PlayStation.Community Blog ›› RottenSniffer

40 hozzászólás

2013.06.01. 11:19:40

Utolsó hozzászólás: Tevez11

2013.06.09. 10:30:43

Megosztás
Értékeld a blogot!
Tudom, tegnap írtam már egy blogot, de ezt most nagyon ki kell írnom magamból. :/

Tegnap késő este elbattyogtunk édesanyával a Tescoba.3 megállónyira van innen a Campona mellett, közel van tehát, és 0-24 óráig tárt karokkal várja a drága vásárlókat.
Szépen bevásároltunk, hiszen alaposan kiürült a frigó és a kamra is.Így hónap végén már nem könnyű az élet, nagyon kell spórolni, hogy legalább zsíros kenyérre fussa.
Nekünk is folyvást a pénz beosztásán megy az agyalás, így most is úgy vásároltunk, ahogy mindig: mindenből a lehető legolcsóbbat és csak a legszükségesebbet.Semmi haszontalan luxuscikk, maximum gyümölcs vagy apró csoki.
A kasszához érve befurakodott elénk egy jómódúnak látszó ürge és csodálatos lófejű felesége.Fintorogva belenézett a kosarunkba, végigmérve az olcsó Sconto meggylevet, amiben annyi meggy van, mint bennem, a Teszkós tisztasági betétet és a többi alacsony árú cuccost.Ő Head & Shoulders sampont vett, Nestea zöld teát kartonszámra, előre csomagolt bárányhúst és drága trópusi gyümölcsöket, amikért én a fél karomat odaadnám, hogy megkóstolhassam.Mi sem vagyunk a legszegényebb társadalmi rétegben, de nagyon ki kell számolni a pénzt, ha húst szeretnénk vasárnaponként az asztalra.
Ahogy nézett ez a pénzes bunkó, elgondolkoztam azon, milyen jó lenne egyszer majd úgy vásárolni, hogy nem kell néznem az árakat, hogy melyik almának olcsóbb kilója, hogy kipróbáljam azt a tusfürdőt, ami drága és fantasztikus illata van.Én 200 forintos habfürdőt veszek, amitől olyan a bőröm, mint egy szakállas agámának.Muszáj, nekem nem telik méregdrága, bőrkímélő, anti-ekcémás készítményekre.
Albérletben élek, egy pici kertes ház minden álmom.Nem kell 3 emeletes, padlófűtéses kastély jacuzzival.Csak egy kicsi saját házat szeretnék, ahol remekül eléldegélnénk két kutyámmal és a családdal.
Most jönne a kérdés, hogy "Hogy tart el két ekkora kutyát, ha nincs pénze a csórónak?!".Úgy, hogy inkább én nem eszem, de Yubának teljen meg a pocakja minden nap, Django-nak, aki tegnap volt 5 hónapos, pedig ne kelljen ízületi betegségekkel küzdenie azért, mert kölyökkorában nem tápláltam rendesen.Én a kutyáimnak élek: összespóroljuk nekik a jó minőségű kutyatáp árát, mert ha Chappit meg ilyen szarokat kapnának, akkor a későbbiekben a dokinál elkölthetném a táp árának tízszeresét a rossz etetés okozta betegségek miatt.
Visszatérve a Tescora; nem hiszem, hogy egy ilyen gusztustalan, Hajdú Péter-kaliberű pöcsnek végig kéne listáznia azt, amit a nála szegényebbek vásárolnak.Neki nem mindegy?Fizessen a szaros Viza kártyájával, vegye el fintorogva az ajándék kuponjait, és takarodjon haza a kétemeletes villájába, hogy a magamfajta is sorra kerülhessen.
És ez a legbántóbb: annyira hatalmas a rétegek között a szakadék, hogy ezt már áthidalni nem lehet.Van a gazdag, a szegény és a hajléktalan.Ennyi.

Ja, és a faszi, amikor pakolt a szalagra, minden termék után, amit megfogott, zsebkendővel törölte meg munkát nem látott kezeit.
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
40. Tevez11  PlayStation.Community tag
2013.06.09. 10:30:43
LV23
"Egy saját kis kertes ház, biztos anyagi háttér és jövedelmező állás.
Nincsenek nagy igényeim."

Nálad mi a biztos anyagi háttér?

Sajnos a mai világban ezek,több millió ember számára elérhetetlenek,ez már luxus......És amikor majd mindezt eléred(kívánom Neked!) akkor azon a szinten fogsz nyomorogni.....hidd el....:)
"A fakezemmel,lekaszabolok pár Baszadékot"ArgFan75
39. RottenSniffer  PlayStation.Community tag
2013.06.08. 09:49:44
LV6
Válasz 38. Tevez11 üzenetére:
De mennyire, hogy elégedett!
Egy saját kis kertes ház, biztos anyagi háttér és jövedelmező állás.Ennyit kérek az élettől, nekem nem kell 23 sportkocsi, meg méregdrága bélyeggyűjtemény.
Nincsenek nagy igényeim.
Bolond kutyás néni
38. Tevez11  PlayStation.Community tag
2013.06.07. 18:38:01
LV23
Válasz 37. RottenSniffer üzenetére:
Hidd el Ő is nyomorog a SAJÁT szintjén...és nem azt mondtam,hogy fogadd el a nyomorodat,hanem azt,hogy mindenkinek a SAJÁT szintjén nyomorog...amit ma szeretnél elérni,és hosszú évek kemény melójával elérsz,akkor azt hiszed elégedett leszel?
"A fakezemmel,lekaszabolok pár Baszadékot"ArgFan75
37. RottenSniffer  PlayStation.Community tag
2013.06.07. 18:00:47
LV6
Válasz 36. Tevez11 üzenetére:
Az a hapsi körülbelül annyira nyomorgott, mint XIV. Lajos... :P
Nem fogadom el a nyomoromat.Igenis tenni fogok azért, hogy jobb életem lehessen.
Bolond kutyás néni
36. Tevez11  PlayStation.Community tag
2013.06.07. 17:50:37
LV23
Mindenki a saját szintjén nyomorog!
Ez örök igazság,és ezt el kell tudni fogadni.
"A fakezemmel,lekaszabolok pár Baszadékot"ArgFan75
35. MonstAir23  PlayStation.Community tag
2013.06.03. 19:40:12
LV3
Én csak annyit tennék hozzá, hogy aki engem így végigmérne, és olyan pofákat vágna mint a sztoriban, azzal biztosan elbeszélgetnék.
Jó, én megtehetem mert forma vagyok, nem nőnemű.
Leszarom hogy mire vitte, ki fia-borja, de azért ilyent ne...
Visszataszító számomra valakit az anyagi helyzete miatt lenézni és látványosan tudtára adni.
Peace
34. Mastermune  PlayStation.Community tag
2013.06.03. 11:17:00
LV1
Egyszer voltam egy távoli ország tengerpartján nyaralni, mert úgy hozta az élet hogy megengedhettük magunknak.
Az egyik nap magyar hangokra lettem figyelmes a szállodában mikor az esti étkezés ideje jött el. Kb egy 50-60 év körüli pár volt az, és amikor elhaladtunk melletük szép estét kívántunk nekik.
A válasz pedig elmaradt, viszont úgy lenéztek minket mint még soha.
Látsztott rajtuk, főleg a nőn egyfajta negatív meglepődés.
Kb ez volt az arcára írva: " Ezek mit keresnek itt? Más magyaroknak is van pénzük, hogy eljussanak ilyen helyekre? Isten őrizz hogy szóba álljak velük....stb"

Pár nappal később találkoztunk magyar nászutasokkal is, ők nagyon kedvesek voltak és elmeséltük nekik a sztorit. Kiderült, hogy ők is találkoztak ezzel a párral és ők is úgy jártak mint mi.

Igazából szerintem aki alapból ilyen az mindíg mindenkit lenéz, teljesen mindegy, hogy ki az illető. Lenézi a szegényket pökhendiséggel és lenézi a gazdagabbakat irígységgel.
PSN ID: Janey_HUN
33. laguna028  PlayStation.Community tag
2013.06.03. 10:38:55
LV7
Válasz 29. kiralygyozo üzenetére:
Aranyvázas kerekesszékre ne dolgozd ki a beled..
32. Sakamoto_14  A bölcs
2013.06.02. 21:21:42
LV20
Ezzel a nagy társadalmi szakadékkal nem értek egyet. Bár tényleg voltak már egyenlőbbek az emberek a múltban. Azt úgy hívták, ősközösség.
31. kiralygyozo  PlayStation.Community tag
2013.06.02. 19:16:39
LV2
Tudom,de hátha kihúzom késő őszig,mikor nem lesz annyi munka.Télen meg ráérek gyógyulgatni.
A nagyképûség: -õl, butít, és nyomorba dõnt.
30. bundas01  Hivatásos Troll
2013.06.02. 17:30:05
LV20
Válasz 29. kiralygyozo üzenetére:
Én a helyedben inkább orvoshoz mennék. Nem éri meg +1 pár cipő vagy egy új hdtv miatt tönkretenni egy életre a szervezetet. Volt lágyéksérvem háromszor is. Minél hamarabb megcsináltatod, annál hamarabb túl vagy rajta. És előbb-utóbb úgyis meg kell.
Na ez is egy m.f.,színtén nagy a pofája:D
29. kiralygyozo  PlayStation.Community tag
2013.06.02. 15:39:36
LV2
Ez a szegénység dolog,szerintem nézőpont kérdése.Szoktam mondogatni,hogy csóró vagyok,és úgy is érzem,de olyankor mindig eszembe jut,hogy volt már ennél sokkal rosszabb.Megjártam az élet legalját is,és onnantól kezdve megtanultam becsülni azt amim van.Igen,most van 2 adidas,2 nike cipőm,csak márkás ruhákban járok a párom szintén,vannak konzolaim,full hd-s led tv-m,3600W-os hi-fi tornyom,laptop stb.De ezeket nem a jézuska hozta,ezeket a két kezemmel,kezünkkel dolgoztuk,dolgozzuk össze,és igen ha én azt mondom,hogy ez kell vagy a páromnak megveszem amit akarok akkor irány dolgozni.Ezalatt értem azt,hogy ledolgozom a napi 8 órát,utána pedig jöhet a maszek.Kőműves vagyok,de elvállalok mindent:favágás,hasgatás,festés,fűnyírás stb.Igen kifakadok a páromnak,hogy de csóri vagyok,jön a Last of us és nincs pénzem,mire a párom:-már rég félretettem neked a maszek pénzedből.Szegénynek érzem magam,annyira hajtok azt se tudom mennyi megtakarításom van,90%-hogy sérvem lett,de nem megyek orvoshoz mert a táppénz kevés,kiesik a maszek.Jó ez nekem?Azt mondom jó mert megvan mindenünk ami kell,a párom azt mondja nem,mert ha beleölöm magam a munkába az egész nem ér semmit.Én csak azt szeretném mondani,becsüljük meg,próbáljunk örülni amink van,mert lehet,hogy később már nem tudjuk élvezni.Ha ránk tör a "szegénység"érzet,gondoljunk arra,hány millió gyermek éhezik a világban.
A nagyképûség: -õl, butít, és nyomorba dõnt.
28. Lara  beauty junkie
2013.06.02. 14:36:44
LV26
Válasz 27. Vhiktor üzenetére:
hát inkább csak belénk van ivódva ez a lenézés.
én például a váci utca környékén szoktam rosszul lenni és egy darab sz*rnak érezni magam, mikor bemegyek egy boltba és érzem azt, hogy kinéznek a gagyi cuccaimmal.
pedig milyen hülyeség. pont leszarják szerintem, hogy ki miben van. csak mi tudjuk magunkról mi a szitu, mit mennyiért engedhetünk meg és ezért képzelgünk ilyet.
pl mikor bemegyek converse, vans vagy nike cipőt venni akkor szeretem ha épp olyan márkájú cipőben vagyok. múltkor bementem a 2 ft-os melós cipőmbe hostesskedés előtt, mert láttam egy jó nike-t és tök neccesen éreztem magam.
pedig valószínű az eladó pont letojja, h ki miben van, mikor lehet ő is a minimálbérért gürizi szét az agyát 12 órában.
de nekem mondjuk ez a személyes hülyeségem... :)

szóval szerintem ezek a sztereotípiák, meg komplexusok bennünk vannak sokszor. lehet a blogos csávó is csak simán paraszt is mindenkire lenézően néz, mert olyan pofája van de mivel az ember tudja magáról milyen helyzetben így beleképzeli...

2013.06.02. 14:25:30
LV3
Válasz 25. Lara üzenetére:
De legalább nem nézi le a másikat, az meg hogy ki mire sajnálja költeni a temérdek pénzét már magánügy.
26. Ruzsi  PlayStation.Community tag
2013.06.02. 12:27:48
LV10
Válasz 6. RottenSniffer üzenetére:
Megválaszolták mások az ÉS-edre a választ. Rengetegen rinyálnak a szegénységük miatt, de természetesnek tartanak olyan dolgokat, hogy cigi, sör, internet, okostelefon, ps3, buli, stb. Nem tudom sajnálni az ilyen gondolkodású embereket. Az, hogy ganyét szívsz, olcsó üdítőt iszol, nem hiszem, hogy megéri azt, hogy nem táplálkozol rendesen. Ha nem cigizel, és édesítőszeres szar helyett csinálsz egy szaros limonádét, máris megspóroltál pár ezrest húsra.
25. Lara  beauty junkie
2013.06.02. 12:26:51
LV26
Válasz 23. Vhiktor üzenetére:
hát ez az úgy "gazdag, hogy megdolgozott érte" egy veszett ritka kategória. mert az meg a tipikusan 20ft-ért eladná az anyját is, meg sajnálja az 500Ft-os belépőárat, de közben meg 20 ezer Ft-os ingekben jár... tehát vagy egy zsugori barom vagy
inkább az első kategória.
24. Dolly91  PlayStation.Community tag
2013.06.02. 11:26:13
LV14
Hát igen, én sose értettem miért jó másoknak az, hogy lenézzék a szegényeket. Persze, ha gazdag lennék és meglátnék egy csórót én is azt gondolnám, hogy "huhh, hála az égnek, hogy nekem ilyen jól megy".

DE!

Sose mondanám ki ezt hangosan és nem néznék úgy, hogy ettől az a másik szarul érezze magát. Örülnék, hogy ilyen sorba születtem, vagy hogy meg tudtam teremteni magamnak azt a pénzt, de ott ússzon el az összes mánim, ha mást meg lenéznék amiatt, mert neki nem így jött össze.

De mivel sajnos én is csóró vagyok, marad az ábrándozás :D Egyébként nekem nagy ház kéne, medencével, jacuzzival, padlófűtéssel, 2 kocsival már csak azért is :D Rohadtul elegem van ebből a 42 négyzetméteres lyukból, amit valaki lakásnak mert tervezni :/ :D
2013.06.02. 09:28:48
LV3
Utálom az ilyen faszokat, akik soha életükben nem dolgoztak és összelopták innen onnan a pénzt. Mind egy rakás szar.
Aki meg úgy gazdag, hogy megdolgozott érte azért az nem ilyen ember, de sajnos ott is megfigyelhető hogy a sok paraszt elfelejti hogy honnan jött..........
22. LyozsFM  PlayStation.Community tag
2013.06.01. 21:33:32
LV4
Munkatàrsam panaszkodott nincs pènze.
Megkèrdeztem : Van kocsid?
Vàlasz: Van.
Mondom a kocsi luxuscikk, mire a vàlasz szerinte alap dolog, hogy legyen kocsi
Nèzöpont kèrdèse kinek mi szàmìt ALAP életszínvonalnak.
Lüvüdözös gyerek !!!
21. kiralygyozo  PlayStation.Community tag
2013.06.01. 18:59:11
LV2
Válasz 18. Penge70 üzenetére:
Detto.
A nagyképûség: -õl, butít, és nyomorba dõnt.
20. Zsolt  PlayStation.Community tag
2013.06.01. 17:14:32
LV11
Cigizel plusz ket kutyat tartasz, akiket draga eledellel etetsz, utana arra panaszkodsz, hogy nincs penz kivaltani anyu osszes gyogyszeret. Nekem ez nem logikus.
19. solid  PlayStation.Community tag
2013.06.01. 17:01:10
LV12
Válasz 18. Penge70 üzenetére:
Ennyi meg egy Bambi. :)
"Game has changed"
18. Penge70  PlayStation.Community tag
2013.06.01. 16:59:10
LV22
Válasz 17. solid üzenetére:
totál egyetértek
17. solid  PlayStation.Community tag
2013.06.01. 16:44:33
LV12
Válasz 11. Penge70 üzenetére:
Persze! Én nem is szoktam megmondani embereknek hogy mit vegyenek. Csak ha valaki keservesen panaszkodna nekem az utcán hogy nincs pénze, de közben tízezreket dob ki cigire, akkor két lehetőséget tudok elképzelni: javaslom hogy ne dobjon ki tízezreket cigire VAGY elküldöm a f.szba. Szerintem az előbbi a kulturáltabb verzió. De hogy együttérzően nem fogom megveregetni a vállát, pláne nem fogok neki pénzt adni - legyek bármilyen gazdag - addig amíg láncdohányos (kajára se) az gondolom nyilvánvaló. Bizonyos rizikófaktrok esetén ugye szervet sem kapsz a kórházban, bármilyen halálos beteg legyél is. Ennyi.
"Game has changed"
16. veigar  PlayStation.Community tag
2013.06.01. 16:25:47
LV1
törölgeti a kezét pakoláskor :D

ekkora csicskát
Hivatásos ébredő!
15. gaccsi  PlayStation.Community tag
2013.06.01. 14:49:31
LV4
Válasz 9. RottenSniffer üzenetére:
Annál jobban nem lehet tőle függeni, mint valamitől amit még annál is jobban szeret az ember. Egy haverom szarrá törte a motorját évekkel ezelőtt. Láncdohányos volt a csávó. A baleset után eltelt két hét, találkozunk, beszélgetünk, kérdem mi újság van? Letette a cigit, mert tudta, hogy az egyetlen dolog amin tud számottevően sokat spórolni, hogy tudjon új motort venni. Ez csak akarat kérdése, semmi más.
14. Lara  beauty junkie
2013.06.01. 13:21:37
LV26
jaja. nincs már középréteg, az kezd eltűnni, lesüllyedni.
ezt a fejben számolást de utálom én is.

és ez is milyen hülyeség h annyi különböző helyre, boltba el kell menni h akár 100 Ft-tal olcsóbban vegye az ember, mert az is számít ma már.

amúgy javaslom, hogy menjetek el az ázsia centerbe, sárkánycenterbe, vagy a jászainál a kis ázsia nevű boltba. mert ott tényleg minőségi tusfürdőket is (és minden mást) lehet venni nagyon olcsón.
sminkcuccaimat mindig ott veszem negyed annyiért. az 1600 ft-os hajlakk is "csak" 700 ott például. érdemes ilyen helyekre elmenni, mert akkor annyiért vesztek mint a teszkóban csak nem teszkós cuccot, hanem olyanokat amiket szeretnél.
sokszor mozdulni sem lehet, annyian vannak ott. odajár a fél ország bevásárolni.
13. Pityi  PlayStation.Community tag
2013.06.01. 13:16:07
LV14
Válasz 3. Penge70 üzenetére:
Szerintem meg ez az igazi hungaricum : megmondani mit gondoljon a másik miközben, azt tanácsolom, hogy ne foglalkozzon mással...

Ilyenkor felmerül bennem a kedves tanácsadó vajon miért foglakozik azzal, hogy én mit is gondolok.


"nem olvasó vagy,hanem egy legalja troll" xD
12. SteveY  the gunner
2013.06.01. 13:06:29
LV22
Én is szeretem a meggyes Scontót. Én arra költöm a pénzem.
Kedvellek öreg, de bántani foglak!
11. Penge70  PlayStation.Community tag
2013.06.01. 13:00:14
LV22
Válasz 7. solid üzenetére:
mindenki arra költi a pénzét amire akarja
valaki cigire költi, valaki alkoholra, vagy más drága játékokra stb az a magánügye
viszont nem kéne mások zsebeiben kotorászni, csak azért mert jobban megy neki (és az tök mindegy, hogy esetleg bunkó), mert az megint csak a másik magánügye
10. solid  PlayStation.Community tag
2013.06.01. 12:47:16
LV12
Válasz 9. RottenSniffer üzenetére:
Oké, akkor nem szóltam. Ha így tényleg annyival olcsóbb, akkor már csak az elcsépelt, "hű de okos vagyok hogy ezt mondom: ne cigizzé' mer' az káros" érvem marad, ami meg ugye nem sokat használ. De azt hittem hogy sok-sok pénzbe kerül neked ez a hobbi, ezért nem értettelek...
Én amúgy ha cigiznék, akkor Churchill lenne a példaképem, aki ugye mindenféle káros szenvedély és a VH alatt valószínűleg nem stresszmentes élet ellenére is élt 80+ évet... :)
"Game has changed"
9. RottenSniffer  PlayStation.Community tag
2013.06.01. 12:42:31
LV6
Válasz 7. solid üzenetére:
Én nem dobozos cigit veszek, kurva drága.Töltöm a cigit, a dohányt zacskóban veszem, tehát ezzel is spórolok. :) Így jóval olcsóbb, és tovább is tart.
Megkínáltak dobozossal, hát, mit mondjak...Romlott a minőség, és drágább is lett.
Igen, a nikotin ilyen erős függőséget okoz. :)
Bolond kutyás néni
8. dorten  PlayStation.Community tag
2013.06.01. 12:39:00
LV3
Válasz 6. RottenSniffer üzenetére:
Lerakod és meg van oldva a színes-illatos tusfürdő. Csak egy tipp.
PSN: HunRoli
7. solid  PlayStation.Community tag
2013.06.01. 12:38:27
LV12
Válasz 6. RottenSniffer üzenetére:
Én ugye nem cigizek, de egyszer kíváncsiságból ránéztem boltban hogy mennyibe kerül... 800 egy doboz??? Tudod, én sem vagyok tele pénzzel, de azért nem járom körbe a boltot háromszor hogy mindenből a legolcsóbbat vegyem. Ezzel együtt messze sokallom ezt a 800 pénzt - ami meddig tart ki? 1-2 napig? - ráadásul olyasmire, ami káros. És a cigaretta hamarosan még drágább lesz.
Mindenféle kioktató hangnemet mellőzve mondom: próbáld ki hogy leszoksz és helyette mondjuk veszel egy olyan nagyon finom illatú habfürdőt vagy veszel valami finomságot a kutyáknak. Szerintem tiszta haszon. Aztán ha majd sok pénzt keresel később, akkor abból már juthat az egészségkárosításra is.
Lényeg hogy számomra komolyan sokkoló volt mikor megtudtam hogy mennyibe kerül a cigi, hiszen nap mint nap látom, hogy messze a létminimum alatt is a napi betevő cigit azért megveszik az emberek dobozszámra, ha kenyérre nem is feltétlenül jut... az ignoráns és irracionális viselkedésnek ez számomra eléggé ijesztő foka!!! Vagy tényleg ekkora függőséget okoz a cigaretta??? Lehet, hogy így van, én szerencsére ezt nem tudom, amit viszont tudok, hogy mivel nem cigizek, ezért minden héten 3500-4000 forintot spórolok, hozzá nem számítva az egészségben kifejezhető hasznokat... :)
"Game has changed"
6. RottenSniffer  PlayStation.Community tag
2013.06.01. 12:06:38
LV6
Válasz 5. Ruzsi üzenetére:
Igen, töltöm a cigarettát.
A cigit az árvaságimból fedezem, amit az alkoholista apám után kapok, aki 1 éves koromban kifejelt az ablakon, mondván, hogy utálja anyámat, és mindenki menjen a faszba.
És?
Bolond kutyás néni
5. Ruzsi  PlayStation.Community tag
2013.06.01. 11:56:56
LV10
Cigizel még?
4. RottenSniffer  PlayStation.Community tag
2013.06.01. 11:43:56
LV6
Válasz 3. Penge70 üzenetére:
Nem az a bajom, hogy neki van, hanem hogy neki nincs. :/
Édesanyám 28 éve dialízisben dolgozik, mint nővér.Nagymamám minden létező fizikai munkát elvállalt, hogy enni adhasson a gyerekeinek.Dédmamám már 4 évesen hajnali 3-kor ébredt, hogy dagassza a kenyeret és segítsen a házimunkában.
A mi családunk mindig keményen dolgozott, de sosem voltunk elszállva.
Hidd el, pont hogy ő nem szart le engem. :) Úgy végigmért, mint a Farkas Piroskát, hogy utána egy fintor keretében cettegjen egyet, majd felelmelt fejjel elforduljon.A felesége pedig letörölte a bankkártyáját, miután a pénztáros néni visszaadta neki.
Vannak okos gazdagok, akik önnön erejükből jutottak magasra.És van az, akinek csak megszületni volt nehéz, mert a jó apukája párttitkár volt, vagy lopott egész életében.
Bolond kutyás néni
3. Penge70  PlayStation.Community tag
2013.06.01. 11:38:33
LV22
Válasz 2. RottenSniffer üzenetére:
attól még, hogy nektek rosszul megy, (és nyilván nem ti tehettek róla), még másnak mehet a szekér.
másrészt nem értem miért kell foglalkozni egy vadidegennel?!
szard le, hidd el ő is ezt teszi veled:/

amúgy ez is egy hungaricum "dögöljön meg a szomszéd tehene is"
2. RottenSniffer  PlayStation.Community tag
2013.06.01. 11:33:42
LV6
Válasz 1. Penge70 üzenetére:
Igen, előítéleteim vannak, mert láttam, milyen autóval hajtott el a parkolóból.
Rosszindulatú vagyok, mert lenéznek azért, amiről nem tehetek.
Irigy vagyok, mert én sosem éltem úgy, ahogy szerettem volna, és valószínüleg nem is fogok.

Aki szegény, az az is marad.Nem bánom, hogy ide születtem, ebbe a családba, mert imádom édesanyámat.Sajnálom, hogy anyunak agyvérzése volt, és nincs pénz kiváltani az összes gyógyszert.Nincs pénz egy specialistára, aki rendesen megműtené a sérvét, amit már kétszer rontott el ugyanaz az orvos.
Bolond kutyás néni
1. Penge70  PlayStation.Community tag
2013.06.01. 11:26:18
LV22
előítélet, rosszindulat, irigység
ezek a szavak jutottak eszembe a blog olvasása közben:/

1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV6
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
4672 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Doom
Fórumhozzászólások száma:
1203 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
201 db
Utolsó belépés:
2019.05.08. 19:45:02
Regisztráció ideje:
2013.01.02. 22:47:10
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea

PlayStation®Network Online ID