliseum. A Zombis DLC az tényleg nagyon jó volt :) A harmadik dlc-t elkezdtem, de soha nem fejeztem be, majd valamikor beszerzem újra a GOTY-t, ahogy majd a Borderlands 2 Goty-t.
I'm never asked for this
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV16
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
19313 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
.
Fórumhozzászólások száma:
4180 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
3225 db
Utolsó belépés:
2019.08.20. 17:53:27
Regisztráció ideje:
2009.04.22. 19:12:08
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea

PlayStation®Network Online ID