PlayStation.Community Blog ›› martin

81 hozzászólás

2013.05.12. 08:07:11

Utolsó hozzászólás: getro2

2013.05.18. 22:40:17

Megosztás
Értékeld a blogot!
Ezért nem adom át Neked az ülőhelyet

Imádom a magyarokat, a magyar társadalmat, a magyaros leleményességet. Imádom, hogy nálunk még mindig elfogadott az olyan operettkifejezések használata, hogy kérem, legyen szíves, köszönöm, meg tudná-e mondani - és hogy a jó napot a kívánok nélkül olyan faragatlan benyomást kelt. Így szép ez, hiszen tőlünk nyugatabbra ilyenekre már nem pazarolják az időt - ha pedig olyat szólsz, hogy kezicsókolom, kiröhögnek még a Monarchia utódállamaiban is.

Ám van itt egy dolog, ami nekem régóta szúrja a szememet, az pedig az indokolatlan udvariaskodás és előzékenység. Mire gondolok itt? Pl. a nők előreengedése is eleve hülyeség (kivéve kocsmában, de ott meg pont nem ildomos), de azt még valahogy megemésztem.

Az én nagy bánatom az a bizonyos helyátadás - buszon, villamoson, akárhol. Még mindig ott cseng a fülemben a kioktató öregúr hangja, ahogy olyan húsz éve felállított a villamoson, hogy kedves neje leülhessen az aszott valagára.

Most már nem állít fel senki. Hogy miért nem? Mert felnőtt lettem, erős, izmos - az öregek meg csakis a gyerekekkel mernek szívózni, ld. a lépcsőházakban se kérdezik már egy jó ideje, hogy kit keresek és miért járok ott. Pedig tízévesen tuti mindig betörni jártam át a haveromékhoz...

Szóval miért is nem adom át a helyemet Neked? Hát ennek több oka lesz: attól függ, hogy Te ki vagy:

- Összességében: mivel bérletem van, méghozzá teljesárú. Havonta szépen kivárom a soromat a pénztárnál, és megveszem (természetesen kártyával fizetek) 10 ezer 500 Ft-ért. Itt álljunk meg egy pontra. Ez kurva sok pénz, gondolj csak bele. Szó ami szó, kapok érte egy valóban világszínvonalú szolgáltatást némi elkerülhetetlen, alkalmi bosszankodás mellett, de azért meglenne ennek a pénznek a helye máshol is: pl. félretehetném, vagy vehetnék belőle egy kicsi steaket az argentin sztékházban. Na de visszatérve: megveszem. Kifizetem. A teljes árát. Pont. Ezt kérlek, tartsd tiszteletben, mert mi, fizető utasok párszázaléknyian perselyezzük össze az összes többi kedvezményes meg potyautas furikázását.

- Ha idősnek tetszik lenni: azt mondják, hogy idősnek lenni nem érdem, hanem állapot. Ezzel nem értek egyet, mert igenis büszke leszek magamra, ha majd én is esetleg megérem a hetvenedik-nyolcvanadik életévemet. Utólag majd tuti megmagyarázom, hogy okos voltam meg ügyes, és vigyáztam magamra. Mert meg szeretném élni. Ám önmagában sajnos ez nem jogosít fel arra senkit, hogy a neki alanyi jogon járó (?) ingyenbuszozás mellé még kényelmes, párnázott szék is legyen. Nem. Tessék szépen örülni, hogy nem kell tízezreket csengetnie a havibérletért vagy 320-at a vonaljegyért az amúgy teljesen felesleges hobbiutazgatásokra, hanem gyorsan eljuthat a Tescóba, piacra - akárhova, ahol éppen valami akció van.

- Ha várandós anyuka vagy: igen, állítólag ezt ma már így illik írni, de amúgy terhes lesz az. Namost rendben, én elhiszem, hogy nem egyszerű azzal a nagy izével mászkálni, ráadásul gondolom, kurvára nehéz is. De kérlek, véss valamit jól az eszedbe. Én nem véletlenül ülök most itt, de nem ám. Munkából jövök, ahol 9-11 órányi megfeszített észmunka, kalkuláció és rekonsziliáció után talán jólesne végre pihenni egy kicsit. Más. Aki ebben a gazdasági helyzetben gyereket mer vállalni, az vagy nagyon bátor, vagy nagyon gazdag. Te - mivel BKV-zol - feltehetőleg az előbbi kategóriába tartozol. Így hát viseld tetted következményeit. Az élet kegyetlen. Ha most nem tanítalak meg arra, hogy az emberek gecik, akkor soha nem jössz rá magadtól! Te túlléptél a saját korlátaidon, nem mérted fel józan ésszel a lehetőségeidet. Ráadásul állítólag babócával a hasban is jót tesz egy kis testmozgás, nehogy túlságosan sokat felszedj a kilenc hónap alatt ;)

- Ha csak simán nő vagy: hát igen. Nagyon régi, ámde fals berögzülés, hogy attól, mert bárki nőnek született, attól őt tisztelni kell. Félre ne érts, én nagyon tisztellek téged, de a helyemet nem adom át. Hogy miért nem? Mert a legjobb esetben is csak teljesárú bérleted van - amit amúgy kétlek -, és nem tudok olyan jegyről, ami bármilyen zsöllyére vagy páholyra szólna, tudtommal érkezési sorrendben lehet helyet foglalni. Tudod, mint a sulifarsangon a székes játék: eggyel több gyerek, mint szék, és amikor a tanítónéni tapsol, akkor le kell ülni. Na most te maradtál állva, ennyi. Visszatérve a tisztelethez: én a női nem maximális tisztelője vagyok amúgy, de ezt ki kell érdemelni, úgyhogy még van esélyed. De ne feledd az alaptételt: akit 30 fölött látsz a metrón, az sikertelen ember. Jobban kell partnert választani, csillagom ;-)

- Ha diák vagy: ne röhögtess ki, kérlek. Jártam én is eleget suliba, úgyhogy nagyon jól tudom, hogy miből áll az egész. Bemész reggel 8-ra, ellébecolsz, aztán délután 1-kor, 2-kor már mész játéktermezni, este meg az ingyenoktatásért tüntetgetsz. Ráadásul fillérekért utazol, hacsak nem fagyizod el Fater bérletpénzét, úgyhogy tessék szépen állva maradni. Nagyon helyes, hogy mindennap van testnevelés, csak az a baj, hogy nem dolgoztatnak meg titeket eléggé. A te korodban én suli előtt edzésre mentem (nem ám zumbáztam meg TRX-eztem, mint a magadfajta kis buzik), utána meg dolgoztam és Anyáméknak segítettem. De soha nem vetemedtem volna arra, hogy elvegyem a helyet a dolgozó emberek elől, bennünk még megvolt a tisztelet az idősebbek iránt.

- Ha kisgyermek vagy: imádom a gyerekeket. Ám nagyon legyengültek mostanság, és ezért mindannyian hibásak vagyunk. Ti azért, mert erre nevelitek, én meg azért, mert szótlanul nézem. A századelőn teljesen bevett dolog volt, hogy a hároméves gyereket már befogták a ház körüli munkára. Mostanában pedig csak azt kell látnom, hogy jégkrémet kapnak, kólát, csokit, mobiltelefont. Én a fél karomat odaadtam volna négyévesen egy ilyen mozgó hajós kis tollért, de arra se volt pénzünk. Szóval ideje a sarkadra lépned neked is, és elgondolkodni azon, hogy apádéknak miért nem tellett egy rendes autóra, hogy ne a tömegközlekedésre kényszerülj. És ne feledd soha a leckét, amit most tőlem kapsz: törekedj arra egész életedben, hogy ha majd nagy leszel, neked ne kelljen BKV-ra szállnod egy ekkora gyerekkel! Érted, kishaver? Na jól van, nesze, itt egy pofon, hagyd a bácsit játszani.

- Kihagytalak volna? Akkor bliccelsz, vagy egyszerűen nincs kedvem felállni, mert pont a telefonomat nyomkodom, a mocskos kapaszkodót meg nem szívesen fogdosom.


(forrás: modoros blog)
Blog hozzászólások
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
81. getro2  PlayStation.Community tag
2013.05.18. 22:40:17
LV3
Szinte egész biztos vagyok benne, hogy csak poén/irónia.
80. veigar  PlayStation.Community tag
2013.05.18. 17:57:18
LV1
szeretek bliccelni
Hivatásos ébredő!
79. tundra  PlayStation.Community tag
2013.05.18. 16:48:08
LV6
Én arra gondoltam ha legközelebb Volán buszozok akkor 2 jegyet veszek (teljes árút), így jogosan nem engedek magam mellé leülni senkit.
78. tiNk  PlayStation.Community tag
2013.05.17. 15:48:15
LV18
Ez egy kicsit nagyképű, cinikus iromány.
"We don't have to do this. You know that, right?"
77. Lara  beauty junkie
2013.05.16. 18:14:51
LV26
Válasz 76. Adamska üzenetére:
az kemény. decemberben mikor a mocskos teszkóban 12 óráztam ott mondta egy csávó aki szintén ritka szar melót csinált, hogy anno ő kiment No-ba és egy nyár alatt megkereste a diákhitelét. :)
76. Adamska  PlayStation.Community tag
2013.05.15. 23:15:35
LV2
Válasz 75. Lara üzenetére:
egy korabbi cegnel meloztam, 8 ora, 2 muszak, kethetente szombat. ugyanennel a cegnel, ugyanezt a melot kint a nemetek reggel nyolctol negyig, illetve penteken 1ig, haromszor annyi penzert. na ez a fasza D
75. Lara  beauty junkie
2013.05.15. 18:12:30
LV26
Válasz 74. Lil üzenetére:
áh undorító. mondjuk szerintem a 12 óra is úgy undorító ahogy van, betiltanám. semmi értelme. az ember a halálán van nap végére és nem marad ideje élni se...semmit nem tudsz elintézni, semmit nem tudsz csinálni csak bezuhansz az ágyba és másnap kezdőik elölről.
ráadásul meg se fizetik.
neked is ha alap órabérrel számolunk + este 6 órától a 30%-os éjszakai műszakpótlék akkor olyan kábé 5800-6 ezer Ft-ot kellett volna fizetniük.
74. Lil  ¯\_(ツ)_/¯
2013.05.15. 08:16:42
LV21
Válasz 72. Lara üzenetére:
nem is tudtam... kész röhej.
Amúgy nem maradtam sokáig szerencsére, mert 3 napja dolgoztam, amikor felhívtak a mostani melóhelyemről, hogy interjúra kéne mennem, de a munkaidő reggel8- este 9ig tartott, pénteken és szombaton 10ig, és az egész napra 4000ftot fizettek. Nem is bírtam volna sokáig...
73. cay  PlayStation.Community tag
2013.05.15. 07:22:00
LV2
Válasz 72. Lara üzenetére:
Ó, rengeteg helyen megcsinálják... simán 12 óra felett dolgozol, de a papirodon 12 óra van így minden rendben, totál nem érdekel senkit, hogy valójában mi megy, mindenki ott ügyeskedik ahol és amit tud. :)
72. Lara  beauty junkie
2013.05.14. 23:05:16
LV26
Válasz 71. Lil üzenetére:
és egyben törvénybe ütköző is. törvényellenes 12 óránál többet dolgoztatni bárkit is.
kemény hallod ez a vendéglátóipar, hogy ott ezt leszarják.

amúgy hasonlóan vagyok a kedves öreg nénikés szituval.
persze lassan ez is kihal az emberből. már nagyon ritkán adom át a helyem. pedig anyu nem így nevelt. mindig átadtam. utóbbi időben mégsem szoktam, mert már k*rvára unok mindent. hogy ha állok akkor tönkreteszik a táskámat, cuccaimat, belemásznak a seggembe. éjszaki buszon kimondottan életmentő leülni, mert ha állva marad az ember akkor szétszedik, ordibálják a fejét.

meg sokszor már nem csak az ülőhely kell hanem az állóhely is. beállok egy jó helyre remélve hogy nem tapos, mászik rám senki és bakker onnan is kitúr az erőszakos vénember.
szóval ez kölcsönös hatás, hogy mindenki egyre parasztabb, az idősek is alkalmazkodnak ehhez és ők is parasztkodnak. így meg aki még rendes volt, abból is kezd kihalni a kedvesség és figyelmesség.

tisztelet persze a kivételnek aki erősíti a szabályt.
71. Lil  ¯\_(ツ)_/¯
2013.05.14. 22:47:32
LV21
Válasz 65. Dolly91 üzenetére:
Relatív... amikor én 13órát dolgoztam végig állva mint pultos, akkor 5 perc üldögélés is életmentő volt... most, hogy 8 órát ülök és gyakorlatilag kb 5 percet utazom, nem restellnék felállni, ha arról lenne szó. Amúgy olyan sok múlik az ember kisugárzásán is... ha felszáll egy 90 éves őszhajú mosolygós nénike, aki úgy kb olyan aranyosan össze van töpörödve, mint egy kis kopasz tengerimalac, annak szívesen átadnám a helyem, de az 50+éves embernek, aki nem ért máshoz, csak a különböző bajai vesézgetéséhez, és nyáron a kórházba szervez magának egy hetes beöntéssel egybekötött üdülést, na annak akkor sem, ha kisbalták potyognak az égből. Legalább a tyúkszemtapasz, a sári néni temetése meg a kétoldali agyhugykő mellé lesz még egy téma, amiről pletykálkodhat a szomszédasszonyával.
70. SOLDIER  49%Motherfucker/51%SonOfABitch
2013.05.14. 22:37:42
LV11
Válasz 68. Lara üzenetére:
Mondom, hogy jó helyen van az ofotért reklám.
Please to meet you... Hope you guess my name.
69. Lil  ¯\_(ツ)_/¯
2013.05.14. 22:37:17
LV21
Válasz 60. gaccsi üzenetére:
nekem van egy ellenpéldám... nyáron nagyon melegem volt, meg kicsit szédültem is a buszon. Elég ramatyul nézhettem ki, met 2x is megkérdezte egy fiatal csajszi, hogy rosszul vagyok e és le akarok e ülni.
68. Lara  beauty junkie
2013.05.14. 22:20:31
LV26
Válasz 67. Richard üzenetére:
ezt sose értettem, hogy nem veszitek észre ott legalul a forrást ami kéken világít ráadásul. miközben írom ezt a hsz-t, most is látszódik. :)
67. Richard  PlayStation.Community tag
2013.05.14. 21:57:58
LV5
Válasz 39. martin üzenetére:
Azt hittem saját. Én azért veszek bérletet, hogy a napi 2 óra utazásom alatt kényelmesen olvashassam a Konzol és Vox magazinjaim. :)
Nincs kedvem droidokat sasolni. Egyet is értesz amúgy ennek a szöveg nézeteivel?
66. Dolly91  PlayStation.Community tag
2013.05.14. 18:33:17
LV14
Válasz 65. Dolly91 üzenetére:
*utána
65. Dolly91  PlayStation.Community tag
2013.05.14. 18:32:13
LV14
Válasz 56. Lil üzenetére:
Nem jár együtt vele, de én azért elszégyellem magam, mikor meglátok egy olyat, akin látszik, hogy tényleg fáradt (idősekre gondolok), én meg ott ülök. 10 percet azért kibírtam állva.

