PlayStation.Community Blog ›› MajorJoca

7 hozzászólás

2014.01.31. 17:49:50

Utolsó hozzászólás: MajorJoca

2014.02.05. 17:41:02

Megosztás
Értékeld a blogot!
Egy újabb hónap telt el csodásan.

Gimi
A tanulmányi rész szokásos unalommal telt. Az iskolába csak a barátaimért volt érdemes bemenni.
Történelem versenyre is mentem. Kicsit érdekes volt, ugyanis az egész féléves anyagból állt, és a verseny előtt egy órával szólt a tanárnő, hogy ha valaki nagyon akar, az még elmehet. Tehát eléggé igazságtalanul indult a verseny, mert míg a többi résztvevő hónapok óta gyakorolt, én az utolsó öt percben elővettem a füzetet, és végiglapoztam a féléves tanulmányaim. A megpróbáltatás előtt még megettem a csodaszerem, egy szelet csokit. Az nekem mindig beválik, ha agypróba kell.
Mindenesetre jól sikerült. Második helyezett lettem, és így megyek a megyei fordulóra.

A gimim híres a lányokról is. Nem azt mondom, hogy kanos tinédzser vagyok, de szó mi szó, a legszebb lányok oda járnak. És ahhoz képest, hogy nem akartam barátnőt, megtetszett egy lány. Egy éve, hogy nem csajoztam (első szerelmem túl hosszú volt, és váratlanul, csúnyán ért véget), de ez a lány. Akármit mondok, ő ismeri. Akárhogy tekintek valamire, neki ugyanaz a véleménye. Nem egy plázabuksza, és gyönyörű, mint valami istennő. Először örültem, hogy végre újra találkoztam valakivel. De aztán jött a bibi. Megijedtem. Félek, és nem merek tovább lépni. Ez még nem volt, általában lazán veszem a dolgot, és próbálok jó benyomást kelteni egy lányban. De nála. Egyszerűen nem tudom hogy előhozni a témát. Húzós most az ügy, de egy időre hagyom (nyugi, nincs "friendzone", tudom hol a határ).

Kollégium
Kaja, kaja, kaja. Ez a hónap szerintem a kajáról szólt legtöbbet. Szobatársaimmal annyit ettünk egy-egy nap, hogy majd szétdurrantunk. Húslevestől kezdve a pizzán át, egészen a pudingos brownie-ig. Nagyon jó volt.
Filmnézés nem volt, pedig naponta nézünk egyet-kettőt. Most valahogy inkább a sorozatokra fókuszáltunk. Pontosabban a Breaking Bad-re. Már rég ismertem a témát, de nem nagyon érdekelt. Hallottam róla sok jót, és hogy a világ legjobb sorozata, de valahogy kikerültem. Ám októberben... új szobatárs jött (negyedik), aki nagy Breaking Bad rajongó volt. Mondta, hogy kezdjük el mi is. Hát jó. Minden nap néztünk egy részt, és nem tudtunk leállni. Valamikor 4 részt néztünk meg egy huzamban. A 3. évad előtt volt egy szünet, mert nem tudtuk beszerezni, de utána folytattuk tovább.
És most, január utolsó hetében, csütörtökön, megnéztük az 5. évad utolsó részét...az utolsó epizódot. Az érzések. Össze vissza kavarognak benne. Régen vártam, hogy vége legyen, mert annyira izgultam, hogy mi lesz. Most meg szeretném, ha folytatódna. Annyira jó sorozat, hogy szerintem innen nincs feljebb vezető út. Ez a csúcspont. Nem viccelek! A színészi játék, a történet, az atmoszféra, az idegtépő eseménysorozatok. Egyszerűen FENOMENÁLIS! Bryan Cranston és Vince Gilligan megalkotta a legjobb dolgot a világon. Persze, ne felejtsük ki a többieket, nélkülük egy nagy semmi lenne.
Ha valaki eddig nem látta/ismerte a sorozatot, annak melegen (forrón!) ajánlom. Ha nem is fog meg először, folytasd! Megbánod, ha nem nézel bele. Breaking Bad is the best!

Hát ennyi lenne erre a hónapra, nem volt túl tartalmas, de mégis mély nyomot hagyott bennem. A jövő héttől/hónaptól belekezdünk a közös vlogolásba, ha jól sül ki, jönnek a videók. :) Köszönöm szépen a figyelmet!
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
7. MajorJoca  PlayStation.Community tag
2014.02.05. 17:41:02
LV5
Válasz 6. Rinity üzenetére:
Ha csalódni fogsz, akkor helyben elvághatod a torkom. Tényleg brutál jó!
"Killing monsters."
6. Rinity  PlayStation.Community tag
2014.02.03. 19:32:14
LV6
Húha, mi nemrég kezdtük el a Breaking Bad-et, eddig nagyon tetszik, remélem nem fogok csalódni
Leda atomica
5. MajorJoca  PlayStation.Community tag
2014.02.02. 16:56:44
LV5
Válasz 4. Tevez11 üzenetére:
Próbáltad a Breaking Bad-et? :) Legjobb.
Amúgy látom tudod mi a jó sorozat, Egyedül a Trónok Harca lenne nekem lejjebb. Néha unalmas tud lenni, de attól még a top 5-6-ban benne van. A Spartacus fantasztikus, talán abba fogok kezdeni, a The Walking Dead meg klasszikus. :)
"Killing monsters."
4. Tevez11  PlayStation.Community tag
2014.02.02. 12:59:51
LV23
The Walkin Dead
Spartacus
Trónok Harca

Nálam ez a top3 sorozat.
"A fakezemmel,lekaszabolok pár Baszadékot"ArgFan75
3. Resiskull  PlayStation.Community tag
2014.02.01. 15:47:30
LV21
Válasz 1. Ad4m üzenetére:
breakingel ugyanígy vagyok pedig egy kollégám már rommá nyüstölt hogy nézzem, tuti fog majd kapni egy esélyt de pillanatnyilag nem állok rá készen.:s
2. MajorJoca  PlayStation.Community tag
2014.02.01. 08:03:16
LV5
Válasz 1. Ad4m üzenetére:
És tényleg az! :) A Doctor Who remek sorozat. Régen a kedvencem volt. De jött a Breaking. Szerintem adj neki egy esélyt, ha nem tetszik, akkor hagyd. Ha mégis tetszene, akkor már megérte. :)
"Killing monsters."
1. Ad4m  PlayStation.Community tag
2014.02.01. 07:33:53
LV1
engem nem vonz annyira ez a breaking bad, pedig olvastam róla de valahogy nem tudom rászánni magam, viszont most az elmúlt hónapban megnéztem a Doctor Who So. 5-6-7-et ami kegyetlen jó volt
"I hate waiting and making people wait"
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV5
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
4724 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Major József
Fórumhozzászólások száma:
1894 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
369 db
Utolsó belépés:
2019.02.20. 23:38:33
Regisztráció ideje:
2012.12.24. 09:31:39
Barátaim:

PlayStation®Network Online ID

PlayStation.Community Trófea