PlayStation.Community Blog ›› RottenSniffer

55 hozzászólás

2013.12.09. 18:33:20

Utolsó hozzászólás: Kazama_Jin

2013.12.11. 19:32:29

Megosztás
Értékeld a blogot!
Írtam egy blogomban, hogy lett gyakorlati helyem.Hurrá.
Időközben viszont már kezdem úgy érezni magam, mint amikor az SH Origins főszereplője, Travis megérint egy tükröt, és átcuppan Otherworld-be...
Kezdődött azzal, hogy takarítsam ki a felvágottas hűtőt.Oké, meglesz.Kijelentették, hogy semmiképp ne használjak vegyszert, hiszen élelmiszerről, azon belül is sajtról, szalámiról, egyéb finomságokról van szó, így a vegyszer TILOS.
2 órámba került kiganézni azt a szart.Ha láttatok már mocskos hűtőt...Volt benne hajcsomó, letörött műköröm, odarohadt húscafat, és penész rogyásig.Takarítás közben kis híján én is küldtem egy kis mocskot a frigóba, rámjött az okádhatnék.Visszatartottam, végre kimostam, végeztem.Megyek vissza tölteni a kurva zsömlésdobozokat.
Negyed óra múlva ordít utánam a boss, hogy most azonnak jöjjek hátra a raktárba.Mit sem sejtve bemegyek, és mit látok?Munkatársam valamilyen savval mosva az általam kipucolt hűtőt, az utolsó simításokat végzi.A fönők rám ordít, hogy "Adrienn, az nem munka, amit te csinálsz!" Mondom magamban, "Hogy baszódnál meg"... Megemlítettem, hogy nem engedtek vegyszert használni, csak papírtörlőt és vizet.Erre vállat von, szisszent rám egyet, és otthagy.Pöttyet szarul esett.Kár, hogy tilos cigarettázni, mert a homlokán nyomtam volna el a csikket.
Schnitt!
Pár napja volt.
Egy régebbi pontgyűjtő akció keretében műanyag kajahordókat lehetett fillérekért megvenni.Most ezeket teljes áron áruljuk, a kutya sem veszi (ki ad 5000 forintot egy dobozért?).Mondta az egyik főnök szukája (továbbiakban kisfőnök), hogy vigyek ki minden ilyen dobozt, ami a raktárban van, és rakjam ki őket a polcra.
Igen ám, de a kb. 30 centi széles és 1 méter hosszú polc zsúfolásig volt a szaros ételhordókkal.Tolom vissza a kiskocsit, erre a kisfőnök megragadja a karomat, visszarángat a raktárajtóból, és veszekedni kezd velem, hogy mi a francért hoztam vissza a dobozokat.Mondtam neki, hogy egy darab nem fér ki, fullon van a polc, így is majdnem levertem az egészet.Mit kapok vöröslő arcomba? -->"Mit tudom én, oldd meg!" o_O Az igeeen!Mérgemben kiszöktem cigizni, a kamera csak 5 méterig lát el.Megúsztam!Visszamegyek, erre megint a pofámba nyom egy kibaszott dobozt a kisfőnök, hogy "Miért van ez még mindig itt??!!"De olyan hangnemben, amitől nem bicska, hanem Piramisfej kése nyílt ki a zsebemben.
Múlt héten a fél órás kajaszünetemből 25 perc a többiek szutykos ételhordóinak mosogatására ment el.Olyan vegyszert adtak, amitől szó szerint lyukak lettek a bőrömön, és olyan szinten kiszáradt a kezem, hogy alig tudtam behajlítani az ujjamat.Kértem gumikesztyűt...Hát az nincs, az luxus.Pfffhejj, bázze!
5 percem maradt enni.Tömöm a pofámat, a fülemen jött ki, erre jön a kurva kisfőnök kurva kanja, és felháborodva dühöng, hogy azonnal fejezzem be az evést, mert jön a fogyasztóvédelem, és nekem nem szabad mutatkoznom, menjek bálázni.
Tehát elég volt.Még a héten keresek más helyet, és ha lehet, élelmiszerről átkérem magam műszaki eladónak.Ott legalább nincs rothadt szalámi a gennyes hajcsomó mellett.
Blog hozzászólások
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
55. Kazama_Jin  PlayStation.Community tag
2013.12.11. 19:32:29
LV6
nem olvastam a kommenteket, szóval bocs, ha már volt, de az ilyen óbégatós főnökök a saját inkopetenciájukat próbálják rejtegetni
54. Fritz  PlayStation.Community tag
2013.12.11. 18:33:32
LV2
:) Sajnállak. Rohadt feltöltős, pakolós csicskáztatós meló.
53. wooltur  PlayStation.Community tag
2013.12.11. 08:30:07
LV16
Válasz 48. Lara üzenetére:
hát igen, sajnos ok ember nem tudja mit lehetne és mit nem lehet vele megtenni, hiába a sok törvény ha nem ismerjük őket
érdemes legalább 1x egy délutánt rászánnia az embernek és kiokosítani magát legalább minimális szinten az ő saját érdekében
R.I.P. Brúnó :-(
52. RottenSniffer  PlayStation.Community tag
2013.12.11. 06:57:05
LV6
Válasz 50. Alex üzenetére:
Tökéletesen tudom a boncmesterségig vezető utat, édesanyám egészségügyben dolgozik, elmagyarázta. :) Nem vészes, mert diploma nem kell hozzá.
Bolond kutyás néni
51. RottenSniffer  PlayStation.Community tag
2013.12.11. 06:55:08
LV6
Válasz 44. casualgamer üzenetére:
Hasonló stílusban? o-O
Ezt kérlek, ha van időd, magyarázd el nekem.
Hogyan lehet más szemszögből látni ezt a blogot?
Bolond kutyás néni
50. Alex  PlayStation.Community tag
2013.12.11. 03:28:19
LV13
Válasz 40. RottenSniffer üzenetére:
Azért mielőtt boncmesternek mész tanulnod is kell egy pár évet... de hullát mosni pl mehetsz Ausztriába. Ha bírod.
SouthernPlayalisticCadillacMusic
49. Lara  beauty junkie
2013.12.11. 01:13:54
LV26
Válasz 48. Lara üzenetére:
* törvénykönyve
48. Lara  beauty junkie
2013.12.11. 01:13:02
LV26
Válasz 45. wooltur üzenetére:
áh nagyon kemény, h mit meg nem tesznek, meg miről kéne tudni. egyszer kifogtam egy olyat, h velünk akarták volna kifizettetni ha a frissen festett fal megsérül egy áruszállító emberke miatt, mert nekidönti az árut.
ezen úgy felkaptam a vizet.
mondom gyerekek álljunk már meg. :D sem a hatályos munkaörvénye, se a polgári jogi szabályozás nem mondja ki, h nekem mint munkavállalónak felelnem kell egy harmadik személy által okozott kárért, ami ráadásul utólag hozott szabály lenne, a munkaszerződésben benne sincs.
jogilag nonszensz, ilyen nincs.
aztán elnézést kértek, hogy ezt nem tudták, hogy nem lehet.
de ha nem szól az ember, nem tudja ezt, akkor tuti van olyan akivel tényleg kifizetették volna, mert azt hiszik lehet ilyet tenni. :D
47. Lara  beauty junkie
2013.12.11. 01:06:04
LV26
Válasz 39. casualgamer üzenetére:
ja pont azt írta le szerencsétlen, h mindezek ellenére megcsinált mindent.
más már akkor elsétált volna mikor kezdődött ez a szar.

de ez is tipikus magyar mentalitás. nem csak a kummantás, hogy ne dolgozzunk hanem lopjuk szét a melóhelyet, hanem a másik véglet: a szarjanak a fejünkre és azt kenjék is szét rajta.
necces, hogy kevesen találják meg a középutat.
46. wooltur  PlayStation.Community tag
2013.12.10. 23:27:32
LV16
Válasz 39. casualgamer üzenetére:
Nem érted a lényeget ember!! Itt arról van szó, h a főnökei marhára nem emberségesek. Sztem ha normlisan viselkednének akkor is ugyan úgy megcsinálná amit kérnek. Nem kell bunkónak lenni a másikkal, neki is vannak érzései.
R.I.P. Brúnó :-(
45. wooltur  PlayStation.Community tag
2013.12.10. 23:25:41
LV16
Huhh kemény sztori. :/ Az itt a baj, h ezért nem a CBA a hibás, hanem az emberi taplóság! Tod vannak olyanok, akik elszálnak attól, h vezetői pozícióba kerülnke és istennek képzelik magukat. Ha átmész műszakisnak, és kitesznek pl. egy Auchan-ba, lehet ugyan ilyen szar lesz... Ez emberi felfogás függő. A mi kisfőnökünket is sokat basztatja az igazgató, de velünk ő még is normális. Mondjuk én megmondtam neki, h 1x emelje fel a hangját jogtalanul velem szembe, és a rendőrség fog engem elvinni az tuti, őt meg a mentő. Persze tom, h te az 50 kilóddal hova fenyegetőzz de akkor sem szabad ezt hagyni. Sose kiabált és viselkedett velem egyetlen főnököm se, pedig volt már jópár, persze sose adtam rá okot.
Amúgy munkavédelmi törvényben benne van, h a munkavállalót a munkáltató köteles a megfelelő munkavédelmi eszközökkel ellátni ami szükséges a biztonságos munkavégzéshez. Ellenkező esetben a munkavállalónak jogában áll megtagadni a munkavégzést!! Amit veled csináltattak ahogy Lara is írta több ponton is megsértette ezt a rendeletet. Simán föl lehetne őket jelenteni. Én az ilyet jól tom, több mint 5 éve melózok hipermarketben (ahhoz képest egy CBA lófsz, babazsúr) kikupálódtam, nem is mernek belémkötni mert tom, h mik a jogaim. :) Te is nyugodtan mond ilyen esetekben, h nem vagy köteles védőkesztyű nélkül ezt elmosni, ha meg ugat, akkor mond, h ok, szeretné e, h ezt megbeszéljétek a munkaügyi bíróság előtt, akik tuti, h 1. megbasznák pénzel a CBA-t rendesen 2. kirugnák úgy a főnököt mint a szél! Meg veled mit csinál? Tanuló vagy ha kibasz a suli betesz másik CBA-ba. Amúgy meg kérd meg ismerősöd párod stb, h menjenek be, és szépen kérjék ki a vásárlók könyvét (kell lenni ilyennek, törvénybe van benne, h tartaniuk kell) és szépen kezdjék heti szinten beírni, h tanujai voltak annak, h a főnök úgy bánik az alkalmazottakkal mint az állatokkal, és ez zavarja és kényelmetlenné teszi az ő vásárlásukat. De ha nyuszik erre én komolyan ellátogatok oda és megcsinálom! Hidd el, le fogják állítatni a kis kcsögöt! Utálom az ilyen embereket, elfelejtik honnan jöttek, és, h a másik is ember! Ne hagyd magad, mert a te lelki világodra illetve testi épségedre fog menni a dolog!! Kitartás szurkolunk neked! :)
R.I.P. Brúnó :-(
44. casualgamer  PlayStation.Community tag
2013.12.10. 23:13:54
LV1
Válasz 40. RottenSniffer üzenetére:
Természetesen végigolvastam és fel is fogtam akarmennyire is az ellenkezőjét szűrtétek le,csak más szemszögből látom és eltérő véleménnyel vagyok mint a többi felhasználó.
Elnézést ha lebaszás szagú lett,de te is hasonló stílusban írsz,ezèrt engedtem meg magamnak.
Leírhatnám ,hogy mit-miért gondolok másképp de nem akarok okoskodónak tűnni,vagy észt osztani.
písz
43. Jesus  PlayStation.Community tag
2013.12.10. 21:54:44
LV20
Válasz 41. Dolly91 üzenetére:
De nem is kicsit.
Spupul!
42. RottenSniffer  PlayStation.Community tag
2013.12.10. 17:08:49
LV6
Válasz 41. Dolly91 üzenetére:
Köszönöm. ^^
Bolond kutyás néni
41. Dolly91  PlayStation.Community tag
2013.12.10. 17:05:03
LV14
Válasz 39. casualgamer üzenetére:
Szövegértés egyes.
40. RottenSniffer  PlayStation.Community tag
2013.12.10. 15:35:41
LV6
Válasz 39. casualgamer üzenetére:
Hidd el, előbb mosnék hullát, minthogy itt dolgozzak.A hulla nem szól vissza, nem bunkó, nem bánt meg.
Szerintem te még el sem olvastad teljesen a blogot, egyszerűen rápillogtál szép szemeiddel pár sorra, és rögtön jössz lebaszni.
Hogyne akarnék dolgozni.Ámbár ezt te biztos nagyon jól átlátod, hogy nyomatod a bölcs szöveget, és becsmérelsz.Ejj, de szép emberi szokás ez!
Nem sértődöm meg, nem háborodom fel.Ne köss belém.
Szarok bele vastagon, hogy melyik bolti eladó mit csinál.Ez a főnök minden alkalmazottjával ilyen hangnemben beszél, nem kivételez senkivel.Csakhogy ez engem nem érdekel.
Egyébként meg, gondolkoztam már a boncmesteri álláson.Ott legalább egyedül lehetek, és senki sem pofázik bele, hogy mit csinálok szarul/még szarabbul/legszarabbul.
Lehet máshova menni okoskodni.
Bolond kutyás néni
39. casualgamer  PlayStation.Community tag
2013.12.10. 15:18:47
LV1
Szerinetm nem agysebesz vagy meg nem is miniszterelnök(asszony),hanem 1 bolti elado a sokbol. Ök is megcsinaljak. A szivatos/kellemetlenebb munkat mindig az kapja alltalaban aki a legkesöbb ment oda dolgozni/tanulo. Nem hullat kell mosnod,meg nem is szart lapatolnod. Hiaba kered at magad müszaki eladonak,ott masert lesz büdös a munka. A sirankozas az nagyon megy,de dolgozni nem akarsz. Egy munkahely nem a cigizesröl a zabalasrol meg a pofazasrol szol hanem dolgozni kell. Lehet megsertödni meg felhaborodni.
38. Alex  PlayStation.Community tag
2013.12.10. 10:50:57
LV13
Válasz 17. bundas01 üzenetére:
De jot nevettem xD bocs de atom beszolás volt :)
SouthernPlayalisticCadillacMusic
37. Lara  beauty junkie
2013.12.10. 09:41:17
LV26
36. RottenSniffer  PlayStation.Community tag
2013.12.10. 09:40:25
LV6
Válasz 33. MonstAir23 üzenetére:
:DD
Bolond kutyás néni
35. RottenSniffer  PlayStation.Community tag
2013.12.10. 09:40:11
LV6
Válasz 32. Lefty üzenetére:
Pontosan, undorító mind!
Egyik munkatársam ezelőtt egy Reálban dolgozott.Az sem volt leányálom... :)
Bolond kutyás néni
34. Resiskull  PlayStation.Community tag
2013.12.10. 09:32:05
LV21
Válasz 16. Lara üzenetére:
nem nem jó ez így, meg ki fog jobban vetni a mindennapi életre, nyitottabban látsz meg olyan dolgokat ami másnak eszébe se jut.:)
33. MonstAir23  PlayStation.Community tag
2013.12.10. 09:02:31
LV3
Válasz 20. RottenSniffer üzenetére:
Néha járok a környéken.
Adj egy személyleírást és nyakonbaszom a kis búzát :-D
32. Lefty
2013.12.10. 04:37:15
LV2
CBA,Coop egykutya!
Magyar boltok mind ilyen szutykosak hallottam már érdekes dolgokat..
Sokkal inkább Spar,Tesco
31. RottenSniffer  PlayStation.Community tag
2013.12.09. 21:31:32
LV6
Válasz 30. bundas01 üzenetére:
Ejjj! :O Én még akkor tojáshéjjal a seggemen mászkáltam, de ha ilyen idők voltak akkor, örülök is neki, hogy kölyök voltam még. :)
Bolond kutyás néni
30. bundas01  Hivatásos Troll
2013.12.09. 21:22:06
LV20
Válasz 29. RottenSniffer üzenetére:
Sima biliárdterem. A 90-es évek vége felé. Azok huncut idők voltak az éjszakában :)
Na ez is egy m.f.,színtén nagy a pofája:D
29. RottenSniffer  PlayStation.Community tag
2013.12.09. 21:20:25
LV6
Válasz 28. bundas01 üzenetére:
o.o
Milyen helyen dolgoztál te? :O Már ha szabad kérdeznem.Én ilyenekkel még az életben nem találkoztam, nem tudom magam beleképzelni.Nem is tudom, mit csinálnék...Felszedném a parkettát/járólapot, beásnám magam, és addig ott gubbasztanék, amíg el nem pusztul a Föld.
Bolond kutyás néni
28. bundas01  Hivatásos Troll
2013.12.09. 21:15:30
LV20
Válasz 27. RottenSniffer üzenetére:
Volt köztük az is, de ezek igazi nagypályás bűnözők/gengszterek voltak.
Na ez is egy m.f.,színtén nagy a pofája:D
27. RottenSniffer  PlayStation.Community tag
2013.12.09. 21:10:06
LV6
Válasz 25. bundas01 üzenetére:
Lenne egy halk tippem: brazilok, ugye?
Ha mégsem, akkor "bocsánat" a rasszizmusért, de rögtön ők ugranak be, amikor ilyen szituációkról hallok/olvasok. :)
Bolond kutyás néni
26. RottenSniffer  PlayStation.Community tag
2013.12.09. 21:08:52
LV6
Válasz 24. veigar üzenetére:
O.O
Tőlem 10-re. :)
Gyújtsuk fel együtt, majd kitalálunk valamit!
Bolond kutyás néni
25. bundas01  Hivatásos Troll
2013.12.09. 21:00:57
LV20
Válasz 22. RottenSniffer üzenetére:
Aha. Hát itt kicsit más volt a szitu. Ezek bárkit szarrávertek/megszúrkáltak, bármi indok nélkül.
Na ez is egy m.f.,színtén nagy a pofája:D
24. veigar  PlayStation.Community tag
2013.12.09. 20:59:02
LV1
Válasz 20. RottenSniffer üzenetére:
Nem baszod, itt van tőlem 15 percre...
Hivatásos ébredő!
23. RottenSniffer  PlayStation.Community tag
2013.12.09. 20:57:15
LV6
Válasz 12. Lara üzenetére:
De még milyet!
Sajnos telefon elviekben nem lehetne nálam (mindig van, cöhhcöhh), de ha legközelebb találok egérkakit, lövök pár fotót róla.Egyébként pici lábnyomok és friss pisi is volt a polcon, csak nem mondtam el a bossnak. :D A csapdákban szerencsére egy sincs, személy szerint nagyon szeretem az egereket, én is tartottam hármat régebben. :) Szurkolok a kis szürkeruhásoknak, hogy minél több finomságot rágcsáljanak meg a boltban.Lenne balhé!
Bolond kutyás néni
22. RottenSniffer  PlayStation.Community tag
2013.12.09. 20:54:20
LV6
Válasz 17. bundas01 üzenetére:
Inkább lennék pultos.Keresztanyám is dolgozott kocsmában, tud mondani cifrákat. :) Zárás után megvárták, mert ő volt az éjszakás.Csak arra nem gondoltak a bunkók, hogy ott van a főnök is, kezében viperával.Szép este volt, keresztanyám máig emlékszik rá.
Bolond kutyás néni
21. RottenSniffer  PlayStation.Community tag
2013.12.09. 20:52:35
LV6
Válasz 13. Dolly91 üzenetére:
Az üzletvezető 26 éves.Én 21. :D Nincs sok korkülönbség, ő mégis úgy veszi, hogy én vagyok a félhülye kisunoka, ő pedig a kétszáz éves, világháborús nagymama.És mint tudjuk, a nagyik imádják nevelni az unokákat... :D
Szerintem is inkább önmagukra mérgesek, hogy nem tudnak elvezetni egy picsányi kis üzletet.A Teszkósokat megértem, némely ilyen szutyok hatalmas, csak a raktárukba beleférne 5 CBA. :D Ha pedig nem képes elviselni a vezetéssel járó felelősséget és a stresszt, húzzon el műkörmözni vagy aromaterápiás uszodába lábakat masszírozni.
Bolond kutyás néni
20. RottenSniffer  PlayStation.Community tag
2013.12.09. 20:48:23
LV6
Válasz 11. MonstAir23 üzenetére:
Budafok, Leányka utca.
Bolond kutyás néni
19. bundas01  Hivatásos Troll
2013.12.09. 20:25:45
LV20
Válasz 18. Lara üzenetére:
Megérte, sokat tanultam belőle. És egy-két figurán úgy tűnik az átkom le is sújtott.
Na ez is egy m.f.,színtén nagy a pofája:D
18. Lara  beauty junkie
2013.12.09. 20:22:53
LV26
Válasz 17. bundas01 üzenetére:
ez sok mindent megmagyaráz. :)
17. bundas01  Hivatásos Troll
2013.12.09. 20:06:59
LV20
Az élet kemény. Engem kiskoromban amikor pultos voltam, állandóan kigyúrt sittes férgek fenyítettek a melóhelyemen, hogy megbasznak és megölnek. Csak nem ebben a sorrendben.
Na ez is egy m.f.,színtén nagy a pofája:D
16. Lara  beauty junkie
2013.12.09. 19:53:24
LV26
Válasz 15. Resiskull üzenetére:
:D :)
pedig igyekszem visszafogni magam. :)
15. Resiskull  PlayStation.Community tag
2013.12.09. 19:48:38
LV21
Válasz 9. Lara üzenetére:
látom csajszi hat a suli nem gyengén.;D
14. Resiskull  PlayStation.Community tag
2013.12.09. 19:45:27
LV21
hm húgom anno bolti vezetőnek tanult(sose értettem mindez avval hogy függ össze, de mindegy ő tudja), tisztára ilyesmiket mesélt ő is nem keveset bőgött mikor hazajött....................
13. Dolly91  PlayStation.Community tag
2013.12.09. 19:32:20
LV14
Válasz 5. RottenSniffer üzenetére:
Szinte mindig elszállnak maguktól a főnökök, azt hiszik ők szarták a spanyolviaszt.

Nem értem miért olyan nehéz konkrétan megmondani, hogy mit hogyan csináljon az ember, aztán ha vmi nem jó, még egyszer normálisan elmagyarázni, meg meghallgatni a másikat, hogy mért nem úgy csinálta, ahogy mondták neki.

Sztem azért üvöltenek, mert saját magukra haragszanak, hogy még annyit se tudnak megcsinálni, hogy kérjenek vmit :D
12. Lara  beauty junkie
2013.12.09. 19:29:43
LV26
Válasz 8. RottenSniffer üzenetére:
hah bakker ezzel de jó pénzt lehetne leakasztani róluk. :D

mikor felmondasz, mondd majd azt is, hogy lefényképezted és nem csak a munkavédelmi és munkaköri előírásokat hágták át, de az ÁNTSZ se fog örül az infóknak. :D
11. MonstAir23  PlayStation.Community tag
2013.12.09. 19:28:52
LV3
Válasz 8. RottenSniffer üzenetére:
Melyik ez a kikúrt cba üzlet?
10. Attila1971  PlayStation.Community tag
2013.12.09. 19:27:58
LV7
ezért is lettem inkább soför,mert ott a magam ura vagyok.az első munkahelyem közért volt de az a világ még más volt és jobb.
"Ami krumplileves,legyen krumplileves"
9. Lara  beauty junkie
2013.12.09. 19:27:12
LV26
na én ott küldtem volna el az anyjába, amikor a hozzám ért volna fizikailag.

amikor vagy mielőtt felmondasz, nyugodtan fenyegesd csak meg őket, hogy mész a Nemzeti Munkaügyi Hivatalhoz, mert több ponton is jogsértést követtek. egyrészt fizikailag se hurcibáljon senki, másrészt a munkavédelmi előírásokat súlyosan és több ponton is megszegték, így nem dolgoztathatják a munkavállalókat.
mondd ezt a szöveget magabiztosan. ellened nem tehetnek semmit, úgyis ki akarsz lépni. de kicsit beszarnak és talán összekapják magukat és az ott dolgozókkal normálisabbak lesznek ha van rá esély.
8. RottenSniffer  PlayStation.Community tag
2013.12.09. 19:23:16
LV6
Még valami: tele volt egérszarral a tésztáspolc.Azt is én mostam ki, szintén hipószerű valamivel, és az a pláne, hogy a megrágott tésztákat ugyanúgy visszatették a polcra eladni...
Bolond kutyás néni
7. RottenSniffer  PlayStation.Community tag
2013.12.09. 19:20:42
LV6
Remélem, hogy ha tönkrement a tüdőm, felnyomhatom ezt az egész putrit...Csoda, hogy nem folyt bele a kajásdobozokba a vérem. :D
Bolond kutyás néni
6. Lara  beauty junkie
2013.12.09. 19:16:45
LV26
Válasz 1. Sakamoto_14 üzenetére:
hát egyértelmű, hogy semennyire.
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
LV6
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
4672 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Doom
Fórumhozzászólások száma:
1203 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
201 db
Utolsó belépés:
2019.05.08. 19:45:02
Regisztráció ideje:
2013.01.02. 22:47:10
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea

PlayStation®Network Online ID