PlayStation.Community Blog ›› HUN_hatrix

35 hozzászólás

2012.08.28. 03:52:58

Utolsó hozzászólás: HUN_hatrix

2013.02.26. 02:45:40

Megosztás
Értékeld a blogot!
Az elmúlt években már nagyon szerettem volna videót szerkeszteni. Mindig álmom volt egy jó kis saját ízlésemnek megfelelő videó megkomponálása. Anno a betörés kicsit visszavetett ebben,.. bár most kicsit visszagondolva talán éppen lehet hogy az lendített előre. Most, hogy végre egyenesbe jöttem, gép is van végre, így lassan minden összeállt.

Anno a videó felvételére az EasyCap usb digitalizálója elégnek bizonyult, de minőséget is szerettem volna elérni ezért tovább léptem, mint már sokan tudják a Avermedi Game Capture HD-ra esett a választás, ami kiváló minőséget rögzít PC közbeiktatása nélkül. /Már alig kapni lassan felvásároljuk a teljes magyarországi készletet a gépből. :)/
A nyaralás végeztével megjött a kedv és lelkesedésem egyre csak nőt a videószerkesztéshez. Persze semmi nem megy simán. Mindig vannak akadályok és ez most se volt másképp.
Elsőnek is találni kellett egy megfelelő videó szerkesztőt, ami megbirkózik a Game Capture HD nyers H264 videóival. Nem volt egy egyszerű menet.... folyamatosan falakba ütköztem.
- Live Movie Maker: Kiváló minőséget lehet vele menteni, akár 1080p-t is szépen konvertál a kész anyagból és nagyon tetszettek benne a feliratozáshoz készített "híradó" stílusában felrakható sablonok... Negatívum: Nincs idővonalzó, amivel másodperc tört részéhez pontosan lehetne illeszteni a vágást.
- Movie Maker: Szerkesztője már tartalmazza az előzőből hiányolt idővonalzót... Negatívum: A nyers filet nem ette meg, előtte a Live Movie Makerrel kellett átkonvertálnom, hogy fogyasztani tudja ami eleve minőségromlás elsőre, majd a kész videót pocsék minőségben mentette le. A kettőt miért nem tudták összevegyíteni nem tudom.
- Sony Vegas: Sokak szerint ez a legprofibb cucc videóvágásra. Én nem tudtam rájönni a működésére. Pedig nem tér el sokban attól, ami bejött. Szerintem kicsit már túl lett bonyolítva az átláthatatlan szintre. Negatívum volt, hogy a betöltött videónak csak a hangját játszotta le, képet nem, így nehéz lenne bármit is vágni. :D Valamint átláthatatlanságának hála azt se találtam meg hol tudok belőle egy próbavideót visszaírni, megnézni milyen minőséget tud majd adni.
- Easy 500???: Nem emlék a pontos nevére. Binder ajánlotta. Kezdetben jónak tűnt, átlátható könnyen kezelhető. Negatívum, viszont a visszaírt videó volt. A beállításoknál alapból 25fps volt megadta, de engedte személyre szabni. Mivel az eredeti videó 60fps-ben készült, így azt adtam meg. Elkezdte írni a videót... 3 másodperc után belehalt és eldobta. Legyen 30fps... 10másodperc után halt bele. Végül visszaállítottam az eredeti 25 fps-t, amivel végül megírta az egész videót. A végeredmény viszont minőségileg elég leesett.
VÉGSŐ GYŐZTES: - "Adobe Premiere Pro" -
Mindenben olyan amire szükségem volt:
- simán fogyasztja a nyers Game Capture HD videóit,
- könnyen átlátható és kezelhető felület,
- a visszaírt videó minősége közeli az eredeti videóhoz.
- 1280x720-as videót képes simán megírni 60fps-el.

ELŐKÉSZÜLETEK:

Egy éjszaka alatt az alábbi két úriember tanuló videójának segítségével (Egyik, Másik) meg is ismertették az alapokat. Egy másik estét szántam arra, hogy végig nézzem az összes effektet, melyik mit tud pontosan és mindet le is írtak, hogy később ha kell ne kelljen nagyon keresni. Mivel a videó Gran Turismo 5 anyagból készült, otthon minden nap egy kisebb videó felvétellel telt, majd éjszakai műszakban pedig szerkesztéssel. A felvett videók mennyisége egyre csak nőt, ahogy újabb kamera beállítási igényeim előjöttek és azon technikai megoldások, ahogy ezeket kivitelezni tudom a játékban. Ezen ötleteimhez nagy segítség volt KantorNOObika és a mateFROMinarcs, akik online teljesítették hülyének tűnő kéréseimet.:) Bár igaz már a következő videó anyagának egy részét is előkészítettem, szóval azzal együtt 21GB méretű videómennyiség jött össze, ami 4 órányi nyersanyagot foglal magában. Ez a mennyiség állt rendelkezésemre egy 3 és fél percnyi zenére összevágott videó megalkotásra. Ami soknak tűnik, de nem az. :D Lettek volna még ötletek, de nem akartam mindent ellőni az első videóba, kellett hagyni új dolgot a következőbe is.

SZERKESZTÉS:

Az egész videó elsőnek csak próbának indult. Gyakorlásnak szántam az egészet, hogy hogyan tudok feliratot rátenni, pontosan vágni. Végül azon kaptam magam, hogy megvan a zene, megvan a téma és készül egy videó. Akkor essünk neki pontosan és fejezzük be... gondoltam. Az ember azt gondolja mi 3 és fél perc.... semmi. Szerkesztettem egy órát amikor megnéztem, na mennyit is haladtam, mennyi is van hátra? Biztos túl vagyok már a felénél... lóf*szt. :D Csak 30másodperc de már több mint 30 vágáson vagyok túl. Másnap újabb egy éjszakás munka, az első 30mp újranézése és időzítés pontosítása, majd haladás tovább 1,5 percig... jesszusom 3,5perc hol van még. :D Következő nap 1 óra eltelt és még csak azt a 1,5 percet időzítettem és semmit nem tettem hozzá. Haladok tovább... 2:20... hol a vége? Csalás következik. Túl hosszú a szám végén ismétlődő zene. Vágás! Elsőre.... ELSŐRE olyan szinten vágtam meg a hangot, észre nem lehet venni: egy kis csúszás, egy kis kiesés nem lett benne... magam se hittem el. De így is kevesebb lett a kívánt hossz. Végül ha már a végén voltam elsőnek a zárást fejeztem be, majd a fent maradó kb. 40mp lett kirakva. DE VÉGE lett.
Otthon még 2x újraírtam a végleges verziót, mert kb. 5 helyen éreztem, hogy pontosítani kell, de végül meglett. elfogytak a felesleges videókivágások eltűnt minden felesleges dolog és csak a kész anyag maradt... Valamit beszerkeszteni a videó végére a következő rész előzetesét... az már gyerekjáték volt.
A 3:20as idő alatt az anyag kb. 120 vágáson esett át és jó pár tucat effekt beiktatást kapott.
Megjegyzés1 : Kedvenc zenére videót vágni veszélyes... a végére garantáltan megutálod. :D
Megjegyzés2 : Fel kel készülni arra is, hogy bármilyen jó minőségben készítünk videót (nem árt a legjobbat kihozni belőle, ugyanis) a youtube elég sokat tud rontani rajta.

Szóval elkészült a "mű"! Hála istennek a visszajelzésekből azt tapasztalom, hogy nem töltöttem azért feleslegesen az időmet a gép előtt.
Köszönöm mindenkinek a segítséget és a biztatást!
Folyt köv...
-----------------------------------------------------------------------------------------

Elkészült videóhoz annyit hozzáfűznék annak akinek a cím nem mondana semmi, hogy a témáját az "Initial D" anime és élőszereplős film ihlette. Jó szórakozást hozzá!

ELSŐ VIDEÓM:
Gran Turismo 5 - "Initial D" - AE86 Fan Stage
------------------------------------------

