PlayStation.Community Blog ›› RottenSniffer

33 hozzászólás

2013.03.09. 11:00:51

Utolsó hozzászólás: Fritz

2013.06.22. 12:19:26

Megosztás
Értékeld a blogot!
1992. szeptember 24.-e.
Megszülettem.
Duplán nyakra tekert köldökzsinórral, 2950 grammal és 52 centivel.
Vittek is az intenzívre, tuti szív-és tüdőrendellenesség.Az agykárosodás sem kizárt.
Na bazdmeg, most mi lesz!
Semmi sem lett.Megmenekültem a fogyatékosok lakattal lezárt világától, a halálig tartó gügyögés és nyáladzás poklától, a mozgásképtelenség ketrecéből.
Egy tökéletesen egészséges, teli tüdővel ordító kis csomagot kapott vissza édesanyám.
Testileg-lelkileg kitűnő egészségnek örvendtem.Vigyorogtam mindenkire, barátságos voltam, kíváncsi és bájos, mint minden csecsemő.
Én voltam a család szeme fénye, a tündi-bündi kicsi babuska.
Nagy túlélő vagyok, szerencsém volt akkor.Biztos megtetszettem a Sorsnak, hogy életben hagyott. :D
Ezen a fotón 8 hónapos vagyok.Kövér, hájas kis gombóc, aki még nem tudja, hogy mi vár rá.
A kulcscsomót zörgetni kellett a fejem felett, hogy be lehessen hintőporozni a tokámat, mert nem volt nyakam.Benőtte a babazsír. :D

Nosztalgia blog, éljen!
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
33. Fritz  PlayStation.Community tag
2013.06.22. 12:19:26
LV2
Válasz 19. gibsonmate üzenetére:
Nagyon költőin akarta megfogalmazni az ő általa rettegett állapotot. Semmi több.
32. RottenSniffer  PlayStation.Community tag
2013.03.12. 21:10:50
LV6
Válasz 31. kisst-1 üzenetére:
Ott a pont, köszönöm szépen. :)

Sajnos a köldökzsinór sok baba életét veszélyezteti. :( Talán a legszörnyűbb, hogy egy tökéletesen egészséges babát 9 hónapig hord az édesanya, aztán szülés közben komplikáció lép fel, és ott a baj.
Bolond kutyás néni
31. kisst-1  PlayStation.Community tag
2013.03.12. 14:31:54
LV4
Válasz 19. gibsonmate üzenetére:
Full félreértésbe keveredtetek. Nem mindegy, hogy mi a tárgy, nem a fogyatékosok, hanem a fogyatékosok pokla ami így már egy fogalom, már nem mint személyre vonatkozik, és a mondat abszolút nem a fogyatékosok pocskondiázásáról szólt, hanem csak halmozott jelzőkkel leírva olyasmit, ami számunkra igenis pokol lenne, mert felbírjuk fogni annak mibenlétét.

Egyébként meg nem olyan ritka eset ez köldökzsinyór nyakratekeredés probléma, nővérem egyik kislánya szintén így járt, de amitől bevérzett még a szeme fehérje is, és 4-5 éves koráig tök sötét volt a szeme fehérje, és talán soha nem lesz olyan fehér mint más emberé, de más problémát hát istennek nem okozott.
A hsz kizárólag a felhasználó véleményét tükrözi..
30. RottenSniffer  PlayStation.Community tag
2013.03.12. 08:58:28
LV6
Válasz 29. gibsonmate üzenetére:
Ki akart itt vitatkozni? :)
Reagáltam.Pont.Semmi vita, agresszív hangnem vagy anyázás.Véleményemet leírtam, te válaszoltál rá, és itt a vége.
Én sem szeretek vitatkozni, nem lételemem az őrjöngés.
Ha te mást látsz bele a kommentembe, az a te dolgod, nem tudom megváltoztatni a véleményedet.
Köszönöm a választ.
Bolond kutyás néni
29. gibsonmate  PlayStation.Community tag
2013.03.12. 08:53:39
LV4
Válasz 23. RottenSniffer üzenetére:
Fölöslegesen nem megyek vitába, mert olyan dolgokra reflektáltlál amiket én nem írtam.