Egyébként most hétvégén volt hogy mentem Pécsre és vééégre az elsők között szállhattam fel. Pontosabban 2.-nak, ráadásul az előttem lévőről kiderült, hogy rossz buszra szállt. Ugye fent álltam mögötte a lépcsőn és elindult lefele. Én leszálltam, és ahogy ő elmentem mellettem, már félig az ajtóban voltam, erre egy 80+ bácsi arrébtol(!) és felmászik. Az utáni lévő idős nőt, aki a felesége volt mondanom sem kell, hogy k*rvára nem engedtem fel. Szinte még a bácsi nézett rám csúnyán, de tuti azért nem szólt, mert tudta, hogy a tolakodása miatt nem engedtem az asszonyt. Na ilyenkor eszembe jut, mikor ők mérgelődnek, hogy mi fiatalok vagyunk a bunkók :) Volt kitől átvenni a stílust :D
64. Sakamoto_14  A bölcs
2013.05.14. 16:32:54
LV20
Válasz 16. Penge70 üzenetére:
Szerintem is. Én nem fizetek teljes árat a bérletért, de ez az utolsó szempont, amit figyelembe veszek. Az idősebbek meg sokszor jó fejek. Elég megkérdezni, hogy leülnének-e, erre annyira megörülnek, hogy inkább visszautasítják.
63. WoodooKilla  PlayStation.Community tag
2013.05.14. 15:49:29
LV10
Én meg le se ülök, és nem kell átadni a helyet.
"Alea iacta est"
62. simon7109  PlayStation.Community tag
2013.05.14. 14:05:36
LV18
Amikor még busszal jártam akkor átadtam a helyem terhes nőnek valamint nagyon idős embernek, akkor persze ha más nem volt erre hajlandó (általában nem legelöl ültem szóval másnak is lett volna erre lehetősége). Viszont az még idős embertől is, hogy is mondjam ,hogy ne tűnjek bunkónak? Pofátlanság? Nem az illetlen lenne, legyen bunkóság. Szóval még egy idős embertől is bunkóság ha rád szól, hogy miért nem állsz fel neki....
Viszont másnak én sem álok fel. Nőnek miért álljak fel? Vagy gyereknek? Elvileg egyenjogúak vagyunk a nőkkel szóval nem kell kivételezni. Ők vívták ki maguknak akkor viseljék a következményeket. Gyereknek meg miután már iskolába jár meg tud állni a lábán.
PSN: misi2mezei
61. martin  Főszerkesztő
2013.05.14. 13:36:23
LV27
Válasz 60. gaccsi üzenetére:
Pár hete egy idegbeteg barom fasztojás vezette a 7-est. Gyorsítás,, hirtelen fék, megállón túlgurulás A Keletinél felszállt egy idős úr, az ajtót majdnem rácsukta, full gázzal indult, az ember elesett. Páran felsegítették, nagy nehezen, mert tömeg volt.

Előremegyek, mondom a buzikurvának te gyökér, rácsuktad valakire az ajtót, aki el is vágódott. Oda sem nézett, csak motyogott. Na mondom akkor legyünk határozottabbak, ököllel rábasztam a kutricájának az ajtajára, erre odanéz, szerintem magánál sem volt.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
60. gaccsi  PlayStation.Community tag
2013.05.14. 12:49:04
LV4
Válasz 59. Lil üzenetére:
"természetesen akin látszik, hogy rosszul van annak az ember segít...emberségből." Erről annyit, hogy évekkel ezelőtt a buszon utazva, egy néni elájult mellettem. A kutyát nem érdekelte, hogy mi van vele. Alig méltóztattak odébb menni, hogy rendesen feküdjön. Mikor üvöltöttem előre a buszsofőrnek, hogy álljon meg ment tovább, a többi ember meg nézte, hogy próbálom kideríteni mi lehet a baja a nénikének. Senki nem szólt egy kurva szót se. Az emberek basznak a másikra. Ez az nagy helyzet. Tisztelet az üde kivételnek.
59. Lil  ¯\_(ツ)_/¯
2013.05.14. 11:39:03
LV21
Válasz 57. metadata üzenetére:
Ja a másik meg az, hogy természetesen a beteg ember és az öreg ember az nem jelenti ugyan azt... láttam én már olyan nagyit aki görnyedt meg bottal járt, de a busz után úgy futott, mint egy párduc, de természetesen akin látszik, hogy rosszul van annak az ember segít...emberségből. Mindenkiben kellene lennie egy adagnak.
58. Lil  ¯\_(ツ)_/¯
2013.05.14. 11:36:59
LV21
Válasz 57. metadata üzenetére:
ennyi erővel bárki eleshet a buszon... én is voltam már úgy, hogy a sofőr nagyot fékezett, és az előttem ülő ölében kötöttem ki.
57. metadata  PlayStation.Community tag
2013.05.14. 11:17:12
LV15
Válasz 56. Lil üzenetére:
És mi van akkor ha egy idős ember taknyol el?
FatHead
56. Lil  ¯\_(ツ)_/¯
2013.05.14. 08:47:52
LV21
Válasz 53. Dolly91 üzenetére:
Soha nem szoktam átadni a helyemet, és tudod miért? Nagyon egyszerű... mert úgy gondolom, hogy az ember lehet öreg, fiatal, nő vagy férfi egyik sem jár együtt azzal, hogy őt tisztelni kell, illetve alapvetően mindegyiket egyformán kellene tisztelni, de az ma már nem divat. Akinek átadom a helyem, az a kisgyerekes anyuka, és a kismama nagyon nagy hassal, de nem a nő miatt, hanem azért, mert az az ártatlan kisgyerek nem tehet róla, hogy az anyja BKVzni kényszerül, és ha eltaknyol, beüti a fejét, vagy a kismama megüti a hasát, abból nagy baj is lehet.
55. martin  Főszerkesztő
2013.05.13. 23:07:37
LV27
Válasz 49. NamelessOne üzenetére:
Lehet, hogy ezt már soha nem tudjuk meg.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
54. Dragonken  Szerkesztő
2013.05.13. 18:28:46
LV16
Kimaradt, hogy aki pedig vak, az nézzen má' maga elé, ne ütlegeljen azzal a botjáva'.
de miért nincs DK-n nadrág?
53. Dolly91  PlayStation.Community tag
2013.05.13. 18:10:32
LV14
Válasz 48. metadata üzenetére:
Abból a szempontból komoly, hogy egyre többen gondolkodnak így.

Mondjuk azt én se csípem mikor rászól egy idős a fiatalra, hogy milyen pofátlan, hogy nem adja át a helyét. Honnan tudja, hogy az a fiatal azért nem adja át a helyét, mert ő is alig bír állni? Én egyszer véradás után mentem haza busszal, és pont hallottam, hogy az egyik idős néni mondta ezt a másiknak. Azért mikor leszállásnál összeestem az ajtóban és ketten vittek le, remélem rájött, hogy miért ültem.

Egyébként át szoktam adni a helyem, mikor még busszal jártam. Volt olyan is, mikor a néni visszautasított, azzal az indokkal, hogy ha ő egyszer leül, fel nem áll egy jó darabig :D
52. WoodooKilla  PlayStation.Community tag
2013.05.13. 17:00:43
LV10
Válasz 26. bundas01 üzenetére:
Ingyenutazás csak csúcsidőn kívül, oszt máris lenne dögivel hely.
"Alea iacta est"
51. WoodooKilla  PlayStation.Community tag
2013.05.13. 16:58:46
LV10
Látszik, hogy nem ismeritek a modorost - ezt ne tessék komolyan venni :)
"Alea iacta est"
50. NamelessOne  PlayStation.Community tag
2013.05.13. 16:54:03
LV1
Válasz 49. NamelessOne üzenetére:
Amúgy ugye poén, ugye poén?
Clear Eyes, Full Hearts, Can't Lose!
49. NamelessOne  PlayStation.Community tag
2013.05.13. 16:48:35
LV1
Idézet egy paraszt írásából:
"De soha nem vetemedtem volna arra, hogy elvegyem a helyet a dolgozó emberek elől, bennünk még megvolt a tisztelet az idősebbek iránt." Önmagunknak ellentmondani az megy...

Tudod ha a Te szinteden lennék azt írnám:
Ha majd lesz terhes feleséged, ne add át neki a helyedet te gyökér! Hátha egy fékezésnél eltaknyol és a gyereked is akkora tahó lesz az ütéstől mint az apja!!!
Hoppá csak sikerült lesüllyedni...
Clear Eyes, Full Hearts, Can't Lose!
48. metadata  PlayStation.Community tag
2013.05.13. 13:57:18
LV15
Egy percig nem gondolnám hogy ez komoly.
FatHead
47. martin  Főszerkesztő
2013.05.13. 13:20:43
LV27
Válasz 46. neoraiden üzenetére:
Gondolom én.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
2013.05.13. 13:16:55
LV3
Válasz 44. martin üzenetére:
Ja értem.
"Wait until they get a load of me!"
45. Alex  PlayStation.Community tag
2013.05.13. 12:56:26
LV13
Időseknek átadom a helyem. Meg a terhes nőknek is.Nem nagy ügy...
SouthernPlayalisticCadillacMusic
44. martin  Főszerkesztő
2013.05.13. 08:57:57
LV27
Válasz 41. neoraiden üzenetére:
Amennyiben ez nem valami poén, szerintem a minden szintű befásulásról szól.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
43. GrayFox  Szerkesztő
2013.05.13. 00:00:45
LV9
zseniális, allin. :D
メタルギアソリッド [METAL GEAR SOLID]
42. Lackooo  Hackerman
2013.05.12. 23:20:58
LV16
Válasz 8. Zsolt üzenetére:
Erre újabb bekamerázott tiszta motorvonatok járnak. A régi kék vagonos szutyok az más.
PSN ID: Lacek84 -==#1HUN in Dead Nation==-
2013.05.12. 23:12:41
LV3
Ha mindenféle emberi moralitás és együttérzés nélkül vizsgálom a bejegyzését a figurának, pár dolog akkor se logikus: ha nem lenne válság, akkor a terhes nőknek átadná a helyét ezek szerint? Vagy ha akkor se, akkor meg az érvelése nem jó. Legalábbis hiányos. A testmozgásos példa überhülyeségét most meg sem említem.
"Wait until they get a load of me!"
40. SOLDIER  49%Motherfucker/51%SonOfABitch
2013.05.12. 21:57:37
LV11
Válasz 39. martin üzenetére:
Pár hsz-t elnézve, jó helyen van ez az ofotért reklám.
Please to meet you... Hope you guess my name.
39. martin  Főszerkesztő
2013.05.12. 21:52:48
LV27
Válasz 19. Richard üzenetére:
Ezt nem én írtam, beidéztem.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
38. SOLDIER  49%Motherfucker/51%SonOfABitch
2013.05.12. 21:49:08
LV11
Én általában úgy kívánok jó napot, hogy kívánom "Jó napot!,,.
Amit meg nem szeretek: nagyobb társaságban még akkor is koccintgatni, ha nem is előkelő helyen vagyunk csak valami szabadtéren/krimóban/fesztiválon illetve, ha már a kitudja hányadik körnél járunk, de akkor is azé még koccintsunk. Emelem poharam, azt mondom "Egészségetekre!,, és mindenki ihatja italát. Tudom, party pooper vagyok.
Please to meet you... Hope you guess my name.
37. Agent  Vissza a mátrixba
2013.05.12. 21:20:01
LV11
Na ez most nagyon nem tetszik. Pláne a terhes nős! Az illető nagyon nincs tisztában a dolgokkal. Megjegyezném, hogy a terhes nők nagy többsége is ledolgozza a 8 órát, nem p...t veri egész nap. Kivéve ha veszélyeztetett terhes... Akkor meg pláne ne add át a helyed...
36. Totoro  PlayStation.Community tag
2013.05.12. 19:59:41
LV6
Én nem nagyon járok busszal vagy akármilyen más közlekedési eszközzel itt Szegeden belül, ugyanis ennek a városnak megvan az a maga pozitív oldala, hogy szinte bárhova el lehet jutni 20 perc alatt, úgyhogy én a legtöbbször gyaloglom. Ha mégis buszozni támadna kedvem 320Ft-ért és meglátok egy öreg nénit vagy bácsit én átadom a helyem, ha neki ez kell a boldogságához.. mit bánom is én.
Mirror, mirror on the wall..
35. Penge70  PlayStation.Community tag
2013.05.12. 18:35:08
LV22
Válasz 33. kiralygyozo üzenetére:
így már érthető

34. Slade  PlayStation.Community tag
2013.05.12. 18:30:08
LV6
Válasz 32. Zsolt üzenetére:
Ahoz képest sok ország eröszakkal jut valamire!
33. kiralygyozo  PlayStation.Community tag
2013.05.12. 18:24:41
LV2
Válasz 31. Lara üzenetére:
Tudtam,hogy ilyen hozzászólások következnek ezért írtam,hogy nyomós okom volt rá.Nem akartam részletezni az okokat de legyen:A fiatal gusztustalanul viselkedett a volt barátnőmmel(a farkát mutogatta),az idős "úr"pedig majdnem szétvert egy esernyőt a fejemen mert véletlenül ráléptem a lábára,pedig egyből bocsánatot kértem kétszer is.
A nagyképûség: -õl, butít, és nyomorba dõnt.
32. Zsolt  PlayStation.Community tag
2013.05.12. 17:52:50
LV11
Válasz 31. Lara üzenetére:
Inkabb az ev vadembere. Az eroszak semmire sem megoldas.
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
LV27
Főszerkesztő
PSC Kredit
46967 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
martin
Fórumhozzászólások száma:
8366 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
17260 db
Utolsó belépés:
2020.02.24. 22:11:30
Regisztráció ideje:
2008.10.03. 14:10:30
Barátaim:

PlayStation®Network Online ID

PlayStation.Community Trófea