PlayStation.Community Blog ›› Binder

32 hozzászólás

2013.01.28. 16:11:46

Utolsó hozzászólás: Binder

2013.02.20. 19:20:23

Megosztás
Értékeld a blogot!
GT5 - Online Drift Bajnokság - Tavaszi kupa «««Szabályzat
ODB 02 - 2013 Febuár 3 - Suzuka Circuit East Course !!!VÉGE!!!
Összefoglaló (a bajnokság állása, előző és elkövetkező futamok, versenynaptár stb)
-Időpont: 2013.02.03. 21:00 (vasárnap) !!!VÉGE!!!
-Host: Binder333
-Pálya: Suzuka Circuit East Course
-Autó: Szabadon választott
-Tuning, Setup: Szabadon választott
-Gumi: Comfort Hard
-Hajtás: Hátsókerekes

---------------------------

Beszámoló:

A második hivatalos forduló ért véget tegnap éjjel. Ismét izgalmas verseny volt. A Sony rendszere most nem volt kegyes hozzánk, MMario nehezen tudott csak felcsatlakozni a PSN-re, az utolsó-utáni pillanatban esett be a kvalifikációra, DriftD1GP-t pedig, a kvali után, többször kivágta a játék...tartósan visszalépni nem tudott, de a bajnokság menetébe ez nem zavart bele, mert nem jutott a top8-ba. (sajnos)

ODB 02 végeredmény:
Pont / PSC Nick (PSN ID)
15 / horvath94 (horvath94)
10 / Bandage_520 (Bandage_520)
8 / EmpiHUN (EmpiHUN)
6 / lacokpatok (aadam22)
3 / Binder (Binder333)
3 / MMario1989 (MMario1989)
3 / SektorFlop (szecsi28)
3 / FaceliftM5 (FaceliftM5)
1 / DriftD1GP (DriftD1GP)
1 / Lotar (pcpmate)


K é p e k

Ugyan ismét egy izgalmas fordulón vagyunk túl, de sajnos a potok megint nem relevánsak.
A visszajátszások megtekintése után, rá kellett jönnöm, hogy a szigorítások ellenére, ez a forduló, még rosszabbul sikerült, mint az első. Egy biztos...ez így, ebben a formában, NEM JÓ!!!
Fontos hogy tudjátok, ez nem ellenetek irányul, nem veletek van a baj...akármennyire is tűnik személyeskedésnek az ami esetleg alant majd elhangzik, egyik sem a ti hibátok...a játékra vagyunk mérgesek, mivel nem lehet nézetet váltani, így sokszor semmit sem látunk. Ha látjuk is, nem mindíg merük szólni, mert egyrészt esetleg csak 60%-vagy kevesebb- hogy jól láttuk amit "láttunk", másrészt ezzel csak kizökkentjük az épp driftelő egyént.
Igyexünk Empivel kitalálni a legjobb megoldást, mert jelenleg 2 lehetőségünk van. Az egyik az, ha sietünk, azaz szigorú szabályokkal operálunk, nem húzzuk az időt, ezzel nem igazságos eredmények születhetnek.
A másik hogy lazábbra vesszük a szabályokat (mint az elején), ami azt vonja magával, hogy elhúzódhat egy-egy mérkőzés.
Legvalószínűbb hogy ez lesz...mivel a harmadik lehetőség gyakorlatilag járhatatla út, azaz a meccs közben kilépegetek és kiértékelem a visszajátszást...így kb sosem lenne vége...vagy esetleg több napig tartana egy meccs...ami megint nem jó...

Mielőtt valaki azzal jönne, hogy "de hát ez csak játék..." ez így is van...de a mókázásra ott vannak a hétköznap esténként megrendezett mókák...ott bármit lehet. Ezt a bajnokságot azért csináljuk, hogy legyen egy komolyabb kihívás is. Ezért szeretnénk minél jobban csinálni, mert a mostani forduló annyira elbaszott lett, hogy több párbaj végkimenetele kétséges, a videók láttán...annyira sok hibát nem vettünk észre.
Mindenesetre szeretnénk ha jönnétek és segítenétek nekünk, ezt a bajnokságot egy minél izgalmasabb és a lehető legprofibb szitre emelni (a játék határain belül persze).
Kérek mindenkit, hogy csak tud, hétköznap esténként(szokásos v-h-k-sz-cs - 22:00 után), minél többször jöjjön be, gyakoroljuk a pályát és az értékelést is. Tudnunk kell, hol vannak az adott pályán, olyan "vakfoltok", ahol jobban kell figyelnünk.

---------------------------

***Kvalifikáció(selejtező):
A kvalifikáció ismét jól ment, a szigorítások ellenére, a többség így is hibátlan első kört ment: aadam, Face, Bandage, *Empi, horvath, MMario és Én (Binder)...
...*Legalábbis elsőre így tünt...de a videókat visszanézve, Empi menetében az utolsó kanyarban (videóban 1:40) 3 kerékkel kinnvolt, de ezt senki sem látta.

szecsi első körében sokszor eldobálta, másodikban 1 kicsúszással megúszta, így ez lett a jobbik köre.
pcpmate is beugrott egy körre...sajnos hibátlan kört nem tudott autózni, így ő biztos kieső volt.
DriftD1GP, aki amúgy egy igen jó Drifter, sajnos valami miatt, most az első kanyaron nem tudott továbbjutni. Ugyna a gyakorlások alatt és a melegítő körében is hibátlanul csúszta, de a kvalifikáció két "mért" körében, mindkétszer eldobta, kb. ugyan ott...Mivel a jobbik kör számít, így szecsi jutott be a top8-ba, mivel ő pár méterrel később hibázott.

aadam22 http://youtu.be/5RMKKEtDQag
Bandage_520 http://youtu.be/qn757oJIOjE
Binder333 http://youtu.be/ULOmpbQrAas
DriftD1GP http://youtu.be/eKQQVJakVPg
EmpiHUN http://youtu.be/dLxju86epiw
FaceliftM5 http://youtu.be/XlEJxo3MO2M
horvath94 http://youtu.be/ZyEVQ74kSWw
MMario1989 http://youtu.be/3oNma3vH2k0
szecsi28 http://youtu.be/i9Fmo6mgnys
pcpmate
(nem mentettem el...bocsi)

---------------------------

***Párbajok:

**(Top8)
*Empi vs Facelift http://youtu.be/hy9llOseFrc
Sorsolás alapján, az első párosunk. Első körben Empi ment elől, az első hibát is ő ejtette, a célegyenesben sok lett, még az első kanyar előtt eldobta. A második menetben mindketten hibátlanul mentek*, legalábbis ott ezt hittük.

*A visszajátszást megnézve, Empi a második menet, első körének végén, egy elég kemény levágást eszközölt a "kis csücskön", de ezt nem láttuk...a harmadikban viszont Face kétszer is kicsúszot...ebből is csak egyet vettünk észre. Így a döntetlen állás miatt, elindultak visszafelé, ahol alapból rossz sorrendben, Empi ment elől...pedig Face-nek kellett volan. Az első kanyarban ugyanott dobták el mindketten, mehettek tovább, majd indulásnál Face eldobta, ezt szintén senki sem láttam. Később volt egy egyenesítése is...ez szintén nem látta senki. Végül a kör végén Empi külső ívre csúszott ki, Face pedig pár méterrel később belő íven sokalt be, majd külsőre sodródott.
Empi jutott tovább, bár a visszajátszás alapján az egész futamot érvényteleníthetnénk, ugyanis Face az egyenesekben nem driftelt és ugye Empi az első hibáját, pont ott vétette.

*Bandage vs MMario http://youtu.be/QYBC17caQLE
Viszonylag egyértelmű/tiszta futam volt*...MMario az első 2 menetben eldobta a vasat, így Bandage jutott tovább.

*A videót visszanézve már kissé kaotikusabb a helyzet, de a végeredmény itt szerencsére nem változik. Annyi a különbség, hogy minden hiba dupla volt, azaz midkét versenyző eldobta az adott kanyarban, pár méter különbséggel...:)
Ennek fényében, a továbbiakban, egy adott kanyar, vagy esetleg kanyarkombináció számít...így azt nem nézzük, ki hol dobta el...

*szecsi vs horvath http://youtu.be/U4lCSi6U7ss
Itt ugyan ez volt a felállás...szecsi az első két menetben eldobta, így horvath jutott tovább.

*Sajnos itt sem releváns a végeredmény, ugyanis az első menet, első körében tényeg szecsi hibázott, de a második menet első körében, horvath kisodródott (2:13)...ezt senki sem vette észre...szecsi csak utána dobta el (2:47..ezt csak én láttam, ő nem érezte, de 4 kerekes pályalevágás volt) és (3:11).

aadam vs Binder http://youtu.be/6gh2lGYOFeU
Fentebb említettem, ismét "TitánokHarca" lett a találkozásunkból...azaz 3x2 hibátlan kör* mindkettőnk részéről, majd visszafelé autózás közben, a kör végefelé egy aprócska hibának köszönhetően, ismét aadam jutott a top4-be.

*Sajnos a visszajátszás megtekintése, itt is több hibára derített fényt. Történetesen az első menet, első kanyarját szűken vettem(0:33), az autó nagyrésze kinn volt. A második menet, második körében, aadam ugyanezt a kanyart egyenesítette(5:40), ugyanezen kör végén pedig én korrigáltam hasonlót a célegyenes ráfordítóban(6:19)
A harmadik menetben, én nem tudtam egy ívben megcsúszni az első kanyart(6:50), korrigálnom kellett.
A döntő visszefelé autózás is hibásan lett bírálva, ugyanis ahol én korrigáltam(9:43), ott aadam is ugyanúgy "hibázott"(9:45), mindamellett, hogy ő már az első(9:22 ez nem látszik rendesen, mert későn váltottam kamerát, de egy korábbi alkalommal pont őt nétem ebben a kanyarban) és a harmadik(9:34) kanyarban is ugyanígy tett!!! Ezeket senki sem látta, ahogyan később, Empi-ék futamában sem figyelte/látta senki az ilyen jellegű "hibákat".
De mivel én már az első körben hibáztam, így ennek sok jelentősége nincs...meg amúgy sem sok, csupán a figyelmetlenségünk és a kamerák használhatatlansága bizonyosodik be, lépten nyomon. :)

-------------

**(Top4)
*Empi vs Bandage http://youtu.be/weS4NfvRP90
Ez is tiszta menetnek tűnt*...Elsőben Empi, másodikban Bandage, harmadikban megint Empi hibázott, így Badage jutott tovább.

*A videón viszont jól látszik, hogy Bandage már az első kanyart is neccelte belső íven, de az még bennvolt, ellenben onnan kiérve sok lett egy picit(0:45) és 3 kerékkel elhagyta a pályát. Ezt senki nem látta...Empi általunk is látott első hibája, az első menet, második körének, első kanyarjában volt (2:29).
Második menet, első kör, első kanyar(3:01), Bandage szűken vette...ezt is láttuk.
3:18-nál empi is neccelte, de ő még benn volt, meg eleve előtte ment jó 80 méterrel, ellenben 3:33-nál ő is kicsúszott, pont ugyan oda, mint elsőre Bandage. De ez ugye nem számított, mert Bandage jóval előbb elszállt. Ezek alapján Empinek kellett volna a döntőbe mennie, de mivel Bandage első hibáját nem láttuk, így ment tovább a dolog.
Jött a harmadik menet, első kör, megint az első kanyar, elől Bandage, ő külső íven eldobta, Empi pedig a kanyar belső ívén sokallt be(4:45). Itt visszamegyek, és a féknyomókból pontosan látni mi történt...Bandage megint jóval előbb eldobta a vasat...de mivel ezt sem láttuk egyértelműen, egy kis vita után továbbengedtük őket.
A harmadik menet, második körében, Empi túl közel került Bandage-hoz(7:07), minek köszönhetően kiesett a saját ritmusából, ezért a következő kanyart elrontotta(7:15), de ez még videón is benn volt...neccesen, de benn volt. Mentek tovább majd pár kanyarral később, Bandage külső íven kisodródott, ezt megint nem látta senki(7:33 ezt sem sikerült jókor megállítanom, léptetés/tekerés hiányában pedig nem volt kedvem ezt is végignézi harmadszor...a féknyomból látni mennyi volt ben az autóból). Így az utolsó látható hibát Empi produkálta(8:20), ezzel Bandage jutott a döntőbe.

*horvath vs aadam http://youtu.be/fW-9iNvplAU
Ez is viszonylag tiszta menet volt*...első menetben aadam ment elől...horvath hibázott elsőként(1:15), a második és a harmadik menetben perdig aadam.

*A második menet, első körében, horvath kicsúszott(2:22), de ez még videón, megállítva és körbesétállva is nehéz dió...kb az autó fele van kinn...nem tudom megítélni...hasonlót produkált egy kanyarral később aadam(2:54)...de mivel ezeket akkor és ott sem tudtuk megitélni, mentek tovább. Következő körben aadam az első kanyarban eldobta (3:34), majd egy kanyarral később ugyanezt tette(4:04), de mentek tovább...így a visszajátszást nézve, kissé megzavarodtam, mert már nem emléxem pontosan, melyiket láttuk, ellenben ezután is mindketten sokat necceltek, csúszkáltak határon...nem állítottam le mindent...de a lényeg a lényeg...eddig kb. jó bírók voltunk...ha nem is tökéletesek.
Harmadik menet...első kör tiszta volt, de valamiért horvath megállt a rajtnál, így jócskán lemaradt. (5:00-5:12 csak gurult...mintha írt volna)
A második körben sem láttam semmi különöset, az első kanyart (6:39) horvath kicsit korrigálta...mégis valamiért aadam-nak lett hiba beírva. Többször végignéztem a visszajátszás utolsó 2 körét...nézzétek meg Ti is...hátha vak vagyok, vagy valaki emléxik rá, miért kapott aadam hibapontot.

-------------

**(Elődöntő) 3. helyért
*Empi vs aadam http://youtu.be/eDD6n7YEkLw
A dobogó harmadik fokáért harcoltak a fiúk...bírói értékelésünk alapján első menetben Empi hibázott, aadam pedig a harmadikban. Ezután 2 visszefelét mentek. Lássuk a Videóbírót:

*Az első menetben Empi ment elől...aadam szépen tapadt rá, gyöyörű, hibátlan menetet produkáltak...a kör végén volt egy kis kavarodás, helyet cseréltek, de nem kellett volna, de a hosszú célegyenesben volt még idő a korrigálásra. A második körben viszont Empi kicsúszott(2:07).
Második menet. Ez hibátlan volt.
Harmadik menet. Itt aadam dobta el. Első alkalommal külső íven sokallt(5:18), másodszorra közvetlenül utána, belsőn csúszott ki(5:42).
"TitánokHarca". Visszafelé aadam ment elől...és az első kanyart azonnal szűken is vette(6:09 ezt sem sikerül jókor megállítanom, így nem látjuk tökéletesen hogy tényleg kinnvolt-e), de ezt nem láttuk, így mentek tovább. A kör végén mindketten kicsúsztak az utolsó kanyarban(7:18), így mentek tovább. Bár aadam csak kicsúszott, Empi meg is perdült...de ezt inkább hagyjuk...mennyi bonyodalmat rántanánk a nyakunkba ha még az ilyen hibákat is elkezdenénk megkülönböztetni, egymáshoz mérni. :) Tehát mentek tovább.
Következő körben Empi ment előre, aki ahogyan aadam az előbb, ugyan ott benyeste az első kanyart(8:21). Mondom fasza...akkor ez ennyi...erre megfordulok és látom hogy aadam meg a kanyar másik oldalán száll el(8:33)...xD
Ezen második visszafelé kör végén, ismét elszálltak, előbb aadam(9:22) egy túl kívül kezdett kanyarral, majd Empi(9:37) a kanyar közepefelé, szintén külső íven.
Ha jól emléxem végül ezt láttuk és ez alapján, mivel Empi később dobta el, időben és térben, így ő léphetett fel a virtuális dobogó legalsó fokára.
Ezen hosszú elemzés ellenére amúgy, ez egy egész izgalmas, szép és tiszta küzdelem volt. Persze itt is volt pár dolog ami fölött elsiklottunk, pl aadam már az első visszafelé, első kanyarában eldobta, azután pedig elég sok olyan egyenesítgetés volt, ami mi az én futamomban hibának számított, itt pedig meg sem lett említve. Sajnos keveset látunk.

-------------

**(Döntő)
*Bandage vs horvath http://youtu.be/mBuWK6Cqjf4
Ez egy 3 perces dolog volt. Első menetben horvath, utána pedig Bandage dobálta el a vasat, így végül egy laza kis autózás lett a döntőből...horvath nyert...
*A videót visszanézve bevallom, nem igazán találtam meg horvath "hibáját". Az első menetben kicsúszott(0:43), bár ezt nem sikerült jókor megállítani, így nem túl egyértelmű a hiba.
A második menetben Bandage a cél előtt besokallt. (2:32)
A harmadik menetben, az első kanyarban, külső íven, szintén Bandage dobta el(3:15), így ez egy elég rövid és tiszta menet volt.
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
32. Binder  Drift & Photo
2013.02.20. 19:20:23
LV22
31. DriftD1GP  PlayStation.Community tag
2013.02.12. 19:14:53
LV3
Ohh, köszi a megtisztelő szavakat :D
D r i f t D 1 G P only on PlayStationNetwork
30. Binder  Drift & Photo
2013.02.06. 11:05:12
LV22
Válasz 28. EmpiHUN üzenetére:
Megoldjuk...valahogy...
29. Binder  Drift & Photo
2013.02.06. 10:54:09
LV22
Válasz 26. Lotar üzenetére:
Javítva
28. EmpiHUN  Driftrocker/BF Veterán
2013.02.06. 10:19:36
LV13
Válasz 27. EmpiHUN üzenetére:
Hja és még csak annyit, hogy most már rohadjanak meg, akkor is végig csináljuk ezt a bajnokságot! :D
A Birodalom örök!... khm.. Hupsz!
27. EmpiHUN  Driftrocker/BF Veterán
2013.02.06. 10:18:54
LV13
Nem könnyítik meg a dolgunkat, de ennek ellenére mindig várom a következő alkalmat! :)
A Birodalom örök!... khm.. Hupsz!
26. Lotar  PlayStation.Community tag
2013.02.06. 00:22:50
LV18
pcpmate - nem pcmate :]
psn/sen id: pcpmate
25. EmpiHUN  Driftrocker/BF Veterán
2013.02.05. 22:53:46
LV13
Válasz 24. paracska üzenetére:
tényleg nem lehet! :D

A Birodalom örök!... khm.. Hupsz!
24. paracska  PlayStation.Community tag
2013.02.05. 21:10:58
LV1
Hű. Hát szerintem keressünk másik játékot. :)

Természetesen ez csak poén volt, de valahogy ezt a problémát tényleg jó lenne megoldani.
Fighting for peace is like fucking for virginity.
23. Binder  Drift & Photo
2013.02.05. 20:36:36
LV22
Kész az értékelés, videók fenn...olvassátok, véleményezzétek, és mindél többen gyertek gyakorolni a következő menetre...
Képek pár napon belül lesznek innen is.
22. Binder  Drift & Photo
2013.02.03. 14:46:02
LV22
Nos este 21:00 nyitás...kérek mindenkit legyen ott időben...
21. Binder  Drift & Photo
2013.02.02. 18:44:10
LV22
Na ugy latom csak 8-an leszunk...ha igy lesz, akkor vagy a kvali matad ki, vagy top4 lesz...
20. Binder  Drift & Photo
2013.02.02. 14:33:31
LV22
Válasz 19. paracska üzenetére:
ok...lehuztalak.
19. paracska  PlayStation.Community tag
2013.02.02. 12:53:49
LV1
Családi elfoglaltság miatt kéretem magam betenni az "Ezt a pályát most kihagyja" oszlopba. :(

pisz
Fighting for peace is like fucking for virginity.
18. SektorFlop  PlayStation.Community tag
2013.02.02. 11:40:19
LV2
Ha valaki még akar gyakorolni, vagy akar egy kicsit kapargatni, 7-8 órától bent leszek majd Binder szobájába.
PSN: sektorflop
17. Bandage_520  PlayStation.Community tag
2013.02.01. 18:22:12
LV5
Válasz 15. paracska üzenetére:
Kemény vagy uram! Nem azt mondtad, hogy ez a pálya nem megy neked?

(Kis hazudós... :-)
16. paracska  PlayStation.Community tag
2013.01.31. 23:36:48
LV1
AVerMedia Csoro Edition :D
Fighting for peace is like fucking for virginity.
15. paracska  PlayStation.Community tag
2013.01.31. 23:29:46
LV1
Ennyi.
http://youtu.be/O5qEBgBGmYU
Fighting for peace is like fucking for virginity.
14. Bandage_520  PlayStation.Community tag
2013.01.31. 20:14:47
LV5
Válasz 13. Binder üzenetére:
Megnéztem a felvételeket és a képeket is.
Ja és remélem ma este már nem alszok be végre...
13. Binder  Drift & Photo
2013.01.31. 18:17:51
LV22
12. Binder  Drift & Photo
2013.01.30. 11:46:53
LV22
Tegnap este, egy ritka bug-nak köszönhetően, egy gyönyörű felvételsorozatot tudtam rögzíteni...nézétek...ritka képsorok...ezért értékes vágóképek lesznek. :)
http://youtu.be/4644vCa9Hi8

És egy kis veretés Sambabus-okkal Suzuka-n. :)
http://youtu.be/jEcYAN1gPvU
11. SektorFlop  PlayStation.Community tag
2013.01.28. 22:23:59
LV2
jelentkezni szeretnék :)
PSN: sektorflop
10. Bandage_520  PlayStation.Community tag
2013.01.28. 19:35:57
LV5
Válasz 9. Binder üzenetére:
Azért ha esetleg felteszed, szólj mert megnézegetem.
9. Binder  Drift & Photo
2013.01.28. 19:30:18
LV22
Válasz 8. Bandage_520 üzenetére:
Szerintem egybe felteszem egyenlőre vágni nem tudok mivel...meg időm sincsen, uh felveszem és feldobálom őket...amint időm engedi...a multkorit azért nem erőltettem videó és képanyagban, mert azok az autók mostanra megváltoztak., és az nem is volt hivatalos futam...
8. Bandage_520  PlayStation.Community tag
2013.01.28. 19:12:11
LV5
Felvételek lesznek majd a lefutott futamokról? A múltkoriakból is lemaradtam egy csomóról, szívesen belenézegetnék...
7. Bandage_520  PlayStation.Community tag
2013.01.28. 19:07:58
LV5
Válasz 6. Binder üzenetére:
Igyekszem majd odaérni uram...
6. Binder  Drift & Photo
2013.01.28. 18:57:27
LV22
Válasz 4. Bandage_520 üzenetére:
Ja és 21:00 kapunyitás után 21:15-kor indul az első ember...nem várunk senkire...aki késik, az vagy odaér a kvalifikáció végére, vagy nem.
5. Binder  Drift & Photo
2013.01.28. 18:56:44
LV22
Válasz 4. Bandage_520 üzenetére:
Mindenkinek a nevét oda írom be, mert így könnyebb, csak fentebbteszem ha jön...amíg ide nem írja valaki hogy jön, addig a talán blokkban marad...:)
4. Bandage_520  PlayStation.Community tag
2013.01.28. 18:36:57
LV5
Mi az, hogy talán, uram?!
Természetesen ott leszek. Még szerencse, hogy ezen a héten lesz, itt már csak az áram-, vagy internetszolgáltató, esetleg más műszaki hiba miatt maradok távol...
3. MMario1989  PlayStation.Community tag
2013.01.28. 17:12:49
LV2
Jelentkezek!
Csak a KISPEST!!!
2. Binder  Drift & Photo
2013.01.28. 16:54:27
LV22
Válasz 1. paracska üzenetére:
Pontozás:
Ez volt az eredeti pontozás...és igen...végül visszatértünk erre...mivelé nincs idő atop4-be, be nem jutott versenyzők futamaira. De ezt mondtam közben is, csak épp vagy WC-n voltál vagy aludtál. :)

SSR5:
Igen...azt benéztük...mivel az nem kapott anyi pontot hogy első körös legyen...a pontokat és az éves versenynaptárt megtalálod az összefoglalóban. (de ideteszem hogy ne kelljen keresgetni)
http://playstationcommunity.hu/blog/30742
Pontszámok a 18-as hsz-ben!
1. paracska  PlayStation.Community tag
2013.01.28. 16:30:32
LV1
A pontszamitas akkpr vegul valtozott? Nem ssr lesz a kovetkezo?

Jelentkezes szempontjabol nem tudok biztosat mondani, mert meg nincsen februari beosztasom.
Fighting for peace is like fucking for virginity.
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV22
Drift & Photo
PSC Kredit
24308 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Denebes Binder Péter
Fórumhozzászólások száma:
15876 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
2353 db
Utolsó belépés:
2020.02.23. 22:06:04
Regisztráció ideje:
2011.02.09. 19:07:45
Barátaim:

PlayStation®Network Online ID

PlayStation.Community Trófea