PlayStation.Community Blog ›› RottenSniffer

0 hozzászólás

2013.08.15. 09:41:12

Nincs hozzászólás ehhez a napjóbejegyzéshez!

Megosztás
Értékeld a blogot!
Párom a héten meglepett a Penumbra Trilógiával.PC-s játékunk kevés van, így nagyon örültem, hogy hízott a gyűjtemény.
Legendákat olvastam róla; mielőtt elkezdtük volna, elolvastam néhány tesztet a játékról.Mindenhol dicsérték, az egekig magasztalták a zenét, a hangokat, a játékélményt...De a grafikát persze lehúzták.Emberek, mit várjunk egy néhány fős, egyetemistákból álló stúdiótól?!Nekem személy szerint a grafika tökéletesen megfelel, a gépem majdnem maxon futtatja, panaszra semmi okom sincs.
Egy dolog felbosszantott: mínuszpontot kapott arra, hogy túl nehezek a fejtörők.Mondom magamban, hát bmeg, akkor még nem játszottál az SH 3-mal Hardon.
Ezen bosszankodásom tegnap átváltozott egyetértéssé.

*Spoiler Alert!*

Épp a bányában vagyok, ott, ahol már megjelentek a pókhálók és a lények által fúrt járatok.Egy alagutat kellett berobbantanom, hogy átférhessek, és a törmeléket eltakaríthassam.Okézsoké, akkor indulás a robbanószerért.
Még a játék legelején magamhoz vettem egy üvegnyi baxtrint (fingom sincs, mi a baszás az a baxtrin, buktam kémiából).Odapróbáltam, nem jó.Há' bmeg.Keressünk tovább.
Találtam egy nagy hordónyi TNT-t.Ez lesz az!Odacipeltem a járathoz, benyomkodtam a helyére.Még jóval ezelőtt találtam egy üres Zippo öngyújtót, amihez ugye kell valami, ami működtesse.Elcsászkáltam egy cellaszerű helyiségig, találtam öngyújtógázt, halleluja, futás vissza.Időközben háromszor ölt meg egy mancs nélküli, gyermekbénulásban szenvedő, farokcsonkított német juhász.
Néhány szó a kutyuról: a legjobb, ha felállunk egy dobozra/hordóra, és amikor próbál felugrani, lesújtunk a kalapáccsal.4-5 ütés után kifekszik, de halála előtt nagyon kitartó a nyavalyás, és elbaszottul gyors is.Mozgásra olyan, mintha rögvest picsára ülne a jégen: csúszkál össze-vissza, elesik, driftel.Érdekes. o_O' Annak ellenére, hogy röhejes a mozgása, párommal hatalmasat ordítottunk, amikor betörte az ajtót, és a torkunknak ugrott.
Miután kinyírtuk a kutyust, elindultunk kanócot szerezni.Találtunk is egy pamutfonalat.Hejhó, de jó!
De nem volt jó, mert nem lehet meggyújtani, valamibe bele kell mártani, hogy égjen is.Fasza.
Páromnak beugrott: tegyük össze a baxtrinnal a fonalat!Bejött a tippje.Futás a TNT-s hordóhoz, kanóc be, Zippo gyújt, aztán futás.
Robbanás, be a járatba.
Most egy hatalmas generátornál tartunk épp, amit valahogy be is kell indítani.

Most már értem, hogy miért találták nehéznek a fejtörőket.És mi még csak az elejénél vagyunk, ez még semmi sem volt.
Normál fokozaton játszunk.
A főhős nagyon sokat segít a hozzászólásaival; ha pl. két dolog nem illik össze, nagyszerű módon nem hajlandó püszmögni vele, egyszerűen annyit mond: "Nem éppen.", vagy "Istenem, hol jár az agyam?".Fergeteges. :D

Amint jutunk valamire, egy újabb blogban megírom.

És tényleg ezt kell csinálni, amikor jön a kutyus:
Blog hozzászólások
LV6
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
4672 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Doom
Fórumhozzászólások száma:
1203 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
201 db
Utolsó belépés:
2019.05.08. 19:45:02
Regisztráció ideje:
2013.01.02. 22:47:10
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea

PlayStation®Network Online ID