PlayStation.Community Blog ›› HUN_ter

1 hozzászólás

2013.11.14. 22:15:32

Utolsó hozzászólás: Penge70

2013.11.15. 04:58:45

Megosztás
Értékeld a blogot!
A nevem Adam Jensen. 6 hónappal ezelőtt kezdődött. Megan áttörést ért el a kutatásaiban. Az emberi test augmentálása új mérföldkőhöz érkezett. Ha sikerült volna Megannek keresztülvinnie az elképzelését, akkor az emberek egyszer s mindenkorra megszabadultak volna a neuropozintól, ettől a méregerős drogtól, mely arra kell, hogy a test befogadja a fémet. Manapság a fém, az augmentáció „szerves” részét képezi az életünknek. Nem csak a gyógyításban hihetetlen, de az emberi képességek tuningolásában is. Csak egy pislogásba kerül, hogy nagy felbontásban fényképezni lehessen a szemmel.
Az ember Istent játszik. Egy olyan ingatag területre sodródott a tudomány, ahonnan nincs visszaút. Vékony a határ az emberiség megújulása és a teljes pusztulás között. Ha mindaz, amit David Sarif felépített és Megan megalkotott, rossz kezekbe kerül…
6 hónapja történt. Megan laborjában voltam, beszélgettünk. Nagyon izgatott volt a másnapi előadása miatt. Megpróbálta elmagyarázni miről is van szó, de az igazat megvallva engem az ilyesmi nem izgat. Augmentáció-mentes vagyok és így is szeretnék maradni. Aztán Mr. Sarif magához hívatott. A biztonsági részleg vezetőjeként én felelek azért, hogy minden gondmentes legyen. Sarif is izgatott volt. Végül is, így visszagondolva mindenki az épületben. De ami ezután történt, arra senki sem készült fel.

A hatos szektorban illetéktelen behatolást jelzett a biztonsági rendszer. Vörös riadó. A hatos a labor részleg. Gondolkodás nélkül, már úton is voltam lefelé. Éreztem, hogy baj van. A Sarif Vállalat székhelye ultrabiztos hely – gondoltam. Csak nagy tűzerővel lehet bejutni. Főleg a labor szintjére. Minél jobban közeledtem Megan irodájához, annál többen feküdtek holtan, agyonlőve, szétszaggatva. Mintha egy cséplőgép szabadult volna be. Borzalmas volt. Kollégák, barátok, ismerősök… mindenki meghalt.

Megan irodája érintetlen volt. Beléptem. Ott állt, szemében félelem tükröződött. „Gyorsan, össze kell szednem a papírokat! Nem engedhetem, hogy elvigyék az eredményeket.” Kapkodva gyűrte magához a kimutatásokat. Kicsodák? Miért? Nem értettem semmit. „Megan gyere, mennünk kell! Ki kell jutnunk innen!” Ebben a pillanatban egy gép tört be a szobába. Nem… ember volt. De mindene fém volt. Nem tudom. A következő, amire emlékszem, hogy iszonyatosan fáj a fejem, a vértől alig látok valamit és nem érzem a kezeimet. Haldoklom…
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
1. Penge70  PlayStation.Community tag
2013.11.15. 04:58:45
LV22
5*
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV26
Dark Soul
PSC Kredit
33593 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Balázs Dávid
Fórumhozzászólások száma:
21183 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
1965 db
Utolsó belépés:
2019.11.01. 15:17:55
Regisztráció ideje:
2008.09.29. 16:14:32
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea