PlayStation.Community Blog ›› MajorJoca

90 hozzászólás

2014.04.12. 17:54:38

Utolsó hozzászólás: Sektor

2014.07.07. 18:33:42

Megosztás
Értékeld a blogot!
"Házinyúlra nem lövünk", ahogy az ókori antarktiszi beduin-indián közmondás tartja. Ez a gimnáziumi környezetemben annyit jelent, hogy osztálytárssal ne járj. És ez az elv az, ami képes mindent elbaltázni egy szempillantás alatt.
Van egy lány az osztályban. Eléggé csendes, de aki megismeri, az megtudhatja, hogy ő a legfaszább csaj, akit valaha láttam. Mintha a fejemből pottyant volna ki a tökéletes lánynak vélt eszményképem. Teste nem épp vékony, inkább zömök, de elképesztő az alakja. Arca káprázatosan gyönyörű hatalmas barna szemekkel. A humorát mintha tőlem lopta volna. És egyszerűen ugyan olyan, mint én! Ugyanaz az érdeklődési kör, ugyanazok a hobbik, ugyanazok a kedvenc dolgok (sorozat, film, játékok...). Még az álommunkája is az, hogy Naughty Dog-nál vagy Ubisoft-nál élhesse ki vágyait. Természetesen nekem is az az álmom, hogy grafikus designer ("dízájner") legyek egy istencsászár vállalatnál. És mi a franc? Az osztályomban még a fiúk többsége se ismeri Naughty Dog-ot (vagy Ubisoftot), nemhogy az egyik legjobb csaj az osztályban.

Na szóval, ott tartottam, hogy van ez a csodálatos lány. Vettem a bátorságot, és összebarátkoztam vele. Nem olyan öribari stílusban, mert azért mégis csak tetszik. Egy ideig csak jó ismerősök voltunk, de egy nap elhatároztam, hogy elhívom valahova. A szobatársam felajánlott egy pofogadást (aki nem tudja mi az, az nem tudom honnan jött (no harag!)), miszerint ahány nappal halasztom a meghívást, annyi pofont ad. Hát igen, egy kiadós pofont azért kaptam, de másnapra már hívtam is a csajt. Tök sirály volt minden addig, amíg nem válaszolt. De miután kinyitotta a száját, és az első szó az volt, hogy bocsi... Egy világ dőlt össze bennem. Meghökkentem, de nyugodtan vártam a további választ. Aztán végleg "meghaltam", mikor meghallottam az okot/kifogást: "Nem szeretnék osztálytárssal ismerkedni".
BUMM! Remek!
Milyen hülye kifogás ez?! Most komolyan? Tudom-tudom, sokan gondolják ezt, de ha valaki azt meri mondani, hogy ez olyan, mint a munkatárssal való viszonykezdeményezés, az ne is olvassa tovább!
Ez gimi, az aszfalt szerelmére! Miért ne járnánk?
A dolog annyira kikészített, hogy kellett egy pszichológus. Természetesen van egy jó barátom, aki úgyszintén hasonló elveken él, mint én. És megértő, ami jó. Tehát megkérdeztem tőle, hogy mi a f*sz van most. Ő meg elmondta, hogy három dolog miatt mondhatja ezt egy csaj:
1. Ha osztálytárssal jársz, hamar megunod a párod, mert egész nap vele lennél.
2. Ha neadjisten összevesznénk, akkor el kell viselnünk egymás pofáját a hátralévő 3-4 évben (plusz-mínusz néhány év).
3. Ronda vagy. Vagy hasonló ok, ami kinyilvánítása bántó lenne, így egyszerűbb elintézni egy "házinyulas" kifogással.

Na. A szobatársammal (akinek úgyszintén kiöntöttem azt a p*csalelkem) rájöttünk (vagy épp kiakadtunk), hogy mennyire hülyeség az egész:
1. Ha nem osztálytárssal, hanem évfolyamtárssal vagy egy idősebb (talán fiatalabb) sráccal jönnek össze, akkor ugyanannyit találkoznak, mintha osztálytárssal lennének. Elvégre szünetekben úgyis találkoznak, osztálytárssal pedig nem szerelmeskednek órán (max. ha együtt ülnek... MAX!). Sok órán nem is látom a csajt, mert más órákon vagyunk. Tehát itt már bukott a kifogás.
2. Ha összeveszünk, akkor leszarjuk egymást. Mit zavar az, hogy mit csinál utána? Tudom-tudom, zavarhat néha, de az csak az első pár nap (hét, a k*rva anyját). Ha a csaj dob, akkor valószínűleg nem fogod többet érdekelni. A fiú padlóra kerül, de utána felkel, nem béna. Ha esetleg mégis zavarná a csajt, hogy a fiú él és virul, és féltékeny lenne, akkor meg mi a fasznak dobta?
Másrészről pedig ha attól aggódna, hogy én dobnám, akkor hülye, mert mindenki tudja, hogy én sose dobnék egy lányt. Én ha valakit megszeretek, akkor azt tényleg megszeretem. Sajnos én az a típusú ember vagyok, aki képes feladni a függetlenségét egy párért, és akár most, 15 évesen is összeházasodnék egy lánnyal (ezt csak arra értem, hogy nem érdekel, ha elveszíteném a szabadságot, és a sok lehetőséget, amit fiatalként/szingliként/nem elkötelezettként próbálhatnék ki). Tehát én nem dobnám, úgyhogy a szakítás utáni feszültség nem lenne.
3. Ha ronda vagyok, akkor megszívtam. Bár nem hiszem, hogy az lennék (nem vagyok egoista, beképzelt alak... sőt, sosem dicsérem magam, talán viccből sem), mert több lánynak is tetszek/tetszettem.
Egyetlen egy okot tudok csak látni, ami miatt nem kedvelne: test. Elég vékony vagyok (nem az a csontsovány, nyomigyerek típusú), viszont ahogy én ismerem a csajt, nem is a testalkatra bukik.

Egy másik aggasztó dolog az osztályomban, hogy van egy lány, akinek egy tizedikes pasija van. Már 2-3 éve járnak, és rettentően imádják egymást. Ezt viszont kétféleképpen lehet látni:
- Szerintem bizonyíték arra, hogy lehet olyannal járni, akivel egyfolytában vagy, hisz ők minden szünetben elrohannak egymáshoz, és kiélvezik az öt-tíz perces szüneteket.
- Az osztálytársnőim szerint bizonyíték arra, hogy nem osztálytárssal kell járni, így tovább tarthat a kapcsolat.

Nem tudom mit tegyek. A csaj nem nagyon akart velem mostanában beszélni. Még arra se volt képes, hogy megkérdezzen valamit a tananyagból (barátnőjén keresztül kérdezte meg tőlem).
Ő az első olyan csaj (volt már elég sok csaj előtte, de ilyen nem), akivel azért járnék, mert egy istenkirálycsászár személyisége van, és nem is érdekelne, hogy hogy néz ki (attól még mindig dögös), csupán a társaságától lennék boldog. És mivel imádja a filmeket (nem, nem a csajosokat), ezért az "átmehetek filmet nézni" kijelentés tényleg filmnézésre utalna. Semmi többre, csak mi ketten és a film.......

Ha képes voltál elolvasni, akkor nagyon köszönöm! :) Kevés ember van, aki meghallgatott. Aki pedig mégis, az össze volt velem zárva, és kénytelen volt meghallgatni. :D (Tomi, a szobatársam)
Blog hozzászólások
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
90. Sektor  PlayStation.Community tag
2014.07.07. 18:33:42
LV3
Válasz 89. Marshal üzenetére:
Ennyi, 1 taxis haveromtól hallottam
hogy csak a baszás!!!
Adom.
Mixing.Dj/Progressive
89. Marshal  PlayStation.Community tag
2014.07.03. 15:01:12
LV1
Azért jó lett volna megdugni. Egyben tanácsolom is, akit csak tudsz dugj meg, ne válogass. Én 11 éve élek boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatban - ebből kilenc év házasság - , de ezen a szemléleten semmit nem változtattam. Csak most óvatosabban csinálom, mint 11 éve. Egy jó szex többet ér, mint egy rövid szerelem. És ahhoz, hogy dugjatok, tulajdonképpen járni sem kell.
"Csak okosan kóstolgasd a másikat!"
88. MajorJoca  PlayStation.Community tag
2014.07.03. 14:08:01
LV5
Eléggé nem aktuális már a dolog (volt már barátnőm az incidens után), de azért ideírom, hogy végül mi volt az ok:

