PlayStation.Community Blog ›› Greg

11 hozzászólás

2013.04.14. 19:51:25

Utolsó hozzászólás: EmpiHUN

2013.04.15. 10:13:45

Megosztás
Értékeld a blogot!
Egy régebbi megrendelés kicsit megkésve most teljesül. Először jöjjön valami teljesen új, a megrendelői bónusz ajándék:
Egy Ada Wong-os pénztárca
Pénztárcát most csináltam először. Különösebb gond nem volt vele de azért egy trükköt alkalmaznom kellett hogy ki is lehessen nyitni. Belülre még talán kerül valami bankkártyatartó vagy valami hasonló.
A kevésbé látható helyre is szép borítás került
Ilyen kinyitva
Ez pedig már volt, de Ada Wong nélkül (még kerülnek rá extrák)
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
11. EmpiHUN  Driftrocker/BF Veterán
2013.04.15. 10:13:45
LV13
Nagyon szép!
A Birodalom örök!... khm.. Hupsz!
10. jime  non-alcoholic
2013.04.14. 22:54:43
LV29
Válasz 8. Greg üzenetére:
na néééézd meg :D
"wake up, you're dead!"
9. bundas01  Hivatásos Troll
2013.04.14. 22:46:46
LV20
Válasz 7. jime üzenetére:
Valahogy én is tudtam volna a tulajra tippelni :)
Na ez is egy m.f.,színtén nagy a pofája:D
8. Greg  PlayStation.Community tag
2013.04.14. 22:42:18
LV25
Válasz 7. jime üzenetére:
Nem is nagyon kellett, amint volt egy kis pénzed máris a kocsmában landolt. ;D
LV426
7. jime  non-alcoholic
2013.04.14. 21:49:46
LV29
ki nem találtam volna, hogy kinek csináltad xD
szép ;)
most tervezem épp pénztárcát venni, 28 évem alatt soha nem volt még :D
"wake up, you're dead!"
6. Greg  PlayStation.Community tag
2013.04.14. 21:21:54
LV25
Válasz 1. gibsonmate üzenetére:
Kösz viszonylag hamar kész lett (mármint a pénztárca a PSP tok még folytatódik).
LV426
5. Greg  PlayStation.Community tag
2013.04.14. 21:17:56
LV25
Válasz 2. bundas01 üzenetére:
Kösz Bundas.
LV426
4. Greg  PlayStation.Community tag
2013.04.14. 21:16:18
LV25
Válasz 3. Lara üzenetére:
Köszi.Neked készültek. ;) Anno még az egyik PSP toknál említetted hogy majd neked is kéne egy. A pénztárca a ráadás.
LV426
3. Lara  beauty junkie
2013.04.14. 20:54:43
LV26
oh my God de gyönyörű! a pénztárca überbrutál.

szuper munka. :)
2. bundas01  Hivatásos Troll
2013.04.14. 20:47:20
LV20
szép
Na ez is egy m.f.,színtén nagy a pofája:D
1. gibsonmate  PlayStation.Community tag
2013.04.14. 20:31:28
LV4
Szép lett, grat!
98% of people think they're the other 2% °(ˇ_ ˇ)°
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV25
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
6552 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Gamerboy
Fórumhozzászólások száma:
15356 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
3863 db
Utolsó belépés:
2019.05.23. 09:18:40
Regisztráció ideje:
2009.03.09. 19:01:11
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea