PlayStation.Community Blog ›› cjnin

5 hozzászólás

2011.08.08. 14:06:18

Utolsó hozzászólás: Lara

2011.08.10. 18:48:06

Megosztás
Értékeld a blogot!
Majdnem ennyi idő telt el az utolsó bejegyzésem óta. És mivel egy ilyen mondattal kezdtem, nem biztos, hogy most kellene megtörni a csendet holmi apróságokkal, de ezt előre sosem tudhatjuk, nemigaz?
Van az a szavazás a főoldalon, hogy mennyit pörög nyáron a géped. Nos, nekem egy kicsit többet, mint máskor. Vacak idő is van (ezalatt a meleget meg a hideget egyaránt értem, szóval kimeríti a jelzőt rendesen), meg amúgy is nehezen alszom (az évek alatt szépen eltolódott egyre későbbre, meg egyre rövidebb szakaszokra, amire az időjárás meg az allergia még rá szokott cseszni két-három lapáttal). Néha ilyen három nap alatt jön össze 8-10 óra alvás, utána meg a konyhát is második nekifutásra találom csak meg, pedig nem akkora a lakás, hogy ezt bármi indokolná. Valamelyik reggel is a fél ötös lefekvés helyett inkább kimentem futni. Egy éves tunyaságot törtem meg a mutatvánnyal, mert bizony mutatvány volt, méghozzá a javából. Hideg, esett is, ha éppen úgy gondolta, és a nap se akart abból az irányból felkelni, amerre mentem, szóval kicsit átverve éreztem magamat. Utóbbira vonatkozóan van egy tervem, remélem, hogy beválik; igazi Dávidos győzelem lenne Góliáttal szemben, megzabolázzuk a napot, srácok!). Először a vádlim adta meg magát (más is szokott olyat, hogy véletlenszerűen ír be szavakat a gugliba, hogy mit dob ki elsőnek? ebben az esetben példul: "hátul tuti szőrös maradt a vádlim"... internet meg információ áramlás, és a lófasz), utána a combom, majd a tüdőm feküdt ki, de azért egy órát csak végigküzdöttem. Frankó ilyenkor a város; utcánként két embert lehet látni, és azok is melóznak, söprik a turhát, pakolják a kenyeret, mossák a kirakatot, félkómásan bagóznak, miközben a tekintetük elkalandozott a semmibe, én meg elhaladva érzem a kávé meg a péksütemény illatát. A zajos, büdös, lejmolós nappali szarhoz képest ez annyira szürreálisnak tűnik, hogy önkéntelenül is bevillan a kép, hogy nem-e az oxigénhiánytól ájultan fekszem egy ganés árokban, és az egész csak képzelgés. Mindenesetre egy rövid időre elkapott a hév, hogy kiköltözöm vidékre, kertészkedem, rádiót hallgatok, valami ezer éves szutykot, ami a szalmabála tetejéről recsegne, mindenféle állatokat fejek, bizonyosságot szerzek arról, hogy a friss levegő nem csak valami mendemonda, és elfelejtem azt milyen a suttyó, senkiházi paraszt ember (bár utóbbit nem észben tartani igencsak veszélyes, de ha már a zöldséget is magam permetezném, akkor ennyi rizikónak még pluszban bele kell férnie).
Aztán persze hazaértem, cipőben, lihegve, csatakosan körbejártam a lakást, és majd az összes árammal működő ketyerét belőttem, ami csak az utamba került.
Persze azért közel sem megy egész nap a ps3. A GT5 lemeze azért stabilan pörög, de például mellette az Infamous platinát egy hónapig tartott kiszedni. Az őszi-téli felhozatalnál is hasonló lesz a képlet, gondos mérlegelés után havi egy játék kosárba pakolása. Más szempontból is jó a futás. Elég korlátozottak a lehetőségek, hogy mit tudsz csinálni közben, szóval lehet gondolkodni. A nagyobb része persze nem blog téma (aaaaaa). Fél éve nem olvastam egy könyvet sem, ami azért szerintem cinkes, pedig tele a polc: agyműködés, ilyen-olyan elméletek az elme megfejtésére, nagyregény, valami drogos rokksztár élete, Csernus, biblia, meg ilyen 300 forintos angol szótárféleség, szlengekről meg minden, atomgagyi minőségben (kívül-belül), nem tudom, hogy mi a picsáért vettem meg annak idején. Talán gyertyafény mellett röhögni a farkasordítós hideg téli estéken, ha esetleg elmegy az áram. Ha pedig így van, akkor nincs értelme sietni vele, majd a sors lebassza az utca végén a trafót, ha úgy gondolja. Én pedig meglátom, hogy abban az esetben úgy gondolom-e, elő kell venni a vékony füzetecskét. Korántsem biztos.
Mik azok a dolgok, amiket használsz ugyan, de az utolsó helyek egyikén van, ha költeni kell rá? Gondolom az egyik nyertes a bútorfényező. Vettünk egyet, ilyen 250 forint lehetett. Olyan a szaga, mint a borotvahabnak, az állaga pedig, mint a borotvahabnak. Mikor az előzőleg nedves ruhával letörölt felületre felspricceltem, majd belélegeztem, akkor meg kis híján megfulladtam, olyan köhögőroham jött rám. Úgy menjetek bevásárolni, hogy egyszer még kinyír valami kétszáz forintos szar. Főleg, hogy ma reggel is éppenhogy nem kentem fel a pofámra a bútorpucolót, amibe még belegondolni is szörnyű lenne. Írni se írtam semmi komolyabbat már régóta, ott se halad semmi, csak fejben, úgy pörögnek az oldalak. A magamfajta végtelenül lusta embernek pedig ez nagyon kényelmes, mert a munka látszatát kelti, és bele is kapaszkodtam két kézzel. Nademajd.

Láttatok már helikopter-be fejelést?

Nagyobbaknak:
http://www.youtube.com/watch?v=Xr4DuGvf9tk

rák, rák, rák, rák, rák en róla csenszó

Kicsiknek:
http://www.youtube.com/watch?v=PTC-QSzNqDI

Persze lehet összecseréltem a linkeket, mert én már csak ilyen tréfás kedvű vagyok. Önreflexió az általános komolykodásra.
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
5. Lara  beauty junkie
2011.08.10. 18:48:06
LV26
4. cjnin  PlayStation.Community tag
2011.08.08. 21:08:40
LV10
Válasz 3. raoul üzenetére:
Én se vittem túlzásba, nem is volt nagy baj.
No mission too hard, No challenge too big
2011.08.08. 20:44:48
LV2
Válasz 2. cjnin üzenetére:
Nézőpont kérdése, gondolom.
2. cjnin  PlayStation.Community tag
2011.08.08. 18:07:08
LV10
Válasz 1. raoul üzenetére:
Akkor te se vitted túlzásba.
No mission too hard, No challenge too big
2011.08.08. 14:46:34
LV2
Hat hónapja az első amit elolvastam.
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV10
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
7070 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Miklós
Fórumhozzászólások száma:
3173 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
373 db
Utolsó belépés:
2019.07.20. 22:53:18
Regisztráció ideje:
2008.10.17. 11:55:13
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea

PlayStation®Network Online ID