PlayStation.Community Blog ›› Balee

96 hozzászólás

2011.10.20. 22:02:18

Utolsó hozzászólás: Lil

2011.12.27. 05:33:07

Megosztás
Értékeld a blogot!
A legutóbbi bejegyzés óta sokat rágódtam magamban, próbáltam mérlegelni az egészet, van-e értelme elmondani neki, nem ártok-e ezzel túl sokat. A helyzet ugye azért bonyolult egy kissé, mert hát ő mégiscsak a munkatársam, alapvetően egy kis munkahelyen dolgozunk, hiába de elkerülhetetlen a személyes kontaktus. A tervem az volt, hogy megpróbálom elfelejteni őt, megpróbálom őt úgy kezelni, ahogy az ember egy munkatársat kezel, maradjon csak meg egy jó munkatársi kapcsolat szintjén a kettőnk viszonya. Ebben nagy segítségemre van, hogy egyrészt szabadságon voltam két hétig, másrészt most ő egy hónapig nincs, mert máshova rendelték át. Úgy gondoltam így könnyebb lesz elfelejteni, a munka úgyis elvonja a figyelmem, illetve direkt nem is hívtam őt telefonon. Bevallom, hogy a tervem kicsit ezzel az is volt, hogy megtudjam, mit érez, mert ha nem bírja pár napnál tovább és hív, akkor ez egyértelmű jele annak, hogy többet érez. Hát nem tévedtem többször is hívott. Persze ember tervez..., de a sors másképpen alakította a dolgot.

Szóval két munkatársam - korábbi irodatársaim - aggódva figyelték a utóbbi időben, hogy nem igazán van velem rendben minden. Megváltoztam, én ezt persze észre sem vettem magamon..., de én, az egykor nyugodt ember, a kollégáim szerint feszült lettem, látszik rajtam, hogy vívódok belülről, megpróbálok valamit elfojtani. Konkrétan rákérdeztek, hogy nem lehet-e, hogy esetleg kicsit többet érzek kolléganőnk iránt. Baromira meglepődtem. Honnan tudják az egészet?

Mint kiderült, ezt ők (sőt ez egész munkahely) kezdettől fogva tudták, abból, hogy egyrészt túlságosan segítőkész voltam vele, másrészt pedig rengeteget vagyunk együtt, látszik, hogy nem bírok meglenni nélküle és egyértelműen látszik, hogy tekintek rá, hogyan beszélek róla. Meg ugye a naponta történő telefonváltások sem éppen egy baráti viszony jellemzői. Hát gondolhatjátok égtem mint a Reichstag. Nagyon hülye vagyok, hogy én saját magam nem vettem észre, hogy mindenki tudja. Ha pedig a kívülállók számára ilyen egyértelmű, nyilván, Ő is tudja.

És ekkor gondoltam át az egészet, ha tudja, akkor 3 alternatíva lehetséges:
1. kihasznál, hiszen tudja, hogy bármit megteszek érte, elképesztően sokat segítettem neki a munkában (itt azonban fontos megemlíteni, hogy ő pályakezdő, én pedig régebb óta vagyok a szakmában, így ergo rászorult a segítségre). De valahogy ezt az alternatívát nehezen tudom elképzelni, nehezen képzelem róla el, hogy így kihasznált volna..., persze én már - ahogy a fentiek is mutatják - nem igazán tudok vele kapcsolatban elfogulatlanul vélekedni. Ha viszont így van, az nagyon csúnya dolog a részéről, és bizony ebben az esetben életem legnagyobb emberi csalódását fogom átélni.
2. Ő is ugyanígy érez irántam.*
3. Nem meri megmondani, hogy ne nyomuljak ennyire. (Mondjuk ennek ellent mond, hogy amikor nem hívtam, felhívott Ő.)

*Itt a 2. pont kapcsán fontos megjegyezni, hogy végiggondolva ezt a pár hónapot, mióta tart az egész, egyértelmű, hogy rengeteg olyan jelet küldött, amik arra engedek következtetni, hogy többet érez. (Elpityeredés azért, mert nem találkozunk hosszú ideig, ölelések csak úgy, puszi nyomás az arcomra, elköszönésnél telefonba: "puszi", és a telefonok, miután én már direkt nem kerestem stb. stb. megannyi hasonló apróság.)

Szóval a végkövetkeztetés: muszáj vele megbeszélnem, ha akarom, ha nem, mert ez így tarthatatlan, többiek is azt mondják, hogy látszik, hogy ez már az egészségemre is rámegy. Muszáj, mert mégiscsak munkatársak vagyunk, valahogy együtt kell a későbbiekben is dolgoznunk.

Majd írok, ha sikerült vele tisztáznom.
Blog hozzászólások
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
96. Lil  ¯\_(ツ)_/¯
2011.12.27. 05:33:07
LV21
Buhahaha, buhahahaa
95. Masamune  PlayStation.Community tag
2011.12.27. 05:19:41
LV14
Válasz 92. mariann üzenetére:
Na takarodj...
"Na de Gyurma Gyuszi!"
94. Masamune  PlayStation.Community tag
2011.12.27. 05:15:08
LV14
Válasz 90. mariann üzenetére:
Vagy ameddig nem talál magának egy ruppótlan faszt, aki mellet megszokja a semmit.
"Na de Gyurma Gyuszi!"
93. wooltur  PlayStation.Community tag
2011.12.26. 23:17:55
LV16
Válasz 84. mariann üzenetére:
szerintem te 100% idióta vagy
R.I.P. Brúnó :-(
92. mariann  PlayStation.Community tag
2011.10.30. 16:11:13
LV4
Válasz 91. martin üzenetére:
:)
Nem írtad le ezeket a szavakat,de egy vacsora pénzbe kerül,és hát a férfiak általában hátsó szándékkal viszik el vacsorázni a nőket...,és ezen most azt érthetsz,amit az értelmi szinted megenged.

A férfiak általában azt képzelik,hogy pénzen megvehetnek bármit,pedig sokkal fontosabbak az érzelmek,az igazságosság,a hűség,az állhatatosság,az őszinteség.
De mint ahogy írtam,ehhez érettség kell.
Ha valakinek úgy a jó,hogy hazudik a másiknak,csak kihasználja,és ettől nyugodtan alszik,hát a lelke rajta.Én nem szeretem az ilyen embereket.
91. martin  Főszerkesztő
2011.10.25. 09:40:29
LV27
Válasz 90. mariann üzenetére:
Ne haragudj, valószínűleg nem figyeltem eléggé, vagy szociálisan nem vagyok elég képzett: az ajándékok és a készpénz mikor jött be a képbe?
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
90. mariann  PlayStation.Community tag
2011.10.25. 08:51:47
LV4
Válasz 88. martin üzenetére:
:)
Megtörtént már.Azzal akit szeretek,akibe szerelmes vagyok.
De miért olyan nehéz elfogadni,hogy vannak nők,akik hűségesek,akik nem pénzért szeretnek,és nem tárgyakért? És akkor is szeretnek,ha nincs pénz.Mert nem a pénz tesz boldoggá,nem az hogy ki milyen vacsorára visz.A kötődés ezerszer többet ad,az érzések.És két ember ha igazán szereti egymást,akkor nagy dolgokra képesek.
A drága tárgyak,drága ajándékok csak az érzelmek hiányára egyfajta pótlás.

De ezt csak akkor képes felfogni egy ember,ha elég érett,szociálisan,érzelmileg. Amíg nem talál egy olyan embert,akiért mindent megtenne,és a másik viszonozza is azt,addig fel sem fogja,hogy mi az igazi szeretet.
89. laguna028  PlayStation.Community tag
2011.10.25. 08:22:37
LV7
Válasz 88. martin üzenetére:
:D
Ez jó volt.De majd megkapod érte a magadét ;)
88. martin  Főszerkesztő
2011.10.24. 20:39:22
LV27
Válasz 87. mariann üzenetére:
Most mi a baj? Téged nem szoktak elvinni vacsorázni szex előtt? Vagy nem szexelnek veled vacsora után?
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
87. mariann  PlayStation.Community tag
2011.10.24. 09:35:29
LV4
Válasz 86. martin üzenetére:
Azt sem tudod,hogy milyen vagyok.
Láttál itt valamit.De nem az egészet.Nem tudsz rólam semmit.Nem tudod,hogy én mit adok egy kapcsolatban,és mit várok el.

Az amit te itt ebben a blogban leírtál,a nőkről.az alapján nagyon valószínű,hogy így is gondolkodsz.És ez nem jó.Mert vannak olyan nők,és vannak másmilyenek.De te általánosítasz.

És szerintem a srácnak igenis szemtől-szemben kell megbeszélnie ezt azzal a lánnyal.
Mert az őszinteség a legjobb út.
Nem a kétszínűség,nem a hazugság,nem az érzések elnyomása.Bármi is a válasz.Könnyebb lesz utána.


86. martin  Főszerkesztő
2011.10.24. 08:49:35
LV27
Válasz 84. mariann üzenetére:
Hogy nem ilyen, az elsősorban a hozzád hasonló nőknek jó, így legalább marad némi esélyetek.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
85. Lil  ¯\_(ツ)_/¯
2011.10.23. 20:27:16
LV21
Válasz 81. Sanada üzenetére:
És most őszintén, melyik pasinak tetszik egy olyan nő aki még becsípve is hisztizik?:S
84. mariann  PlayStation.Community tag
2011.10.23. 20:19:55
LV4
Válasz 83. martin üzenetére:
Még jó,hogy nem minden pasi ilyen mint te,és nem minden nő olyan ahogy te elképzeled.
83. martin  Főszerkesztő
2011.10.23. 19:58:27
LV27
Válasz 81. Sanada üzenetére:
Akkor marad a háborgó Tisza.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
82. Sanada  Szerkesztő
2011.10.23. 19:32:10
LV4
Válasz 78. martin üzenetére:
...és ezt is figyelmbe vettem, amikor a válaszodra pötyögtem, ha esetleg félreérthetően írtam volna.
81. Sanada  Szerkesztő
2011.10.23. 19:21:41
LV4
Válasz 77. martin üzenetére:
Igen, ez így ide leírva papíron nagyon jól hangzik, valahogy így kell csajozni, és talán án is ezt tanácsolnám -normál esetben. De nem tudok nem figyelembe venni bizonyos körülményeket amik szerintem eleve kizárják ennek a projectnek a gyakorlati kivitelezését.
Még ha el is vonatkoztatok attól a ténytől, hogy a srác szemmel láthatóan nagyon érzékeny ÉS szerelmes, ami eleve kizárja azt, hogy ilyen határozottan és viszonylag érzelemmentesen tegyen pontot az ügy végére, akkor is akadhatnak gondok a gyakorlatban.
Írta Balee, hogy a csaj NAGYON gátlásos -nincs megelégedve magával (jó, mondjuk melyik nő elégedett?), zárkozott, gátlásos, sokat panaszkodik, sírdogál, ha egy ideig nem találkozhat a barátjával. Márpedig szerintem te is nagyon jól tudod mennyi probléma van az ilyen visszahúzodó lányokkal -nehezen lehet itatni őket, és ha sikerül is, az is inkább ráerősít a női bigyóikra, nem lelazulnak, hanem elkezdik ecsetelni mennyire szerencsétlenek, talán még el is sírják magukat (bár ezt a helyzetet is ki lehet használni persze). Aztán az ilyen lányok nem veszik az oltásokat, a vicceket el kell magyarázni, a kicsit pajkosabb viccek lehúzzák a hangulatukat, és megölik a társalgást. És nem fekszenek le a vőlegényükön kívül senkivel, főleg nem első este, mert nekik a saját bevallásuk szerint elveik vannak. Ez egy kétjátékos dolog, és ha a csaj nem partner valamiben, akkor tökmindegy te milyen erélyesen állsz hozzá a dologhoz.
Jó, van az a mondás, hogy csak az a csaj foglalt amin éppen fekszenek, és kellő erőfeszítéssel bárki lebirkozható, de ha mindkét fél láthatólag ekkora jelentőséget tulajdonít a lelki dolgoknak -ami megjegyzem nem gond, mert nem vagyunk egyformák, és eltérő az erkölcsrendszerünk- akkor ott kevés az esély a dolgok ilyesfajta frappáns megoldására, amit te vázoltál. Szerintem.

