PlayStation.Community Blog ›› HUN_ter

4 hozzászólás

2012.07.08. 14:37:14

Utolsó hozzászólás: HUN_ter

2012.07.08. 19:32:45

Megosztás
Értékeld a blogot!
Atlasz! Sikerült! Életben van! El se hiszem! Valahogy sikerült elmenekülnie. Ebben az emberben van aztán kurázsi! Ha az én családomat gyilkolták volna le… nem hiszem, hogy lett volna erőm tovább küzdeni. De mindegy. Lényeg, hogy Atlasz él. Nemrég beszéltünk. Azt mondta, hogy Ryan-nek van valami biológiai kulcsa, ami szabad közlekedést biztosít egész Rapture-ben. Magyarázta, hogy hogyan működik… de egyrészt nem értettem belőle egy szót sem, másrészt nagy ívből leszartam. Lényeg, hogy működjön és húzzunk innen a fenébe.

Az utam Árkádián keresztül vezet. Remélem nincs sok smekker arrafelé. Fogytában vagyok a lőszernek és ÁDÁMOT is kell szereznem. A telekinézis szerencsére nem emészt fel sok energiát, ha okosan használom, talán kihúzom egy darabig. Atlasz beindította nekem a metrót. Víz alatti metró. Ilyet se pipáltam még. Úri dolgom van. Megyek is, rohadtul nem akarok egy percnél is több időt tölteni idelent, mint amennyi szükséges. Már herótom van mindentől, ami itt van.

Na, megyek is. Árkádiából újra jelentkezem. Viszlát.
Álmodom. A nyirkos, sötét folyosókat felváltották a tágas ligetek és virágoskertek. A futó növények benőnek mindent. Olyan virágokat látni, amiket azelőtt soha. Talán ezek is génkezeltek, vagy magukba szívták az ÁDÁMOT és az ÉVÁT, nem tudom. De az biztos, hogy itt egy botanikus tuti elélvezne.

Szert tettem új barátokra. Kedves kis méhecskék. Igaz, néha engem is megcsípnek véletlenül, de nem baj. Egy gondolat, egy mozdulat és már lepik is be mindazokat, akik ellen mernek szegülni nekem. Figyelem elterelésre is csodálatosan lehet őket alkalmazni. Bámulatos a természet, nemde? Az ember viszont gyarló. Főleg ez a Ryan. Árkádia és minden itteni fauna megalkotója Langford kisasszony volt. Egy tehetséges tudós, aki arra tette fel az életét, hogy megteremtse idelent az édent. Hogy a gyermekek láthassanak fákat, virágokat, hogy igazi gyepen játszhassanak. De mindennek vége, mert ez a kibaszott gyilkos mérges gázzal eresztette tele Langford irodáját, közben pedig a hangosbeszélőn a versenyszellemről és a jogdíjakról dumált. HÁT MILYEN EMBER AZ ILYEN? Nem ember, barom állat! De már nem kell sok hátra. Árkádia megvan, a következő állomás Fort Frolic. Nem tudom, mi vár ott. A nevében nincs semmi bizalomgerjesztő. De majd meglássuk.

Nem tudom, hogy túl fogom-e élni ezt az egészet. A legszörnyűbb az, hogy arról sincs fogalmam, hogy mi lesz, ha a felszínre jutunk. Már kezdem néha érezni a plazmidok mellékhatásait. Ingerlékenység, enyhe kinövések itt-ott. Még nem szembetűnő, de ki tudja mi lesz, ha már kifogyok az utánpótlásból? Muszáj használnom a plazmidokat, nélkülük kínszenvedés lenne bárhova is menni itt. Smekkerek leselkednek minden sarkon, a nyakadba ugranak, néha többen is támadnak egyszerre. Kizárólag fegyverekkel semmire sem mennék. Valamit valamiért. Talán Tenenbaum vagy az a Suchong ismeri az ellenszert is, ha már ennyi időt és energiát fektettek a plazmidok kifejlesztésébe. Vagy ha nem, hát majd megnyílnak előttem így vagy úgy. Steinman is megnyílt. Szó szerint. Hehe. Ők is csak emberek. A fájdalom sok ajtót nyit meg.

Nem tudom Atlasz mért nem akarja, hogy együtt haladjunk. Azért hatékonyabbak lennénk ketten. Néha azt érzem, hogy valamit elhallgat, vagy nem is tudom. Már óvatosabban viszonyulok hozzá. Nem akarom, hogy meglepetés érjen. De úgy néz ki, tudja mi a dolga, tudja innen a kiutat. És ez nekem egyelőre elég. Na, erőt veszek magamon és irány Fort Frolic. Remélem, hamarosan már a felszínről jelentkezem. Rég nem éreztem a nap melegét. Olyan távolinak és valótlannak tűnik…
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
4. HUN_ter  Dark Soul
2012.07.08. 19:32:45
LV26
Válasz 3. Zweistein üzenetére:
hálás köszönet! :) hamarosan érkezik a 7. rész!
So many games, so little time...
3. Zweistein  PlayStation.Community tag
2012.07.08. 18:52:05
LV3
Válasz 2. HUN_ter üzenetére:
Kaptál tőlem 5 csillagot, aztán örüljél!:D
Amúgy nagyon jók, várom a következőt!
2. HUN_ter  Dark Soul
2012.07.08. 18:27:52
LV26
Válasz 1. lev üzenetére:
nehéz hozzászólni? :D nem kell nekem hsz (bár jól esnek a dicsérő szavak), elég az 5 csillag ^^
So many games, so little time...
1. lev  PlayStation.Community tag
2012.07.08. 18:14:32
LV7
Jól írsz fiam, csak nehéz hozzászólni:) vmikor ténleg beszerzem újból, meghozod a kedvem hozzá.
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV26
Dark Soul
PSC Kredit
33593 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Balázs Dávid
Fórumhozzászólások száma:
21183 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
1965 db
Utolsó belépés:
2019.11.01. 15:17:55
Regisztráció ideje:
2008.09.29. 16:14:32
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea