PlayStation.Community Blog ›› HUN_ter

0 hozzászólás

2012.07.07. 15:15:41

Nincs hozzászólás ehhez a napjóbejegyzéshez!

Megosztás
Értékeld a blogot!
Ilyen nincs. Nem hiszem el. A ROHADT ÉLETBE! RYAN! Te utolsó szemétláda, te! Már annyira közel voltunk! ANNYIRA KÖZEL! De nem… Itt fogunk megrohadni. Nem is tudom, van-e értelme tovább küzdeni. Az egyetlen jármű, ami a kijutást jelentette volna, darabokra robbant szét… benne Atlasz családjával együtt. Hát… nem lennék a helyében. Abban maradtunk, hogy találkozunk valahol és együtt megbeszéljük, hogy hogyan tovább. Ha lesz egyáltalán „tovább”, utoljára vagy’ tíz smekker volt a nyomában. Nem hiszem, hogy túlélte. Ő is csak ki akart jutni innen a családjával. De ez a hely nem enged senkit.

Az úton idefelé több kislányt is megmentettem. Ezek szerint feleslegesen. Pedig hálásak nekem. Visszamásznak a szellőzőrendszerbe, ott biztonságosabb. Néha kisebb-nagyobb ajándékokat is hagynak nekem az automatánál, ahol a plazmidjaimat fejleszthetem. Hihetetlen, milyen választék van ezekből a csodákból. Áramot, tüzet, jeget, szelet, még méheket is elővarázsolhatsz a kezeidből. Csak egy kis ÁDÁM és ÉVA kell hozzá. De nem szabad túladagolnom magam, mindig csak annyit használok, amennyit a helyzet megkíván. Találtam fegyvereket is. Géppisztoly, sörétes puska, pisztoly. A smekkerek ellen elég, de a papik ellen már aknavető szükségeltetik. Alig bírom el, de ennyi áldozatot meg kell hoznom a kislányok megmentéséért. Csak kíváncsiságból, de belestem az egyik legyűrt „Apuci” sisakjának ablakán. Nem is tudom, mit láttam. Ember? Állat? Vagy valami más? Minden esetre a bűz kibírhatatlan volt. Egy adag Hamvasztóval megadtam neki a
végtisztességet, akármi is volt.

Megint voltak látomásaim. Hirtelen villannak be, minden előjel nélkül. Most a szüleimet és a családi házunkat láttam. Furcsa. Olyan távolinak tűntek. Mintha csak egy álmot láttam volna, mintha nem történt volna meg az egész. Mintha csak… nem, az lehetetlen. Látjátok? Ezt műveli az emberrel ez a hely. Az őrületbe kergeti, látomásokat szül és próbára teszi minden erejét.

Legszívesebben Ryan elé lépnék és szétverném csavarkulccsal a fejét. Ütném, amíg pépes nem lesz. De nem tudom, hogy merre induljak. Ki tudja, mekkora ez a város. Ki tudja? Senki. Az ajtó kijáratánál sikerült megpiszkálnom egy biztonsági kamerát. Az majd jelez, ha valaki vagy valami erre téved. Nem akarok még lemondani Atlaszról. Várok pár órát, hátha jelentkezik a rádión. Addig pedig lesz időm gondolkodni és pihenni.

Hamarosan jelentkezek.
Blog hozzászólások
LV26
Dark Soul
PSC Kredit
33593 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Balázs Dávid
Fórumhozzászólások száma:
21183 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
1965 db
Utolsó belépés:
2019.11.01. 15:17:55
Regisztráció ideje:
2008.09.29. 16:14:32
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea