PlayStation.Community Blog ›› Binder

46 hozzászólás

2013.01.16. 05:54:14

Utolsó hozzászólás: Binder

2013.01.31. 18:12:04

Megosztás
Értékeld a blogot!
GT5 - Online Drift Bajnokság - Tavaszi kupa «««Szabályzat
ODB 01 - 2013 Január 27 - Autumn Ring / Reverse !!!VÉGE!!!
Összefoglaló (a bajnokság állása, előző és elkövetkező futamok, versenynaptár stb)
-Időpont: 2013.01.27. 21:00 (vasárnap) !!!VÉGE!!!
-Host: Binder333
-Pálya: Autumn Ring / Reverse
-Autó: Szabadon választott
-Tuning, Setup: Szabadon választott
-Gumi: Comfort Hard
-Hajtás: Hátsókerekes

---------------------------

Beszámoló:
A második, ami egyben az első is. Pontosabban ez volt az első hivatalos futam.
Újoncaink remekül szerepeltek, ami szuper, mert ez is csak azt bizonyítja, hogy a redszer jó, így bárki felkerülhet a dobogóra, vagy akár annak legfelső fokára is.
Videók alant, képek pedig itt.

--------------

ODB 01 végeredmény:
Pont / PSC Nick (PSN ID)
15 / Bandage_520 (Bandage_520)
10 / paracska (paracska)
8 / lacokpatok (aadam22)
6 / MMario1989 (MMario1989)
3 / Binder (Binder333)
3 / EmpiHUN (EmpiHUN)
3 / horvath94 (horvath94)
3 / SektorFlop (szecsi28)
1 / kisko78 (kisko78)


--------------

Szeretném szóvá tenni, hogy nem azért indítottuk ezt a bajnokságot, hogy mindenféle, jöttment nOOb-ok, elpicsázzanak minket a nagy yilvánosság előtt, hanem hogy megmutassuk, mekkora ügyesek is vagyunk mi. xD
Tegnap ugyanis úgy lealáztak minket, hogy azt még hetekig nem fogjuk kiheverni. :)
Vitzet félretéve, az elmúlt időszakban, futottunk nem egy próbafutamot, ahol azért lehetett látni hogy ki mit tud. Ezáltal mondhatjuk hogy felállt egyféle "papírforma", ami ezen a futamon egy az egyben felborult. Természetesen ez nem baj, csak nagyon meglepett minket, amikor sorban hullottak ki a tapasztalt versenyzők. Lényegében örülünk, mert alapvetően ez nekünk és mindenkinek csak jó...hiszen minket visszarángat kissé a földre, az újoncokra / kezdőkre pedig ösztönzőleg hat, mert jól szerepeltek, a futamok pedig sokkal izgalmasabbak így.
Ezúton is gratulálunk mindenkinek...ügyesek voltatok.
Reméljük ez nem maradandó és még sok ehhez hasonló futamban vehetünk veletek részt.
Ennyit a fagyizásról, jöjjenek a száraz tények:

--------------

***Kvalifikáció(selejtező):
Kilenc versenyző volt jelen a selejtezőben, ugyanis moti-nak netproblémái voltak, és még a selejtező kezdése előtt ledobta, visszajönni nem tudott, szcsi pedig a futam előtt tűnt el az éterből, pedig ő is írta hogy amint tud jön, azóta nem hallottunk felőle.
A sok várakozás miatt 22:00-kor indult neki az első ember. Elsőre többen is mentek hibátlan kört (horvath, aadam, Empi, MMario, szecsi, Binder), ami azért volt furcsa, mert azt hittem ez már bonyolultabb pálya, itt több hiba lesz mint Tsukuba-n. De nem. :)
Bandage és paracska több hibát is ejtettek az első körükben, de a másodikban szépen tartották a vasat, így nekik is meglett a hibátlan kör, ami a top8-ba jutásuk kulcsa volt. Külön érdekesség esetükben, hogy ennek ellenére, ők állnak a dobogó legmagasabb fokain.
Egyedül kisko-nak nem sikerült bejutni a 8-ba, ugyanis ő sajnos az első körben 4, másodikban egy hibával zárt. Sajnáljuk...legközelebb reméljük jobban sikerül.

Kvalifikációs futamok: (csak a legjobb körök)
aadam: http://youtu.be/d0XSH210ymg
Bandage: http://youtu.be/EhMmq3xkEdk
Binder: http://youtu.be/gld_bGx_cPc
Empi: http://youtu.be/WcukgA869rk
horvath: http://youtu.be/K1__kaCVvXc
kisko: http://youtu.be/CBGfYn8VXgA
MMario: http://youtu.be/5R9hv1VHIw8
para: http://youtu.be/flSh9LB6LJI
szecsi: http://youtu.be/-_bM2NFWTqU
--------------

***Párbajok:

**(Top8)
*paracska vs horvath http://youtu.be/GGisB92irfA
A sorsolás eredményeképpen, az első párharcot ők vívták. Egy melegítő kör után, az első 2 körben para haladt elől, mögötte horvath, aki az első mentben eldobta, a spirál után, a híd alatt. Viccesen meg is jegyezte, hogy ez csupán a hangulatfokozás miatt volt...mi is jót derültünk rajta, majd amikor láttuk hogy a továbbiakban hibátlanul kaparnak a srácok, már senki sem nevetgélt rajta...ugyanis ennek köszönhetően elbukta a párbajt. para jutott tovább. xD

*MMario vs szecsi http://youtu.be/NjixxjRcqNc
Itt szecsi kezdett. Sajnos ő az első 2 menetben eldobta, így MMario jutott tovább. Kicsit rosszul érzem magam, mert az első hibája előtt megjegyzést tettem neki arra vonatkozólag, hogy milyen szépen megy...erre a kis célegyenes utáni kanyarban nekiverte a falnak az autót. Ezúton is elnézést. :)

*aadam vs Binder http://youtu.be/GD3QAkpOcJ0
Mi prezentáltuk az első "TitánokHarcát". Itt Én kezdtem, majd 3x2 hibátlan kör után, a megbeszéltek szerint megfordultunk és visszafelé próbáltuk hibára bírni a másikat. Jómagam, a körvégén, csúful elsokalltam a célegyenes előtti dupla jobbos közepén. A szallagkorlátnak ugyan nem vertem neki az autót, de a videót ha megnézitek, szerintem így volt korrekt. Mondhatnám hogy a füst miatt volt, de ez nem igaz...messze volt. Csupán anyiról van szó, hogy nem gyakoroltam visszafelé a pályát, mindössze azt az egy kötelező kört róttam le visszefelé (ami amúgy az eredeti irány) amit mindenki, a futam előtt. Ebben a gyakorlókörben, pontosan ugyan itt dobtam el...tehát, lényegében semmi más nem történt, csak megcsináltam azt, amit "begyakoroltam". xD Értelemszerűen itt aadam jutott tovább.

*Empi vs Bandage http://youtu.be/sTmk1Bw3T_M
Empi kolléga, ezek után, remegő térdekkel gurult ki a pályára. Látván hogyan hullunk el, ő sem remélt jobb sorsot...és így is lett. Ő kezdett és az első 2 menetben eldobálta a vasat, így Bandage számára kedvezően alakult a pábaj.

--------------

**(Top4)
*paracska vs MMario http://youtu.be/-21n1H-asps
Továbbjutottak a top4-be, itt már nagy volt a tét. Aki itt nyer, az tuti dobogós lesz. MMario kezdett, az első menetben eldobta, a másodikban senki nem rontott, így az döntetlen lett, a harmadikban ismét MMario hibázott, így para jutott tovább.

*aadam vs Bandage http://youtu.be/Y4sQSzdSgwk
Ismét egy "TitánokHarca". 3x2 hibátlan kör után, megfordultak a srácok, és körönként váltva további 3 kört mentek visszafelé, ahol végül aadam pontosan ott dobta neki a szallagkorlátnak a vasat, ahol a velem folytatott harcban én véreztem el. A fáradtság amúgy már ekkor látszott mindenkin, én aadam-ot néztem és többször olyan neccesen kapart a kanyarban, hogy külső íven, épphogy érintette egy kereke a rázókövet, a fű vagy a homok felől. Volt egy közös hibájuk is, ahol először Bandage ment belső íven szűken, de pontosan ugyan ott aadam is ezt tette, így továbbengedtük őket. Sajnos a kamera sem volt a legjobb helyen. Nagyon hiányzik a nézetváltás online váccsterészben. Tehát itt Bandage jutott tovább.

Frissítés:
A videót visszanézve, már az első körben bukta aadam a menetet, mert kisodródott. Bandage viszont nagyon biztonsági menetet autózott...(nem csak itt)!
A visszafelében Bandage 4 kerékkel hagyta el a pályát, aadam lényegében benn tudta tartani, de belső íven, egy ilyen hiba egyenértékű a 4kerekes pályaelhagyással, ugyanis ugyanúgy rontott...csak a kanyar ívének köszönhetően, egy kereke mindíg volt a vetőkövön. De mint említettem, ennek nincs nagy jelentősége, mivel az első körben eldobta, és azon kívül is volt még jópár necces rész, amiből 1 még 90% hogy hasonlóan kinnvolt.
Sajnos futam közben, ezeket nem lehet így megnézni...és a kameraállások nem túl jók.

--------------

**(Elődöntő) 3. helyért
*MMario vs aadam http://youtu.be/WHqvk-DDMCw
Nos ez a dobogó 3. fokáért ment...így ennek is elég nagy volt a tétje. Ez is "TitánokHarca" lett. 3x2 hibátlan kör, fordulás, MMario ment hátul és ahogyan előtte Én és aadam, MMario is pontosan ott dobta korlátnak az autót...az a kanyar egészen konkrétan kiidegelt mindenkit...mint a mágnes, vonzotta az autót...xD Így aadam felállhatott a dobogó 3. fokára.

--------------

**(Döntő)
*paracska vs Bandage http://youtu.be/gWKrmYPSkGs
Túlzottan nem sikeredett izgalmasra...para az első 2 menetben eldobta így Bandage bezsebelte élete első OnlineDrift győzelmét...ezzel 15 pontot szerezve...

Nos, dióhélyban ennyi volt...mégegyszer köszönöm mindenkinek aki eljött, találkozunk a következő fordulóban. Addig is füstöljetek amennyit csak tudtok. :)

--------------
ui.: Bandage...priviben elküldtem mégegyszer a számlaszámomat, mert írtad hogy elkavartad...köszi. xD
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
46. Binder  Drift & Photo
2013.01.31. 18:12:04
LV22
Elkészültek a képek is...a blogba is veteszem a linket...
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.4432[...]
45. Binder  Drift & Photo
2013.01.30. 14:21:24
LV22
Válasz 44. Bandage_520 üzenetére:
Videókat megtekintetted?
44. Bandage_520  PlayStation.Community tag
2013.01.30. 14:11:14
LV5
Válasz 43. Binder üzenetére:
Tegnap is szándékomban állt, ezért sem ajánlott fekve játszani... :-)
43. Binder  Drift & Photo
2013.01.30. 10:36:15
LV22
Válasz 41. Bandage_520 üzenetére:
Amugy mindenképpen jo lenne ha bejönnél a héten valamelyik este, mert a vasárnapi futamon elég kemény megkötések lesznek...amit nem árt gyakorolni...
42. Binder  Drift & Photo
2013.01.30. 10:35:18
LV22
Válasz 41. Bandage_520 üzenetére:
A marha nagy macera nem feltétlen azzal van, hogy te elküldd nekem...de nekem azt mind fogadni kell, betenni, az sem biztos hogy nem akadnak össze az azonos pilanatban mentett visszajátszások...alényeg viszont az hogy ezeket mind fel kéne venni...mindenki szemszögéből...gondolj bele..a 15 perces meneteket felvenni 2x...mert tekerni nem lehet...(egyiket sem...mivel nem értünk be, nomeg visszafelé autóztuk...stb)
Erre nekem nincs időm...ez is 2 napomba telt.
Szal ez van...ez ilyen...
41. Bandage_520  PlayStation.Community tag
2013.01.30. 09:22:20
LV5
Válasz 40. Binder üzenetére:
Ha csak ennyi kell hozzá, én elküldöm neked. Ha nem leszek ma este is kibukva, akkor majd megbeszéljük. Tegnap este is csak az volt a baj, hogy mire a GT-be jöttél, én már el voltam borulva rendesen (erre ma fokozottan meglesz az esély)...
40. Binder  Drift & Photo
2013.01.30. 03:19:18
LV22
Válasz 39. paracska üzenetére:
Igen...sajnos online felvétel az ilyen...az enyém az egyetlen ami nem rángatózik. Erre egy megoldás lenne, hogy mindenki elküldi a saját vesszajátszás pakkját...ami marha nagy macera lenne.
39. paracska  PlayStation.Community tag
2013.01.30. 00:51:18
LV1
Ez a rángatózó effekt normális a videóknál? O_O

Egyébként így a felvételeket megtekintve nem csodálom, hogy nem volt izgalmas a döntő... egész egyszerűen, mert nem emlékszem rá. Azt, hogy először hol dobtam el, most kellett megtudnom a videóból.
Fighting for peace is like fucking for virginity.
38. Binder  Drift & Photo
2013.01.29. 19:14:06
LV22
Nos fennvan minden anyag...javaslom figyelmesen végignézni őket...felvennni sem volt kis meló...xD Egy més úton van felfelé...az még kb 20 perc...(top4 para vs mmario) a többi nézhető.
37. Binder  Drift & Photo
2013.01.29. 15:11:59
LV22
Huha gyerekek...vanak itten problémák kéremszépen...felvettem mindent, és így felvétel közben is elég sok hibát láttam, amit ott a futamon én észleltem de elsiklottunk fölötte, vagy nem én néztem, és más nem tette szóvá...kicsúszások, pályaelhagyások, lassú biztonsági menetek. Érdemes lesz megnézni a videókat...és még így sem tudom visszaadni, mert egyszerre csak egy ember lehet rajta a kamerán. Majd a fotózás alatt tüzetesbben megnézem a történéseket...
Az biztos, hogy most vasárnap egy picikét szigorúbban fogjuk veni a szabályzatot...és pár apróbb változtatás is életbe kell hogy lépjen, mert ez így nem fair.
36. paracska  PlayStation.Community tag
2013.01.29. 11:39:44
LV1
Persze, hogy nem volt izgalmas a döntő, hiszen meg volt bundázva :D Inkább a pénz mint egy első hely... beértem a másodikkal is.

Viccet nem félretéve egyébként olyan sok energiát vett el tőlem hogy a döntőig eljussak hogy a döntőben már csak fél kézzel, fél szemmel, félig lelógva az ágyról, cigivel a számban futottam, ezért sikerült a második menetben egy egész kanyart (sem) teljesítenem :-( legközelebb kezdjünk hamarabb, igyunk több kávét, meg kell valaki aki ha elaludnék árammal csapkod. :D

vagy max BEHORKOLOK *,..,*

De jó volt :)

Ne aggódjatok Titánok, Suzukát rühellem mint a sz.rt :D (Sajnos badarságból két csillaggal illettem.) Egyszerűen nem fekszik nekem, soha nem jönnek ki a kanyarok, amelyik kijön az meg elhajlik és kivág a francba. Ja, és még gyakorolni se lesz időm. Fuck yeah!

Na de jó kaparás volt, köszönöm a színvonalas meccseket horváth, márió és bandage kollégáknak, annak ellenére hogy egy hónapja kapirgálok, úgy gondolom saját kanyarösszenemkötöősésezértbeszólós korlátaimon belül tudtam tartani a szintet :) az meg, hogy ilyen szerencsésen hajingáltatok tovább a döntőbe, egy élmény volt, kell ilyen is, hogy önbizalmat nyerjek :)

Looking forward to the next race, see you asap.

Peace
PARA<3*-,-*:]póni<3:Dxd

(maskor nem postolok koran mert nem birom befogni a pofam. :D)
Fighting for peace is like fucking for virginity.
35. Binder  Drift & Photo
2013.01.29. 11:12:23
LV22
Na mennek felfelé a videók...a kvalifikációkat tegnap felvettem...de a párbajokat még nem tudom hogyan fogom...mert az egészet tuti nem teszem fel...pl Bandage vs aadam 9 körös párbaj, az több mint 20 perc lenne...a minőség ocsmány...ugyanis a saját felvételem az egyedüli ami nézhető...a többieké ocsmányul laggol...ez sajnos mindig is így volt...nem néz ki túl jól...tandemeket is saját szemszögből veszek fel, vagy eksönkammal...ugy nem látszik annyira a szögletes mozgás...de itt most nem a látvány a fontos, hanem hogy többet lássunk abból ami történt...így külső kamerával kell felvennem...az meg ocsmány...
34. EmpiHUN  Driftrocker/BF Veterán
2013.01.28. 23:22:23
LV13
Válasz 32. SektorFlop üzenetére:
Viccelsz én most hagytam abba! XD
A Birodalom örök!... khm.. Hupsz!
33. Binder  Drift & Photo
2013.01.28. 22:02:14
LV22
Válasz 31. Bandage_520 üzenetére:
Üsse kavics... :)
32. SektorFlop  PlayStation.Community tag
2013.01.28. 22:01:56
LV2
Remélhetőleg így folytatódik és a tapasztaltabbak számára is lesz valami kihívás a verseny során. Ez így helyes. :) Egyébként még egyszer grat a dobogósoknak és persze a kiesőknek is, mert azért megdolgoztatták őket :)
PSN: sektorflop
31. Bandage_520  PlayStation.Community tag
2013.01.28. 21:53:25
LV5
Fasza lett uram, videókat is kérünk majd.

UI.: Öööö..., izé..., az utalás ugrott, mert ukrán maffiózó barátaim nem akartak üres kézzel távozni tőlem, azt mondták, vagy a pénz, vagy az életetek. Én természetesen az utolsót választottam, mert rendes gyerek vagyok, de aztán rábeszéltek valahogyan, hogy a vesztegetési alapot inkább nekik adjam.
Nem baj, legalább lesz még kivel driftelgetni, ezentúl csak saját erőmből. :-)
30. Binder  Drift & Photo
2013.01.28. 21:26:55
LV22
Elkészült a beszámoló...olvassátok...:)
29. Binder  Drift & Photo
2013.01.28. 15:43:31
LV22
Válasz 28. Bandage_520 üzenetére:
Ahogyan mások is...pl. aadam-al való futamod alatt én aadam-ot néztem és volt minimum5 olyan eset, amikor a rázókővet is épphogy érintette még egy kereke, a többivel már füvön autózott...:) Ilyen nálad nem volt. Ügyes voltál! Gratula. :)
28. Bandage_520  PlayStation.Community tag
2013.01.28. 15:09:16
LV5
Válasz 26. Binder üzenetére:
Köszönöm uram, bár az autónak nagy szerepe volt ebben. Én inkább szerencsés voltam párszor, hogy a határt - még éppen - nem léptem túl...
27. paracska  PlayStation.Community tag
2013.01.28. 12:32:56
LV1
És most még be se aludtam! :D
Fighting for peace is like fucking for virginity.
26. Binder  Drift & Photo
2013.01.28. 11:51:54
LV22
Válasz 25. Bandage_520 üzenetére:
Gratulálok a mai OnlineDriftBajnokság győztesének...azaz neked!
Jó volt a hangulat, szorosak voltak a meccsek...élveztük...az újoncok csúnyán aláztak...gratula...:)
Beszámoló hamarosan...
25. Bandage_520  PlayStation.Community tag
2013.01.27. 18:39:28
LV5
22 körül jövök én is, nagyon fasza kis autót találtam...
24. Binder  Drift & Photo
2013.01.27. 15:45:32
LV22
Válasz 23. paracska üzenetére:
Ráérsz azzal még...:)
23. paracska  PlayStation.Community tag
2013.01.27. 15:24:58
LV1
Jujj én már úgy izgulok *.*
Fighting for peace is like fucking for virginity.
22. SektorFlop  PlayStation.Community tag
2013.01.27. 02:58:11
LV2
Este traktorral érkezem majd ha nem baj.xd

http://auto.indavideo.hu/video/Drifteles_trak[...]
PSN: sektorflop
21. Binder  Drift & Photo
2013.01.26. 22:57:18
LV22
Aki szeretne még gyakorolni a vasárnapi futamra, az menjen be hozzám...ugyan én nem, de szecsi kolega ott lesz.
Vasárnap éjjel találkozunk...addig is további kellemes hétvégét. :)
20. Binder  Drift & Photo
2013.01.25. 12:55:52
LV22
Vasárnap találkozunk...aki tud addig még gyakoroljon...móka vagy hivatalos gyakorlás addig már nem lesz...legalábbis én nem leszek...de ti attól még szervezkedhettek...akár az én szobámban is össze lehet futni nyugodtan...

A létszámot illetően, jelen pillanatban 9-en vagyunk. szcsi és dzsoni még egyáltalán nem jelzett vissza hogy jön-e.
sasu, DriftD1GP és daddy ha ráérnek jönnek, de ez nálunk vasárnap este dől el.
Ha valaki akkor este tudja meg hogy jön, de esetleg késik, az mindenképpen irjon ide, ha PS-re nem tud...a futam közben is folyamatosan nézni fogom a netet telefonról, mert ha nem leszünk csak 8-an, akkor nem a 8-bajutásért, hanem a 4-be jutásért megy majd a kvalifikáció!!! De mivel ez 8 emberrel is kb egy óra, mi pedig fél10 előtt tuti nem kezdünk, így akár 22:30-as érkezéssel is belefér valaki a kvalifikációba...
A msáik lehetőség, ha csak 8 ember jön el, hogy a kvalifikáció marad el...és azonnal párharcokkal indítunk...ezt majd ott eldöntjük...
19. Binder  Drift & Photo
2013.01.25. 12:46:56
LV22
Tegnap tartottunk egy kisebb próbafutamot...sajnos továbbra sem találtunk egyértelmű megoldást a "titánok harcára".
Azt hittem itt nem is lesz rá szükség, a pálya bonyolultsága majd megold mindent....de nem...itt is sikerült 2 döntőben is hibátlan köröket futni...mindenképpen egy ott helyben kreált pálya lesz a megoldás...mindenképpen bukóteres...ezt vasárnap letisztázzuk.

Tegnap éjjel csupán 5-en voltunk, de több lagg és bug is bejött...pl Empi és aadam nem látták/hallották egymást, többszöri kibelépés után sem, daddy koma pedig akkorát laggolt, amit évente csak egyszer látunk (mondjuk ennek okát tudtuk, a háttérben videotelefonált egy családtag...amint ez abbamaradt, daddy sorai is rendeződtek)...remélem vasárnap minden rendben lesz...
Annyit kérek a résztvevőktől, hogy a futam idejére, függesszen fel mindennemű netes tevékenységet, kapcsolja ki a torrentet...stb. A legkisebb nethasználat is laggoláshoz vezet.

A tegnapi próbafutamot amúgy Empi nyerte...mögötte sorban daddy, aadam, én (Binder). szecsi nem került be a top4-be, mivel a kvalifikáció alatt ő nem tudott hibátlan kört menni.

daddy laggDrift: http://youtu.be/kQ8FwdIYlcY
Empi vs aadam (CarSex): http://youtu.be/fIKJovO3Wqo
18. EmpiHUN  Driftrocker/BF Veterán
2013.01.25. 12:25:16
LV13
Nos akkor vasárnap találkozunk, Hajrá emberek!! :P

http://www.youtube.com/watch?v=PBA291mJhZE
A Birodalom örök!... khm.. Hupsz!
17. Binder  Drift & Photo
2013.01.24. 19:19:06
LV22
Válasz 16. paracska üzenetére:
Mindenképpen megbeszéljük futam előtt. Az is fontos, hogy egyáltalán rálátuk e rendesen arra a részre...meert ha nem akkor azt sem látjuk hogy átmentél e rajta. :)
16. paracska  PlayStation.Community tag
2013.01.24. 18:58:59
LV1
joh akkor semmi =)
Fighting for peace is like fucking for virginity.
15. Binder  Drift & Photo
2013.01.24. 17:00:29
LV22
Válasz 14. Binder üzenetére:
Habar ha jobban belegondolok, nem kene konnyuteni...ugyanis ezekre a helyekre csak akkor kerülsz be, ha valamit naggyon elbactá...:)
14. Binder  Drift & Photo
2013.01.24. 13:37:57
LV22
Válasz 13. paracska üzenetére:
Tolem belehet, mivel az elejen is beszamit...de azert ott illene benntartani...
A futam elott mindent meg fogunk beszélni, le fogunk tisztázni...
Lényeg hogy autót vasarnapig mindenki valasszon...azutan ne legyen varialas...
13. paracska  PlayStation.Community tag
2013.01.24. 13:01:00
LV1
Felmerült egy olyan kérdésem, hogy a hátsó kiscélegyenes után amikor jön a balos, van a boxutca bejárat betoníve egy enyhe pici füves résszel, hogy esetleg azt még esetleg meg tudnánk valahogy oldani hogy beleférjen? Tudniillik ha kicsit túlmandzsizom a kiscélegyenest és berobbanok abba a balosba (és nem tarolom le a gumifalat), akkor az a kis placc a pici fűvel pont elég hogy még ne hajintsam el a vasat a picsába.

Itt egy link a képpel hogy mire gondolok
http://www.myimg.de/?img=autumnminia3581.jpg

Fighting for peace is like fucking for virginity.
12. paracska  PlayStation.Community tag
2013.01.21. 17:40:19
LV1
ott leszek hejj! (és nem is munkából jövök majd, szóval időben érkezem!)
Fighting for peace is like fucking for virginity.
11. Binder  Drift & Photo
2013.01.21. 14:46:43
LV22
Válasz 10. lacokpatok üzenetére:
Oksa...felirlak...vegyél fel, és ha lehet ugorj be valamelyik este (10 után).
10. lacokpatok  PlayStation.Community tag
2013.01.21. 14:44:29
LV1
király ott leszek (aadam22)
9. Bandage_520  PlayStation.Community tag
2013.01.18. 14:04:27
LV5
Válasz 8. Binder üzenetére:
Köszönöm uram
8. Binder  Drift & Photo
2013.01.18. 10:46:03
LV22
Válasz 7. Bandage_520 üzenetére:
Oksaa...9-kor nyitok, fél 10-ig melegitünk aztán kezdük...téged majd a végére teszlek...
7. Bandage_520  PlayStation.Community tag
2013.01.18. 09:55:06
LV5
Jövök, jövök, de mindenképpen 22 után, mert a fiúnak születésnapja lesz.
Természetesen hagynotok kell nyerni, hogy büszke lehessen rám, és ezúttal végre nem szeretnék olyan bakit, mint a múlkori versenynél, ahol a résztvevők elfelejtették, hogy meg vannak kenve annak érdekében, hogy döntős legyek.
(Mindegy, ez a hiba már a múlté, úgyis megy az ukrán maffia visszavenni a zsozsót... Hoppá, elszóltam magam, bocsi!)
6. SektorFlop  PlayStation.Community tag
2013.01.17. 17:21:52
LV2
jelen!
PSN: sektorflop
5. horvath94  PlayStation.Community tag
2013.01.16. 19:18:46
LV3
ott leszek
PSN ID: horvath94
4. MMario1989  PlayStation.Community tag
2013.01.16. 17:06:10
LV2
Jelentkeznék!
Csak a KISPEST!!!
3. Binder  Drift & Photo
2013.01.16. 08:41:24
LV22
! ! ! S Z A V A Z Á S ! ! !
Az ezévi versenynaptár elkészültében kérném a segítségeteket. Kérek mindenkit, hogy 27.-éig szavazzon http://playstationcommunity.hu/blog/30742
! ! ! S Z A V A Z Á S ! ! !
2. HUN_hatrix  The Saboteur
2013.01.16. 06:46:29
LV30
Nem. ;)
PSN ID: HUN_hatrixx ... Nincs hiszti! ;)
1. Binder  Drift & Photo
2013.01.16. 06:11:21
LV22
Lehet jönni jelentkezni...
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV22
Drift & Photo
PSC Kredit
24162 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Denebes Binder Péter
Fórumhozzászólások száma:
15802 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
2353 db
Utolsó belépés:
2019.12.13. 00:57:09
Regisztráció ideje:
2011.02.09. 19:07:45
Barátaim:

PlayStation®Network Online ID

PlayStation.Community Trófea