Initial D 4th Stage - Anime Opening
Initial D - The Movie Trailer
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
35. HUN_hatrix  The Saboteur
2013.02.26. 02:45:40
LV29
Nézettség túl a 13000-en! ;)
PSN ID: HUN_hatrixx ... Nincs hiszti! ;)
34. HUN_hatrix  The Saboteur
2012.09.01. 02:34:43
LV29
Válasz 33. Zozo8 üzenetére:
Mert azt raktam bele. :)
Abból gazdálkodunk ami van... a GT5 menü videójában meg ez van. ;)
PSN ID: HUN_hatrixx ... Nincs hiszti! ;)
33. Zozo8  PlayStation.Community tag
2012.08.31. 16:54:31
LV24
Mért van V blokk ebbe a cumedlibe?
T.függő és -.len blog: http://zar-ido.blogspot.hu
32. Quentaro  PlayStation.Community tag
2012.08.30. 17:16:03
LV5
Juhú, jó darab! Dicséret érte!
PSN: Quentaro81 http://bit.ly/GTSklubFB
31. BenyoBoy  PlayStation.Community tag
2012.08.30. 14:28:45
LV17
Válasz 27. HUN_hatrix üzenetére:
Az a rossz, hogy számomra nagyon átláthatatlan az egész, régebben is néztem tutorialokat, de semmi nem ragadt meg belőlük, alig értettem valamit. Sony Vegas az nagyon egyszerű, minden szem előtt van, szinte minden adja magát, hogy kell csinálni.
A retrót nem látni, érezni kell!
30. wmartin  PlayStation.Community tag
2012.08.30. 00:34:57
LV15
Válasz 22. HUN_hatrix üzenetére:
Én sem pár nap alatt tanultam ezeket. :D Nem egy egyszerű és gyors folyamat az biztos.

Igen, nekem is többnyire az a célom, hogy olyan effekteket keressek, de végül mindig elrugaszkodom a valósághű megjelenéstől. Sajnos azt elég nehéz megvalósítani. Függ ugyebár a kamera minőségétől (Nekem csak egy kezdetlegesebb, ámde fullHD kézikamera áll rendelkezésemre.) Na meg a megvilágítás is fontos. Igazából minden effektel el lehet érni, hogy valósághűnek tűnjön, csak az rengeteg időt és tudást igényel. Pl. egy jól eltalált color correction csodákra képes.

Én most After Effectshez töltöttem le egy új 3D-s plugint, amivel aránylag egyszerűen elég brutális dolgokat lehet alkotni.

ha van hozzá tényleg kedved, akkor tényleg csak ajánlani tudom, hogy ásd bele magad az After Effectsbe, mert azzal tényleg bármit meg lehet csinálni.
Bow ties are cool !
29. wmartin  PlayStation.Community tag
2012.08.30. 00:30:30
LV15
Válasz 20. HunNicoBellic üzenetére:
Köszönöm :)
Bow ties are cool !
28. HUN_hatrix  The Saboteur
2012.08.30. 00:04:09
LV29
Válasz 24. Ayame90 üzenetére:
Köszi!
PSN ID: HUN_hatrixx ... Nincs hiszti! ;)
27. HUN_hatrix  The Saboteur
2012.08.29. 23:56:39
LV29
Válasz 26. BenyoBoy üzenetére:
Ha megnézed a két videót amit az írásba is belinkeltem, szerintem az alapokat megkapja az ember, onnan már tényleg csak használni kell és kitanulj az ember.
PSN ID: HUN_hatrixx ... Nincs hiszti! ;)
26. BenyoBoy  PlayStation.Community tag
2012.08.29. 21:28:40
LV17
Válasz 25. Ayame90 üzenetére:
Taníts, mester! :D
A retrót nem látni, érezni kell!
25. Ayame90  PlayStation.Community tag
2012.08.29. 21:01:28
LV13
Válasz 15. BenyoBoy üzenetére:
Hát ha a Vegast ismered, akkor a Premiere pite lesz!
Én pl. elsőre tudtam kezelni, nem nehéz.
Praise the Sun
24. Ayame90  PlayStation.Community tag
2012.08.29. 20:57:22
LV13
Jó lett, grat! :)
Praise the Sun
23. BenyoBoy  PlayStation.Community tag
2012.08.29. 03:24:57
LV17
Válasz 21. metadata üzenetére:
Az AE-ben pont az effektek az erősségek. Igaz, arra van egy külön program (Adobe After Effects) és rohadt sokat kell leszedni. :D Van pár gigányi, de soha nem használtam, mert nekem túl bonyolult volt a kezelhetősége mindkettőnek.
A retrót nem látni, érezni kell!
22. HUN_hatrix  The Saboteur
2012.08.28. 23:14:08
LV29
Válasz 14. wmartin üzenetére:
Jók a videók... ebbe még bele kell tanulnom. :)

Lassan majd belejövök remélem. Az biztos jó munkához idő és türelem kell, utóbbiból nagyon sok (főleg amikor nem látod a munka végét, "minek vágtam én bele" :D) ... valamint sok gyakorlás. Idővel belerázódik az ember, és csak úgy dobálja a dolgokat. :)
Én ezért is nem akarok most nagyon leállni, mert újabb videókat akarok és tovább finomítani a vágást.

Annak már örülök, hogy elbírja a gépem ezt a kis vagdosást. Persze mint írtam az effektekkel megküzd, de szerintem a minőség érdekében majd a fontosabb jeleneteket, inkább megírom külön és a kész videót behívom a szerkesztett anyagba, hogy ne kelljen neki annyit számolni. /pl. Motor belsejének videója... 3x-os sebességgel való kidolgozás nagyon kemény neki. Az ilyet nem árt külön megíratni. de ez már a jövő zenéje./

Amúgy nem tudom ki hogy van vele, de én inkább olyan effekteket keresek, ami "nem látszik meg az anyagon". Gondolok itt arra, hogy effekt, de nem tűnik fel annyira a szemnek, beleolvad a videóba. Mert ismerjük vannak ezek a "vidéki amatőr sufnituning videók" (nem megsértődni én is az vagyok), amik ilyen rendezvényekről, meg miegymásokról készülnek és amiben beleerőltetnek ilyen becsúszó, meg bepörgő, meg nem tudom én milyen effekteket. Na azoktól a hideg kiráz sokszor. :) Szóval az ilyet próbálom kerülni. :)
Bár attól még megesik, hogy beesik. :D
PSN ID: HUN_hatrixx ... Nincs hiszti! ;)
21. metadata  PlayStation.Community tag
2012.08.28. 21:57:29
LV15
Válasz 19. HUN_hatrix üzenetére:
Many thanks!

Fasza a videó, és nagyon cool a vágás!
Btw én gyűlölöm a premiert, próbáltam már használni mert volt hogy fagyott a Vegasom, de én semmit nem találtam benne és baromira nem állt kézre. Az effekteket és lehetőségeket is kimondottan szűkösnek véltem, de ez a videódon szerencsére baromira nem látszik. Gratulálok mégegyszer!
FatHead
20. HunNicoBellic  Mérnök Úr
2012.08.28. 21:36:32
LV17
Válasz 14. wmartin üzenetére:
Ezek nagyon komoly videók! Le a kalappal!
trance 'n' progressive
19. HUN_hatrix  The Saboteur
2012.08.28. 20:16:44
LV29
Válasz 17. metadata üzenetére:
32000.- Forinttól lehet találni 50.000 Forintig...üzlettől függ.
Bindernek rendeltem egy hónapja 32000ért.... az egy nagyon jó ár rá.
De most néztem Csabinak is és alig találni már az üzletekben, felvásároltuk a készletet. /PCLand-ben már nem is találni a terméket és már más boltban sem, ahol eddig tudtam./

31000ért: http://www.digitaltrend.hu/avermedia_game_cap[...]
34600ért: http://szamitogepalkatreszbolt.hu/webshop/ite[...]
34900ért: http://www.chipland.hu/termekek/TV-TUNER-AVer[...]
PSN ID: HUN_hatrixx ... Nincs hiszti! ;)
18. HUN_hatrix  The Saboteur
2012.08.28. 20:08:02
LV29
Válasz 12. blountex üzenetére:
Azt már leszarom, úgy marad. :D :D
PSN ID: HUN_hatrixx ... Nincs hiszti! ;)
17. metadata  PlayStation.Community tag
2012.08.28. 20:05:31
LV15
Egy árat mondj légyszi a felvevőre.
FatHead
16. HUN_hatrix  The Saboteur
2012.08.28. 20:04:33
LV29
Válasz 14. wmartin üzenetére:
Nekem a szerkesztés alatt az effektek ölik meg a gépet.
Belassul a videó, de ha megállítom és elindítom újra, akkor megint akadás nélkül megy. De ugyanilyen lassítást okoz a videó részlet sebességének növelése, vagy a visszafelé lejátszás.
Az eleje naplemente például napfelkelte, csak visszafelé van játszva és 3szoros sebességgel. Azt inkább külön megírtam videóba és utána azt húztam be.
A végleges videó megírása nem vesz sok időt igénybe, ha jól emlékszem kb. 10 perc. Persze sokat számít mennyi effektet és más hülyeséget pakolsz bele. A PP nekem még azért is tetszett, mert minőségi videót készít és még ráadásul gyorsan is.
PSN ID: HUN_hatrixx ... Nincs hiszti! ;)
15. BenyoBoy  PlayStation.Community tag
2012.08.28. 17:21:47
LV17
Jó kis videó lett!
Én is Vegas-os vagyok, most fogom elkezdeni az Adobe Premiere-t, mivel szeretnék vágóként elhelyezkedni és 99,9%-ban azt használják mindenhol. :S
A retrót nem látni, érezni kell!
14. wmartin  PlayStation.Community tag
2012.08.28. 17:18:31
LV15
Jó lett a videó! :)

Én kb 1 éve ástam bele magam a videószerkesztésbe. Sok programot végigpróbáltam. Igaz, hogy eleinte rettentően bonyolult, de szerintem a Sony Vegas valóban a legprofibb program. Meg kell szokni valóban, meg sok tutorial videót kell nézni róla, de megéri.

A másik program amivel dolgozni szoktam az az Adobe After Effects. Ezzel tulajdon képen vizuális effekteket lehet csinálni. A lehetőségek tárháza végtelen. Elképesztő dolgokat lehet vele alkotni. Egyetlen negatívuma, hogy még a Vegasnál is bonyolultabb.

Ami még nagy gondokat jelent nálam az a renderelési idő... Nem egy atomerőmű a gépem sajnos és egy komolyabb, ám de nem túl hosszú videó renderelése órákat vesz igénybe.

Neked mennyi ideig tartott ennél a videónál a renderelés ?

Legutóbb egy 4 és fél órás "dokumentumfilmet" készítettem ezzel a két programmal a középiskolás éveimről. Amolyan osztály emlékvideó. Kb 3 hónap alatt készült el. Nem kis munka volt, de szerintem megérte :)


Itt van 3 videó, mindegyiket az After Effects segítségével készítettem:

-Az osztályvideó "openingje" (Ez nem a végleges változat) http://www.youtube.com/watch?v=Smm7LDQZAXM

-Lézerkard párbaj (10.-es osztálykiránduláson készült felvételt alakítottam át. Nem tökéletes tudom, de egyszerűen nem volt több türelmem hozzá, így is kb. 15 órát dolgoztam ezen a közel 2 perces felvételen) http://www.youtube.com/watch?v=x-8X0ZNNOpQ

-Egy szülinapi bulira való meghívó (Egyik ismerősöm kért meg, hogy csináljak ilyet neki) http://www.youtube.com/watch?v=6n-a62MuBEc
Bow ties are cool !
13. Unorthodox  PlayStation.Community tag
2012.08.28. 16:17:54
LV3
Válasz 10. HUN_hatrix üzenetére:
Az én felvevőm képes 1080i-re, lehet azért kavarodtam bele ebbe a dologba.

Jó vagdalózást a videókkal! : )
12. blountex  PlayStation.Community tag
2012.08.28. 15:33:20
LV5
Még valami a végére:
Nem softver, hanem software
PSN ID: blountex_HUN
11. blountex  PlayStation.Community tag
2012.08.28. 15:31:20
LV5
A corel video studiot X5-öt próbáltad már?
PSN ID: blountex_HUN
10. HUN_hatrix  The Saboteur
2012.08.28. 14:36:20
LV29
Válasz 6. Unorthodox üzenetére:
A Game capture HD H264es avi-t készít, 1280x720ban 60fps-el.
A Premeier Pro-val H264es MP4-et készítek, ugyancsak 1280x720ban 60fps-el.

"Ha a felvevőd 720p-re képes, felvétel előtt mindenképpen állítsad át a Ps3-at only 720-ra, hogy még véletlenül se akarja feljebb rakni az arányt mondjuk egy 1080p-s játéknál, mert jó képet fogsz kapni akkor is, viszont a frame rate borzalmasan rossz lesz (Sokkal homályosabb lesza videó) "

Na már most tudni kell a Game Capture HD csak abban a formátumban vesz fel, amilyen minőségben a bemeneti jelen kapja. Jelen esetben a PS3ból. Tehát előre be kell állítani a PS3on, hogy milyen minőségű videót szeretnénk.
1080p-t még csak véletlen se tudok felvenni, mert a Game Capture nem tudja értelmezni a jelet. Maximum 1080i felvételére képes, de az meg olyan csíkos, mint a vesztés... tudjuk miért, tehát szar.
A 720p a tuti mert abban baromi szépen vesz stabil 60fps-ben.
Kösz a jó tanácsot, de ki van ez a gép már tapasztalva. :)
PSN ID: HUN_hatrixx ... Nincs hiszti! ;)
9. WoodooKilla  PlayStation.Community tag
2012.08.28. 14:07:39
LV10
Válasz 7. trinity üzenetére:
Látod, ilyen, ha az ember kicsomagolja, és használja azt, amit megvett.
Komolyan mondom, pofám leszakad, legközelebb Pesten jársz, hozd át hozzám, ha már úgysem használod!! :D Jobb kezekben lenne! :D
"Alea iacta est"
8. soliduss  A Krónikás
2012.08.28. 13:53:12
LV25
Hát koma ez nagyon adja :D
7. trinity  PlayStation.Community tag
2012.08.28. 12:26:06
LV5
Annyira jó, hogy nem is találok rá megfelelő jelzőket!
6. Unorthodox  PlayStation.Community tag
2012.08.28. 12:13:04
LV3
Ahogy írtad is, YT valami irdatlan fos codek-ekkel dolgozik. Ugye már egy ideje létezik a HD opció, igaz a videók 80%-a ami 1080p-ben akar(na) futni, hang problémákat mutat fel YT-n.

Szabad megkérdeznem, milyen formátumot használsz? YT kimondottan szereti az Mp4 file kiterjesztést, én is azzal dolgozok már egy ideje, és valóban sokkal folyamatosabb a kép.

Sony Vegas-t használok én is, annak az a pozitívuma, hogy rengeteg formátumot képes előállítani, és nagyon sok állítható opció van ennek csiszolására. Adobe Premier abban profi, hogy (igaz) kevesebb formátummal gazdálkodik, viszont maga a rendszer és a kezelhetőség sokkal stabilabb minden rendszeren.

És egy jó tanács így a végére ha már csodás versszakokra osztottam az írásom:
Ha a felvevőd 720p-re képes, felvétel előtt mindenképpen állítsad át a Ps3-at only 720-ra, hogy még véletlenül se akarja feljebb rakni az arányt mondjuk egy 1080p-s játéknál, mert jó képet fogsz kapni akkor is, viszont a frame rate borzalmasan rossz lesz (Sokkal homályosabb lesza videó)
5. HunNicoBellic  Mérnök Úr
2012.08.28. 11:42:10
LV17
Nürnberg-i pálya. Én most a Shift 2-vel egy életre megutáltam.
trance 'n' progressive
4. HUN_hatrix  The Saboteur
2012.08.28. 10:21:45
LV29
Válasz 3. jabulani üzenetére:
Asztali PC helyett egy új Notebook. :P
Azért anyagilag kicsit megterhelt, "mindent" újra megvenni.
De most már a lényeg megvan.
Fényképezőt nem szereztem még újat.
PSN ID: HUN_hatrixx ... Nincs hiszti! ;)
3. jabulani  MINDENHATÓ
2012.08.28. 09:17:10
LV21
hozzám is betörhetnének, hátha lesz egy új ps3am, egy új tévém és egy GAME CAPTURE HD-m :D
One Shot-One kill. No luck,Just skill
2. HUN_hatrix  The Saboteur
2012.08.28. 09:07:26
LV29
Válasz 1. tomaer15 üzenetére:
Ami nekem is gondot okozott az effektek.
A problémám az volt vele, hogy ráhúzol egy effektet a videóra és nem történik semmi. Mert az effekt alapbeállításon van, hogy ha ráhúzod a videóra akkor 0-ra van állítva... és semmi effekt nem jelenik meg a videón. Neked kell állítgatni és rájönni végül mit lehet vele látványban elérni. De azért megoldottam. Gyakorlat teszi a mestert. Próbálkozni kell, lehet 1-2 dolog együttes kombinációja adja ki az általad kívánt eredményt. Hajrá! Ne add fel! ;)
PSN ID: HUN_hatrixx ... Nincs hiszti! ;)
1. tomaer15  PlayStation.Community tag
2012.08.28. 07:22:37
LV4
most én is belefogtam a video szerkesztés tanulgatásával, tesztek miatt az Avid Studip-val próbálkozom. Sok minden van benne de amiket én szeretnék azt pont sehogy se tudom megvalósítani benne
井の中の蛙大海お知らず。僕は小さな蛙
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV29
The Saboteur
PSC Kredit
33208 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
József
Fórumhozzászólások száma:
33688 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
7452 db
Utolsó belépés:
2019.10.22. 15:46:58
Regisztráció ideje:
2008.10.06. 12:24:48
Barátaim:

PlayStation®Network Online ID

PlayStation.Community Trófea