PlayStation.Community Blog ›› Zangetsu

0 hozzászólás

2011.12.22. 20:49:58

Nincs hozzászólás ehhez a napjóbejegyzéshez!

Megosztás
Értékeld a blogot!
Voltam olyan szerencsés és tudtam szerezni béta kódot a ps3 változathoz. Szeretném a tapasztalataimat megosztani veletek. A játék történetileg arról szól, hogy a Batman hívők és a Joker hívők egymással harcolnak Gotham Cityben. Két banda található a városban az Alley Cats és a Carnies erről később többet írók.
Kezdeném a bétában szereplő 2 játékmódról és az oktató módról. Az oktató módban elsajátíthatjuk azt a kis tudnivalót ami ahhoz szükséges, hogy jó Batmanek illetve rossz Joker legyünk a játék során.

Fumigation:
Ez a zászlós módnak felel meg. A lényeg három gáz kibocástó gépet kell elfolalni az a csapat nyer akinek hamarabb összejön a 100%.
Psych Warfare:
Egy akkumulátort kell megszerezni ami működtetti az agymosógépezetet. Nem elég csak megszerezni meg is kell védeni, mert van egy aktiválódási ideje, ezt követően ha sikeresek voltunk az ellenségnek eltűnek a fegyvereik és a kiegészítőik. Mindenegyes sikeres aktiválás után 1 pontot kap az adott csapat. Természetesen az ’’agymosott” csapatnak egy bizonyos időn belül elophatja és a saját agymosógépébe helyzheti az akkumulátort.

Ezt a két módot két pályán játszhatjuk 6vs6 felállában. Az egyik pálya a városban játszódik a másik pedig a városon belüli vidámparkszerűsében. Pályák nagysága körülbelül akkorák mint a CoD pályái.
A lejátszott mecsekből tapasztalva tud olyan pörgös is lenni mint egy CoD meg nagyobb háború is kialakulhat mint a BF-ben. Érdekesség a végére a pályákon el van helyezve minitrambulin és ugratók amiket a játék során ki lehet használni.

Karakter beállítások:
Mindkét oldalnak karaktereit testre szabhatjuk tetőtől-talpig.Arc kinézet,testalkat,nem,ruházat. Akár olyan Batmant és Jokert is létrehozhatunk,akik skót szoknyában és nyuszispapucsban harcolnak egymással. Pár választékot felsorolnák közülök:törölközó mint Batman köpeny,Batman kartonddoboz álarc,Batman télisapka álarc uszószeműveggel. Jokernél különféle arcfestés,nyakkendő,sál,virág ami sajnos savat nem spriccel mint az igaz. Sőt még a karakterünk hangszínét is beállíthatjuk. Ezeket a lehetőségeket a játékban megszerezhető „Costume Coinssal” tudjuk megvenni amit lejátszott mecssek során kapunk. A tesalkatnál viszont nem mindegy milyent választunk vannak előnyei és hátrányai egyaránt. Például ha a Speedyt választjuk akkor nehezebben találnak el minket viszont kevesebb az alapéleterőnk és közelharci ütéseink gyengébbek.
Ezen kívül még 4 típus van:Nimble(női karakter)Tough,Bruly,Mighty

Nimble: nagyobbat tud ugrani a többi típusnál,hála a sok gimnasztika óráknak, de a nehéz fegyverzet lelassítja
Tough: egyszerűen az aranyközépút jelzővel lehet illetni.
Bruly: elbírja a nehéz fegyverzetet, de túl sok belőle le is lassíthatja illetve könnyebb célpont az ellenség számára
Mighty: bármennyi nehéz fegyverzetet elbír viszont őt a legkönnyebb eltalálni.
Életerőt rangsorolva növekvő sorrendben:Speedy,Nimble,Tough,Bruly,Mighty.

Fegyverzet:
Egy elsődleges illetve egy másodlagos fegyverünk lehet amikre kiegészítőket vehetünk például:hangtompító,red dot stb. Fegyvereket illetve kiegészítőket szintépésnél kapot ’’Unlock Key” segítésgével vehetünk meg.
Alábbi fegyvertípusok közül választhatunk:Rifel,SmG,Heavy Weapon,Sniper,Shotgun,Launcher és az Assistance. Az Assistance nem más mint a Motivátor(hangosbemondó) célja közeli csapattársak életerejét feltölti illetve bizonyos ideig ellenállóbbá teszi őket.

Kiegészítő tárgyak:
Bumeráng: szeméyles kedvencem ha valakit eltalász vele 60 másodpercen keresztül elszédül és úgy megy mint egy rossz piás ilyenkor szegénynek fegyvere sincs, könnyű célpont.
Kis balta: amit újra felvehetünk ha nem találnánk el vele az ellenséget.
Suriken: 3 darabot dobunk belőle el egyszerre.
Medve csapda: ha rálépünk lelassít minket és folyamatosan csökkenti az életerőnket. Kiszabadulni csak úgy lehet ha a bal anaglóg kart balra-jobbra mozgatjuk.
Motion Sensor:bizonyos hatótávolságon belül mutajta az ellenséget.
Airspace Denier: szintén adott hatótávolásgon belül hatástalanítja az ellenség bizonyos kütyüjeit bétában a Gilder Riget
Ajándék doboz: egy adag dinamitot tartalmaz ami akár halálos is lehet.
Házilag barkácsolt ’’gólyóálló mellény’’:valamennyi sebzést felfog,de le is lassítja a karakter attól függően milyen karakter típust használunk
Care Package: pálya bármely pontjába elhelyezhető életerőt illyetve lőszert ad, de egyben az ellenségnek is segíthetünk vele ha nem megfelelő helyre tesszük le.

Kütyük:
Gilder Rig: segítségével tudnuk repülni illetve ellenségre mélyrepüléses támadát végezhetünk.
Grapple Gun: segítségével egyik pontból a másikba juthatunk viszonylag elég gyorsan
Rollerskates: sokkal gyórsabb az átlag mozágsi sebeségünk, de cserébe nehezebb megállni. Pályán elhelyezett ugratók segítségével 10-20m repülhetünk segítségével.
Inflatable Insoles: felfujható labda lesz a lábelihez párosítva ezáltal 40% nagyobbat tudunk ugrani és az ellenség nehezebben hallja meg a lépteinket.
Spring Boots: Rugónak köszönhetően elég magasra tudunk ugrani viszont ekkor sebezhetőek vagyunk mert eltűnik a fegyverünk míg a levegőben vagyunk.
Targeting Googles: olyan ’’sépci” szeműveg amely megmutatja használójának az ellenség tartózkodását majd bejelölve őket a csapattársak is látják egy ideig. Két használat között 2-3 percnek ell kell telnie.
Ninja Smoke Bomb: kisbefőttesüvegben egy olyan folyadék amit a földhöz dobva füst kelletkezik amitől láthatatlanná válunk, de ilyenkor se fegyvert, se kiegészítőt nem tudunk használni addig míg nem jár le használati ideje vagy mi meg nem szakítjuk. Kicsit kényelmetlenné teszi a használatát az, hogy folyamatosan nyomva kell tartani az L2-t

Fun Fact rendszer nem más mint a Codokból jól megszokott perk rendszer annyi különbséggel, hogy csak kettő van belőle Fun Fact 1 és Fan Fact 2 néven. Ami érdekesség csak akkor tud egy csapattárs feléleszteni a Motivátorral, ha az a Fun Fact be van állítva ami ezt lehetővé teszi. Ezt leszámítva majdnem hasonló fajták vannak mint a CoDban.
Bandák:
Két banda van az Alley Cats és a Carnies. Nem mi választjuk őket ők keresnek meg minket vagyis inkább a játk ajánlja fel, hogy akarunk-e csatlakozni vagy sem. Ha csatlakozunk egyhez, akkor onnatól hírnévpontokat szerzünk magunknak és a bandának ahova csatlakoztunk, akik jutalmat adnak érte. Bandát válthatunk olyankor nem megy kárba a hírnévpont amit szereztünk vagy lehetünk szabaduszók is.
Játékoskártyánk is van amit szintén lehetőségünk van variálni, háttér,embléma stb.

Amikor megláttam az első videót érdekesnek találtam sokan temették és gagyinak mondták.
Lehet, hogy itt is megállja a helyét az a mondás ne a borítoról ítéljük meg a könyvet. Velem együtt, akik már unja az USAvsRUS beállítottságú fps-ket és bejön neki a humorosabb, egy kicsit betegesebb fps annak ajánlani tudom a játékot.
Blog hozzászólások
LV5
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
3971 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Ádám
Fórumhozzászólások száma:
1065 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
911 db
Utolsó belépés:
2019.10.17. 20:33:58
Regisztráció ideje:
2008.11.20. 22:27:35
Barátaim:

PlayStation®Network Online ID

PlayStation.Community Trófea