PlayStation.Community Blog ›› Binder

5 hozzászólás

2013.04.29. 16:47:23

Utolsó hozzászólás: Binder

2013.05.19. 03:20:40

Megosztás
Értékeld a blogot!
GT5 - Online Drift Bajnokság - Kreátor kupa «««Szabályzat
ODB 08 - 2013 Május 12 - Toscana (Tarmac) !!!VÉGE!!!
Összefoglaló (a bajnokság állása, előző és elkövetkező futamok, versenynaptár stb)
-Időpont: 2013.05.12. 21:00 (vasárnap) !!!VÉGE!!!
-Host: Binder333
-Pálya: Toscana (Tarmac) http://youtu.be/_pg2N1BgOv0
Szerkesztett pálya, tőlem (PSN id: Binder333) szedhető bármikor...meg van osztva.
-Autó: Szabadon választott
-Tuning, Setup: Szabadon választott
-Gumi: Comfort Hard
-Hajtás: Hátsókerekes

--------------------------------------------

Beszámoló:
Bár csak most írom az értékelést, a futam közel egy hete volt...igazából nem volt időm foglalkozni vele...a bajnokság blogjait bővítettem az átalakítás miatt...gondolom már mindenki látta...4 kupára bontottam a bajnokságot, ezzel kedvezve azoknak, aki nem az elejétől nyomják.
A képek is csak most készültek el, egy héttel a verseny után. De a beszámolót nem bánom hogy ennyire későn írom. Kissé higgadtabb vagyok, így árnyaltabban is fogok fogalmazni.
Nem tudom mi volt vasárnap, telihold, front, vagy csak szimplán szarul jöttek ki a dolgok, de ez egy igen rosszul sikerült menet volt!
Áradt az érdektelenség az egészből. Füles nélkül, ottmaradtunk a végére nagyjából 5-en...a top4-re...izgalmas volt. xD
Sokan igérték magukat, persze megint nem lett teleszoba. 10-en indultunk neki...MMario-t nehezen engedte be, de ezen kívül a futam alatt nem volt jelentős probléma, leszámítva hogy aadam-ot párszor levágta, de végül stabilan bennmaradt, Empi-t pedig a végén dobta le...ami után már nem jött vissza, bár nagy szükségem lett volna rá.
Mokus csatlakozott hozzánk, első versenyét meg is nyerte, ez tök jó...de gabeszli irdatlan paraszt módon "jelezte" hogy nem jön a futamra(lendületesen töröltem is a barátlistámról).
Mindehez hozzájön még hogy a lapos drifteket, biztosnági menteteket nem tudjuk kezelni, a páros futamokat nehezen értékeljük, mert egyszerre csak egy embert tudunk nézni. Kezdetek óta küzdünk azzal, hogy hogyan lehetne jó, reális, de mégis élvezetes a verseny.

Bevallom, a futam után, el akartam kaszálni az egész bajnokságot, feladni és elfutni világgá, mert annyira reménytelen ez az egész. Én rengeteg időt belefeccölök és ez az érdektelenség nem túl jó. De egyrészt ez önző dolog lenne részemről, másrészt imádok Driftelni. Nézegettem a versenynaptárat és annyi jó pálya jön még. Szóval átgondoltam és először is a bajnokság 4 részre bontását eszközöltem, a másik változtatást majd a jövőhéten teszteljük.
3 dolgot szeretnék kipróbálni működés közben. Az egyik az a páros futamok elhagyása, helyettük sima, egyéni futamok lennének, valami nehezítéssel. A másik az az ütközés kikapcsolása. A harmadik pedig a pályák szakaszolása, nagyjából úgy mint Madridban, csak itt arról lenne szó, hogy kijelölünk egy szakaszt a pályán, amit tökéletesen kell driftelni.

Nade elég a rinyából...lássuk milyen volt a Toscana-i futam.

ODB 07 végeredmény:
Pont / PSC Nick (PSN ID)
15 / Mokus320
10 / aadam22 (lacokpatok)
8 / horvath94 (horvath94)
6 / Binder333 (Binder)
3 / EmpiHUN (EmpiHUN)
3 / Bandage_520 (Bandage_520)
3 / MMario1989 (MMario1989)
3 / szecsi28 (SektorFlop)
1 / Paracska (paracska)


K É P E K (publikus facebook mappa)
Eredeti képek letöltése: ZIP
30 napig elérhető...utána automatikusan törlődik...tehát 2013.Június 19.-éig szippantható, a 165db Driftkép. :)

---------------------------

***Kvalifikáció(selejtező):
Mivel a pálya nagyon hosszú volt, így itt nem volt lehetőség melegítő körre és a kvalifikáció is csupán egy körös volt.
Először is szeretném megdicsérni szecsi-t, mert kifejezetten jól ment. 2 nagy és 3 kis hibával zárta a 6.5 km-es pályát. Úgy látszik kezdi összeszedni magát. :)
Visszatérőnk (véletlen erre járt) Paracska ellenben nem készült, meg is látszott, idegen autóval(elfelejtette mivel jött anno), ismeretlen pályán, 4 nagy és több kis hibával, a futam legroszabb körét autózta.
Empi kivételesen elég stabilan ment...egészen addig, míg meg nem jegyeztem hogy marha jól megy (ez az Ő mumusa)...pontosabban csak utaltam rá azzal, hogy "...most majdnem mondtam valamit, de nem mondom...". Na ez pont elég volt neki, azonnal falhoz verte az autót...majd ezután borult minden..kizökkent a ritmusból...4 nagy hibát és 2 apróbbat vétett.
Bandage 2 nagy, MMario és horvath 2-2 kis hibával teljesítette a pályát.
Két újoncunk is jól szerepelt. RedFox a futam előtt pár nappal jött be hozzám okításra, azelőtt sosem Driftelt, így nem sok gyakorlattal, ám annál nagyobb elszántsággal kapart. Nagyon izgult, így 2 nagyot és 3 kicsit hibázott. Pár órás Drifttudással ez nagyon is jó teljesítmény.
Mokus egy kis hibával megúszta. Stabilan driftelt a Maserati-val.
Jómagam, már már szokásomként/védjegyemként említhetek egy kisebb hibát, az utolsó kanyarban. Eifel(Kart)-on is ugyanígy sikerült a kvali. :)
Egyedül aadam ment hibátlan kört a selejtezőben.

-------------

***Párbajok:
A pálya hosszúságából adódóan, picikét másképp mentek a dolgok. A Párbajok alatt, 3 szakaszra bontottuk a pályát. Az adott pontokon megálltak a versenyzők, értékeltük őket és itt volt helycsere is.

**(Top4)
*horvath vs Mokus
Az első körben, a második szakaszban, horvath haladt hátul, amikor hibázott, ellenben a kör végére, a harmadik szakaszban már egyikük sem, így Mokus jutott tovább a döntőbe.

*aadam vs Binder
Első kör, első 3 szakasz hiba nélkül. Visszafelé viszont a második szakaszban hátul haladtam. Ez a pálya nagyon nehéz füstben...hangulatos, marha jó képek lettek, de páros futamokban, a füst fekete bizonyos megvilágításban...hozzáteszem én nem külső nézetben kaparok, hanem aszfaltban, így ilyenkor semmit sem látok...SEMMIT...ennek köszönhetően a lejtős sarkos kanyarban kisodródtam és kivertem a seggét.

--------------

**(Elődöntő) 3. helyért
*horvath vs Binder
Odafelé mindhárom szakasz hibátlan volt, így elidultunk visszafelé. Itt a második szakaszban horvath ment elől, amikor belezavarodtunk a kanyarokba, én megálltam, mivel azt hittem (úgy láttam) a füstös kanyarok közt, megérkeztünk a szakasz végére, de egy kanyarral elnéztem a dolgot. Utólag kiderült, horvath hibázott, pont a szakasz végén, de mivel én meg megálltam, így nem haladtam túl azon a ponton. Nosza...visszamentünk pár kanyart, nekimentünk mégegyszer, itt meg én hibáztam egy kisebbet. De ez sem volt egyértelmű, aadam nézett engem, de nem volt fülese, így csak irogatott, ellenben én ekkor már sík ideg voltam, így horvath-nak adtam a harmadik helyet.
Videót visszanéztem többször, mert nem igazán volt tiszta, mire gondolt aadam, mikor azt mondta hibáztam. Semmit nem láttam. Az elején mikor horvath kisodródott és megpördült, akkor én hozzá sem értem...tucatszor visszaéztem...nem hallottam és nem láttam ütközést...bár ez nem jelenti azt hogy nem történt fizikai kotakt (a GT csodákra képes). A végén pl volt egy rész, amire konkrétan emléxem, az a hosszú kanyar, amit illett egyben csúszni, ezt az elején meg is beszéltük, hogy ez a kanyar is lehet döntő...na azt én becsúsztam, horvath nem, kérdeztem gubancot megvolt-e neki, válasz: "...persze..."
Nos ezért lesznek alapvető változtatások...de erről majd később. :)

--------------

**(Döntő)
*Mokus vs aadam
A döntő lett a leghosszabb. Itt már annyira nem figyeltünk, hogy a második szakasz végén nem álltak meg, így a 2.-3. szakaszban aadam ment elől. Mivel hibátlanul mentek, így visszafelé indulva Mokus ment elől 2 szakaszt.
A 6. szakaszban, (3. visszafelében), közel 10 perc után, aadam a reflektort csesztette (kanyar közben), minek köszönhetően megpördült, így Mokus bemutatkozó futama igen sikeres volt. :)
Visszajátszást megnézve, itt is volt némi bibi, mivel aadam amint eldobta a vasat, azonal kilépett...pedig Mokus nem jutott túl azon a ponton, ő is pont ugyan ott akadt be. Érdemes, nem azonnal kilépni ha hibázik az ember.

Gratulálunk a győztesnek!
--------------

Találkozunk 26.-án...Tokyo-ban...Gudlakk
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
5. Binder  Drift & Photo
2013.05.19. 03:20:40
LV22
Elkészült a beszámoló...képek is tölthetőek...
4. MMario1989  PlayStation.Community tag
2013.05.05. 15:43:51
LV2
Valószinüleg jövök.
Csak a KISPEST!!!
3. SektorFlop  PlayStation.Community tag
2013.05.02. 17:44:36
LV2
ott leszek.
PSN: sektorflop
2. Bandage_520  PlayStation.Community tag
2013.05.01. 12:41:05
LV5
Jövök én is elvileg, bár jövő héten a meló belerondíthat...
1. EmpiHUN  Driftrocker/BF Veterán
2013.05.01. 09:45:46
LV13
Ha még nem jeleztem vissza...
A Birodalom örök!... khm.. Hupsz!
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV22
Drift & Photo
PSC Kredit
24015 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Denebes Binder Péter
Fórumhozzászólások száma:
15729 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
2353 db
Utolsó belépés:
2019.11.13. 22:00:44
Regisztráció ideje:
2011.02.09. 19:07:45
Barátaim:

PlayStation®Network Online ID

PlayStation.Community Trófea