PlayStation.Community Blog ›› Greg

13 hozzászólás

2012.10.26. 19:09:26

Utolsó hozzászólás: Greg

2012.10.29. 17:44:30

Megosztás
Értékeld a blogot!
Tovább csináltam a kontrit, a belső pálcák már majdnem teljesen kész vannak plusz a botkormányok tövében is kész a takaró. A kézfejvédők is fel lettek ragasztva, ezt majd még egy műbőrszallaggal megerősítem. Kicsit bumszlik lettek a belső pálcák de muszáj volt rá "takarót" építeni
Itt pedig az ISA logo (még nincs felragasztva) finomítok majd rajta még nem tökéletes. Elöl középen lesz, ez a lap levehető (tépőzáras) így könyebb hozzáférni a belső cuccokhoz.
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
13. Greg  PlayStation.Community tag
2012.10.29. 17:44:30
LV25
Válasz 11. Lotar üzenetére:
Igazán részt vennék a Killzone 4 elkészítésében, mint ötltetgyáros (a játékmenetben) vagy mint "dizájnerhelyettes". ;)
LV426
12. Greg  PlayStation.Community tag
2012.10.29. 17:39:18
LV25
Válasz 11. Lotar üzenetére:
Jó lenne de nem hiszem hogy el fognak tőle ájulni. ;) Pedig talán nem rossz ötlet ez az egész.... de sorozatgyártásban már lehet hogy nem érné meg beruházni rá.
LV426
11. Lotar  PlayStation.Community tag
2012.10.29. 16:03:15
LV17
Válasz 9. Sakamoto_14 üzenetére:
Így van , jöhetne egy kis vidi . Azért majd GUERRILLA-'éknak is mutasd meg - hátha dobnak rá vmit . FANATIK KZ RAJONGÓKÉNT MEGÉRDEMELNÉD !!
psn/sen id: pcpmate
10. Greg  PlayStation.Community tag
2012.10.28. 00:41:48
LV25
Válasz 9. Sakamoto_14 üzenetére:
Mindig agyalok valami újításon, van még pár ötletem (a Mirror's Edge-hez is kreálok majd valami spéci kontrollert). A videot majd akkor kéne ha a fülke is kész lesz, úgy telejes az összhang. ;)
LV426
9. Sakamoto_14  A bölcs
2012.10.27. 21:36:35
LV20
Kreatív fickó vagy, azt meg kell hagyni. Következő blogban akár egy videó is lehetne használat közben. :)
8. Greg  PlayStation.Community tag
2012.10.27. 15:48:17
LV25
Válasz 5. soliduss üzenetére:
Kösz. Úgy gondoltam majd ha kész lesz akkor kéne elküldeni a képeket a Guerrilla Team-nek.
LV426
7. Greg  PlayStation.Community tag
2012.10.27. 15:43:15
LV25
Válasz 4. gibsonmate üzenetére:
Hamarosan kész lesz.
LV426
6. Greg  PlayStation.Community tag
2012.10.27. 15:41:54
LV25
Válasz 3. PoRoLY üzenetére:
Kösz előre is azért majd a végén derül ki minden. ;)
LV426
5. soliduss  A Krónikás
2012.10.27. 11:47:15
LV25
Giga like :D

Killzone.com-ra mindenképpen tedd fel, vagy küld el e-mailben. ezt mindenkinek látni kell
4. gibsonmate  PlayStation.Community tag
2012.10.27. 10:12:25
LV4
Már várom, hogy kész legyen :) Kíváncsi vagyok rá működés közben is !
98% of people think they're the other 2% °(ˇ_ ˇ)°
3. PoRoLY  Secretum ad vitam aeternam art
2012.10.26. 21:48:11
LV12
Ez beszarás, milyen király!
PSN ID: PoRoly_Hu -->http://porojj.deviantart.com/
2. Greg  PlayStation.Community tag
2012.10.26. 20:24:34
LV25
Válasz 1. HUN_ter üzenetére:
Kösz... majd a végén kiderül mennyire über. Még pár dolog hátra van: a középső gomb ami a PS gombot, a select-et és a start gombot kezeli és a többi burkolat. Utána pedig egy hosszabb tesztelés hogy minden oké e és azután mehet a "nagyközönség" elé. ;)
LV426
1. HUN_ter  Dark Soul
2012.10.26. 19:50:38
LV26
ez.így.űberállat.
So many games, so little time...
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV25
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
6569 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Gamerboy
Fórumhozzászólások száma:
15365 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
3864 db
Utolsó belépés:
2019.05.25. 11:57:32
Regisztráció ideje:
2009.03.09. 19:01:11
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea