PlayStation.Community Blog ›› Villa

52 hozzászólás

2014.02.28. 20:01:26

Utolsó hozzászólás: rottenbull

2014.03.11. 13:07:30

Megosztás
Értékeld a blogot!
Nos mivel még itt community-n sehol sem láttam, hogy erről lett van szó, kíváncsi vagyok, hogy kinek mi a véleménye az ukrán helyzetről?
Szerintem abszolut megérthető az ott élő emberek reakciója!
Vajon hazánkra is ráférne egy hasonló? Mennyi ideig fog tartani? Lesz-e hatással a világra?
Blog hozzászólások
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
52. rottenbull  PlayStation.Community tag
2014.03.11. 13:07:30
LV9
Válasz 51. Villa üzenetére:
Honnan tudnank mi azt.Akik Magyarorszagon belul vannak,azokkal gondolom semmi kul,akik Karpataljan tengodnek,majd kiderul.
A legrosszabb ami varhat rajuk,hogy autonom allamkent kell tovabb folytassak,de nem hinnem,hogy odaig elfajulna a helyzet.
Gyanitom maradnak majd Ukranok,csak kisebb lesz a terulet,amit ezutan igy hivhatnak.
51. Villa  PlayStation.Community tag
2014.03.09. 11:42:06
LV11
Válasz 50. rottenbull üzenetére:
csak a MAGYAR-okkal mi lesz, engem első sorban az érdekel.
50. rottenbull  PlayStation.Community tag
2014.03.09. 10:07:25
LV9
Szoval igazam lett,buktak a Krim-et.
Amugy meg ti komolyan egyutt ereztek az Ukranokkal?
Kapjatok mar elo egy torikonyvet,es nezzetek meg,hogy kiket is sajnaltok annyira.
Nem veletlen az sem,hogy csak es kizarolag Kijevben tortentek zavargasok.A Krimiek a szutyok Tatarokat kiveve gyakorlatilag maguktol allnak at az Orszokhoz,de mas teruletek is jeleztek csatlakozasi szandekukat.
Az egesz tortenet alatt a Lengyelekben csalodtam hatalmasat,akik nemhogy elfelejtettek benyujtani az ukranoknak a szamlat a tomeges kinzasokert es brutalis eroszakert,de kepmutatoan egyutt akarnak erezni veluk.
Azon viszont behaltam,hogy Klicsko milyeneket nyilatkozik,tenyleg nem az eszeert lett politikus,ez nyilvanvalo.

Amugy meg az,amit itt emlegettek,hogy az Oroszok szarul allnak,meg rezsim,stb,amik itt elhangzottak,kisse naiv szemleletre utalnak.
Az oroszok,koszonik jol vannak,senki sem mer baszakodni veluk.
Ha a magyar politika nem lett volna arogans es nagy pofaju,akkor a mai napig lehetne exportaljunk az oroszokhoz,sem az iparunk,sem a mezogazdasagunk nem ment volna tonkre.Most a Paksi projekt miatt felemeltek nehany tiltast,igy ujra elindulhat a kereskedelem,ami kell,mint egy falat kenyer.
49. Villa  PlayStation.Community tag
2014.03.05. 23:51:57
LV11
Válasz 48. MrZ üzenetére:
akk te burokban élsz?
48. MrZ  La Peste Noire
2014.03.04. 18:11:38
LV12
Én azt se tudom miről van szó.
" Egy bolond százat csinál....ez az én hobbim. "
47. ALF22  Son of Liberty
2014.03.02. 17:23:37
LV26
Válasz 46. Aki23 üzenetére:
Az ENSZ egy kirakat szervezet lett sajnos. Vmelyik tagállam megsérti az emberi jogokat, összeül a BT, ahol a két haver ruszki és kína vétóz bármilyen szankciót is (elvégre nem ítélnek el olyat amit saját országukban is elkövetnek). Ilyenkor egyedül marad a nyugati szövetség. Ha lép vmit akkor egyoldalúan teszi és máris értelmetlen az egész ENSZ, meg BT pereputty.
A NATO meg "önvédelemre van berendezkedve". Aki megtámadja az egyik tagállamot , a többiek megvédik. Hirtelen nem jut eszembe volt-e példa konkrét háborúra. A görög-török viszály helyi szinten megy, a 2001es támadás meg terrortámadás volt (szal nem kimondott ország az ország ellen).
Ukrajna nem NATO tag, szal marad a BT ami ahogy írtam szart se ér.

Igazából jó pár példa volt az elmúlt 20-25évben arra,hogy mennyire nem tud mit kezdeni a civilizáltabb világ a konfliktusokra. Az EU semmit se tudott tenni a dél szláv háborúban. Jött az USA azt megoldotta, de ahogy látni ez is csak törékeny béke lett.
Aztán volt,hogy az USA sikeresen lezavarta az Öböl háborút '91ben, hogy aztán ott is hagyja szaddamot a helyén (érthetetlen miért).
Szomáliában kamerák kereszttüzében szálltak partra a tengerészgyalogosok, azt végül kivonultak mert nem tudták megoldani az ottani helyzetet (lévén az se volt egy kimondott háborús helyzet). Szal az EU töketlen, az USA meg bár oda tud csapni, de megoldani a helyzetet ő sem tudja.

Ahogy most olvastam a ruszkik ellen is a G8aból való kizárást tudnák egyenlőre megcsinálni. Ruszkiknak fontos a földgáz biztonságos eljuttatása nyugatra (elvégre abból él). Őnekik legalább annyira nem érdekük egy háború mint másnak. Ezért mondom,hogy blöffölnek, meg keménykednek, nehogy vhogy elzavarják őket Krímből.

Erdélyes téma annyira nem izgat. Egyrészt pics.nyi ország vagyunk, bár divatrepülővel. Másrészt csodálkoznák ,ha bármelyik ország is füle botját mozdítaná értünk (és meg is értem miért).
Hozhatunk akármilyen törvényt külhoni védelemről az is csak arra lenne jó mint a ruszkiknál,hogy keménykedjünk, játszuk a nagyfiút.
Mióta léttrejött a TEK azóta ez vmi feltünési vágy minálunk,hogy ide oda repkedünk, ha vmi történik a világban egy magyarral. Felborul egy busz, meg megy is a TEK, de ha idehaza történik akkor kimegy a mentő (ahogy kell).
Visszatérve a ruszkikhoz. Annakidején (talán 10éve) azért jött létre az a törvény a külhoni polgárok védelméről ,mert majmolta az USA-t.
Meg persze,hogy erre hivatkozva bevonuljon akárhová butatott céllal (stratégia célként). Persze nem közép európára gondoltak, hanem ott náluk a környéken (abházia, meg most krím is ilyen).
46. Aki23  PlayStation.Community tag
2014.03.02. 13:45:14
LV19
Válasz 44. ALF22 üzenetére:
Értem, csak akkor minek van a NATO, ENSZ stb szervezet? Mert amit most az oroszok tesznek szembemegy( tudom előtte is nemegyszer szart rá oroszország és az usa) vele. Meg ki elől védik meg a Krimet? Az ukránok egy követ nem dobtak rá egyetlen egy oroszra se és akkor most azzal jönnek az oroszok, h meg kell védeni őket? Ennél még nekünk is több okunk lenne bevonulni Erdélybe. És itt jön majd a másik probléma, ha ezt végig viszik az oroszok a többi nép mért ne tehetné meg? Akkor mi is bevonulhatunk Erdélybe, mert meg kell védeni a magyarokat?
45. ALF22  Son of Liberty
2014.03.02. 13:01:41
LV26
Válasz 44. ALF22 üzenetére:
elejét javítom: "ukrajna nem fontos nekik"
44. ALF22  Son of Liberty
2014.03.02. 13:01:06
LV26
Válasz 42. Aki23 üzenetére:
Ezzel én is egyetértek. Én csak azt mondom,hogy van egy fontos területük. Rizsázhatnak ezerrel a orosz polgárok védelméről , de nekik csak a kikötő a fontos.
Mai világban usa-t elnézve mondhatni luxus egy háború nem fontos területekért. Márpedig ukrajna nagyrésze fontos nekik. Nekik (pont mint a kínaiaknak) piacok kellenek mert az pénzt hoz. A háború viszont viszi a pénzt.
Lehet nem beszélnek róla sokat, de a ruszki gazdaság jelenleg kurva szarul áll. A sikeresnek hitt fölgáz bulijuk már előre le van amortizálódva. jelenleg nagyon sok pénz befolyik a költségvetésbe csak ebből. DE! Rohad a rendszerük és fejleszteniük kell, meg bővíteni, mert 5-10-15év múlva ott állnak mint most az irániak: akiknek van ugyan olajuk mégse tudnak megélni belőlük fejlesztés és piac nélkül. Szal a földgázhoz sok pénz kell,hogy továbbra is tudjanak majd szállítani. Ehhez viszont a ruszkiknak nincs elég pénzük és nyugati befektetőket keresnek. Na ezek után mire mennének egy globális konfliktussal? Semmire. Erődemonstráció zajlik, meg a helyi ruszkikkal próbálják megvédeni Krímet. Sodródnak, azt meglátják mer-e vki lépni ellenük vmit.
43. Villa  PlayStation.Community tag
2014.03.02. 12:13:06
LV11
Válasz 42. Aki23 üzenetére:
Országunkat már eladtuk paks-al a ruszkiknak....
42. Aki23  PlayStation.Community tag
2014.03.02. 12:00:20
LV19
Válasz 40. ALF22 üzenetére:
Mért egy ukrán háború nem lenne hatással európára főleg a keleti országokra? Ha krim leszakad a keleti részek is követni fogják és akkor háború lesz és, ha ezt hagyjuk végünk, ha az oroszok minden megtorlás nélkül bevonulhatnak ukrajnába akkor 20-30 éven belül ide is bejönnek, a németekkel már eljátszották ezt, mert azt hitték, h elég nekik csehország meg ausztria, ott is rábasztunk meg az egész eu szerintem itt is ráfogunk megint.
41. Tevez11  PlayStation.Community tag
2014.03.02. 11:43:22
LV23
Putyin monnyon le!
Majd a fletó,mesterházi,bajnai bohóctársulat rendet tesz.
"A fakezemmel,lekaszabolok pár Baszadékot"ArgFan75
40. ALF22  Son of Liberty
2014.03.02. 09:09:19
LV26
Válasz 9. Aki23 üzenetére:
Krimi félsziget kurva kényes pont. Azt a területet erediteleg az oroszok adták oda ukrajnának. De később a szovjet birodalom itt építette ki a Fekete tengeri flottáját. Ezt béréik az ukránoktól. Kerül amibe kerül, de ilyen fontos stratégiai pontot nem fognak csak úgy átadni akárki is fenyegeti meg őket. Az a helyzet,hogy ott van egy kur.a nagy hadosztály és ki az aki izmozásból rá tudná venni,hogy húzzanak el onnan.
Nekem spec rohadtul nem tetszik, ha egy ország más területén ezt csinálja, de ha önként nem megy el mit lehet csinálni? Egy holland katona menjen oda és ölesse meg magát ezért?
Ha egy nyugati ország lenne így vagy úgy meg lehetne oldani,de pont egy rezsimes országgal ezt nem lehet megoldani, ha ő nem akarja. A legegyszerűbb módja vmi gazdasági kényszerbe vinni a ruszkikat,de azzal is mit érnénk el? Oroszország így is szarban van, de amíg az elnökük fenn tudja tartani a jólétét magának nem fog lemondani arról.
Krími félsziget ráadásul tele van oroszokkal. Sose tudnának ott ukránok hatalmat csinálni maguknak. Pont ugyanaz a helyzet mint a Grúz abháziában. Ott se tudtak mit csinálni: különvált, a ruszkik elismerték, a világ meg nem, azt ennyi. Azóta se tud beleszólni Grúzia.
39. ALF22  Son of Liberty
2014.03.02. 08:59:23
LV26
Válasz 28. Alex üzenetére:
Apám kedvenc filmje a Keresztapa trilógia. Rendszeresen idéz a filmből jelenetet ami kerek perec ráillik erre a fideszes garmadára.
Az egyik pont az amit te is írtál: majd egyszer szólnak és akkor benyújtják a számlát.
Alapítvány, pénzosztás, zsarolás, minden megtalálható idehaza.

Egy dologban különbözik a rendszerünk: annyira hülye,hogy tönkreteszik azt is akitől szedik a lóvét.
2014.03.02. 01:29:40
LV4
Válasz 35. bundas01 üzenetére:
Kb rákérdeztem arra, ami egyértelmű xD
Ratchet and Clank forever:)
2014.03.02. 01:29:06
LV4
Válasz 35. bundas01 üzenetére:
Na jó ez hülye kérdés volt Sorry :D
Ratchet and Clank forever:)
2014.03.02. 01:28:39
LV4
Válasz 33. rottenbull üzenetére:
Attól, hogy nem néz ki jól a helyzet, ne feledjük, hogy a "közöttük nincs összetartás" nemzete képes ilyen sokáig kitartani, több ezer embert, és félkatonai szervezetben élni. Szóval jah. Egyértelmű, hogyha az oroszok bemennek oda, akkor annyi volt, de az orosz állam ezt nem fogja magáról lemosni soha a büdös életbe. Sztem ami otthon megy, az meg a vicc kategóriába való. Mindenki ül a seggén, aki meg megmondja a frankót azt meg hülyének nézik. Ennek ellenére, aki lelécel az egy hülye, de ha otthon marad, akkor meg azért hülye mert minek van otthon ha nem tetszik neki a rendszer... Szóval otthon akkora káosz van, meg össze vissza beszélés, hogy nekem jelen állás szerint, jobb kint külföldön a nyugiban, az ukránoknak meg kitartást!!!!
Ratchet and Clank forever:)
35. bundas01  Hivatásos Troll
2014.03.02. 01:26:55
LV20
Válasz 34. roland31 üzenetére:
"Nem tudom mi érdekük lehet egy olyan emberből, aki elbaszott egy országot. "

Talán az, hogy az inasuk? Az ő parancsaikat közvetítette. Putyin bábja.
Na ez is egy m.f.,színtén nagy a pofája:D
2014.03.02. 01:18:07
LV4
Válasz 19. Aki23 üzenetére:
Na ezt nem is tudtam. A szemét patkány. Elég szomorú, hogy az Oroszok egy ilyen embert beengednek az országukba egyáltalán. Remélem az EU befagyasztja a számláit, ahogy azt mondták. Az a gond, hogy az Oroszok meg így, csak a feszkót csinálják. Nem tudom mi érdekük lehet egy olyan emberből, aki elbaszott egy országot.
Ratchet and Clank forever:)
33. rottenbull  PlayStation.Community tag
2014.03.01. 18:17:25
LV9
Ukrajna nem egy orszag,hanem egy csomo provincia gyujtoneve.
Tobb nemzetiseg el ott,mint Mo-n,ami eleg meredek.
Osszetartas kb semmi,pont mint Mo-n,fokent a fentebb emlitett indok miatt.A legrosszabb ami tortenhet,hogy ujra szetszakadnak autonom provinciakra.Keptelenek egyseges kormanyt osszedobni maguktol,csak tengodnek gyakorlatilag.
Puccs puccsot kovet,demokracia es liberalizmus pont nincs a verukben egy csepp sem.
Oszinten szolva nem hiszem,hogy megusszak az orosz katonai beavatkozast,amihez sok szerencset kivanok nekik.
A magyarorszagi parhuzammal nem ertek egyet,nekunk az is eleg lenne,hogy nem megyunk el szavazni,ha nincs mire.Erre az egyszeru es stilusos ellenallasra is keptelen a Magyar,a forradalom is elulne ket delutan alatt,mire kb megunnak a legbalhesabbak is.
Az ukran zendules semmit nem ert,ugyanugy sehova sem jutottak vele,mint nelkule.Az egyetlen nyertes az Timosenko,akit kiengedtek.
Az orszaguk csunyan ra fog cseszni a vegkifejletre.
32. barnoca  PlayStation.Community tag
2014.03.01. 18:07:40
LV18
31. barnoca  PlayStation.Community tag
2014.03.01. 18:06:49
LV18
Válasz 26. Aki23 üzenetére:
Háborút kirobbantani?
Hmm.
Na az aztán egy jó cél...
30. Ricsi
2014.03.01. 16:27:43
LV7
Remélem nálunk nem lesz ilyen.
29. HUN_ter  Dark Soul
2014.03.01. 11:14:14
LV26
Sztem ha itt is lennének ilyen tüntetések, ide is simán bejönnének az oroszok mondván, hogy Paksot védik :D
So many games, so little time...
28. Alex  PlayStation.Community tag
2014.03.01. 10:40:43
LV13
Egy kisebb összeget mi is kaptunk Paksra nem? Gyakorlatilag az én értelmezésemben ez azt jelenti, hogy Viktor be van védve. Viszont a keresztapa -mint tudjuk- egyszer kérni fog majd egy szivességet amit gondolkodás nélkül teljesíteni kell. Lehet, hogy holnap. Lehet,hogy 10 év múlva. Ne legyen így.
SouthernPlayalisticCadillacMusic
27. Villa  PlayStation.Community tag
2014.03.01. 10:26:56
LV11
Válasz 26. Aki23 üzenetére:
Szovjetunió 2 ? :O
26. Aki23  PlayStation.Community tag
2014.03.01. 10:02:24
LV19
Amúgy az az érdekes, h oroszország most fog hozni egy törvényt, h akármilyen terület csatlakozni akar hozzájuk az csatlakozhat, na most ezt mért nem vezetjük be mi is? Ha az oroszoknak ez sikerül, mi is megpróbálhatnánk, mit néznének a románok:D Mondjuk nekünk ugyse hagynák, de hátha kitudnánk ezzel robbantani egy háborút a környéken.
25. Sweet1  PlayStation.Community tag
2014.03.01. 09:27:48
LV10
Válasz 24. Greg üzenetére:
A fizetett focidrukkerek. :D
Egyszer élünk, örökké.
24. Greg  PlayStation.Community tag
2014.03.01. 08:52:27
LV25
Válasz 5. JediEco üzenetére:
Van egy bizonyos réteg aki mozdulna de az nagyon kevés...
LV426
23. Greg  PlayStation.Community tag
2014.03.01. 08:46:54
LV25
Válasz 17. Aki23 üzenetére:
Szánalmas ami nálunk is megy, látszik hogy a hatalom (vagy annak a közelsége) hogy elveszi a politikusok "eszét". Mindent a hatalomért.... az már mindegy hogy utána egy pont nem lesz amiben egyetértenének. Hányszor lehet még hülyének nézni az embereket....
LV426
22. zodiac55  PlayStation.Community tag
2014.03.01. 08:45:28
LV12
A Krími Autonóm Köztársaság az oroszoktól kapott pénzügyi biztosítékot - innentől kezdve nincs miről beszélni. Én inkább azon csodálkozom, hogy az orosz intervenció nem volt nagyobb mértékű. Ne legyen igazam, de az EU pillanatnyilag úgy működik, mint a Népszövetség a két világháború közötti időszakban: dumál, de semmit nem tesz. (Egy forradalomnak - legyen az akármelyik oldalról - mindig vannak áldozatai. Forradalomra hazánkban jelen pillanatban olyan kicsi az esély, mint az euró bevezetésére...)
"Si vis pacem, para bellum."
21. Greg  PlayStation.Community tag
2014.03.01. 08:40:04
LV25
Válasz 18. roland31 üzenetére:
Nekem nagyon ellenszenves ez a Janukovics... már ahogy nyilatkozik. Szó szerint remeg a hatalomért....
LV426
20. Villa  PlayStation.Community tag
2014.02.28. 23:04:34
LV11
És mi lesz az ukrán magyarokkal? :O Akik tényleg magyarok, nem főnicia-iak....
19. Aki23  PlayStation.Community tag
2014.02.28. 22:31:36
LV19
Válasz 18. roland31 üzenetére:
Janukovics már oroszországban van putyin védelme alatt, az ukránok hozzá se férhetnek.
2014.02.28. 22:30:00
LV4
Válasz 11. Sweet1 üzenetére:
Tudod itt most az van, hogy nekik tök mind1, mert vagy éhen fognak halni, vagy fedél nélkül maradnak ha nem tesznek valamit. Olyan helyzetben vannak most az ukránok, hogy kb hetek vannak a hiperinflációig, és a teljes államcsődig. Szóval nekik nincs veszteni valójuk. Sztem Janukovics is Csaucseszku sorsára fog jutni. És ha minden oké lesz, akkor fognak az oroszok bemasírozni.
Ratchet and Clank forever:)
17. Aki23  PlayStation.Community tag
2014.02.28. 22:27:59
LV19
Válasz 16. bundas01 üzenetére:
Most nem is csak úgy értem, de ennyi hataloméhes hülye nem hiszem, h megfog férni egymás mellett nyugalomban azt lehet tévedek.
16. bundas01  Hivatásos Troll
2014.02.28. 22:25:26
LV20
Válasz 15. Aki23 üzenetére:
Régen amikor a Fidesz először hatalomra került, a volt főnököm második kerületi képviselő lett. Ő mesélte, hogy akik a parlamentben szidják egymást, azok a büfében együtt piáznak. Ami a közvetítésekben van az csak műsor. Kéz kezet mos.
Na ez is egy m.f.,színtén nagy a pofája:D
15. Aki23  PlayStation.Community tag
2014.02.28. 22:21:21
LV19
Válasz 14. bundas01 üzenetére:
Nem is csak a fidesz ellen, hanem úgy alapvetően a politikusok ellen, h lássák, h nem tudnak mindent megúszni. Az összefosás is ugyanúgy szar, ők talán még rosszabbak is, mert még egymást is utálják, választás után fél évet adok nekik és szép nagy szétszakadás lesz ebből.
14. bundas01  Hivatásos Troll
2014.02.28. 22:18:14
LV20
Válasz 13. Aki23 üzenetére:
Ha nem a fütyesz nyer, akkor a komcsik. Azok se jobbak.
Marha jól szórakozom a sok majom ismerősömön akik annakidején a komcsikra ugattak, most a fütyeszt fikázzák.
Na ez is egy m.f.,színtén nagy a pofája:D
13. Aki23  PlayStation.Community tag
2014.02.28. 22:11:23
LV19
Válasz 11. Sweet1 üzenetére:
Azért mi más vagyunk, ha mi megdöntjük a kormányt senki nem fog lerohanni minket, pont, h eltudnánk érni vmit. Én remélem lesz és pont ezért fogok örülni, h újra a fidesz nyer még ha nem is rájuk szavazok, remélem még jobban romba döntik az országot és, ha kell nyerjenek utána is amíg nem lázad fel a nép, ha most békés úton vesztenek nem történik semmi, mert utána ugyanúgy visszasírják magukat majd, itt csak vérrel lehet változást elérni. És igen lesznek áldozatok, lehet barátok, családtagok vagy akár saját magunk.
12. Lil  ¯\_(ツ)_/¯
2014.02.28. 22:11:05
LV21
Ráférne. De a magyarokban kevés ahhoz az összetartás meg a bátorság.
