PlayStation.Community Blog ›› HUN_ter

2 hozzászólás

2012.07.09. 17:30:35

Utolsó hozzászólás: HUN_ter

2012.07.10. 10:07:27

Megosztás
Értékeld a blogot!
A negyedik fényképpel a zsebében Jack fáradtan és dühösen bandukolt vissza Sander Cohen „mesterművéhez”. Fort Frolicba érve még reménykedett abban, hogy nagyobb baj nélkül sikerül keresztül vergődnie a városrészen, esetleg még Atlasszal is összefut, hogy aztán közös erővel essenek neki Ryannek. De legbelül tudta, hogy Raptureben sosem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt szeretné.

Fort Frolicba érve Jack rádiójából egy eddig ismeretlen hang szólalt meg:

- Üdvözlöm, kedves! Mi járatban errefelé? Csak nem megéhezett egy csipetnyi ínyenc művészetre? A legjobb helyen jársz, kis molylepkém! Itt megtalálsz mindent, amire vágysz!

Jack egy másodpercig habozott, hogy válaszoljon. Mért nem tudja elérni Atlaszt? Ki ez a vérfagyasztóan nyájas alak? Mély levegőt vett és beleszólt a rádióba:

- Ki maga? Nézze, nem akarok bajt. Ryanhez tartok, beszélnem kell vele. – Jack érezte, hogy többet mondott a kelleténél, de folytatta. – Őőő… beszélnem kell vele, a biztonságiaktól vagyok. Nagyon fontos. Minél hamarabb érek oda hozzá, annál jobb. Nyomatékosan kérte, hogy…

- KUSS LEGYEN! Jaj, milyen kis hazug disznócska vagy te! Ryan nagyon jó pajtásom, régről, még a fenti életből ismerjük egymást. Aztán lecsábított ide. Imádok itt mindent, csupán hiányzik egy csöppet a fenti atmoszféra, a lüktetés, az izgalom! Itt minden olyan kopár, főleg mióta… hogy is mondjam? Mióta Ryan barátom népszerűsége alábbhagyott. Szegény pára. Nehéz lehet neki, együtt érzek vele. Szívesen megvigasztalnám, de amilyen zseniális elme, olyan konok is, a gyengeség legkisebb jelét sem mutatja. Nem úgy, mint te, kis molylepkém. A hazug disznócskákat le szoktam vágni még ízibe, úgy ám! De veled, kedves, más tervem van. Bevallom, picit leskelődtem utánad. Igazán tehetségesnek bizonyulsz, ha ölésről van szó, nemde? Sajnos az utóbbi időben néhányan elpártoltak a derék munkásságomtól, én csak úgy hívom őket, hogy Kételkedők. Nem szeretem a Kételkedőket, mi több, KURVÁRA RÜHELLEM őket! Én, a nagy Sander Cohen, le Artiste, nem tűr meg ilyen csótány férgeket maga körül, az ilyeneket könyörtelenül ki kell irtani, és magácska fogja kiirtani nekem! Tehetséges művészelőadóként pedig szent kötelességemnek érzem, hogy összekössem a jót a hasznossal és egy csodálatos kiállítást alkossak azokból a fényképekből, amit magácska fog készíteni a rühes kételkedők hullájáról. Úgy bizony! Csodálatos lesz! Lá-lá-lááá-lá-láááá…

Jack gondolatai végig a körül jártak, hogy hova bújhatna el, hogy hol nem találná meg egy ilyen pszichopata. Már attól is erős hányingere támadt, hogy találkozzon ezzel a Cohennel, hát még a feladattól, amit rátestált. Ártatlanokat ölni csak azért, hogy ez a magát művésznek nevező őrült kiélhesse perverz vágyait?!

- Jaj, te kis huncut. Látlak ám! Előlem nem bújhatsz el. És jobban is teszed, ha nem teszed! Háááháháá, ez jó, nagyon jó!

- Jól van! Megteszem, amit akar, de csak akkor, ha utána elenged innen! – fakadt ki Jack.

- Jaj, kedves! Az ilyen szavak csilingelő dallamként hatnak füleimnek! Csodás, csodás!

A következő fél óra csak azzal telt, hogy Sander Cohen a négy „kételkedő” hollétét ecsetelte Jacknek, és hogy holtan milyen pózban szeretné látni őket. A fényképeket azokba a keretekbe kellett helyeznie Jacknek, amiket Cohen készített elő. A kereteket meggyilkolt, felkoncolt smekkerek gipszbe ágyazott és így megformázott alakjai tartották. Szörnyű elkorcsosulása ez a művészetnek. Jack alig bírta végighallgatni Cohen „eligazítását”, sokszor tévedt az ujja a rádió kikapcsoló gombjára, de kénytelen volt megálljt parancsolni magának, hiszen az élete és a kijutás volt a tét.

- És most pedig szállj, röpülj, kis molyocskám! – fejezte be a mondandóját Cohen. – A kis helyes orrocskádat pedig addig vissza se dugd, ameddig mind a négy fénykép nálad nem lesz! Ha pedig csalni próbálsz… akkor… gyönyörű szép kiállítási darab lesz belőled! Úgy ám! Lááá-lá-lá-lá-lá-láááá…

Jack fejében még sokáig visszhangzott ez a gonosz éneklés, elképzelni sem merte mire lenne képes egy ilyen pszichopata. Nem elég, hogy őrült, de a kreativitásban sem szenved hiányt. Gyilkos párosítás. Néhány közelben lévő hullától elszedte a maradék töltényeket és kötszert, sorra megtöltötte fegyvereit, majd elindult, hogy elintézze Sander Cohen négyes fogatját.
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
2. HUN_ter  Dark Soul
2012.07.10. 10:07:27
LV26
Válasz 1. jime üzenetére:
köszönöm :)
So many games, so little time...
1. jime  non-alcoholic
2012.07.09. 19:47:28
LV29
Nah, mentettem az összeset a kedvencekbe, pont ma jártam itt, legbetegebb rész szerintem:)
Ha végeztem elolvasom az irományaidat, így látatlanba meg dobtam rá egy ötöst:)
"wake up, you're dead!"
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV26
Dark Soul
PSC Kredit
33593 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Balázs Dávid
Fórumhozzászólások száma:
21183 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
1965 db
Utolsó belépés:
2019.11.01. 15:17:55
Regisztráció ideje:
2008.09.29. 16:14:32
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea