PlayStation.Community Blog ›› Szativolution

0 hozzászólás

2012.11.15. 11:54:42

Nincs hozzászólás ehhez a napjóbejegyzéshez!

Megosztás
Értékeld a blogot!
Üdv Mindenkinek!

Hadd ajánljam figyelmetekbe a Blu-geek nevezetű blogunkat, ahol igyekszünk minden fontosabb Blu-Ray és Playstation 3 megjelenésről hírt adni, illetve ezekről a produktumokról előzetesekkel és bemutatókkal szolgálni.

Szeretnék nektek egy kis betekintést nyújtani az általam írt bejegyzésekbe, és ha a végén még tetszik is a sok-sok betűhalmaz, akkor szívesen várunk titeket magán a blogon!
Ha azt mondom Sandbox játék, akkor mindenkinek egyből a Rockstar stúdió Grand Theft Auto sorozata jut eszébe, nem hiába. A fekete humorba áztatott, szabadon bejárható játékstílus egyértelmű királyai az eddigi GTA-k. Hogy miért?
A stúdió sosem elégedett meg a addig elért határokkal, mindig újítottak és mertek egyre beljebb sétálni a vásárlói elégedettség aknamezején. Miután az első két rész felülnézete után megreformálták és keblükre ölelték a 3D-t, majd elkészítették a III. részt. Nincs olyan gamer, aki ne ismerné a játékot, pedig ez csak a bemelegítés volt.
Rajongtunk és rongyossá játszottuk a Vice City-t és elvesztünk San Andreas végtelen területe és lehetőségei között. Majd bemutatták, hogy ez az új konzolgeneráción, felturbózott látványvilággal (ám sajnos valamivel csökkentett lehetőségekkel) is működik. Ha a Rockstar-ról beszélünk, és egyáltalán a szakértelmükről, fontos megemlíteni a többi játékukat, de legfőképp a Red Dead Redemtion-t és a legutóbbi Max Payne-t. Ezen játékok eredményéből egyöntetűen kiderül, hogy a Rockstar képtelen hibázni és amihez nyúl, arannyá válik.
De lehet, hogy most tényleg túl messzire merészkedtek azon az aknamezőn.
Az eddigi részek főszereplőit sikerült oly mértékű karizmával felruházni, hogy teljesen eggyé tudtunk válni velük. Rengeteg találgatás volt, hogy vajon ki lesz az új karakter. Egy ex-bűnöző, aki újra visszatér a bűnözés utcáira? Vagy egy teljesen elborult pszichopata? Esetleg ismét egy feltörekedni vágyó fiatal?
Nos, a válasz: Igen!
A fejlesztők meghozták a legmeredekebb döntésüket, ugyanis egyszerre HÁROM főszereplőnk lesz. Ez még nem is lenne annyira nagy falat, de az a tény, hogy közöttük egyetlen gombnyomással képesek vagyunk váltani, az már azért a legtöbbet próbált játékosokat is szemöldök felvonásra készteti.
Elsőként bemutatnánk Michael-t, aki egy igen sikeres, de mára visszavonult bankrabló, aki az FIB tanúvédelmi programjának hála, Los Santos luxusnegyedében éli egyre idegőrlőbb életét bunkó gyerekeivel és utálatos feleségével, Amandával. Nem csoda, hogy szíve visszavágyik az utcákra.
Másodsorban itt lenne Trevor, egy igazi pszichopata. A negyvenes éveiben járó drogos fickónak semmi se szent. Nem fogad el válaszként nem-et és ha tehetné káoszba taszítaná az egész várost.
Végül Franklin-t mutatnánk be, egy fiatal srácot, aki jelenleg autólopásból él, de még ő sem tudja mit akar az lettől. A sikeren és sok pénzen kívül.
Ők hárman akadnak össze és vetik bele magukat az igen jól jövedelmező, ám kisé kockázatos bankrabló bizniszbe.

De hogyan is működik ez a gyors váltás szisztéma?

Folytatás a Blu-geek Blogon!
Blog hozzászólások
LV2
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
1401 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Szatmári Gergely
Fórumhozzászólások száma:
553 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
82 db
Utolsó belépés:
2019.07.23. 06:11:34
Regisztráció ideje:
2011.12.08. 19:39:15
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea

PlayStation®Network Online ID