Semmiképp sem szeretném, hogy kitöröld a hozzászólásomat. (megjegyzem, hogy értsd, a kitöröl szó nem a kommentemre, hanem a szép sorodra vonatkozott)
98% of people think they're the other 2% °(ˇ_ ˇ)°
28. Dolly91  PlayStation.Community tag
2013.03.11. 23:39:54
LV14
Válasz 16. And1 üzenetére:
Ilyenről még nem is hallottam :D Találó neve van :D
27. RottenSniffer  PlayStation.Community tag
2013.03.11. 23:38:44
LV6
Válasz 17. Sakamoto_14 üzenetére:
Én is besárgultam, napoztatni kellett az inkubátorban UV fény alatt. :)
A koraszülött intenzívre vittek. o.O
Anyu mondta, hogy óriás voltam a többiekhez képest.Mellettem feküdt egy Klarissza nevű, 500 valahány grammal született pici lány.Őérte sajnos nem a szülei jöttek el. :(
Bolond kutyás néni
26. RottenSniffer  PlayStation.Community tag
2013.03.11. 23:34:15
LV6
A többi helyes hozzászólást mindenkinek köszönöm.Azoknak, akik normális, emberi hangnemben képesek írni, és a témámhoz illően válaszolnak. :)
Bolond kutyás néni
25. RottenSniffer  PlayStation.Community tag
2013.03.11. 23:31:54
LV6
Válasz 18. Quentaro üzenetére:
Csak az, hogy képtelen vagyok számolni.Még az egyjegyű számokkal sem tudok alapvető műveleteket végrehajtani. :D
Ezzel szemben autodidakta módon olvasok.
Bolond kutyás néni
24. RottenSniffer  PlayStation.Community tag
2013.03.11. 23:28:32
LV6
Válasz 21. gibsonmate üzenetére:
Lehet máshol felháborodni.
Bolond kutyás néni
23. RottenSniffer  PlayStation.Community tag
2013.03.11. 23:27:25
LV6
Válasz 19. gibsonmate üzenetére:
Senkit nem bántottam meg.
Egyszerűen leírtam, hogy mi várt volna rám, ha rosszul jön ki a lépés.
Engem az háborít fel, hogy írok valamit, jön egy illető, és lehord azért, amit lepötyögtem.
Tudom, hogy egy fogyatékkal élő ember is ugyan annyira értékes, mint egy szellemileg ép.Nem kell a kioktató hangnem, sem az okoskodás, sem a személytelen körvonalazás, hogy milyen ember lehetek.
Nem emiatt írtam ezt a szart, nem nevetem ki azt, aki így született, nem gáncsolom ki az utcán, ha ilyet látok.Én beszélgettem már fogyatékkal született kisfiúval, mert megtetszett neki az, ahogy a bőrnadrágomon megcsillant a napfény.Imádnivaló, tüneményes pici fiúcska volt, hatalmas kék szemekkel és borzas, szöszi hajjal.Még azt is megkérdezte, hogy hozzányúlhat-e a térdemhez, mert szerinte ott a legszebb a fény.
Ezek után én kinevetném az ilyen embereket?
Te vagy undorító, hogy ideállítasz, belemocskolsz a kommentek közé, és kioktatsz, hogy szar ember vagyok.Nem tudod, mit gondolok róluk, mi jár a fejemben.
Szerintem pont te vagy az, aki ismeretlenül gúnyolódik a másik emberen.
Lehet szégyenkezni, lehet tenni arra, amit ide leírtam.
Nem törlöm a hozzászólásodat.Lássák csak a többiek, hogy alaptalanul, gonoszan vádolsz olyan dologgal, amiről fingod sincs.
Bolond kutyás néni
22. kiralygyozo  PlayStation.Community tag
2013.03.10. 18:41:21
LV2
Válasz 21. gibsonmate üzenetére:
Szerintem nem akart megbántani senkit.Így jött ki.
A nagyképûség: -õl, butít, és nyomorba dõnt.
21. gibsonmate  PlayStation.Community tag
2013.03.10. 18:29:47
LV4
Válasz 20. Quentaro üzenetére:
Annyira felháborított, hogy hirtelen haragomban nem tudtam másképp írni.
98% of people think they're the other 2% °(ˇ_ ˇ)°
20. Quentaro  PlayStation.Community tag
2013.03.10. 18:22:36
LV5
Válasz 19. gibsonmate üzenetére:
Másképp is írhattad volna - de lényegében igazad van.
Ugyanakkor szinte biztos, hogy a blogot nem erre a mondatra hegyezte ki, csak úgy jött, nem direkt volt (imho).
PSN: Quentaro81 http://bit.ly/GTSklubFB
19. gibsonmate  PlayStation.Community tag
2013.03.10. 17:12:34
LV4
" fogyatékosok lakattal lezárt világától, a halálig tartó gügyögés és nyáladzás poklától" Ez csak nekem bántja a szememet és lelkemet? Szerintem ez szánalmás, helyedben szégyellném, hogy ilyet lemertem írni. Ha tudnád miről szól ez a dolog, lehet hogy nem írnál, de még csak nem is gondolnál ilyet. És még ilyet viccből sem mondunk. Ha lenne benned egy csöppnyi emberség gyorsan letörölnéd, de ezt kétlem, mert milyen ember az aki le mer írni ilyet...
98% of people think they're the other 2% °(ˇ_ ˇ)°
18. Quentaro  PlayStation.Community tag
2013.03.10. 12:46:13
LV5
Boldog Születésnapot - Isten éltessen!
Egyébként semmi probléma nem lett, nincs következménye a születési nehézségeknek? Nem úgy értem, hogy fullretard vagy, esetleg teliholdkor házakat rombolsz, netán: http://youtu.be/_K_6xJ9-nzs
Hanem más kisebb "furcsaságokra" céloztam.. Egy ismerősöm hasonlók után keményen figyelemzavaros (ADHD).
PSN: Quentaro81 http://bit.ly/GTSklubFB
17. Sakamoto_14  A bölcs
2013.03.10. 01:54:01
LV20
Nekem csak egyszer tekeredett a köldökzsinór a nyakamra, meg állítólag születéskor elég sárga voltam. De ezek nem számítanak, ha olyan csini baba a végeredmény, mint te is voltál.
16. And1  Jedi Guardian
2013.03.09. 18:18:55
LV8
Válasz 15. Dolly91 üzenetére:
Nekem is! :D Nem köldökzsinór miatt van, gólyacsípésnek hívják.

RottenSniffer: Szép nagy baba voltál. :)

kiralygyozo: Ez nagyon szörnyű, sajnálom. :(
15. Dolly91  PlayStation.Community tag
2013.03.09. 16:56:40
LV14
Válasz 14. Dolly91 üzenetére:
Jah meg a tarkómon születésem óta van egy vörös folt, de sztem túl nagy ahhoz, h a köldökzsinór lenyomata legyen, úgyh nem tudjuk mi az :D
14. Dolly91  PlayStation.Community tag
2013.03.09. 16:54:58
LV14
Válasz 11. kiralygyozo üzenetére:
Nagyon sajnálom, anno mikor anyukám először volt terhes, ezt neki is át kellett élnie :(

Bátyám egészségesen született, viszont velem már veszélyeztetett terhes volt az 5. hónaptól, és nekem is a nyakamra tekeredett a köldökzsinór, már lila voltam mikor megszülettem, úgyhogy nem sokon múlt :) :D 2520 gramm, 49 centi, és valami truttyos infúziót vezettek a homlokomba, amiről nem mondták meg, h mi volt, mert azt mondta a nővér ha elmondaná mi van benne anyu tuti elájulna.

Lehet köze van ahhoz, hogy mikor dühös vagyok zöld szörnyé válok, de még nem biztos :D

Cuki voltál, és nekünk is tök hasonló hifink van :D
13. zs0lt1  Kitiltott felhasználó
2013.03.09. 16:31:53
LV4
Kedves kis blog :) Jó, hogy vannak ilyenek is! :) Grat, aranyos írás lett! :)
12. zs0lt1  Kitiltott felhasználó
2013.03.09. 16:30:48
LV4
Válasz 11. kiralygyozo üzenetére:
Őszintén nagyon sajnálom! Szörnyű lehetett átélni. :( Lassan mi is tervezünk, bele se merek gondolni abba, hogy ez megtörténhet. Sajnos a sors sokszor nagyot üt... Ilyen az élet, sajnos :( Tényleg nagyon sajnálom. :(
11. kiralygyozo  PlayStation.Community tag
2013.03.09. 15:46:19
LV2
93-ban az első párom bevérzett,elment a baba,ő biztos nem tetszett a sorsnak.Aranyos gyerek voltál.:-)
A nagyképûség: -õl, butít, és nyomorba dõnt.
10. RottenSniffer  PlayStation.Community tag
2013.03.09. 14:47:35
LV6
Válasz 8. jabulani üzenetére:
Chö-chö. :D
Pont olyan ember lehetsz, aki az emberek szemére kíváncsi. :Đ
Bolond kutyás néni
9. RottenSniffer  PlayStation.Community tag
2013.03.09. 14:45:55
LV6
Válasz 7. HUN_ter üzenetére:
Ugye? :) Most már ennyire nem vagyok édibédi, sosem leszek.Sajnos. :( Már csak ronda öregasszony lehetek, aki mindenkinek ráhúzza a lábára a banyatankját, és ordít, hogy nincs ülőhely. :D
Visszasírom a babakoromat.

P.S.: Az a hifitorony, ami a háttérben díszeleg, most itt áll a szobámban, és semmi baja. :D Együtt nőttünk fel, de már előttem megvolt.
Bolond kutyás néni
8. jabulani  MINDENHATÓ
2013.03.09. 14:38:53
LV21
Válasz 5. ayrtonsenna88 üzenetére:
A szemére :D
One Shot-One kill. No luck,Just skill
7. HUN_ter  Dark Soul
2013.03.09. 13:54:38
LV26
de kis aranyos voltál (most nem tudom aranyos vagy-e) :D
So many games, so little time...
6. RottenSniffer  PlayStation.Community tag
2013.03.09. 13:48:30
LV6
Válasz 5. ayrtonsenna88 üzenetére:
Ne is legyen, mert nincs tokám! :D
Mást meg nem mutatok meg.Maximum a nem létező tokámat, vagy a bal fülcimpámat.Ezekre nem tudok ruhát húzni. :D
Babakorit esetleg tölthetek még fel, ha valakinek pedofil igényei vannak.A lábfétises betegeket nem szolgáljuk ki, aki meg a kopasz nőket szereti, az látogasson el a kalocsai börtönbe, ott van özvegy és férjmentes menyecske is. :)
Bolond kutyás néni
5. ayrtonsenna88  PlayStation.Community tag
2013.03.09. 13:44:23
LV4
Válasz 4. RottenSniffer üzenetére:
Biztosra veszem, hogy jabulani most nem a tokádra kiváncsi. :)
4. RottenSniffer  PlayStation.Community tag
2013.03.09. 13:28:40
LV6
Válasz 3. jabulani üzenetére:
Idén szeptemberben töltöm a 21-et, jól számoltál.
Fotóm van, de a barátomnál. :) Jól is nézne ki az oldal, ha ilyen képeket tennénk fel! :O
Nem adom ki a mancsaim közül a fotókat! :Đ
Bolond kutyás néni
3. jabulani  MINDENHATÓ
2013.03.09. 12:11:57
LV21
Ha jól számolom most lassan 21 éves leszel, nincs hasonló mostani fényképed? XD
One Shot-One kill. No luck,Just skill
2. RottenSniffer  PlayStation.Community tag
2013.03.09. 11:11:21
LV6
Válasz 1. G-men üzenetére:
Az! :Đ
Tanácsok magzatoknak, avagy hogyan éljük túl a megszületést?
Bolond kutyás néni
1. G-men  PlayStation.Community tag
2013.03.09. 11:09:49
LV11
Túlèlő blog:D
SicKLy SaVaGe
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV6
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
4672 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Doom
Fórumhozzászólások száma:
1203 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
201 db
Utolsó belépés:
2019.05.08. 19:45:02
Regisztráció ideje:
2013.01.02. 22:47:10
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea

PlayStation®Network Online ID