PlayStation.Community Blog ›› Zozo8

2 hozzászólás

2012.08.22. 11:21:04

Utolsó hozzászólás: sasukeskapa

2012.08.22. 14:40:08

Megosztás
Értékeld a blogot!
A harmadik szezonra lesz pár változás, az egyik az hogy a szabályzat külön blogba lesz,és minden versenykiírásnál csak linkelve lesz.Szabályzattal kapcsolatos észrevételek , óhajok/sóhajok ide jöhetnek.
Indulás:
-A versenyre 12fő, az az 6 csapat jelentkezését várjuk.
-Ha nem indul mind a 12fő akkor lehetőség van tartalékosok indulására.
-Minden csapat saját színt választ és az egész szezonban ezzel a színnel vesz részt, a felni színének viszont különbözőnek kell lennie.
-Csapatutasítás nem büntethető,de csak közös megegyezés alapján történhet.

Verseny szabályzat:
-A pályára belépni a versenyen használni kívánt abronccsal lehetséges
-A játék valószínű hogy azzal a gumival rajtoltat amivel beléptél, vagy azzal amivel a leggyorsabb köröd futottad.Ezt kénye-kedve szerint változtathatja a játék, ezért mindenki azzal a gumival időmérőzzön, amivel indulni akar a versenyen.
-A verseny végén rögzítjük az állást, valamint az időeredményeket is.
-2 keréknek a pályán kell maradnia!!! Ha lecsúszol akkor ha előnyt szereztél akkor azt saját megoldással, de el kell veszíteni. (Kicsit lassíts!!!)
-Kilökés esetén meg kell VÁRNI és visszaengedni azt akit kilöktél!!!
-test-test elleni harc lehet, de kilökni TILOS a másikat!!! (Mindkét fél maradjon az aszfalton és 2 kerékkel a pályán!!!)
-test-test elleni harcokat addig szabályosak amíg nem sérül egyik autó se és minkettő részvevő a pályán marad. Ha a másik kipörög akkor VISSZA KELL ENGEDNI MAGAD ELÉ, ezt negyed körön belül teljesíteni kell.Ha nem teszi, akkor időbüntetést kap.
-Ha az ütközés csak 1 csapatot érint (egyik tag kilöki a másikat) akkor nem kötelező vissza engednie a másikat, valamint időbüntetést se kap HA ezt előre megbeszélték.
-A sikánokat TILOS levágni, az F1-es szabályt fogom érvényesíteni, azaz 2 kerék MINDIG legyen a pályán!!!!
(Egy két véletlen átszállás lehet, de ha ezzel megelőztél vkit akkor engedd vissza!!!)
-Ha a kilökés bug miatt volt, akkor NEM kell visszaengedni, mivel ott a játékra vonatkozik a szabály (ugyanis a PD az aki kilök ilyenkor), de ugye a PD nem fog visszaengedni.

A szabályok be nem tartása kizárást és törlést von maga után a többi versenyről és a PSN listámról.

Verseny etikett: ELOLVASÁSUK KÖTELEZŐ!!!!
Igyekezzünk egymásra vigyázni és akkor nem lesz baj :)
A szélárnyék az mindenkié => nem szlalomozunk a másik előtt!!!
A kürtöt és a villogást a futam idejére lehetőleg kapcsolja ki mindenki. Vannak akiket idegesít és teljesen érthető is. A legegyszerűbb ha leszeded a gombokról, de az is jó ha nem nyomod :) Persze ha lekörözöl és akit körözöl nem veszi észre és gyorsabb vagy vagy feltart akkor a kürt megengedett (villogást úgyse veszi észre).
Box bejárat:
Na mivel ez is bugos a játékban (Lassan már mi nem???) ezért leírom hogy kell kezelni:
1. 80 km/h-nál SENKI ne akarjon gyorsabban be menni, mert van ahol kidob, van ahol meg átvisz, de nem kapsz új gumit, üzemanyagot.
2. Mivel MINDEN versenyen beszopat valakit ezért szeretnék megkérni mindenkit, hogy verseny előtt (akár időmérőn) próbálja ki!!! Hogy az adott pályán HOL kell bemenni és mennyivel tud szabályosan bemenni (Laguna Seca-n pl 40 km/h a felső határ).
3. Egymás mellett még véletlen se próbáljon senki se bemenni!!! Egyedül is szar, de ketten garantáltan kinyírjátok egymás versenyét.

Box kijárat:
Biztos észrevettétek, hogy a pályák nagy részén a boxutcából kifelé menet eléggé hülyén enged ki a gép. Momentán pont úgy, olyan ívben adja át az irányítást, hogy keresztbe szállsz az egész pályán. Ha lehetséges, aki jön ki a boxból még mielőtt megkapná az irányítást fordítsa el a kormányt (vagy a kontroller irányítóját) egy kicsit jobbra vagy ballra (pálya függő) hogy a keresztbeszáguldást verseny közben elkerüljük és a kocsi maradjon a pálya szélén. Mert biztos kellemetlen lenne az éppen arra haladó versenyzőnek egy berepülőkamikáze.

Füles szabályok:
Verseny közben két felületen kommunikálhatunk,az egyik a játékba épített üzenő fal, a másik pedig a csodálatos skype program. Ha valakinek verseny közben panasza akad az skypeon tud szólni, ha nem kíván részt venni a beszélgetésben akkor ezt az üzenő falon teheti meg.Ez esetben viszont addig spammolja a falat, amíg választ nem kap a problémájára.
handycap rendszer:

A handicap rendszer még nincs kidolgozva, mivel még nem szavaztuk meg a következő szezon autóját.

írta:
Sasukeskapa & Maszlik
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
2012.08.22. 14:40:08
LV21
Thank's :)
Mindjárt ki is teszem a többi blogot is :)
1. gugello  PlayStation.Community tag
2012.08.22. 14:17:41
LV14
Jelentkeznék!
- lazíts ha bírsz -
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV24
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
16719 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
M.Zoltán
Fórumhozzászólások száma:
13132 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
2695 db
Utolsó belépés:
2019.07.17. 22:04:16
Regisztráció ideje:
2008.11.14. 21:27:34
Barátaim:

PlayStation®Network Online ID

PlayStation.Community Trófea