Aztán lehet tényleg meg kell probálni, hátha. Abban mindenestre egyetértünk, hogy valamit a srácnak lépnie kellene.
80. Lil  ¯\_(ツ)_/¯
2011.10.23. 17:22:12
LV21
Válasz 79. Peti_G üzenetére:
Ha férfi lennék én is ezt tenném. :D
79. Peti_G  PlayStation.Community tag
2011.10.23. 17:02:49
LV1
Válasz 77. martin üzenetére:
Igen, Balee-nak is ezt kellene tenni, de nem hiszem, hogy ilyen "tökös" tudna lenni... szegénykém, szerelmes...
78. martin  Főszerkesztő
2011.10.23. 16:53:06
LV27
Válasz 77. martin üzenetére:
...ja és ez nem tanács, hanem én ezt tenném.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
77. martin  Főszerkesztő
2011.10.23. 16:51:40
LV27
Válasz 63. Sanada üzenetére:
Elhívnám vacsorázni, rendelnék egy üveg félédes bort, szép lassan meginnánk - de úgy, hogy én szürcsölném, őt meg itatnám -, kaja közben véletlenül megcirógatnám a kezét, finoman oltogatnám, bókolgatnék neki, szolidan poénkodnék, hogy megnevettessem, és hogy felnyomja a vér az alkoholt az agyába és figyelném a reakcióit. Mindenről beszélnék, csak kettőnkről és a leendő férjéről nem. Két órát elkuncongnánk, aztán az édesség után, ha úgy látom, hogy nekem áll a zászló, ha befátyolosodik a szeme, ha piheg, ha kipirult, ha viszonozza az érintésem megcsókolnám, aztán haza és szétzingelném minden testnyílását.
Ezután, ha hozzám mentünk, hívnék neki egy taxit, ha hozzá, angolosan távoznék. Hazafelé fütyörésznék és magamban röhögnék. Felőlem most már férjhez is mehetne a csávóhoz, áldásom rá.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
76. Lil  ¯\_(ツ)_/¯
2011.10.23. 16:10:49
LV21
Válasz 75. Sanada üzenetére:
Ha Austin Powersnek bejött...:D
75. Sanada  Szerkesztő
2011.10.23. 16:07:00
LV4
Válasz 73. Lil üzenetére:
Ez is egy lehetséges verzió :D Bár ha tényleg visszahuzodó a csaj, talán nem a legjobb :D
74. Lil  ¯\_(ツ)_/¯
2011.10.23. 16:05:21
LV21
Válasz 72. Peti_G üzenetére:
:D Hát te tudod, mondjuk hogyha valaki engem smacizna le csak úgy random akinek nem kéne, az biztos hogy nem lenne gondja többé a fogmosásra.:D
73. Lil  ¯\_(ツ)_/¯
2011.10.23. 16:03:29
LV21
Válasz 71. Sanada üzenetére:
"Figyelj bébi, bírom a bulád. Nem akarok tolakodó lenni, de szívesen megpakolnálak. Remélem nem érzed soknak."
72. Peti_G  PlayStation.Community tag
2011.10.23. 16:02:29
LV1
Válasz 70. Lil üzenetére:
Én kb. ezt tenném... :D

Az biztos, hogy a végére járnék minél hamarabb: ha kellek, kellek, ha nem, nem! Ennyi! És ha nem, egyszerűen 'lekoccolnék'... és keresnék olyat akinek tényleg én kellek...
71. Sanada  Szerkesztő
2011.10.23. 15:56:36
LV4
Válasz 70. Lil üzenetére:
Tény, hogy fontos a határozottság :D A nyámnyila fiúkat senki se' szereti, de amikor beszélgetést írok kettőjök között, én se azt tanácsolom, hogy boruljon térdre elé és nyújtsa át a jeggyürüt bársonydobozkában, majd valljon szerelmet. Itt is valahol a középút lenne a lényeg, finoman de határozottan is számot lehet adni érzésekről.
70. Lil  ¯\_(ツ)_/¯
2011.10.23. 15:50:19
LV21
Válasz 63. Sanada üzenetére:
:D Tudod mit? Ha tenni akar valamit smárolja le. Ha pofont kap akkor smárolja le mégegyszer, ha megint pofont kap akkor már tuti hogy bukta.:D
69. Lil  ¯\_(ツ)_/¯
2011.10.23. 15:46:54
LV21
Válasz 62. Peti_G üzenetére:
Ja, csak ez nem így megy. Úgy kell csinálni a dolgokat, hogy a férfi is úgy érezze hogy ő vadászta le a csajt, de emellett a nőnek se legyen terhes a közeledés. Szerintemazért az olyan férfi is ritka, akinek egy numeránál többre kell egy csaj aki szó nélkül letolja előtte a bugyiját. Van akinek ez jön, van akinek meg nem, elmélkedni róla meg faszság.
68. Sanada  Szerkesztő
2011.10.23. 15:45:59
LV4
Válasz 65. Peti_G üzenetére:
Hoppá, átsíklottam felette, mert gyorsan akartam válaszolni,pedig általában figyelmesen visszaolvasok mindent, sorry :D

De ez amúgy tényleg így van, velem legalábbis mindig így volt. A csajok dobták fel a labdát, aztán ha én is vevő voltam a dologra, akkor lecsaptam. Egyszer volt, hogy én kezdtem el a közeledést egy lány irányába, de szerencsére az is jól sült el :)
67. Sanada  Szerkesztő
2011.10.23. 15:39:14
LV4
Válasz 59. Lil üzenetére:
Szerintem ezt egy csaj se díjazza, én legalábbis ilyennel még nem találkoztam. De ez fordítva is igaz, a pasik többségének se vonzó az, ha valakiért nem kell legalább egy kicsit megküzdeni, és a csaj erőszakosan nyomul. Jó, van akit ez nem zavar, és él a kinálkozó lehetőséggel, de az erőszakos nyomulás egy csaj részéről egy normális pasiban visszatetszést kelt.
66. Peti_G  PlayStation.Community tag
2011.10.23. 15:38:21
LV1
Remélem meghallgattátok az 57-es hsz.-ben belinkelt zeneszámot!!
Küldöm a hölgyekenek!! ;))
65. Peti_G  PlayStation.Community tag
2011.10.23. 15:35:46
LV1
Válasz 64. Sanada üzenetére:
62. hsz! :)
64. Sanada  Szerkesztő
2011.10.23. 15:30:23
LV4
Válasz 54. Peti_G üzenetére:
Mindig a nő választ, nem?
63. Sanada  Szerkesztő
2011.10.23. 15:04:08
LV4
Válasz 51. martin üzenetére:
Nekem hál'istennek azért nem egy nőhöz volt már közöm, és voltak hosszú kapcsolataim is, ergo tisztában vagyok a női lélek kiismerhetetlenségével és szeszélyeivel. És ha kiigazodni én sem tudok maximálisan rajtuk, de arra a szintre azért már eljutottam én is, hogy ne arra figyeljek amit mondanak, hanem ahogy mondják, és az apró, ki nem mondott jelzéseket is kb. tudom venni.
De a női lélek megjfejthetlenségének ténye szerintem ennél a témánál bagatell jelleggel bír, hiszen ez csak egy megállapítás (bár kétségtelenül igaz), de potenciális megoldást nem nyújt a srác gondjára.

Én a saját tapasztalataim alapján merem azt mondani, hogy a legrosszabb az, ha nem tesz semmit. Mert ha most tegyük föl egy kimondott nem ellenére is van esélye, akkor is a férfinak kell lépnie valamit, különben a csaj egyszerűen megunja a várakozást és továbblép, ezt már saját tapasztalatból tudom. De ha nincs esélye, akkor se jó, ha tétlenségre kárhoztatja magát, mert most annyira szerelmes, hogy ez az érzés egyhamar nem fog enyhülni, és hosszú-hosszú ideig csak azon kattogna tovább az agya, hogy "úristen, most szeret engem vagy nem? Ha az esküvője előtt léptem volna, talán most egy pár lennénk? Kockáztassam egy bartátság elvesztését vele?" A kétségek a leggyötrőbb démonok, ez tisztán látszik a srác írásán is, de ha nem tesz semmit, soha nem szabadul ki a saját személyes kis poklából. Azt, hogy ő hogy értelmezi azt, amit majd a lány mond neki, abban nem tudunk segíteni, azt neki kell éreznie. Én inkább a srác érzelmi viszonyulása után próbálok ebben a kérdésben tanácsot adni, és nem azt veszem figyelembe mennyi esélye van, hiszen utóbbit kivülállóként nem látom át, nem ítélhetem meg. Nekem erre a szitura pedig ezta tanácsot dobta ki a gép.

Egyébként ha már itt tartunk, nem piszkálódásból, de tényleg őszintén érdekel, hogy akkor te mit javasolnál a srácnak? (a Tiszás verzión kivül)
62. Peti_G  PlayStation.Community tag
2011.10.23. 14:55:47
LV1
Válasz 61. Lil üzenetére:
Ez nem fura, ez így van. (legalábbis így kellene lennie)
Mondjuk, azért nagyon nehéz megtalálni az "arany középutat"... Erről nagyon sokáig tudnánk 'elmélkedni', ez egy olyan téma, amiről lehet beszélni a végtelenségig...

Tény: kényelmesebb a férfinak, ha a nő keresi meg, ha a nő hívja fel magára a figyelmet! Tiszta sor. Éppen ezért nagyon igaz a mondás, hogy: MINDIG A NŐ VÁLASZT!

Balee-nak is az lenne a legjobb, ha a nő odaállna elé és azt mondaná: "Te kellesz, téged választalak!"
61. Lil  ¯\_(ツ)_/¯
2011.10.23. 14:28:10
LV21
Válasz 60. Peti_G üzenetére:
Jó most lehet fura lesz amit mondok, de szerintem az a legjobb ha első körben mindkét fél ugyanannyira mindenmindegy alapon játssza ezt a dolgot. Próbálkoznak egy két hónapig, és ha nem megy akkor senki nem sérül annyira, ha meg működik, szép lassan úgyis fontossá válik mindkét félnek. Viszont nincs az az érzés hogy valaki túlságosan a fejedre mászik...
60. Peti_G  PlayStation.Community tag
2011.10.23. 14:24:34
LV1
Válasz 59. Lil üzenetére:
Igen, ezért jó az, ha egy kicsit a nő "tüzeli" (erőlteti) jobban a kapcsolatot...
59. Lil  ¯\_(ツ)_/¯
2011.10.23. 14:08:55
LV21
Válasz 57. Peti_G üzenetére:
Nem tudom, nem feltétlenül, de az tény, hogy valamiért én is iszonyodom az olyan pasasoktól akik ráállnak a nyakamra...:S
58. Lil  ¯\_(ツ)_/¯
2011.10.23. 14:06:55
LV21
Válasz 56. martin üzenetére:
Igen, sajnos olyat nem 100at hanem 1000et ismerek. -.-
57. Peti_G  PlayStation.Community tag
2011.10.23. 14:05:41
LV1
Válasz 56. martin üzenetére:
És ez mindig így van: trógernek kell lenni, akkor jönnek a csajok... tapasztalatból mondom (persze nem mindegyik, van olyan, akivel akármilyen vagy "nem jössz be neki" és kész... na az ilyen teljesen esélytelen... )

http://www.youtube.com/watch?v=ODrlHxsUbGE
56. martin  Főszerkesztő
2011.10.23. 14:00:50
LV27
Válasz 53. Lil üzenetére:
Viszont biztos ismersz 100 olyat, amelyik olyanba szeretett bele, amelyik semmiben nem segített neki készségesen. :D
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
55. Lil  ¯\_(ツ)_/¯
2011.10.23. 13:51:59
LV21
Válasz 54. Peti_G üzenetére:
A legjobb az ha ez kölcsönösen így van, és mindkét fél tudja hogyan kezelje.
54. Peti_G  PlayStation.Community tag
2011.10.23. 13:46:16
LV1
Válasz 53. Lil üzenetére:
A legjobb az, ha a nő van oda a férfiért és nem fordítva ...
53. Lil  ¯\_(ツ)_/¯
2011.10.23. 12:43:51
LV21
Válasz 52. Peti_G üzenetére:
Lehetsz akármilyen gazdag, szép, okos, aranyos és kedves, ha nem tudod eladni magad meghaltál. Minden erről szól... nem olyan nehéz megérteni. Az a baj, hogy nem ismerek olyan nőt, aki azért szeretett bele egy férfiba, mert olyan nagyon készségesen segített neki mindenben.
52. Peti_G  PlayStation.Community tag
2011.10.23. 11:15:08
LV1
Válasz 51. martin üzenetére:
Éppen ezért, mert a nők ilyenek, (kiszámíthatatlanok) szerintem MINDEGY, hogy mit tesz...
51. martin  Főszerkesztő
2011.10.23. 09:13:29
LV27
A legviccesebb az egész témában az, hogy akik itt a hölgy direkt arcba bekérdezését ajánlgatják szegény srácnak, azok nyilván ugyanúgy semmit sem vágnak a nőkről, mint ő. Egy nő sosem ad olyan egyértelmű választ, amit egy férfi elvár: náluk a nem az igen (sosem fekszem le veled - 10 perc múlva könyékig vagy a bugyijában), az igen a nem tudom (ha éppen úgy adódik, akkor lehet), a talán az a tőled függ, és még sorolhatnám az évezredek alatt is megfejthetetlen maradt női agy rejtelmeit.

Viccesen aranyosak vagytok gyerekek.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
50. Lil  ¯\_(ツ)_/¯
2011.10.22. 21:46:55
LV21
Válasz 45. Sanada üzenetére:
Én meg azt mondom, hogy a nem az akkor is egyértelmű hogyha nem üvöltik az arcodba.
2011.10.22. 17:26:42
LV3
"Hogy a szeme, a füle, a lelkiismerete légy a világmindenség Teremtőjének, te mafla!" (Bajnokok reggelije)
48. Ricsi
2011.10.22. 12:02:51
LV7
Válasz 47. NEXUS0001 üzenetére:
Ilyen nekem is volt már. Harapófogóval kellett belőle kihúzni, hogy nála mi a szitu. :)
47. NEXUS0001  PlayStation.Community tag
2011.10.22. 09:07:03
LV7
Válasz 36. Balee üzenetére:
Vagy amit írtál, annyira gátlásos, hogy nyíltan nem fog elutasítani, pont mert pl a melóhelyen nem akar balhét. Legutóbbi kosaramat én is az öcsémen keresztül kaptam, neki panaszkodott a csajszi, hogy nyomulok rá, nekem nem mert egy kanyi szót sem szólni. Ő hívott vissza, meg röhögcséltünk, meg jól eldumáltunk. Ennyi.

Az előző "kosarasnagyszerelmem" az is melóhelyes volt. Nem is volt annyira kosár, csak egyik pillanatról a másikra rájöttem, hogy miket kavar. Nem is az hogy miket, hanem milyen emberekkel, de legalább ne lett volna annyira nyilvánvaló, fasztól az erdőt tipikus esete.

Na ezekután még 10 fokozatot lejjebb vettem azzal kapcsolatban, hogy egy csajszival kapcsolatban mikor gondolom, hogy érdemes vele foglalkozni. Nyilvánvalóan kevesebbnek látszik így a lehetséges préda, de legalább nem hülyítem magamat olyanokkal, amire amúgy sincs esélyem. Pl sokáig tetszett Claudia Schiffer is, de aztán rájöttem, hogy mekkora kúrva!
:D
Csak tudnám mit jelent ez a szmájli: 3D !?
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
LV12
Devil's Advocate
PSC Kredit
4259 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Bálint
Fórumhozzászólások száma:
4599 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
2126 db
Utolsó belépés:
2019.07.22. 21:45:09
Regisztráció ideje:
2010.12.09. 21:49:38
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea

PlayStation®Network Online ID