PlayStation.Community Blog ›› HUN_ter

5 hozzászólás

2012.04.01. 11:12:23

Utolsó hozzászólás: Sparrow

2012.05.08. 22:24:58

Megosztás
Értékeld a blogot!
Hogy a francba… talán így már jó lesz… áá, basszus… Oké… Kezdjük. A nevem Jack. Egyelőre legyen ennyi elég. Bár… magam sem tudom, minek kell ez… felvenni hangszalagra mindezt. Nem, mintha bárki is belebotlana itt, az óceán fenekén. Ez talán már a vég kezdete… felvenni az utókor számára a gondolataimat… miféle utókor?! Hah! Netán a halak? Vagy ezek a rohadékok? Mindegy… lényeg, hogy megnyugtat… bár elég nehéz megnyugodni akkor, ha 220 volt cikázik benned… de erről majd később… kezdjük az elején.

1960-at írunk. Nem is tudom, hogy milyen megfontolásból, de úgy éreztem, hogy fel kell szállnom egy Izlandra tartó gépre. Talán egy belső hang súgta, hogy jól jönne már egy kis pihenés... nem tudom. Bár ne hallgattam volna rá. Valahol még Izland előtt az óceán felett egyszer csak arra eszméltem, hogy a gépet egy iszonyatos robbanás rázza meg, az emberek felsikoltanak, ordítanak a félelemtől, én meg sem tudtam szólalni, irdatlan sebességgel zuhantunk az óceán felé, a légnyomás csak’ úgy belepaszírozott az ülésbe… a következő, amire emlékszem, hogy fuldokolva evickélek a vízfelszínre. Alig kaptam levegőt, de még idejében sikerült feljutnom. Minden lángolt. Mintha az óceán gyulladt volna ki… egyszerre gyönyörű és borzasztó kontraszt… túlélőket nem találtam, pedig Isten a tanúm rá, hogy kitartóan kerestem… majdnem oda is vesztem az egyik süllyedő roncs átkutatásakor. Én mindent megtettem…
Egy ideig a lángok közelében maradtam, gondoltam hátha észreveszi valaki az éj sötétjében a fényeket… 1 óra, 2 óra… de semmi. A víz jéghideg volt, a végtagjaimat már alig éreztem. A lángok kezdtek elülni és a háttérben egy fölém magasodó torony sziluettje kezdett kibontakozni, mögötte a telihold kísérteties fényével. Egy világítótorony? Itt, az óceán közepén? A vacogás viszont felülkerekedett a megdöbbenésemen, ahogy csak erőmből kitellett, odaevickéltem a torony széléhez, fel a lépcsősorra. Az ajtóhoz botladoztam, ami egy masszív fémkapu volt és legnagyobb meglepetésemre félig nyitva volt. „Van itt valaki? Hahó!” – kiáltottam. De csak a síri csend volt a válasz. Erőt vettem magamon és beléptem. Erre hirtelen nagy robajjal bezárult mögöttem a kapu. A fényeket pedig valaki felkapcsolta… egy ominózus szobor nézett farkasszemet velem, a szalagon, amit tartott pedig ezt olvashattam: „Nincsenek Istenek vagy Királyok. Csak az Ember.” Mi ez a hely?

Még most se vagyok képes felfogni… Szóval… egy dupla lépcsősor vezetett lefelé. Nem volt más választásom, csak előre. A terem legalján érdekes látvány fogadott. Egy mini-tengeralattjáró. Ilyet még sosem láttam… arra gondoltam, hogy ez valamiféle mélytengeri kutatóbázis és mindenki a felszín alatt van egy másik helyiségben… az összes bátorságom kellett ahhoz, hogy belépjek a kabinba. Azt hittem, jó döntés. Heh… mekkora egy seggfej vagyok. Bár ne tettem volna! Amint meghúztam az indítókart, az ajtó automatikusan bezárult, a jármű pedig lassan megindult lefelé velem együtt. Csak ekkor vettem észre a vérfoltokat a falon és az üléseken és az áporodott bűzt, ami bent terjengett… De már túl késő volt…
Na ne! Ne ne ne ne ne ne… már megint itt vannak! A rohadt életbe, pedig vagy ötöt kinyírtam nemrég… Kurva dögkeselyűk. El kell rejtőznöm… hamarosan jelentkezek.
Remélem, felélesztettem bennetek a nosztalgia érzését, esetleg meghoztam a kedvetek újra nekiülni a BioShock félelmetes világának. Ha nem, az se baj, majd a soron következő részektől biztos kedvet kaptok. Maradjatok velem, hamarosan jelentkezek! ;)
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
5. Sparrow  CasualJunkie
2012.05.08. 22:24:58
LV18
Hatalmas élmény volt ezt végigjátszani!
A könyvet én is be fogom szerezni.
"Véletlenül rúgtam be megint."
4. HUN_ter  Dark Soul
2012.04.03. 20:28:54
LV26
Válasz 3. Pocok üzenetére:
örülök, h tetszett :) jön még! ;)
So many games, so little time...
2012.04.02. 11:17:58
LV1
Ezt ma jólesett olvasni, köszi! Jöhet még! ^_^
by Pocok
2012.04.02. 00:58:32
LV4
Szép munka. Ha lesz időm belekezdek az első részbe újra..
Én már gamer voltam mikor te még sehol!
1. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2012.04.01. 12:02:04
LV28
Köszönöm, ideje lenne már beszerezni könyvet! :)
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV26
Dark Soul
PSC Kredit
33593 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Balázs Dávid
Fórumhozzászólások száma:
21183 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
1965 db
Utolsó belépés:
2019.11.01. 15:17:55
Regisztráció ideje:
2008.09.29. 16:14:32
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea