PlayStation.Community Blog ›› HUN_ter

7 hozzászólás

2012.05.02. 12:44:47

Utolsó hozzászólás: Sparrow

2012.05.09. 16:44:52

Megosztás
Értékeld a blogot!
Dr. Steinman műtőjét csak a halványan világító műtős lámpák és a meghekkelt lövegtorony pásztázó zöld fénye világították be. A sebész a műtőasztalon feküdt eszméletlenül, kezeit, lábait, felső testét és fejét alvadt vértől csúf, vastag bőrszíjak rögzítették szorosan. Jack mellette járkált fel-alá. Arra várt, hogy az elmebeteg orvos végre felébredjen. Steinman pislákolni kezdett, de alig tudta kinyitni a szemét, elvakították a tompa fények.

- Mi a… hol vagyok?! Azonnal engedjenek el! Nővér! NŐVÉR! Aaarrgh… Mit jelentsen ez?!

Jack lassan föléhajolt.

- Nocsak. A legendás Dr. Steinman. Személyesen. Sokat hallottam Önről, doktor úr. És sokszor láttam az úgynevezett munkásságát. Mi maga? Egy elmebeteg, kegyvesztett, magát orvosnak nevező valaki, aki leszabadult ide, hogy aztán kiélhesse beteges vágyait? Vagy…

- Beteges vágyak? Háhá! Maga nem ért semmit! Maga…


Jack egy elegáns mozdulattal beledöfött egy használt szikét Steinman combjába. A doktor felvisított amint az éles kés behatolt combcsontjába. A fájdalom kibírhatatlan volt és erősen pulzált magatehetetlen testében.

- Aaaaaaarrrgh!!! Megdöglesz, megdöglesz!

- Ejnye, Steinman úr. Nem gondolja, hogy jelenlegi helyzetében badarság lenne ilyen meggondolatlan megjegyzéseket tennie? Hisz, úgy néz ki, fordult a kocka. Ön lett az alany, én pedig a sebész. Vagy hívjam magam inkább művésznek, mint Ön?

- Művész! Igen, az vagyok, egy páratlan művész! Tudja maga, hogy milyen előrelépéseket tehettem idelent a plasztikai sebészetben? Tudja maga mivé válhat egy emberi arc egy hozzáértő kezében?

- Tudom, hát!
– Jack kilencven fokban elfordította a szikét, ami még mindig a combcsontban volt. – Láttam azokat a szerencsétleneket, akiken maga szórakozott! Szörnyszülöttek, a maga szörnyszülöttei! Megváltás volt nekik amikor golyót repítettem a koponyájukba. Magával is azt kéne tennem, de Önnel, doktor úr nem leszek ilyen kegyes. Van nálam egy-két plazmid, amiknek nagy hasznát veszem most. Elektrosokk és Hamvasztó. Jól hangzik, ugye? Melyiket választja, doktor? Vagy rám bízza a döntést?

- Mit akar tőlem? Mért nem ölt meg akkor, amikor berontott a műtőmbe, a csodálatos kiállítótermembe? Ki küldte? Ryan? Lamb? Fontaine?

- Egyik se. De úgyse maga kérdez. Hanem én. És most kurva gyorsan elmondja, hogyan lehet a felszínre jutni!

- Háháháháháá… innen kijutni? Sehogy! Nézzen körül! Itt csak én vagyok és a drágalátos szobrocskáim. Olyanok, mint az agyag! Formálható, alakítható. Az a küldetésem, hogy felszínre hozzam a belső szépséget, ami a bőrrétegek és a hús alatt rejtőznek! De kár, kár olyan kár! A múzsáim nem bírják sokáig, pedig MEG KELL szenvedni a szépségért. Idejekorán meghalnak, pedig olyan közel vagyok a szépségükhöz! Aaaaaaaargh!!!


A szike újabb kilencven fokos fordulatot vett, a csont szétnyílt, és ha lehet, még nagyobb kín gyötörte immár a sebészt. Jack közel hajolt és alig hallhatóan suttogott:

- Elegem van már a kurva hablatyolásából. Ontja a szarságait, amire nekem rohadtul nincs időm. Vagy mond valami hasznosat és talán, gyorsan végzek magával, vagy elidőzünk még egy kicsit itt kettesben.

- Jól van! Rendben van! Csak kérem, az arcomat ne bántsa! KÉREM!

- Akkor mondja szépen el honnan szerezték ezeket a plazmidokat, mondjon el mindent, amit tud az ÁDÁMról és ÉVÁról.
– Jack kihúzta a szikét az orvos lábából, mire az kicsit lenyugodott.

- Én csak felhasználom a plazmidokat, nem tudom pontosan hogyan jutottak hozzá. De annyit tudok, hogy valami mélytengeri ocsmány csúszómászóból nyerik ki az ÁDÁMot. Génkezelik, hogy aztán kompatibilis legyen az emberi génállománnyal, hogy használni tudjuk. Isteni találmány! Az ÉVA, mint katalizátor működik. Anélkül lehetetlen használni a plazmidokat. De asszem, ezt már úgyis tapasztalta.

- És mért olyan őrült mindenki? Idióta módjára vihognak, hülyeségeket beszélnek, tisztára mintha egy rohadt elmegyógyintézetben lennék, ahol szabadjára eresztették a lakókat.

- Ó… ők túladagolták az ÁDÁMot. Tudja, a túlzott ÁDÁM-használat befolyásolja az elmét. Fizikai elváltozásokat is okozhat, én ezért nem használom. Ügyelnem kell a vonalaimra, tudja. Háháhááá!

- Fogja be! És mik azok a nagy monstrumok?

- Ó. Az Óriás Papikra gondol? Félresikerült kísérleti alanyok. Félig ember, félig… valami más. Manipulálják, programozzák őket.

- Ki manipulálja?

- Suchong és Tenenbaum. Ki tudja, mit művelnek a laborjaikban. Került már ki egy-két ocsmányság onnan.

- És mért manipulálják őket?

- Óó… ez a legjobb rész. Örülök, hogy megkérdezte. Azért, hogy megvédjék a Hugicákat.

- Hugica?! Miféle név ez? Kik ők?

- A Hugicák termelik az ÁDÁMot, mivel azok a csigák manapság csekély számba mennek. Hiány van belőlük. Fontaine Suchongot és Tenenbaumot bérelte fel, hogy dolgozzák ki a folyamatot. Fontaine összegyűjtötte a kislányokat és kisfiúkat az árvaházába, ahol beléjük ültették a csigákat. A lányok ellenállóbbnak bizonyultak, a fiúk sorra haltak meg. Azóta a Hugicák az Óriás Papik védelmében róják Rapture-t, hogy az aranyos kis injekciós tűjükkel kiszipolyozzák az utolsó csepp ÁDÁMot is a hullákból.

- Csodálatos. Hullarabló kislányok és félig robot testőrök. Figyelmeztetnem kell Atlaszt.

- Atlasz!

- Ismeri őt?

- Ó, hogyne ismerném. Mindenki ismeri.

- Mit tud róla?

- Jaj, kis huncut. Ha tudná, amit én.


A szike úgy szaladt végig Steinman mellkasán, mint forró kés a vajon. A mély vágsányom, amit hagyott, több helyen látni engedte a bordákat, másutt fel-felbugyogó vér jelezte az elvágott ereket.

- Aaaaaaarrrrrrrgh, maga ocsmány, undorító féreg! Ha kiszabadulok innen, esküszöm, addig fogom szabdalni amíg egy cafat hús se marad a csontjain, élve megnyúzom újra és újra, maga lesz az én kibaszott Mona Lisám, akit…

Dr. Steinman agyveleje hangos csattanással ütődött neki a csempézett falnak, a lövés még pár másodpercig visszhangzott a kórteremben. A revolverből kilőtt töltény leszakította a doktor fél koponyáját, belül pedig csak eperlekvárra emlékeztető masszát hagyott.
Jack eleget hallott. Nem akarta, hogy Steimnan az őrületbe kergesse, már amúgy is hallucinációk gyötörték. Remélte, hogy ez csak egy mélység okozta tünet, de legbelül tudta, hogy többről van szó. A műtőasztal mellett lévő audionaplóját lekapcsolta, revolverét újratöltötte, mély levegőt vett és óvatosan kilépett a helységből. Ki kell jutnia innen. Bármi áron.
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
7. Sparrow  CasualJunkie
2012.05.09. 16:44:52
LV18
Várjuk a következőt!
"Véletlenül rúgtam be megint."
6. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2012.05.02. 22:40:17
LV28
Amúgy ezt az alsó kép jól jönne HD-ban, kajak kitenném valahova háttérnek.
5. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2012.05.02. 22:39:09
LV28
Köszönöm az újabb adagot, mire is mennék nélküled... :DD
4. HUN_ter  Dark Soul
2012.05.02. 22:35:31
LV26
Válasz 2. Pityi üzenetére:
irigy kutya

@Lara, Penge70

köszönöm :)
So many games, so little time...
3. Lara  beauty junkie
2012.05.02. 22:30:48
LV26
anno imádtam a hasonló Resis szösszeneteket is.
jó is az ilyen kis 'backstage naplókat' olvasni. :)
2. Pityi  PlayStation.Community tag
2012.05.02. 21:24:28
LV14
Codozzál inkább, az legalább meglátszik rajtad :)
"nem olvasó vagy,hanem egy legalja troll" xD
1. Penge70  PlayStation.Community tag
2012.05.02. 14:13:59
LV22
szuper:)
5*
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV26
Dark Soul
PSC Kredit
33593 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Balázs Dávid
Fórumhozzászólások száma:
21183 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
1965 db
Utolsó belépés:
2019.02.22. 07:17:52
Regisztráció ideje:
2008.09.29. 16:14:32
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea