PlayStation.Community Blog ›› VictorVance

35 hozzászólás

2012.02.29. 16:57:17

Utolsó hozzászólás: Matichku

2012.03.05. 23:36:33

Megosztás
Értékeld a blogot!
Nézd meg a Baljós árnyakat 3D-ben, avagy a jedi-elmetrükk megint bevált
Azt hiszem minden túlzás nélkül elmondhatjuk, hogy a Star Wars már milliárdos iparággá nőtte ki magát. Az univerzuma már felfoghatatlan magasságokba emelkedett, egy külön világ, mitológia, vallás, tehát egy olyan dolog amely már alkotóján, George Lucas-on is túlnőtt, aki talán még maga sem tudja felfogni hogy mit is alkotott valójában. Természetesen maga a Star Wars nemcsak a hat filmről szól, rengeteg könyv, képregény, videojáték, szerepjáték meséli tovább a legendát, vagy éppen a mozik közti eseményeket, a különböző kapcsolt termékek, játékfigurák, kártyák, társasjátékok pedig biztosítják arról Lucas cégeit, hogy a márkanév még évtizedekig (mit beszélek, évszázadokig) fennmarad. S bár nagyon sokan szeretik a Star Wars-ot, még a rajongók között is vannak bőven olyanok, akik Lucas-t legszívesebben máglyára vetnék, amiért elkészítette azt a bizonyos előzmény trilógiát, és amiatt hogy már a sokadik rókabőrt nyúzza le a sorozatról.

Ami engem illet én sosem éltem azzal a kifejezéssel, sosem gondoltam úgy hogy egy újabb SW játék, könyv, vagy akármi rókabőr lehúzás lenne. Nem is szeretem használni ezt a szót, de ha mindenképp muszáj lenne akkor ezt az új animációs sorozatra, A klónok háborújára mondanám. Az úgy ahogy van egy erőltetett, sótlan hülyeség és hálát adok amiért nem most vagyok gyerek, ugyanis akik most fiatalok már nem igazán fogják érezni azt az igazi SW feelinget, amit én, vagy mások. Bár az én generációm az előzmény trilógián nőtt fel, mégis a klasszikus három részt tartom a legjobbnak. Emlékszem, tátott szájjal néztem a hatalmas csillagrombolókat amint röpködnek az űrben, vagy halálra izgultam magam mikor Luke Skywalker és Darth Vader először csapott össze. Egyszerűen belebolondultam Lucas univerzumába, és azóta is nagy rajongója vagyok, még az előzményeknek is, mert bár tudom hogy kicsit elbaszarintották, mégis szívesen nézem meg három milliómodjára is. Ugyanúgy fellelkesültem akkor mikor megtudtam hogy az összes epizódot megcsinálják 3D-ben, újra mozikba küldik a saga-t, egészen 2017-ig, évente egy részt. Nem volt kérdés hogy megnézem mindet, hiszen én még eleve abban a szerencsés helyzetben voltam hogy az előzmény trilógiát moziban láthattam először. 7 éves voltam amikor fater elvitt moziba, és máig nem felejtem el hogy milyen hatalmas élmény volt, s nem csak én éreztem így, hiszen utána a suliban hónapokig csak a Star Wars-ról tudtunk beszélni, a rajzórákon jediket meg űrhajókat rajzoltunk és gyűjtögettük, cserélgettük a Pepsis kártyákat. Most már természetesen, felnőtt fejjel tudom hogy a Baljós árnyak a leggyengébb rész mind a hat közül, de akkor, gyerekfejjel hatalmas élmény volt, és kb. ugyanezt vártam mikor beültem a moziba, várva arra hogy elsötétedjen a terem és megláthassam a régi, sárga betűket…

Az Avatar miatt a világ kezdett belebolondulni a 3D-s technológiába, mondván hogy az milyen formabontó, mekkora mérföldkő a mozizás és a tévénézés történetében. James Cameron filmjének valóban jól állt a 3D, véleményem szerint még adott hozzá némi pluszt is. Azonban miután láttam 6-7 mozifilmet ezzel a technikával, ki kell jelentenem hogy nincs sok értelme, plusz pénzt kell perkálni érte, és még sötétebb is lesz miatta a kép, nem is szólva arról hogy közben a szemüveg idegesíti az embert. Lehet hogy sokaknak bejön ez, nem ítélem el őket, de véleményem szerint az élményen nem dob sokat sőt, néhány produkció esetében épphogy ront. Viszont az ember nem mindennap mondhatja el magáról hogy nagy vásznon látta a Star Wars valamelyik részét, így hát a 3D iránti utálatomat hamar félretettem, és készen álltam arra hogy röpke 13 év után ismét moziban lássam a Baljós árnyakat. Persze megvolt videokazin, meg DVD-n is, de amíg a klasszikus három részt, és az második, harmadik epizódot láttam vagy ezerszer, addig a legelsőt 5-6 éve nézhettem meg utoljára. Még pár nappal a mozizás előtt újranéztem a 4, 5, 6-ot, és meglepődve tapasztaltam, hogy A Jedi visszatér hihetetlenül tetszett, sokkal jobban mint legutóbb, így gondoltam talán majd a Baljós árnyakkal is hasonlóan járok.

Miután megvettük a mozijegyet, rögtön be is ültünk a terembe, és amint végigmentek a kötelező előzetesek, meg a hülye promóciós reklámok (ezt a sweepses marhaságot nem unják még?), megjelent a jól ismert 20th Century Fox és Lucasfilm logó, majd pedig a jól ismert szöveg, amit utoljára 7 éve, 2005-ben láttam mozivásznon: „Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban…” Na ott végem is volt. Újra 7 éves lettem, újra az a gyerek voltam aki szorongatja a popcornos zacskót és a karfát, kerek szemmel és nyitott szájjal bámulja a vásznat, lelkesedése semmihez sem fogható. Akkor nem figyeltem semmire, nem érdekelt semmi, beszippantott ez a hihetetlen, felülmúlhatatlan, csodálatos világ, a kietlen űr, a szebbnél szebb, látványos számítógépes trükkök, a hajmeresztő akciójelenetek, egyszóval minden, az a több mint 2 óra olyan gyorsan elrepült mintha egy reklámszünetet néztem volna végig. Egyszerűen szólva hatalmas élmény volt, és kivételesen a 3D sem zavart, bár nem is amiatt ültem be rá, amúgy meg figyelmen kívül is hagytam. Maximálisan megérte a drágább mozijegy árát, mert egy olyan élményt kaptam amire még nagyon sokáig emlékezni fogok és amit senki sem vehet el tőlem. Bár ezt az epizódot kedvelem a legkevésbé, mégis hihetetlenül élveztem. Persze a szokásos negatívumok most is bosszantottak, pl. Jar-Jar hülyéskedése, a vitatható színészi alakítások (de Liam Neeson, Ewan McGregor és Ian McDiarmid nagyot üt), vagy bugyuta, gyerekes jelenetek (maga a film bővebb elemzésére most nem térnék ki, talán majd a jövőben, egy másik bejegyzésben). Még anno a mozi megnézése előtt a barátnőm kérdőre vont hogy miért nézek meg egy olyan filmet nagyvásznon, amit már rengetegszer megnéztem DVD-n. Mire én csak ennyit mondtam: „Azért mert Star Wars.” Ennyi.

Akármilyen is ez a film, hatalmas élmény volt nagyvásznon látni, Lucas bácsi pedig biztosítani fogja hogy a következő 5 évben is jó legyen Star Wars rajongónak lenni. Persze mint oly sok mást, ezt a „gesztust” is csak a rajongók fogják értékelni, nyilván sokan felesleges rókabőrnek titulálják, lehet hogy igazuk is van, mindenesetre egyrészt senkit sem kényszerítenek hogy nézze meg, másrészt pedig a mostani gyerekekhez is közelebb hozzák azt az igazi SW feelinget, amely mindinkább kezd kiveszni a sorozatból. Azok után hogy ennyire jó volt látni a Baljós árnyakat moziban, csak egy kérdés merült fel bennem: ha ezt a részt, amely messze a legrosszabb a sagából ennyire élveztem, akkor mi lesz majd a harmadik, vagy a klasszikus epizódok esetében? Minimum egy virtuális orgazmus…
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
35. Matichku  PlayStation.Community tag
2012.03.05. 23:36:33
LV14
Válasz 34. VictorVance üzenetére:
Rendben. Remélem Tano padawan nem minden percben hívja Anakint Skysrácnak mert akkor tényleg pusztúl az agysejt:)
Nil Satis Nisi Optimum
34. VictorVance  Szerkesztő
2012.03.05. 21:47:47
LV18
Válasz 32. Matichku üzenetére:
Mint magánember erősen lebeszélnélek a megtekintéséről, de mint SW rajongó az a véleményem hogy azért egy próbát megérdemel. Röpke 90 perc és nem pusztít olyan sok agysejtet:))
Örülünk?
33. Matichku  PlayStation.Community tag
2012.03.02. 22:09:21
LV14
Válasz 32. Matichku üzenetére:
Az én lemaradt a próba elől:)
Nil Satis Nisi Optimum
32. Matichku  PlayStation.Community tag
2012.03.02. 22:06:48
LV14
Válasz 31. VictorVance üzenetére:
Érdekes én meg az animációs film mozi változatát nem láttam. Az meg az próbám lesz:).
Nil Satis Nisi Optimum
31. VictorVance  Szerkesztő
2012.03.02. 14:35:44
LV18
Válasz 30. Matichku üzenetére:
Még anno moziban láttam A klónok háborúját is (az animációs filmet ami a sorozat bemutatásához szolgált), és azóta is pokolra kívánom az égészet. A szériából láttam 1-2 részt, azok többnyire szerintem korrektek voltak, egyszerűen csak nem értem hogy a sok képregény, meg könyv mellett minek kell még egy külön animációs sorozatot pazarolni a klónháborúkra. Egyszer talán majd teszek vele egy próbát és megnézem elejétől a végéig:)
Örülünk?
30. Matichku  PlayStation.Community tag
2012.03.02. 14:05:18
LV14
Nekem a Jedi visszatér jelentette azt a mozi élményt ami neked a Baljós árnyak, én akkor voltam 8 éves. Ennek ellenére mégis a Birodalom visszavág a kedvencem. Igen a Hoth-i csata, AT-AT Birodalmi lépegetők, Bespin miatt.
Baljós árnyak 3D még kimaradt, de mindenképpen pótolom majd. De azért a régi trilógia jobban érdekel 3D-ben.
Az animációs sorozattal nekem semmi bajom: ˝Azért mert Star Wars." Persze a második évad sokkal jobb, olyan bolygókat mutat be amik a harmadik rész a 66-os parancs idején csak futólag szerepeltek( Felucia, Saleucami, Cato Nemoidia, Mandalor Jango Fett szülöhelye, Malastar Sebulba otthona).Sok kevésbé híres Jedi szerepel benne. Egy fajta stílus keverék, van egy kis Alien,zombi film(Geonosis-i királynő keresése), álcázott hajó mint a Star Trek klingon járművei, Zilo sárkányos dupla rész mint egy King Kong film, és a 17-es rész meg ugy indul: Akira Kurosawa emlékére... Nem hibátlan, de nézhető.
Nil Satis Nisi Optimum
29. VictorVance  Szerkesztő
2012.03.01. 20:03:14
LV18
Válasz 26. Greg üzenetére:
Nem is szólva arról hogy így kevésbé egységes a hat rész. Az első háromban hatalmas CGI, meg látványbomba, a 4, 5, 6-ban pedig mintha visszafelé telt volna az idő, lelassult volna a galaxis:) Persze ez elsősorban Lucas számlájára írható, hogy mi a fenének fordítva csinálta meg a filmeket, mert néha pár dolog elég illúzióromboló tud lenni ha az ember sorrendben nézi (pl. Kenobi és Vader s harmadik részben vagy 20 percen keresztül harcolnak eszeveszett módon, kapkodod a fejed annyira gyorsan megy minden, a negyedikben meg toporzékolva kínálgatják egymást:))
Örülünk?
28. ssj3_vegetto  The Champion of the Gods
2012.03.01. 13:46:07
LV20
27. wooltur  PlayStation.Community tag
2012.03.01. 09:30:29
LV16
Válasz 5. ALF22 üzenetére:
4. alatt a régi triológia 1. részére gondoltam, mivel a sorozatban az a 4. rész. Tehát végül is a legelső rész. :D

R.I.P. Brúnó :-(
26. Greg  PlayStation.Community tag
2012.03.01. 05:41:27
LV25
Válasz 21. VictorVance üzenetére:
Igen ez nagyon így van. A régi filmek bábukkal lettek megoldva (egy-két kivételt leszámítva pl amikor Luke harcol azzal az óriás szörnnyel). A mostani CGI meg szerintem hazavágja a varázslatot ami anno megvolt.
LV426
25. leslie21  PlayStation.Community tag
2012.02.29. 21:51:34
LV11
Válasz 22. noozi üzenetére:
Valahogy sejtettem, hogy ez lesz. Szeretem az SW-t, de én bizony egy garast nem adnék, hogy századszor is megnézzek egy már látott filmet, csak mert 3D, pláne, hogy silány 3D. Ez bizony már a milliomodik rókabőr. Majd ha lefutott, akkor kiadják a BD3D változatot is! :)
24. Greg-T  Kitiltott felhasználó
2012.02.29. 21:47:20
LV2
Válasz 5. ALF22 üzenetére:
Én is így voltam vele XDDD
23. videkiman  PlayStation.Community tag
2012.02.29. 20:21:52
LV2
mi is megnéztük szerdán....hjajjj....annyira jó volt :))
ki nem szarja le a 3D-t,ha ez az ára, hogy mozivásznon láthassam a filmet bármit megér. Egyedül csak a harmadikat láttam előtte moziban, DVD-n persze szintén megvan mind. Nekem nincs semmi bajom az új részekkel sem,bár tény, hogy mire azok megjelentek már epekedve vártam mi lesz,szal a régiek szerepe is elvitathatatlan :D (amire apu még aludni járt be a moziba anno a 70es években....azóta megszerette xD)

Lucas egy zseni na....
22. noozi  PlayStation.Community tag
2012.02.29. 19:58:38
LV17
Star wars 3d Aréna mozi. röpke 3 óra utazás(elfolyt a víz a buszban) éppen,h megérkeztünk 2 haverommal 5 perc késés..lefoglalás megvan még?eladóleány;nincs
Eladóleány;de van még hely
Zsír kell 3 most futunk
rajtunk kívül 4 ember volt még bent..
Utálom a Scifit de a star wars valahogy más..szeretem nagyon is!
Ez viszont..3d szempontból valami borzalom volt! talán a mélyet próbálták hangsúlyozni de igen sz.rul a "képedbe beleugrik" 3d egész film alatt 2x!!! volt.. dart mole kis kereső gömbje 4 sec és egy elsuhanó droid motoros 2sec
Nos ennyi volt..többször levettem a szemüveget és tiszta király képet láttam 1/10 komolyan..borzalom volt! legalábbis a 3d-t tekintve
PSN ID; No_Ozi_
21. VictorVance  Szerkesztő
2012.02.29. 19:49:45
LV18
Válasz 20. Greg üzenetére:
Hát jah, a régiben még mindent bábukkal meg makettekkel csináltak meg, rengeteg embernek a nehéz kezemunkája volt
Örülünk?
20. Greg  PlayStation.Community tag
2012.02.29. 19:46:08
LV25
Válasz 13. Zsolt üzenetére:
Nekem viszont a három "új" rész túl műanyag. A régi valahogy jobban el volt mesélve. Nehéz ezt megfogalmazni...
LV426
19. Sanada  Szerkesztő
2012.02.29. 19:39:20
LV4
Elmentem megnézni havercsajjal, de nagyon megbántam, és ezt most SW-fanatikusként mondom. A 3D -amiért ugye a filmet elmentem megnézni, mert amúgy a "simát" ezerszer láttam- egy rakás szar, mindössze belső mélysége van a képnek, ahol a különböző sikokat egymáshoz képest előrébb vagy mögöttébb látod, de ennyi, semmi "nyúlkálnál magad elé, hogy megérintsd a képet" hatás nem érvényesül. Ráadásul fél óra alatt hozzászokott a szemem, a film maradék részét úgy néztem, mintha tévében láttam volna.

Bántam is azt az ezerötszáz Ft-ot, amit kiadtam érte, de Lucas bácsi nem húz le többet, ha a többit is feldolgozzák, azokra már nem megyek el.
18. Old_Raiden  Kitiltott felhasználó
2012.02.29. 19:33:44
LV21
Válasz 1. leslie21 üzenetére:
A blu-ray változat megy 3D-ben ! CGI Yodával, bővített fogatversennyel és bővített szinkronnal.
17. VictorVance  Szerkesztő
2012.02.29. 19:31:14
LV18
Válasz 13. Zsolt üzenetére:
Ejnye-bejnye, pedig a régi trilógiánál nincs jobb. Technikai szempontból nézve persze az 1-3 a jobb, de a látvány meg a csili-vili CGI még nem minden.
Örülünk?
16. wallace  Dark Passenger
2012.02.29. 19:28:30
LV18
Válasz 13. Zsolt üzenetére:
Persze, mert te nem láttad annó gyerekként moziban. Nekem az 1-3 a butuska a klasszik trilógiához képest. (Jó, a Sith-ek bosszúja már nem, az kajak.)
15. Greg  PlayStation.Community tag
2012.02.29. 19:26:31
LV25
Válasz 8. ALF22 üzenetére:
A Jedi visszatér nálam a második, de az is nagyon jó volt. Majd utána a Birodalom visszavág.

A Battlefront-al én is elvoltam de az úgy még jobban ütött volna ha küldetésalapúra csinálták volna meg. Ez területfoglalós dolog nálam hamar kifulladt.
LV426
14. VictorVance  Szerkesztő
2012.02.29. 19:25:50
LV18
Válasz 9. ALF22 üzenetére:
Nekem A Birodalom visszavág a kedvencem, hihetetlen egy mozi, a Hoth-i ütközet, Han-ék menekülése, a szerelmi szál, Yoda tanítása, az összecsapás Vader-el, Solo befagyasztása, a befejezés pedig egyszerre komor és megnyugtató hangulatú, közben pedig sötét és ezegyszer nem a jók győznek (kicsit olyan mint a való élet). Az Új remény kissé lightos, meg kicsit fogott rajta az idő kereke, de aztis szeretem, A Jedi visszatér meg az ewokokon kívül zseniális.
Örülünk?
13. Zsolt  PlayStation.Community tag
2012.02.29. 19:24:15
LV11
Én szeretem mindegyik részt, de 1-3-ig jobban, a régiek eléggé butuskának tűnnek!
12. wallace  Dark Passenger
2012.02.29. 19:21:30
LV18
Válasz 10. Alien üzenetére:
Nem csak ott, mindenhol lehúzták.

A bloghoz meg: Én is Star Wars-fan(atikus) vagyok, de Lucas-bácsinál rosszabb zsidó a világon nincs, és természetesen a legrosszabb értelemben.
11. VictorVance  Szerkesztő
2012.02.29. 19:21:29
LV18
Válasz 10. Alien üzenetére:
Hát azért az indexen elég sok badarságot összehordanak, de ebbe most nem megyek bele:)
A lényeg hogy nem volt se látványos, se pocsék, olyan középút. Mivel ugye nem eredeti 3D-ről beszélünk, hanem átkonvertáltról, azok meg nem szoktak valami jól sikerülni, de itt összességében vállalhatóan megcsinálták.
Örülünk?
10. Alien  PlayStation.Community tag
2012.02.29. 19:10:51
LV10
azé' annak örültem volna, ha a 3D minőségéről is írsz vmit. Elvégre ennek a verzának az a lényege. Szal látványos volt, vagy pocsék? Ha jól emlékszem a zindexen lehúzták.
9. ALF22  Son of Liberty
2012.02.29. 19:09:43
LV26
Válasz 7. Greg üzenetére:
helyesbítek: az első rész mégiscsak No1.
kellő felvezetés, szimpatikus karakterek, birodalom ereje, végső támadás
Pont középutas,hogy nem túl gyerekes, de nem is túl komoly.
8. ALF22  Son of Liberty
2012.02.29. 19:08:23
LV26
Válasz 7. Greg üzenetére:
jedi visszatér (leszámítva egy-két üresjáratot az ewokokkal)
olyan parádés légicsaták voltak,hogy azóta se értem,hogy a rákba tudták így megcsinálni azzal a technikával
Na meg az erdős csata is a végén.

És pont 2napja jutott eszembe,hogy a Star Wars battlefront ps2es demója annyira elvarázsolt,hogy hónapokig nyüstöltem. 100%osan visszaadta a STAR WARS érzést!
na ez hiányzik még ps3ról (a battlefront2 már nem volt olyan jó sajnos)
7. Greg  PlayStation.Community tag
2012.02.29. 19:02:38
LV25
Válasz 4. wooltur üzenetére:
Az 1977-es Csillagok Háborúja a legjobb, nincs ami felülmúlja.
LV426
6. VictorVance  Szerkesztő
2012.02.29. 18:44:36
LV18
leslie21: A blu-rayes változat került a mozikba, vagyis Yoda CGI-s, sőt még néhány kimaradt jelenet is belekerült a filmbe (pl. a fogatverseny előtt tovább tart a versenyzők bemutatása), tehát nem növekedett annyira a játékidő, csak 1-2 perccel, de ezt igazából csak a rajongók fogják kiszúrni.

ALF22: Hát Lucas az első epizód előtt konkrétan kijelentette hogy ez egy gyerekfilm, gyerekeknek készül. Csakhogy ez kb. felért egy tökönrúgással, ugyanis az SW-ért nemcsak a fiatalok rajonganak, gyakorlatilag az összes korosztályban találhatunk olyanokat, akik szeretik, aztán ottvan ugye A Birodalom visszavág, amelyről azért tudjuk hogy nem pont egy estimese beütésű történet. Bár az tény hogy A Jedi visszatér ewokjaival már elindult abba az irányba, ahová az előzmény trilógia első két részével ért. A rókabőrt illetően meg nem mondom hogy nincs igazad, de én mint rajongó sem veszek meg mindent, ami SW. Megvan a 6 rész DVD-n, néhány könyv, képregény (nem az összes, csak amelyeket jónak tartok), blu-rayen meg kölcsönkaptam, azt már nem érné meg megvenni (hozzá kell tenni hogy ez a kiadás nálunk is vezette az eladási listákat, pedig nálunk aztán még a DVD piac is javában döglődik) :))

DidgeridooHUN_: A 3D-s technika kb. annyira maradt meg bennem, amennyit írtam róla:)) Vagyis oké, elmegy, elviseljük, de nem ezért ültünk be rá:)

wooltur: Az animációs sorozatot énis betiltanám. Nemhogy ronda, de olyan történetet mesél el, amelyet már egyszer feldolgoztak mese formájában, másrészt rakatnyi regény és képregény íródott róla, a téma már teljesen kifulladt.
Örülünk?
5. ALF22  Son of Liberty
2012.02.29. 18:09:49
LV26
Válasz 4. wooltur üzenetére:
hála a kiadónak nekem sose egyértelmű kinek mit jelent a 4. rész:)

Ha a legelső filmre gondolsz: én felnőttem az első verziós szinkronnal (hülyén hangzik:)), aztán később az újraszinkronizálásnál elhánytam magam. Darth vader hangján az a Kisváros c. sorozatból való nyomozó mikor megszólalt....gyerekkoromat tették tönkre.
4. wooltur  PlayStation.Community tag
2012.02.29. 17:56:48
LV16
Nekem tetszett az elözmény triológiai is, nem értem miért szidják, de tény a régi jobb. Az animációs verziót szívem szerint betíltanám akkora szar, kiheréli az SW-t! Érdekes amúgy, h tavaly januárban megnéztem DVD-n eredeti hangal a 4. részt, amiért anno nagyon odavoltam, és halálra untam magam alatta, pedig szeretem az SW-t és én is ezt az újra fiatalkori élményt vártam, de semmi, gyak vártam mikor lesz vége... :/
R.I.P. Brúnó :-(
2012.02.29. 17:50:31
LV1
hát sok minden nem derült ki hogy milyen lett a 3d verzioja :)
2. ALF22  Son of Liberty
2012.02.29. 17:48:29
LV26
ha jól értem 7éves voltál ennek az első bemutatóján

Mindig is érdekelt,hogy a mostani generáció min nőtt fel? Mert az egy dolgo,hogy nekünk bugyutának tünt, de elhittem,hogy nem is nekünk készült. És nem is haragudtam Lucasra,hogy ilyennek csinálta elvégre mi már kaptunk egy meseszerű sci-fi trilógiát.
Én el-elnézem ezeket bár tényleg csak 10évente 1szer.

Ez a rókabőr nekem viszont tényleg szemet szúr: vhs,digitális,kibővített,trilógiás,dvd-s,újrészek,új részek kibővítve,bluerayen,3d-ben,stb,stb
Unokatesóm asszem a komplett rész dvd kiadásban vette utoljára (addig mindent megvett!) és most azt mondta elég volt. F.sz fogja még a blue ray-es verzát is megvenni, nemhogy a 3D-st majd.
1. leslie21  PlayStation.Community tag
2012.02.29. 17:40:48
LV11
A blu-ray kiadás miatt felújított változatot játszották a mozik vagy a régi verziót 3D-sítették (az eredeti Episode 1-ben Yoda egy elég elbaszarintott gumi bábú, a felújítottban CG)?
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV18
Szerkesztő
PSC Kredit
16725 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Vlagyimir
Fórumhozzászólások száma:
6282 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
4885 db
Utolsó belépés:
2020.01.22. 19:30:36
Regisztráció ideje:
2009.09.21. 14:17:16
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea