PlayStation.Community Blog ›› Resiskull

25 hozzászólás

2014.02.27. 13:29:25

Utolsó hozzászólás: Resiskull

2014.03.04. 12:06:24

Megosztás
Értékeld a blogot!
ja péntek dél/délután magam se tudom már mi lehetett egy biztos ez amolyan betegálományossemmittevősdöglőssemmihezkezdős nap volt, nagyban bújtam a netet valami jó kis buli miatt, mert eléggé unatkoztam már még a C4P-t is lestem hátha valami exkluzív gyűjtői kiadású összejövetel lesz, de ahogy lestem nem nagyon.:S
elegánsan elkezdtem iszogatni is, mint úriember fura ilyenkor barátságosabb is leszek nyitottabb a hiperür adta lehetőségekre, egy dolog szabott határt, sajna igaz én betegen vagyok azonban az ismerőseim nagy része még most is melózott, így ebből túl sokat nem tudtam profitálni.
Már majdnem feladtam és betettem valami biztosítékot kiverő filmet, mikor hív egy olyan arc akit már Teknikum óta nem láttam(ez meg hogy), és előáll a projektel ha a világ végén(mert hozzám képest akár a Marson is lakhatna) járok véletlen akkor igazán koccanhatnák vele mert igazán van baja.
Hm. mondom vagy nem is én hanem inkább a pár pohár Dr Peperes Wiski persze faxom lemegyek(de mintha ezt hete terveztem volna, pedig nem) miért ne jó egy kicsit kimozdulni, mert már megültem mint a moszat nagyon.
Nos a kivitelezés közben kerültem holmi problémákban, volt akinek nem tetszett a hirtelen emigrálásom, de még e-téren is jól jöttem ki, nofene végül is ez a munkám a kidumálás.
Szerintem az utamon volt mindenféle tömegközlekedési eszközben részem, talán csak a repülő maradt ki.
Eközben kétszer próbáltak tőlem adományt begyűjteni, valamint egyszer még majdnem meg is késeltek(ezt lehet én reagálom túl, de tudod mennyi az időt, követően a merre tartok, azután pedig mennyi pénz van nálam kérdés után matekoztam ki, ugyanis eme roppant impozáns karakter a folyosón játszott célba dobóst valami bökővel).
Mindegy szarni rá megérkeztem ez a lényeg, bevallom ezen a ponton azért már kételkedtem a döntésem helyességében, de ugye Frodó se fordult vissza mikor Mordorba ért, én se tettem.
Arc megjelenik kezelés mondom maradjunk szolidak, de ő mint anno ölelés meg minden fiszem faszom picsi pacsi, próbáltam tetézni a meglepődésemet, gondoltam közel tíz év alakít, hát nála nem.
Aszondja van annyi mesélni valója hogy az sok így estére, mondom ha tudom hoztam volna sátrat.
Be is ültünk valami általa ajánlott helyre ami nekem nem sokat mondott, de volt egy olyan érzésem mintha egy Balatoni kiskocsmában lettem volna ahol megállt az idő olyan 30 évre visszavetőlegesen, nád meg halak a falakon, itt ott még nád is elszáradva hogy a dekor varázst feldobja.
Most nem mennék bele a részletekbe de olyan 3 órám avval ment hogy végighallgattam az ő életét, de főképp a legutóbbi kapcsolatára fókuszálva ha lehet az annak nevezni.(egy picit már untam így próbáltam inni hogy scifisebben hasson a sztorija)
Már jártam egy pár korsónál mikor azt hittem elájultam de nem mert kiment a biztosíték a helyen nuku világítás, azonnal felhangzottak olyanok hogy szabad a csók meg hasonlók, még nevettem is volna de a pultost leszámítva csak férfi közönség volt a kocsmában valamint a pultos nő arcát is inkább vaslapáttal szórtam volna meg, nem csókkal olyan szép volt, egy biztos ekkora már vastagon Mordorban voltam.
Gondoltam mindjárt visszajön az áram mert ilyen nem történhet meg egy szórakozó helyen csak úgy, ilyenek csak a horrorokban esnek meg.
Na mindegy úgy egy óra sötétben ülést követően valamint mivel kétszer megfogták a seggemet mondjuk hogy féltem, hogy ezt azt követi majd hogy meg is ujjaznak, mondom kocc.
Azért így visszaolvasva sok jó élménnyel gazdagodtam azon napon, végül is kikötöttünk valami előbbihez képest normálisabb helyen az meg olyan volt mint valami emeletes ház, volt itt minden bakker pince, terasz, medence(üresen), WC összeszarva(ezt sose értettem aki buliba megy hogy nem bír a picsájával) amolyan nappali féleség.
Na én itt gyökeret is fogtam felvettem a haazéletemm úlikrajtamaxakkorhagyomelabárpultot pozíciót.
Folyamatosan scanneltem a közönséget, úgy éreztem magam mint egy moziban volt ott kicsi meg nagy hülye is(én a leghülyébb hogy ott voltam), volt ott ribanc,szende ribanc,nagyon ribanc, full ribanc, milf, milf ribanc, tini ribanc, tininek látszó ribanc, parti ribanc, szingli ribanc, cigimre menő ribanc, piámra menő ribanc(ez milyen szokás már ott van a piád odarohan beleiszik ad egy puszit meg egy ölelést és megy tovább, csodálkozna ha a szopós szája után basznám a poharat).
Ahogy ott lent voltam már zsongott a fejem és nem a piától a látottaktól ki is józanodtam azonnal(ilyet elképzelni se tudtam hogy létezik pedig de).
Az arc akivel jöttem folyton ott rohangált harsogta hogy milyen nagy parti is ez, mondom ja, meg hogy nem jövök be rázni, ja faszom nem.
Mert??
Hát mondom mert egy igazi férfi nem táncol.(én nem)(kinőttem)(nem tudok)(inkább hagyuk)(szalagavatón pedig jól ment)
Aszondja menjek fel vele mert meg akar osztani velem valamit már nagyon rég óta.
ÓÓÓÓH mondom ez rosszul indul vagy rájött valamire a setét multból és azért akar leverni nekem egy pofont vagy valami szédületes nagy baromságot fogok hallani révén ő nem józanodott ki helyben.
Kint bakker többen voltak mint ben a sok bagós, pfuh nem is értem hogy sikerült ezt a bagó dolgot betartani a szórakozó helyeken de kifejezetten tetszik.
Végülés az arc belekezdett, hogy ő annyit csalódott a nőkbe hogy már elege van, ja mondom én is de azért csak nem buzulok meg és hangosan röhögök közben.
Részéről kínos csend és nem nevet.
Kevésbé nevetek én is.
Ő még most sem nevet.
Már én sem nevetek.
Ő sem.
Mondom What????????????????
Aszondja ő úgy érzi hogy tönkre ment az élet körülötte és ezért ő fazont váltott.
Fazont aham, meglátásom szerint az ember fanszőr vagy séró fazont vált, de nem ezt.
Mivel a percek egyre kínosabban és karakter mentesen teltek, én elkezdtem távolodni, arc még próbált olyan ölelősen elköszönni de mikor ezt próbáltam mondom héhééhééhééhééééééééééééé, kocc arc, úgyhogy maradt a pacsi.
Ahogy téptem az állomás felé mondom eszek valamit de csak hotdog, volt benne virsli elment az étvágyam én meg haza.............................................

(sose akarok ennyire tönkremenni)
Ui.:ja no para csak valahol ki kellett ezt adnom magamból, ez amolyan nem dicsekedek vele dolog, ja és mikor a bitch tipe-kat sorolom nem azért van mert nem volt látványos csak hirtelen ez jött le, amúgy éljenek a nők meg a konzol.;D
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
25. Resiskull  PlayStation.Community tag
2014.03.04. 12:06:24
LV22
Válasz 24. neoptolemos üzenetére:
élmény volt mindenképpen.XD
(kár hogy annyira engem ott helyben nem szórakoztatott)
24. neoptolemos  Apu ökölbe szorult keze
2014.03.03. 21:28:02
LV8
Hát ez nagy lehetett! Szórakoztató írás volt köszönjük!:)
23. Resiskull  PlayStation.Community tag
2014.03.03. 14:56:36
LV22
Válasz 22. eszg_ üzenetére:
remélem.XD
22. eszg_  Szerkesztő
2014.03.02. 20:57:08
LV13
Válasz 21. Resiskull üzenetére:
Így már világos. Akkor valszeg tényleg nem a régi eltitkolt láng lobbant fel újra. :D
Jól vagyok, nagyon köszönöm.
21. Resiskull  PlayStation.Community tag
2014.03.02. 09:54:50
LV22
Válasz 20. eszg_ üzenetére:
mikor még arrafelé végeztem a tanulmányaimat ő meg még egy arc nagy spanok voltunk, akkor szinte feszt buliztunk, nagy volt az összhang, lényegében találkozni már rohadt rég találkoztunk, de telón meg ilyen chat formában azért tartva volt néha a kapcsolat, meg ő olyan volt régen hogy szerinte mi voltunk az ő tesói velünk mindent megosztott, gondolom ezen felbátorodva jött a mostanija is.:D
20. eszg_  Szerkesztő
2014.03.02. 01:20:26
LV13
Válasz 19. Resiskull üzenetére:
Hát nemtom. Olyan fura h egy kétezer éve nem látott ismerős a semmiből felhív és előjön neked ezzel csakúgy... bár az is igaz h vannak fura emberek, szal akármi lehet. :D
Jól vagyok, nagyon köszönöm.
19. Resiskull  PlayStation.Community tag
2014.03.01. 13:17:25
LV22
Válasz 18. eszg_ üzenetére:
XD
(amúgy a leírtak alapján, nem jött le hogy rám gerjedt, csak megosztotta az életviteli változásait, én legalábbis ezt vettem le)
18. eszg_  Szerkesztő
2014.03.01. 00:41:35
LV13
Biztos azért gerjedt rád, mert

http://www.youtube.com/watch?v=c9sKJwrEgUU
Jól vagyok, nagyon köszönöm.
17. Lil  ¯\_(ツ)_/¯
2014.02.28. 14:45:53
LV21
Erről 2 dolog jutott eszembe.
Az egyik, amikor Alex mesélte, hogy a haverját majdnem megb*szta egy latexruhás csávó.
A másik, mikor a terhes csoporttársam mesélte lelkesen, hogy vett magának karamellás pudingot, és megmondta a férjének, hogy:
"Ha meg mered enni erősen megverlek"
16. Resiskull  PlayStation.Community tag
2014.02.28. 11:56:51
LV22
Válasz 15. Dolly91 üzenetére:
hát nem tudom, elhiszed ha azt mondom, hogy a vallomását követően nem feszegettem a témát.........XD
15. Dolly91  PlayStation.Community tag
2014.02.27. 23:19:18
LV14
Végigröhögtem :DDDDDDD

Egyébként az egyik osztálytársam is meleg, és a többi fiú osztálytársam is tök parázik tőle, de minek?

Attól még hogy a fiúkat szereti, nem mászik rájuk :D

De azért ez így elég meredek, hogy ennyi csaj után azt mondja, hogy ő ezentúl pasizni fog... Szerintem ennek szexuális téren voltak gondjai a nőkkel, nem lelkileg :D
14. TnT  PlayStation.Community tag
2014.02.27. 22:33:43
LV6
Válasz 13. Resiskull üzenetére:
Nem, semmi hátsó szándék, tényleg csak aloe vera-s krémeket, gombateákat és/vagy hasonlókat kellett volna árulnom :D Egyébként Totoro-nak volt igaza, szerintem is fogd fel bóknak :D
13. Resiskull  PlayStation.Community tag
2014.02.27. 22:23:41
LV22
Válasz 10. TnT üzenetére:
jó téged elnézve nem csodálom hogy ilyenekkel próbálkoznak, de én nem vagyok cunci, másrészről pár év alatt lejött hogy munkámban nem nagyon akar egy spanom se besorolni bármilyen jó képű is vagyok(bár nem hinném) anno is minden társam nő volt, ráadásul(párat leszámítva) jó ideje az irodámban is csak női kollégáim vannak, kiv. a nagyfőnök.XD
12. Resiskull  PlayStation.Community tag
2014.02.27. 22:19:07
LV22
Válasz 11. leslie21 üzenetére:
ahogy hajnalba bebújtam párom mellé, ja meg még a tus alatt mikor megborzongtam, pont ez jutott nekem is eszembe!!!!
11. leslie21  PlayStation.Community tag
2014.02.27. 21:06:06
LV11
Maradtál volna inkább otthon filmezni! :D
10. TnT  PlayStation.Community tag
2014.02.27. 21:06:04
LV6
Az elején azt hittem, hogy egy kis intró után belekezd, hogy hiába telt el 10 év, te mindig is szimpatikus voltál neki, és olyan embernek gondol, akivel nagyon jól lehetne együtt dolgozni, aztán elkezdene szédíteni valami MLM ajánlattal. Velem eddig 4x játszották el, de mindig ugyanolyan vicces :D

Persze a te kitérődet nem übereli... :D
9. JediEco  Szerkesztő
2014.02.27. 20:05:48
LV3
Ez mekkoraaa blog!!! Köszi! A ribanc-felsorolásodtól besírtam!!! :D
Még jó hogy nem a Kék Osztrigába vitt! :)
"Néha tanácstalan vagyok, mint egy kisközség!"
8. HUN_ter  Dark Soul
2014.02.27. 19:36:54
LV26
meleg helyzet volt
So many games, so little time...
7. Beczy  PlayStation.Community tag
2014.02.27. 16:59:16
LV3
Ez komoly! =]
6. Totoro  PlayStation.Community tag
2014.02.27. 15:46:49
LV6
Azért ezt valahol fellehet fogni bóknak. Átállt a másik csapatba és ő mégis rád gondolt, szóval vagy jóképűnek tart vagy tényleg elvan keseredve :D
Mirror, mirror on the wall..
5. Resiskull  PlayStation.Community tag
2014.02.27. 15:00:17
LV22
Válasz 4. jime üzenetére:
ja de az arra illett volna hogy hokizzunk egymásnak de...........:D
4. jime  non-alcoholic
2014.02.27. 14:44:32
LV29
Válasz 1. SOLDIER üzenetére:
vagy Torrentét idézve: "de csak semmi buzulás" :D
"wake up, you're dead!"
3. jime  non-alcoholic
2014.02.27. 14:43:49
LV29
sírok, mekkora sztori :D
a hotdog-hoz nekem se lett volna kedvem ezek után xD
"wake up, you're dead!"
2. Resiskull  PlayStation.Community tag
2014.02.27. 14:21:40
LV22
Válasz 1. SOLDIER üzenetére:
na igen.XD
1. SOLDIER  49%Motherfucker/51%SonOfABitch
2014.02.27. 14:05:48
LV11
Atyaisten mik vannak.:)
Ha egy srác nekem ilyet szól, vonuljak el vele valahova mert mondana valamit, poénból én mindig azt kérdem, "remélem nem valami buzis dologról van szó?,,.
Please to meet you... Hope you guess my name.
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV22
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
13869 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Győr J. Gergely
Fórumhozzászólások száma:
14639 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
1323 db
Utolsó belépés:
2019.12.12. 19:55:10
Regisztráció ideje:
2008.10.20. 19:49:36
Barátaim:

PlayStation®Network Online ID

PlayStation.Community Trófea