A csaj "cölibátusban" él. Nagyon nem akar összejönni senkivel. Kiderült, hogy nagyon is bírja a fejem, és legjófejebbnek tart, csak ő megfogadta, hogy sose pasizik. :)
Mondom, a dolog már rég felejtős, sikerült barátnőt találnom, és jóban is vagyok ezzel a csajjal is.
"Killing monsters."
87. TCr64EU  Choose life
2014.04.17. 15:00:05
LV22
Válasz 85. Tevez11 üzenetére:
:DDDDDDDDDDDD
"Mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!"
86. ladib  PlayStation.Community tag
2014.04.17. 13:54:28
LV1
Válasz 84. MajorJoca üzenetére:
Vannak olyan lányok, akik nem akarnak senkitől semmilyen komolyabb kapcsolatot. Általában ezek a legértelmesebb és egyben legszebb csajok. Ilyen az élet.
85. Tevez11  PlayStation.Community tag
2014.04.16. 18:45:56
LV23
".....hogy a barátnőmnek a menstruáló lányok jönnek be........."

Akkor biztos nem nyelte le............:(
"A fakezemmel,lekaszabolok pár Baszadékot"ArgFan75
84. MajorJoca  PlayStation.Community tag
2014.04.16. 17:40:29
LV5
Imádom a sulit! :) Hála az iskolának, ma (szerda) nem volt tanítás, helyette ilyen programokkal teli nap. Például: mindenféle kísérlet kipróbálása kémián (semmi számolás/képlet!!!!!!), akadálypályák, pingpong/foci bajnokságok, kvízműsorok, szkanderverseny, LoL bajnokság...
Sok mindent kipróbáltam, a fantasy kvízt is. Volt egy feladatsor, amit a Trónok Harcáról állítottak össze. Gondoltam megpróbálom.
Később kiderült, hogy a kérdéssort a csaj (aki tetszik) állította össze a programra. Nagyon nagy GoT fan. Az egész után hozzá kerültek a tesztek.
Javítás közben végig motyogott a barátnőinek, hogy senki se tudott semmit, pedig könnyű volt. Akarva akaratlanul odaszóltam, hogy tényleg az volt, szinte alap. A csaj pedig helyeselt, és belekezdtünk egy hosszas diskurálásba, hogy "mindegyik kérdés tök logikus". Nagyon jó volt, hogy a kínos esetünk után végre találtunk egy közös pontot, amin jól eldumáltunk. :) Nagyon jól esett...
"Killing monsters."
83. Alex  PlayStation.Community tag
2014.04.16. 13:53:54
LV13
Válasz 59. Aki23 üzenetére:
Azt de utaltam en is...30 ember elott rendszeresen megkaptam a tanartol, hogy ha szeretem ezt a lanyt akkor ezt meg ezt kell csinalnom. hat anyadat gondoltam azt kellene csinalni inkabb.
SouthernPlayalisticCadillacMusic
82. MajorJoca  PlayStation.Community tag
2014.04.15. 16:11:08
LV5
Válasz 81. TCr64EU üzenetére:
Értem én. :) Túlreagáltam, ilyen vagyok. :P Legalább észrevettem..
"Killing monsters."
81. TCr64EU  Choose life
2014.04.15. 16:07:24
LV22
Válasz 80. MajorJoca üzenetére:
Félre ne érts, semmi bajom veled (hogy is lehetne, hiszen nem ismerlek), de ha valami kiszúrja az ember szemét, ott nem lehet hibakereső üzemmódról beszélni.
"Mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!"
80. MajorJoca  PlayStation.Community tag
2014.04.15. 16:05:01
LV5
Válasz 79. TCr64EU üzenetére:
Bocs, kurva voltam. :P
"Killing monsters."
79. TCr64EU  Choose life
2014.04.15. 16:03:00
LV22
Válasz 78. MajorJoca üzenetére:
Komolyan azt várod egy abszolút vegyes közönségtől, hogy mindenki egyből benyeljen mindent, amit ide bárki "papírra vet"?
Ha egy ilyen "szennyes kirakástól" (csak hogy téged idézzelek) csak empátiát és sajnálatot vársz kiváltani azokból, akiknek kiteregetsz, akkor szvsz rossz felületet választottál a kiteregetésre.
Nők Lapja online, vagy valami hasonló célravezetőbb lenne.
"Mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!"
78. MajorJoca  PlayStation.Community tag
2014.04.15. 15:56:29
LV5
Válasz 77. TCr64EU üzenetére:
Milyen fantasztikus érzés, hogy kirakok egy kis szennyest mindenki elé, és rögtön a hibakeresés. Wonderful, really...
"Killing monsters."
77. TCr64EU  Choose life
2014.04.15. 15:54:57
LV22
Válasz 76. MajorJoca üzenetére:
Nem tudom, hogy mikor és mi történt.
Nem mondtam, hogy nem hiszek neked, de azt sem, hogy igen.
"Mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!"
76. MajorJoca  PlayStation.Community tag
2014.04.15. 15:50:38
LV5
Válasz 75. TCr64EU üzenetére:
Miért, sántít? Mondtam, hogy én az a szerelmes típus vagy. 13 voltam, és beleszerettem egy 15-be. És igen, nem volt még fiatalabb barátnőm.
Eléggé zavar, hogy hirtelen senki se hisz nekem. Mi történt?
"Killing monsters."
75. TCr64EU  Choose life
2014.04.15. 15:47:12
LV22
Válasz 71. MajorJoca üzenetére:
Na, várjálmáregykicsit cimbora.
15 éves vagy. Korábban volt egy csajod, akivel 1 évig együtt voltál, de kiderült, hogy a vérespuncit szereti... nem érzed úgy, hogy ez azért sántít egy csöppet?
"Mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!"
74. Penge70  PlayStation.Community tag
2014.04.15. 15:36:34
LV22
Válasz 69. MajorJoca üzenetére:
persze :)
73. MajorJoca  PlayStation.Community tag
2014.04.15. 15:27:35
LV5
Válasz 72. Citroghost üzenetére:
Mindent ki kell próbálni... -_-
"Killing monsters."
72. Citroghost  The Engineer
2014.04.15. 15:25:46
LV15
Válasz 71. MajorJoca üzenetére:
Annyi idősen csoda, ha van olyan lány, aki bármit is ésszerűen csinál, szóval no problem. :D
71. MajorJoca  PlayStation.Community tag
2014.04.15. 15:08:26
LV5
Válasz 70. TCr64EU üzenetére:
Szomszéd csaj (egy nagyon nagy gyerekkori barátnő) látta, egy durvább bulin. Az eset a magyarázatlan szakításunk után történt (gondolom ezért lett szakítás előtte). A legrosszabb, hogy az exem azt mondta, miután rákérdeztem, hogy ő ilyen, és mindig is ilyen lesz. Mikor próbáltam megérteni, hogy miért jött velem össze, ő csak a "ezt nem értenéd" válasszal jött.
"Killing monsters."
70. TCr64EU  Choose life
2014.04.15. 15:03:25
LV22
Válasz 67. MajorJoca üzenetére:
És ezt honnan tudtad meg?
"Mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!"
69. MajorJoca  PlayStation.Community tag
2014.04.15. 15:01:10
LV5
Válasz 68. Penge70 üzenetére:
Én sem hiszek olyanokban, akik az állatokra gerjednek. És mégis léteznek... túl beteg a világ. :P
"Killing monsters."
68. Penge70  PlayStation.Community tag
2014.04.15. 14:59:27
LV22
Válasz 65. MajorJoca üzenetére:
ezt szerinted ki hiszi el?
mert én nem :)
67. MajorJoca  PlayStation.Community tag
2014.04.15. 14:53:02
LV5
Válasz 66. TCr64EU üzenetére:
Mái napig rejtély, hogy mi célból jött velem össze (és maradt velem...)
"Killing monsters."
66. TCr64EU  Choose life
2014.04.15. 14:50:34
LV22
Válasz 65. MajorJoca üzenetére:
Akkor viszont nem értem...
(A menstruáló lányokon kívül azért Te is bejöttél neki?)
"Mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!"
65. MajorJoca  PlayStation.Community tag
2014.04.15. 14:46:41
LV5
Válasz 64. TCr64EU üzenetére:
Nem hiszem, hogy össze fognak. Ha tudnád, hogy miken mentem keresztül (az éves kapcsolatom után kiderül, hogy a barátnőmnek a menstruáló lányok jönnek be... ez csak egy...), akkor nem írtad volna az alábbit. :P
"Killing monsters."
64. TCr64EU  Choose life
2014.04.15. 13:00:07
LV22
Hát haver, ha ez a dolog így megrázott, akkor a későbbiekben téged 1-2 alkalommal nagyon csúnyán össze fognak törni a csajok / nők.
Aztán majd rájössz... :)
"Mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!"
63. MajorJoca  PlayStation.Community tag
2014.04.15. 09:26:02
LV5
Válasz 59. Aki23 üzenetére:
Elég faszok lehettek. :P Én ha összevesztem egy osztálytársammal, akkor leszartuk egymást. Eleve szar volt, minek rontottuk volna a helyzetet? És legalább gyorsan elmúlott a feszkó.
"Killing monsters."
62. xetron  PlayStation.Community tag
2014.04.14. 21:23:42
LV20
Válasz 59. Aki23 üzenetére:
Sajnos ebbe van vlami ! Nekem is az egyik osztálytársam magányügyeit tárgyaltuk folyton ofő órán és még elsőnek vicces volt, de már 2-3 alk után már elég unalmas és idegesítő volt.
Ultra Super Mega Combo Breaker .....
61. xetron  PlayStation.Community tag
2014.04.14. 21:20:41
LV20
Válasz 56. MajorJoca üzenetére:
Na akkord kérdezd meg a csajt, hogy eljönne veled valahova, úgy mint barátok :)
Bnőjét akkor meg hagyd, ha nincs rá gusztusod !
Ultra Super Mega Combo Breaker .....
60. Villa  PlayStation.Community tag
2014.04.14. 20:39:59
LV11
Válasz 59. Aki23 üzenetére:
elég gyökér lehetett a csaj, ha kürtölte a dolgokat
59. Aki23  PlayStation.Community tag
2014.04.14. 18:49:56
LV19
Válasz 53. jabulani üzenetére:
Szerintem érthető. Én is ezt gondoltam sokáig azt haverom összejött osztálytársunkal amikor meg szétmentek a csaj kicsit nehezen viselte azt minden szar titkát, kellemetlen dolgát szétkürtölte a suliba, most nem azért, de elég kellemetlen úgy suliba járni, h még a tanárok is a te magánéletedről beszélnek. Az osztályfönőki órák nagy része is a kapcsolatuk hülyeségeivel ment el, mert a tanár úgy érezte pont neki kell megoldani kettejük gondját, na én amiket ott láttam utána megfogadtam, h nem járok olyannal akivel napi szinten kötelezően kommunikálni kell, mert hiába kicsi rá az esély, h pont kifogok egy ilyen szitut évekig szophatók, munka esetén tovább is.
58. wooltur  PlayStation.Community tag
2014.04.14. 18:10:50
LV16
Válasz 15. BloodyDeathH üzenetére:
Te egy állat vagy! :D
R.I.P. Brúnó :-(
57. Villa  PlayStation.Community tag
2014.04.14. 16:49:04
LV11
Válasz 56. MajorJoca üzenetére:
xD jobb mint a barátok közt :D
Am akkor lehet azért mondta, h nem megy veled, mert tudja, hogy bnője beléd van esve és nem akar vitát stb.
56. MajorJoca  PlayStation.Community tag
2014.04.14. 14:53:43
LV5
Válasz 49. xetron üzenetére:
Nem tudom, hogy te most egy ilyen jós vagy, vagy valami... Pont tegnap (mielőtt írtad a kommentet) tudtam meg, hogy a csaj barátnője belém van esve. Nem az én esetem, főleg, hogy full hülye (nem sértés, de tényleg az.). És kancsal (sosem raktam a kinézetet első helyre, de azért én is ember vagyok)
"Killing monsters."
55. MajorJoca  PlayStation.Community tag
2014.04.14. 14:50:51
LV5
Válasz 53. jabulani üzenetére:
Eddig a te hozzászólásod a legjobb. :) Köszi :)
"Killing monsters."
54. Sektor  PlayStation.Community tag
2014.04.14. 13:14:54
LV3
Azért ne ess mély apátiaba öcsém, annyi nő van mint égen a csillag. ;)
Ja, és még 1 dolog:
Mindenki baszik, csak nem mindenkivel.
Mixing.Dj/Progressive
53. jabulani  MINDENHATÓ
2014.04.14. 07:23:59
LV21
Szerintem is egy faszság hogy nem lehet járni osztálytárssal! Miért ne lehetne? Milliárd kapcsolat van osztálytárs meg munkahelyen, ez nagyon nem lehet kifogás, itt inkább más van a dologban. Én helyedben próbálkoznék, minimum addig míg nem kapok értelmes választ hogy vajon miért nem. Mondjuk kicsit érdekes hogy azt mondod 15 évesen házasodnál de te tudod :) Mondjuk ha ezt a lányt tényleg neked teremtették akkor megértem.
Lényeg, ne add fel! Másokra szerintem ne hallgass, ezt neked kell megoldani, ha nem adod fel, hidd el célba érsz.
Sok sikert :)
One Shot-One kill. No luck,Just skill
52. Rinity  PlayStation.Community tag
2014.04.13. 22:53:25
LV6
Válasz 51. VarkD üzenetére:
szegény srác, 15 évesen még ne csesszétek már el ..:D
Leda atomica
51. VarkD
2014.04.13. 21:53:26
LV3
https://www.youtube.com/watch?v=qpy03ddniMI örök igazság 0:43-nál
Otherworld.hu
50. VarkD
2014.04.13. 21:34:55
LV3
Amúgy amikor gimis éveimben vak voltam és szerelmes én is ugyanígy voltam vele, mint Te. Soha nem hagynám el, csak őt szeretném, lemondanék érte mindenről stb, de hidd el minden utcasarkon vár egy újabb szerelem (és nem a kurvákra gondolok :DD), persze képletesen értve.
Otherworld.hu
49. xetron  PlayStation.Community tag
2014.04.13. 20:05:09
LV20
Taktika

Ismerkedj össze a legjobb bnőjével és kérd a segítségét, ha csúnya, ha nem csúnya érdeklődj utána.
Ha csúnya:
Hints el néhány dolgot magadról, amiket ő tuti vissza fog mondani a csajnak.(vagy intézd úgy, hogy vissza mondja) Legfőképpen az elején érdemes tisztázni vele, hogy csak barátok vagytok, több ebből nem lesz. (ne mond, éreztesd vele)
Ha jó csaj:
Nyomulj rá és ha kis csaj féltékeny lesz rá, akkor tudni fogod, hogy érez irántad vlamit.
Ha nem féltékeny, akkor is van egy csajod, akivel kipróbálhatsz ezt azt kötöttségek nélkül.
Ha igen és továbbra is érdekel, hívd el egy szuper randira :)
Utána hmmm és DOBD KI a PI______ ! (Ne kérdezd miért, ha rám hallgatsz kidobod)

Utána ami fog történni azt én rád bízom !
De sajnálom a mostani generációnak, nincs aki ezeket a dolgokat elmagyarázza :)

Vége

( Ha azt akarod a fent említettek sikerüljenek, érdemes Bnő közelébe mindig ,,jó arcnak lenni" és mindenből csak 50% adjál bele azaz nem kell neked lenned a vicc királynak, vagy aki hülyét csinál magából stb Egy dolog kell és csak annyi, hogy legyen meg benned meg az a plusz meg mindig, amire bármelyik csaj azt mondja neked, hogy egy randiba benne van.
A másik dolog, öreg nagy hiba .... elsőnek ismerkedés sulin kívül utána randi aztán a nagy összeborulás. )
Ultra Super Mega Combo Breaker .....
48. SOLDIER  49%Motherfucker/51%SonOfABitch
2014.04.13. 19:19:26
LV11
Válasz 46. Rinity üzenetére:
Ha valóban optimista lenne, nem a kurvázás jutott volna először az eszébe. :D
Please to meet you... Hope you guess my name.
47. SOLDIER  49%Motherfucker/51%SonOfABitch
2014.04.13. 19:08:51
LV11
Ha kicsit benő a fejed lágya, de megbánod még ezt a blogot te jó ég! :D
De ne emelj piedesztálra sose senkit, fölösleges (ez főleg a blog elejére).
Please to meet you... Hope you guess my name.
46. Rinity  PlayStation.Community tag
2014.04.13. 18:41:13
LV6
Válasz 43. HUN_GERGO üzenetére:
Micsoda optimizmus :)
Leda atomica
45. Rinity  PlayStation.Community tag
2014.04.13. 18:38:27
LV6
Válasz 42. MajorJoca üzenetére:
Mi lesz ha összejöttök és végül szétmentek? Szar lesz igen. Ciki lesz, talán.
De ha meg sem próbálod, évekig bánni fogod, hogy nem volt elég bátorságod legalább megkérdezni.
Légy büszke magadra, arra, hogy bátor voltál, és kiálltál az érzéseid mellett.
Következőket tenném: szarnék a fejére /legalábbis úgy tennék/ és a többi csajt fűzném. A lányok imádják ha leszarod őket.
Ne kérdezd miért.
Kurva ideges lesz, és piszkálni fogja legbelül milyen hülye volt.
Leda atomica
44. MajorJoca  PlayStation.Community tag
2014.04.13. 17:18:32
LV5
Válasz 43. HUN_GERGO üzenetére:
Utolsó mondat ismerős. :/ És ahhoz képest, hogy tudom, nem szabad "jobban szeretni", mint a másik, mindig elkövetem. Ezért van, hogy eddig mindig a csaj dobott... és szerintem ez nálam ilyen is marad. :P
"Killing monsters."
43. HUN_GERGO  PlayStation.Community tag
2014.04.13. 16:54:21
LV15
A nők zöme aljas, sose azt mondják ki amit valójában gondolnak. Közbe meg lehet rád masztizik esténként. xD menjetek el kurvázni a haverokkal... vagy keményen csajozni. Anno nekünk is azt kellett volna csinálni, nem leragadni a gimis szerelemnél évekig, bár az se volt rossz azért. De ahogy lent többen is írták minél több csajszit kell megdönteni. És jó későn megállapodni, mert 30+ évesen már nem lesz olyan könnyű

Más! Ha összejössz egy lánnyal akkor az legyen a lényeg, hogy ő jobban ragaszkodjon mint te hozzá, mert ha fordítva van könnyen otthagy a fenébe az első adandó alkalommal.
42. MajorJoca  PlayStation.Community tag
2014.04.13. 16:19:43
LV5
Válasz 41. karez üzenetére:
Wow. Optimism at the top. Szerintem ha összejönnénk (nem azt mondom, hogy fogunk), akkor nem szenvedés és keserűség lenne. De mindenki máshogy látja. :P
"Killing monsters."
41. karez  PlayStation.Community tag
2014.04.13. 16:05:08
LV4
Lépj tovább.
Ezen már nem lehet szépíteni/javítani rajta.

Örök igazság, ha a nő kimondja a nem-et, akkor azt ő onnantól kezdve örökké meg is fogja tartani.
ha véletlenül mégis összejönnétek, csak szenvedés és keserűség lenne mindennap. A veszekedések száma is hirtelen megduplázódik, nincs másnap bocsánat kérés stb. egyszerűen kész ennyi volt a dolog.
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
LV5
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
4724 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Major József
Fórumhozzászólások száma:
1894 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
369 db
Utolsó belépés:
2019.02.20. 23:38:33
Regisztráció ideje:
2012.12.24. 09:31:39
Barátaim:

PlayStation®Network Online ID

PlayStation.Community Trófea