11. Sweet1  PlayStation.Community tag
2014.02.28. 22:02:32
LV10
Válasz 1. HUN_ter üzenetére:
Remélem nálunk soha nem lesz ilyen. Eddig én is úgy gondoltam, hogy inkább ez, mint ami most van, de ahogy nézem a képeket/videókat arról, ami ott van..inkább maradjon minden ilyen.. Lehet, hogy gyávaság, birkaság, de nem szívesen ébrednék minden reggel arra, hogy lehet másnapra már nem él valamelyik barátom, ismerősöm, családtagom, vagy akár én. Végsősoron semmit nem érnek el vele, ahogy írták is, rábasznak majd szépen. Régen el lehetett érni a forradalommal valamit, ma már másvilág van.
Egyszer élünk, örökké.
10. Aki23  PlayStation.Community tag
2014.02.28. 21:53:32
LV19
Válasz 7. sting üzenetére:
Szóban, esetleg. Eddig azon kívül, h mindennap elmondták, h békés megoldás kell és készek segíteni ukrajnának mi történt? Az oroszok elég egyértelműen kinyilvánították, h mit akarnak és ezért akár katona fellépést is képesek bevetni, az eu mit mutatott eddig?
9. Aki23  PlayStation.Community tag
2014.02.28. 21:48:51
LV19
Ukrajnának annyi, legalábbis a krim félszigetnek már biztos. Hiába mondják sokan, h nem orosz katonák akik bevonultak és elfoglaltak szinte minden komolyabb pontot, de 99%-ig biztos vagyok benne, h oroszok. Az eu meg újra bizonyítja balfaszságát és most a saját terültén csinálnak hülyét belőle, komolyan mondom vicc, h még mindig békésen telefonálgatnak Putyinnal és azt mondják minden rendben, mi kell nekik, h észre vegyék, h gáz lesz? Legalább pár hajót küldjenek a Krimhez, h lássák az oroszok, h mi van, de semmi.
8. bundas01  Hivatásos Troll
2014.02.28. 21:46:47
LV20
Válasz 7. sting üzenetére:
Putyin is.
Na ez is egy m.f.,színtén nagy a pofája:D
7. sting  PlayStation.Community tag
2014.02.28. 21:41:47
LV1
47 milliós fogyasztói platform, ezért bármit megtenne az EU.
6. JediEco  Szerkesztő
2014.02.28. 21:20:33
LV3
Válasz 4. bundas01 üzenetére:
+1
Szerinten nem is kicsit rá fognak b@szni...
"Néha tanácstalan vagyok, mint egy kisközség!"
5. JediEco  Szerkesztő
2014.02.28. 21:20:00
LV3
Válasz 1. HUN_ter üzenetére:
Szerintem se lenne ilyesmi idehaza: valamiért úgy érzem, nincs annyi hazaszeretett a magyarokban, hogy egy népként fogjanak össze valami nagy rossz ellen; könnyebb újjal mutogatni a másikra és panaszkodni.
"Néha tanácstalan vagyok, mint egy kisközség!"
4. bundas01  Hivatásos Troll
2014.02.28. 21:09:39
LV20
Ez az EU ès az oroszok faszmèregetèse. Ès Putyint ismerve a szerencsètlen ukrànok rà fognak kefèlni.
Na ez is egy m.f.,színtén nagy a pofája:D
3. Totoro  PlayStation.Community tag
2014.02.28. 20:57:23
LV6
Válasz 2. Totoro üzenetére:
Ja és kettő. Amennyi ember életébe került. Nem hiszem, hogy a családom akármelyik tagja is örülne a hírnek, hogy egy tüntetés miatt a lányuk az életét áldozta...
Persze, kikell állni az igazukért. De azokat kellene megkérdezni, hogy megérte-e, akinek az egyik családtagja a fogát hagyta a helyen emiatt.
Valamilyen "csendes" tüntetésre kimennék, ott szobroznék éjjel-nappal. De pl. fegyveres katonáknak, rendőröknek nem mennék neki molotov koktéllal.
Mirror, mirror on the wall..
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
LV11
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
5187 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Dávid
Fórumhozzászólások száma:
4278 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
1104 db
Utolsó belépés:
2020.01.22. 14:49:47
Regisztráció ideje:
2011.02.23. 20:28:12
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea