PlayStation.Community Blog ›› martin

54 hozzászólás

2013.04.02. 17:12:43

Utolsó hozzászólás: Alien

2013.04.06. 23:41:13

Megosztás
Értékeld a blogot!
[...]Február végén zártkörű tanácskozást tartott a budapesti Soros-egyetemen a Világbank. Az előadók elmondták, hogy elképzelésük szerint Magyarországon csak 8 millió lakosnak kellene élni. Ebből kétmillió u.n. 'narrow minded' szakember legyen, a többi 6 milliónak pedig a hátteret kellene biztosítania. Az előadók úgy vélték, azokat a magyarokat, akik egy bizonyos szellemi szint fölé emelkedtek, ösztönözni kellene a kivándorlásra. A világbanki instruktorok üdvözölték ugyan a kormány oktatási és egészségügyi reformját, de hozzátették, véleményük szerint a kórházi ágyak számát tovább kell csökkenteni, a reform utáni állapot felére. Ezt követően - közölte egy oda meghívott, de a hallottakon felháborodott üzletember a Demokratával - egy 30 fős, még zártabb körű tanácskozásra került sor, ahol a jelenlévő pénzügyi és kormányzati emberekkel ismertették azt a forgatókönyvet, amit a továbbiakban követniük kell, s amit a Demokrata informátora szerint 30 évre titkosítottak.

[...]A gyorsan cserélődő, négyévenként elmozdítható politikai elit - noha látszólag övé a hatalom - ki van szolgáltatva a le nem váltható pénzügyi és korporációs elitnek, a pénzkartell nemzetközi és hazai gépezetének, amelynek hatalma a pénz és a vagyon magántulajdonán alapul. A politikai vezetőréteg egy-egy csoportja rövid ideig van döntési helyzetben, pozíciója a bizonytalan kimenetelű választásoktól, és a pénzügyi elit támogatásától függ. Élesen szemben álló és gyakran összeegyeztethetetlen érdekek között kell lavíroznia. A pénzügyi és korporációs elittől eltérően nem gondolkodhat nagyívű stratégiában, nem dolgozhat ki hosszú távú terveket, mivel sorsa kiszámíthatatlan, ingatag tényezőktől függ. Ma már nemcsak az Egyesült Államokban, Nagy Britanniában, vagy az Európai Unió más országaiban, hanem Magyarországon is az egypártrendszer és a többpártrendszer sajátos kombinációja működik. A politika nem látható szférájában a pénzügyi-korporációs elit egypártrendszere van hatalmon, míg a politika nyilvános terében a pénzügyi-korporációs elit által kiválasztott politikai-csoportok a többpártrendszer szabályai szerint rivalizálnak egymással. A hatalomgyakorlás egypárti alrendszerébe tartozik minden olyan kérdésnek az eldöntése, amely lényeges a pénzuralom rendszerének a fenntartásához és zavartalan működtetéséhez. Ezek közül a legfontosabb a magánpénz monopólium kialakítása, a monetáris hatáskör - a pénz-és hitellevél kibocsátás, a kamat- és árfolyam szabályozás, adópolitika - teljes átengedése a pénzkartellnek, elsősorban a központi bank államtól valóleválasztásával.

[...]Úgy tűnik, hazánkban is ez a modell intézményesül. A négyévenként megtartott választásokon a pénzügyi elitnek a különböző pártokból összeállított "A" és "B" csapata küzd a kormányzati pozíció elnyeréséért. Ezek a pártok csak másodrendű kérdésekben képviselhetnek eltérő nézeteket. A pénzelit számára lényeges kérdésekben egységes állásponton kell lenniük.
Hazánkban - a pénzuralom rendszerének fenntartása szempontjából fontos kérdésekben - ma is egypártrendszer, a kevésbé fontos kérdésekben pedig többpártrendszer van. A MAT-ban békésen együttműködő elit a politika nyilvános terében már kemény küzdelmet vív egymással a különböző pártok színeiben, de csak a pénzhatalom - véleményhatalom - által engedélyezett másodrendű, harmadrendű kérdésekről. A pénzhatalom érdekeinek közös kiszolgálása azonban nem csökkenti a politikai elit versengőcsoportjai számára annak a jelentőségét, hogy melyik csoport tölthesse be a számos előnnyel járó kormányzati pozíciókat. A politika nyilvános terében folyó többpártrendszeri színjátéknak fontos szerepe van a politika nem látható terében gyakorolt pénzdiktatúra egypártrendszerének az álcázásában és a közvélemény felé történő demokratikus legitimálásában.
Blog hozzászólások
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
54. Alien  PlayStation.Community tag
2013.04.06. 23:41:13
LV10
Válasz 52. cue üzenetére:
ha azt veszem, hogy egy sima upc/tmobile ÁSZF milyen terjedelmű és mit szólnának hozzá egy t-pontban ha mondjuk pontról pontra elolvasnám és elmagyaráztatnám az eladóval, lehet, hogy kiraknának az üzletből. Mert az is vicc, hogy lassan ügyvéddel kell egy ilyen szerződést is elolvastatni. És abban is biztos vagyok, hogy egy belekérdezésnél az eladó is csak hebegne-habogna. meg amúgy a mai jogrendszerben simán látni, hogy a végfelhasználó rendszerint hülyének van nézve:

http://www.youtube.com/watch?v=4RmCCMdd3qA
53. VarkD
2013.04.06. 20:27:43
LV3
Úgy néz ki, hogy ~100 évente (1789, 1917) történnie kell egy véres forradalomnak, hogy a nagytöbbség végre rájöjjön, hogy övé a hatalom, és nem azé a szűk köré akik a színfalak mögött irányítják az eseményeket. Sajnos ezek a férgek a világtörténelem során mindig előbukkantak. Marxi szocialista forradalmat ide!
Otherworld.hu
52. cue  PlayStation.Community tag
2013.04.06. 19:29:03
LV1
Válasz 51. Alien üzenetére:
Film megvolt (a linket ezúton is köszi!), nem minden tanulság nélkül.

Félre értés ne essék, egyik felet sem kívánom felmenteni. Az egyik fél teszi, amit az érdeke kíván - a másik álmokat gyárt és kerget, a lehetőségei felmérése nélkül (nyilván én is ide tartozom).
Továbbra is azt mondom, hogy idiótának lenni nem ment fel semmi alól. A munkám végett rengeteg ügyféllel kerülök kapcsolatba, megszámlálhatatlanszor hallottam már az "aláíratatták velem" nevű önfelmentést. Ha megkérded, hogy elolvasta-e, azt a választ kapod, hogy senki sem olvassa el. Minden alkalommal ütni tudnék...

15 éve gondolkodom rajta, hogy létre kellene hozni egy felügyelő szervet az Egyén védelmére. Aztán mindenkinek megírni az Egyéni Működési és Szerződéskötési Feltételeket. Bank/szolgáltató/üzemeltető mutogat a saját ÁSzF-ére, ÜSz-ára - mi meg mutogatunk a sajátunkra. Izgalmas patthelyzeteket lehetne létrehozni! :)
51. Alien  PlayStation.Community tag
2013.04.06. 18:42:02
LV10
Válasz 50. cue üzenetére:
naja, ajánlanám az alább lnkelt too big to fail című filmet, amiben elhangzik egy nagyon egyszerű mondat:

ha egy hitelfelvevő olyan banki szakemberekkel találja szembe magát akik gondolkodás nélkül, önerő nélkül hiteleznek neki, akkor az olyan érzetet kelt, hogy a bank tisztában van vele, hogy a hitelt valszeg végig fizetni tudja. Kvázi egy olyan bizalmat érez amiben azt gondolhatja, hogy nem kerülhet bajba még ilyen konstrukciónál sem.
Persze azt nem tudhatta, hogy a bank a túlbiztosítottság miatt pont telibesz*rta a végeredményt.

a filmben emellett elhangzik még pár tény és mondat, ami tökéletesen megérteti veled, hogy miért történt ez az egész. és ebben a hitelfelvevők a legkevésbé hibásak.
50. cue  PlayStation.Community tag
2013.04.05. 16:38:29
LV1
Két gondolat - anélkül, hogy egyetértést/értetlenséget fejeznék ki. Ugyanis nem tudok mit kezdeni az ilyen infókkal.

2007-ben vettem lakást. Előtte váltam, valahova menni kellett, valamit tenni kellett. Volt a zsebemben 4 millió forint. Adtak hitelt, vettem lakást. Nem nagyot. Kicsit. 5 milliós hitel, svájci frankban. A felvétel előtt 3 hónapig túrtam a bankok között, keresve azt, ami számomra a legjobb lehet. Hitelt megkaptam, lakást megvettem, elkezdtem fizetni a havi törlesztőt.
2008 válság. A törlesztőm megugrott, mint mindenki másé. 32ezerből lett 60. Százalékra nagy emelkedés. Összegben még kinyöghető volt.
Az elmúlt 4-5 évben voltam betegállományban majd egy évig, voltam munkanélküli (szerencsére csak...) egy hónapig. A banki hitelemet mindig sikerült fizetni - mert mindig jeleztem, ha gond volt, és ők mindig rugalmasan álltak hozzám. Volt, hogy a megemelt törlesztési összeget dobták szét hat hónapra. Volt, hogy mindenféle szankció nélkül vártak 30 napot az esedékességgel - így marad tejre és kenyérre.

Mit akarok ezzel mondani? Nem tudom... az alanti hozzászólások többségével egyetértek. Azonban azt is látni kell az eladósodással kapcsolatban, hogy az mindig kevés, ha valaki át akar verni. Ahhoz mindig kell valaki, akit át lehet baszarintani. És mintha ebben az országban az átlag felett lenne az idióták száma. Na, ezen kellene változtatni!

A másik. Gyerek vállalás. Mindenki saját döntése persze - de mi értelme van az egésznek nélkülük?
Nem tudok neki mindent megadni, ami létezik. Viszont mindent megkap, ami elérhető. Csak két minifigurát veszünk a Lego boltban, mert éppen nem futja az áhított tízezres készletre. De erre a két figurára folyik a nyála hónapok óta - és most megvan! Ráadásul a kiszolgálás is tündéri, pedig a bácsi a pénztárban elég félelmetes jelenség a sok tetoválásával. És boldog! Ettől én is az vagyok. Ezt nem kellene forintosítani!
49. HUN_GERGO  PlayStation.Community tag
2013.04.05. 09:45:19
LV15
Válasz 24. martin üzenetére:
Pont ez az egyik ok, hogy nem akarok gyereket, undorító szar világ van... Sok embert ismerőst nem értek, elég csak felnézni a facebookra és az elmúlt pár évben rengetegen vállalnak be babát, ráadásul a semmire, a legnagyobb bizonytalanságba...


És milyen igaz az hogy a legnagyobb szegénységben születik a legtöbb gyerek.
48. hunlogi  PlayStation.Community tag
2013.04.05. 07:29:56
LV1
Válasz 46. river üzenetére:
Amway
47. WoodooKilla  PlayStation.Community tag
2013.04.04. 15:46:28
LV10
Biztos ismeritek, de..

http://allamadossag.net78.net/

Már olvastam hetekben erről, egyre durvább a helyzet. Elvileg, anno ezt szándékosan csinálták, hogy a Szovjetuniót szétcsesszék, de a rendszerváltásnál megint sikerült mindenkit kilóra megvenni..
Bábkormányok váltják egymást - minél több ember szeme nyílik ki, annál erősebb lesz a szélsőség. Ha a szélsőség nem megvett rongybabák vezetésével alakul ki, akkor csak elhozzák a Harmadikat..
Nem lesz gyerekem.
"Alea iacta est"
46. river
2013.04.04. 14:46:54
LV1
Válasz 43. hunlogi üzenetére:
érdekes amit mondasz...az tuti, akiknél a "lé", azok mindig előre gondolkodnak..azt elmondhatod,hogy melyik MLM csoport volt?
45. Ruzsi  PlayStation.Community tag
2013.04.04. 12:35:24
LV10
Válasz 19. bundas01 üzenetére:
Frodó?
44. Odin  PlayStation.Community tag
2013.04.04. 12:26:14
LV4
Válasz 37. martin üzenetére:
Láttam olyat, hogy az Euronics-nál felvették a kisebbségiek a hitelt a 200K-s LCD-re, amit az üzlet előtt eladtak 50-ért. Ezt eljátszották 1 nap alatt mindhárom bank ügyintézőjénél.
43. hunlogi  PlayStation.Community tag
2013.04.04. 12:24:17
LV1
2004-ben már folyamatban volta különböző mlm-rendszerek térhódítása. Ismerősöm álltal egy olyan csoporttal kerültem kapcsolatba akik úgy próbálták jobban motiválni az embereket hogy megmondták 2008-9-ben óriási válság jön és sokáig fog tartani és arra fel kell készülni. Az mlm- nem az én világom, ezért hát egy kisidő múltán eltávolodtam tőlük. Jött a válság, persze egyből beugrott minden és eléggé felzaklatott, természetesen egyből nekifeküdtem a témának és ugye már másképp néztem mindent. Egyszer csak kit látok a tévében nyilatkozni ? Azt a tagot, aki anno 2004-ben már ecsetelte a dolgokat. Nem hallottam hogy mit mondott, hol mondta de az arca egyből bevillant. Lefőttem. De ahogy valaki elkezdi a témába beleásni magát, minden olyan nyilvánvalóvá válik és rájön arra hogy mi fogyasztók csak számok vagyunk egy olyan statisztikában amit nem mi alakítunk.
42. river
2013.04.04. 09:43:10
LV1
Válasz 24. martin üzenetére:
Ez már eldőlt kérdés...csak a módja és az "elkezdése" van még hátra..
Nem tudunk rájuk vigyázni..sajnos...

"A háborúban pedig, ha közel kerülünk az eseményekhez, egy dolgot biztosan megtanulunk: nincs olyan, amit az egyik ember meg ne tette a másikkal azért, hogy életben maradjon."

Chris Greenhalgh


:-/
41. Alien  PlayStation.Community tag
2013.04.04. 09:03:08
LV10
Válasz 40. martin üzenetére:
van egy üzletfelem, régen hitelközvetítő volt, ő annyit mondott, hogy 4%-ot dobtak a bankok előre, a kihelyezett hitelösszeg után. 20 misinél az már komoly lé. senkinek sem volt érdeke az ügyfelet riogatni, ha el akarod adni az autódat akkor nem a szériahibákkal kezded...
nálunk az asszony egy 7-esbe szaladt bele, de erőszakosan rá akarták beszélni 15-re, az árfolyamra pedig annyit mondott a bankos madár, hogy ha minden összeomlik és tényleg történik valami crash számoljon kb +20%-al max. Ez a 20% jelenleg 52%.

Persze a marketing is erős volt, banki óriásplakátok amik a kiszámíthatóságot és biztonságot hirdették, a "ne albérletet inkább a sajátodét fizesd" és a "a bank pénzét használd ne a sajátodét" mondatok röpködtek minden felé.

hatalmas vagyonok olvadtak el, a következő generációt pedig simán eladósították a szülőkön keresztül. ebben fuldoklik az ország, mert az a temérdek plusz amit behordasz a bankba, nem kerül vissza a gazdaságba.
40. martin  Főszerkesztő
2013.04.04. 08:13:25
LV27
Válasz 38. Alien üzenetére:
Ja, és milyen kurva érdekes, hogy pár hónap alatt tele lett Magyarország 30-40 év közötti, kedves és megnyerő hitelközvetítőkkel, akikről utólag kiderült, persze nem banki alkalmazottak, hanem azóta már rég nem létező fantomcégek ügynökei. Milyen kurva érdekes, hogy minden nagyobb cégnél feltűnt egy ilyen, a faszom barátjának a barátja, aki PONT tudott segíteni, és aki, ha 25 normálisan kereső alkalmazott volt, akkor 25 embert próbált kedvesen és megnyerően beszervezni hitelre.

"Most adnak hitelt, most kell beleugrani, nézd meg a svájci frankot, 15 év alatt csak 4 forintot erősödött, ez a tuti" - hogy pusztulna el az összes geci spekuláns.

Külön vicc a másik kategória, amelyik az egyszerűbb emberekre specializálódott. Ott 8 milliót vetettek fel olyan házra, ami csak papíron ért 6-ot, aztán mellécsaptak egy autóhitelt meg egy szép áruhitelt is.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
39. Penge70  PlayStation.Community tag
2013.04.04. 07:43:43
LV22
Válasz 38. Alien üzenetére:
nagyon sok kollégám vett anno így új verdát, amit azért nem értettem mert a fizetésük max 100 ezer ft volt:/
persze idővel a legtöbb beszopta a hitelt
38. Alien  PlayStation.Community tag
2013.04.04. 07:34:06
LV10
Válasz 37. martin üzenetére:
erőszakosan?!? az nem kifejezés! ha bementél autót venni, akkor szó szerint lebeszéltek a cash-ről, hogy inkább a bank pénzét használd (jutalék reméyében). egy új vasnál simán röpködtek a visszaosztott 100ezrek. ja és a legtöbb esetben kifejezetten rabló, sz*mét konstrukciós hitelekről beszélünk.
37. martin  Főszerkesztő
2013.04.03. 22:41:24
LV27
Válasz 27. Alien üzenetére:
Nem lényeges. Egy biztos, 2-3 évvel előtte szinte lehetetlen volt 400E forint havifix alatt szabad felhasználású hitelt felvenni. Aztán hirtelen annyira erőszakosan adták, hogy az már néha tolakodó is volt.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
36. Penge70  PlayStation.Community tag
2013.04.03. 22:13:27
LV22
Válasz 33. Odin üzenetére:
ezeket megnézem én is, kösz
35. gaccsi  PlayStation.Community tag
2013.04.03. 22:03:03
LV4
Válasz 33. Odin üzenetére:
Jeremy Irons óriásit játszott a Margin Callban.
34. Alien  PlayStation.Community tag
2013.04.03. 21:58:33
LV10
Válasz 33. Odin üzenetére:
köszi, csekkolom! egyébként a Margin Call zseniális film volt, ütött rendesen.
33. Odin  PlayStation.Community tag
2013.04.03. 21:46:23
LV4
32. Alex  PlayStation.Community tag
2013.04.03. 21:17:07
LV13
Válasz 30. bundas01 üzenetére:
Neked ugyanezt írom mint pengének csak más a betűsorrenddel:)
SouthernPlayalisticCadillacMusic
31. Alex  PlayStation.Community tag
2013.04.03. 21:15:27
LV13
Válasz 29. Penge70 üzenetére:
baszki... :/
SouthernPlayalisticCadillacMusic
30. bundas01  Hivatásos Troll
2013.04.03. 21:14:22
LV20
Válasz 29. Penge70 üzenetére:
Mint egy jó swinger buliban.
Na ez is egy m.f.,színtén nagy a pofája:D
29. Penge70  PlayStation.Community tag
2013.04.03. 21:04:34
LV22
Válasz 26. Alex üzenetére:
mindenki mindenkivel
28. Penge70  PlayStation.Community tag
2013.04.03. 21:00:37
LV22
Válasz 27. Alien üzenetére:
döbbenetes film mindkettő, az Inside Job megnézése után, egy kisebb fajta dühroham kerülgetett
27. Alien  PlayStation.Community tag
2013.04.03. 20:42:22
LV10
Válasz 25. martin üzenetére:
írd csak le nyugodtan. nálunk a család és az ismerősök is megrogytak ettől a g*ciségtől, és minél jobban beleásom magam a témába, annál jobban világosodik ki, hogy egy nagyon jól felépített eladósítási folyamat volt ez, agyatlanul kihelyezett hitelekkel, laza feltételekkel, nagyon kemény és erőszakos marketinggel és hatalmas jutalékrendszerrel. Ez utóbbi miatt pedig masszív félretájékoztatással.

egyébként a témában ajánlott megtekinteni az Inside Job és a Capitalism: A Love Story c. dokumentumfilmeket.
26. Alex  PlayStation.Community tag
2013.04.03. 20:25:18
LV13
Válasz 24. martin üzenetére:
Ki fog harcolni kivel?
SouthernPlayalisticCadillacMusic
25. martin  Főszerkesztő
2013.04.03. 20:17:00
LV27
Válasz 23. Alien üzenetére:
Van egy sztori, már régen el akarom mesélni, de mindig kitörlöm. Pont erről szól, ahogy 2006-ban varázsütésre tele lett az ország hitelközvetítő jófejekkel.

Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
24. martin  Főszerkesztő
2013.04.03. 20:10:44
LV27
Tartok tőle, rövidesen háború lesz. Vigyázzatok a gyerekeitekre.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
23. Alien  PlayStation.Community tag
2013.04.03. 18:59:11
LV10
nincs új a nap alatt, erről tonnányi dokumentumfilm van a neten, kezdve a zeitgeist-től a trive-ig.

én attól sem lennék meglepődve ha az ország svájcifrankos hitelekkel rogyasztása nem egy jó előre kitervelt stratégia része lenne.
22. Greg  PlayStation.Community tag
2013.04.03. 17:18:48
LV25
És az a szomorú hogy nem csak bankár szinten megy hasonló dolog ,hanem a munkahelyeken is.
LV426
21. Alex  PlayStation.Community tag
2013.04.03. 17:17:35
LV13
Válasz 19. bundas01 üzenetére:
Éjjeli vadpinák!
SouthernPlayalisticCadillacMusic
20. Greg  PlayStation.Community tag
2013.04.03. 17:17:05
LV25
Válasz 6. Alex üzenetére:
Egy-egy embert meg lehet félemlíteni, zsarolni, fenyegetni, de egy egész népet már nem igazán. Ilyenkor próbálnak manipulálni és jönnek a semmiből a megmondóemberek akik megmondják a tutit.
LV426
19. bundas01  Hivatásos Troll
2013.04.03. 16:44:59
LV20
Válasz 6. Alex üzenetére:
A kertek alatt pedig zsákos emberek lesik áldozataikat...
Na ez is egy m.f.,színtén nagy a pofája:D
18. Penge70  PlayStation.Community tag
2013.04.03. 16:29:11
LV22
Válasz 17. Ricsi üzenetére:
csodálkozol?
ott börtönbe csuktak egy csomó bankárt!
http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2012/01/mier[...]
17. Ricsi
2013.04.03. 16:23:43
LV7
Válasz 9. daddy1989 üzenetére:
Ott van az izlandi eset, tették a dolgukat, nem álltak bosszút rajtuk, egszerűen csak nem híreztek róla.
16. ayrtonsenna88  PlayStation.Community tag
2013.04.03. 16:04:43
LV4
Válasz 10. Odin üzenetére:
Már késö.
15. SteveY  the gunner
2013.04.03. 15:18:49
LV22
Még egy ilyen blog és lehet Martint is leváltják :)
Amúgy igaz, ami le van benne írva.
Kedvellek öreg, de bántani foglak!
14. Penge70  PlayStation.Community tag
2013.04.03. 15:12:10
LV22
"Zárjátok börtönbe az ötven leggazdagabb bankárt, és nem lesz háború többet a földön."
Henry Ford

sok igazság van benne
13. Aki23  PlayStation.Community tag
2013.04.03. 15:07:38
LV19
Válasz 9. daddy1989 üzenetére:
És ez segítene? Egy új világégésben se azok szenvednének akik fent vannak, mindig is voltak irányítók és akiket irányítanak. Most fellázad a nép esetleg meghal 1-2 "hatalmas" és mellette millió egyszerű ember és az 1-2 helyére mások ülnek.
12. gaccsi  PlayStation.Community tag
2013.04.03. 15:00:33
LV4
Most hallgatok éppen egy előadást youtubeon amint Dr Drábik tart. A szomorú az, hogy csupán kb. egy tucatnyi idős embernek...és ez nem azért szomorú, mert amit mond abban 100%-os igazság van-e vagy nincs, hanem mert ráférne az emberekre, hogy többet gondolkodjanak.
11. metadata  PlayStation.Community tag
2013.04.03. 14:55:38
LV15
Válasz 7. martin üzenetére:
Lassan már nem lehet kimaradni belőle.
FatHead
10. Odin  PlayStation.Community tag
2013.04.03. 14:55:21
LV4
Inkább nem írok semmit. Sőt! Még azt se akarom leírni, hogy ,,nem írok semmit".
9. daddy1989  PlayStation.Community tag
2013.04.03. 14:33:25
LV10
a helyzet szar, de nem reménytelen. egyre többen nyitják ki a szemüket... gyülik a harag, és ha egyszer meg indul a nép... lehet nem holnap vagy az idén, de lesz ennek következménye...
(ha meg nem jön össze, akkor még mindig ott van "B-terv": egy dragonovval is meg lehet váltani a világot... ;) és lehet ez lenne a jó megoldás, ha a járulékos károkat is figyelembe vesszük... )

Winter is Coming...
8. Alex  PlayStation.Community tag
2013.04.03. 14:19:31
LV13
Válasz 7. martin üzenetére:
Elkezdtem egy hosszabb szöveget begépelni de inkább csak annyit mondok én is, hogy ki kell maradni.Bizony.
SouthernPlayalisticCadillacMusic
7. martin  Főszerkesztő
2013.04.03. 14:12:43
LV27
Válasz 6. Alex üzenetére:
Ki kell maradni belőle.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
6. Alex  PlayStation.Community tag
2013.04.03. 13:49:10
LV13
Èn is azt hittem de nem.Brókerek,bankárok, cégvezetők beszélnek róla,hogy ha egy döntésük nem bizonyos emberek érdekeit képviseli akkor annak következményei vannak.100 leggazdagabb magyar listáján szerepelnek (nem nehéz kitalálni ki az a kettő közülük) ezek a bizonyos megbízók, komoly kormányzati kapcsolatokkal bírnak, üzleti érdekeik védelmében folyamodnak ilyen eszközökhöz.Èn természetesen behódolok a tőkének és nem állítok ilyet...csak azt tudom,hogy ezt beszélik.
SouthernPlayalisticCadillacMusic
5. martin  Főszerkesztő
2013.04.03. 13:05:27
LV27
Válasz 4. Alex üzenetére:
Az nem az '50-es évek?
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
LV27
Főszerkesztő
PSC Kredit
46963 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
martin
Fórumhozzászólások száma:
8364 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
17256 db
Utolsó belépés:
2020.02.16. 19:25:18
Regisztráció ideje:
2008.10.03. 14:10:30
Barátaim:

PlayStation®Network Online ID

PlayStation.Community Trófea