PlayStation.Community Blog ›› Masamune

18 hozzászólás

2011.08.02. 14:10:23

Utolsó hozzászólás: zolika

2011.08.05. 18:42:22

Megosztás
Értékeld a blogot!
10:12 Mortal Kombat bajnokság.

Volt nekünk egy ilyenünk is.
Pár napja volt egy hír, ami Mortal Kombat versenyre hívta fel a figyelmünket. Egyik kedvenc játékom, ki nem hagynám! Írták, hogy jó lenne délután kettőre odaérnie mindenkinek, mert aki véletlen odatéved, vagy Facebookon még nem regisztrált, az tegye meg a helyszínen. Én szerettem volna odaérni addigra, de se az Ó utcát, sem pedig a helyet, ahol volt a verseny nem ismertem. Elrángattam egyik jó cimborámat, nehogymár egyedül tévedjek el, meg amúgy is 2 vs 2 meccsek voltak. Háromnegyed kettőre odaértünk az Oktogonhoz, fél háromra meg is találtuk a helyet (pedig nincs messze).

A bejárat felett láttunk egy kis "Club 4 Players" táblácskát. Sok gyerkőc volt az ajtó előtt. "Na, biztos ez lesz az!" Gondoltuk mi! Lesétáltunk a lépcsőn a pincébe, és ilyen kis jópofa kocsma fogadott minket. Visszafordultunk. De várjunk csak, mit keres ennyi gyerek egy kocsmában!? Feljött egy Darth Vader(Meta) pólóju csóka, megkérdeztem (mindig én kérdezek) "Csókolom bácsi, itt lesz a verseny?" Igen itt, menjünk utána. (kis buzik:))

És tényleg! Csak be kellett volna menni az ajtón, de a fene sem gondota volna, hogy ott van, mivel van egy kis ablak, mi azon kukucskáltunk be. Jó volt a hangulat, sok 20-30 év körüli részeg állat között átverekedtük magunkat. Egy kis lyuk. Ott egy nagy vászon, rajta a Street Fighter 4 ment. Jobb is, hogy nem időben értünk oda, mivel - mint ahogy álltalában ilyen rendezvényeken lenni szokkott- csúsztak. Méghozzá sokkal. A verseny négykor kezdődött el, közben kint a lyuk és a báros rész között volt két kis box meg egy PS3, amin lehetett gyakorolni. Emberünk Ermac-al rendesen gyepálta az odatévedőket. Mondom kihívom a győztest. Ermac győzött. Ez még nem a meccs volt, de akkor is nagy ideg volt bennem. Megvertem Scorpion-nal.

A szervezők kiáltották a csapat neveket - mi voltunk a Harcos Pingvinek, mert más nem jutott az eszembe (kedvencünk az Üvöltő Sampon csapatnév). Néztük a harcokat. Nem volt egy nagy szám. Közben meg az odatévedő jó hangulatú emberek meg kiabáltak, visítottak, végig attól féltem le ne hányjon az egyik! Kb mi voltunk az 5.-ek. Kimondták a nevünket. Hát a szívem a torkomban dobogott. Itt is Scorpion-t választottam, mert azzal úgy ahogy tudok, társam meg Sub-Zero-t irányította. A másik csapatnak a nevére meg már nem emlékszem, de az egyik szintén Scorpion-nal volt, a másik meg Kitanaval. Az első menetben csúnyán kikaptunk, Kitana szopatott rendesen. A következő két kör nagyon izgalmas volt, de szerencsére mi nyertük- a végére be is adtam neki egy Fatality-t, a közönség meg folyamatosan üvöltözött: "Megversz egy lányt te stricibuzi?" "Adjá neki a kurva anyádat!"(BRENKO csapat bemutatkozik:) )

Kérdeztem az egyik szervezőtől, hogy úgy egyáltalán miket lehet nyerni? Válasz, szó szerint "Fú, sok mindent, sok szoftvert" és ott hagyott, mint ahogy te szoktad a kutyaszart a járdán. Két gépen ment a verseny, ugye egy gép, négy kontroller. Valamilyen rejtéjes okból kifojólag csak úgy tüntek el az "írányítók". Kb fél óra múlva megint szólítottak minket, pingvineket. Ott volt egy dagadt Jézus (Savage XD), meg egy...Gandalf. (Én....?!) Már az arcukról le lehetett olvasni, hogy ők bizony csak akkor mozdulnak el a gép elől, ha ilyen versenyek vannak. (Meg ha jön a fagyis kocsi:D) Képzelj el egy olyan csávót, mint a South Park WoW-os részében a gonosz és azt szorozd meg kettővel! Az egyik nem is a hagyományos PS3-as joyt hozta magával, hanem a Street Fighter-es fekvő szarját, amin van egy botkormány, meg vagy tíz gomb- még hátul is!(Hallatlan XP) Gusztustalanul nézett ki.

Na mindegy, kezdődik a meccs. Ismét Sub-Zero, Scorpion párost alkottak a pingvinek, míg az ellenkező csapatban Liu Kang és Sub-Zero karaktereket választották.Liu Kang volt a klasszikus kontrollerrel. Két gombott nyomott, mást nem!(4 gombot nyomott és csapta a 100%-os kombót nekik:P) Pedig ott volt még nyolc. A csávó mindig, de bazdki MINDIG ugyan azt csinálta! Kivédeni nem lehetett! Ha egyszer felnyomott a földről, onnan már csak hullaként estél le. Kegyetlen buzi volt! És még én fostam, hogy ne csináljam harc közben ugyan azt, mert még rámszólnak, vagy kiállítanak. Egy bíró nem ártott volna. Nehezen bírtam megállni, hogy ne vágjam pofán sörös korsóval! Remélem olvasod te kis zsíros szakállú, mert rohadtul nem játszottál tisztességesen!(Shit just got real!:D) Kb ez ugyan az volt, mint PC-n a CoD-ban a WH + Auto Aim. Nem azért vagyok felháborodva, mert nyerni akartam, szinte biztos voltam benne, hogy nem nyerek, meghát azért mentem, hogy egy jót szórakozzak, de így...Társammal kemény öt másodperc alatt végzet. Egyszer, mikor elfáradt az ujja, akkor jöttem én, és ha neki szabad ugyan azt csinálni, akkor már nekem is. Sikeresen megöltem. Ellenség társa egyetlen egyszer játszott, ő csak dísznek volt ott. Majdnem őt is szétkaptam, de sajnos egy szép pofonnal földre küldött. (Úgy kombóztam szét a gyereket Sub-Zeroval, hogy közben az asztal alól szedtem össze a Savi leesett óráját , és mire visszamásztam már feküdt:D)

Mindenki tudott normálisan játszani. Ő nem. És ez húzta fel az agyunkat. Végezetül annyit mondtak nekünk "Ugye milyen köcsög?" és a szája a füléig ért. (Hát én csak az igazat mondtam:D) AZ! Látták az arcomon, hogy nagyon nincs rendben a dolog, azért egy barátságos pacsit beválaltunk. Liu Kang-el is tudni kell...de ez nem tudás.

A Mortal Kombat után még jött Street Fighter 4 és Tekken 6 bajnokság, de nem érdekeltek, ezért leléptünk. Nagyon jó volt ez a nap, örültem neki. A hellyel sem lett volna sok probléma, mert jópofa kis Pub, de nem ennyi embernek.
(egy másik oldalon is megtaláljátok ugyan ezt, ott dante92 a nevem, szóval ezt én írtam)


Forrás: Gamer365 ,ocskay92

Két kis gyerekszoba menekültet képzeljetek el, akik csókolommal köszönnek egy 20 évesnek 19 éves fejjel:D, mert ők még gyerekek de elég kemények ahhoz, hogy korsóval leüssenek:P Meccs vége: "Azta ez Liu Kanggal, ez nagyon durva volt!" majdhogynem a nyála elcsöppent. Erre aztán tessék:D Meh....newfagz.
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
18. zolika  HALF NINJA
2011.08.05. 18:42:22
LV9
Ezt még párszor elolvasom! :)
Anthony Hopkick :D
17. Dragonken  Szerkesztő
2011.08.03. 20:50:39
LV16
Válasz 10. Masamune üzenetére:
DéKá egy hülye csíter, dekáz az ellenfeleivel!

@Lucsy: Annál a videónál meg főleg csítelt!
de miért nincs DK-n nadrág?
16. Masamune  PlayStation.Community tag
2011.08.03. 05:30:08
LV14
Válasz 15. zolika üzenetére:
Két igazi kis "ping win":P
"Na de Gyurma Gyuszi!"
15. zolika  HALF NINJA
2011.08.03. 05:22:49
LV9
Ez qrva jó! XDDDDDDDDDD
Anthony Hopkick :D
14. Masamune  PlayStation.Community tag
2011.08.02. 22:24:15
LV14
Válasz 13. Lucsy üzenetére:
Még nem volt hozzá szerencsém, de most megnézem.
"Na de Gyurma Gyuszi!"
13. Lucsy  PlayStation.Community tag
2011.08.02. 21:11:01
LV12
Válasz 10. Masamune üzenetére:
Vagy kapsz egy olyan mawashit, hogy megreped 2 bordád, a lengők eltörnek és a nagy lábujja pedig a vesédbe fúródik! :D

Btw., láttad a videokat, amin köríveseket rúg? Na az a nem mindegy!
nagy volt a pofam, elnezest kerek
12. Lucsy  PlayStation.Community tag
2011.08.02. 21:09:05
LV12
"Valamilyen rejtéjes okból kifojólag csak úgy tüntek el az "írányítók". "

Ólioliolióóólollllllllololololololololo! x'DDDDDDD Bazmeg, csoda, hogy a valamilyen-t jól írta! x'D

De ez kurva szánalmas már nem azért... Fogja, fényesre nyalja a seggeteket, majd azt mondja, hogy karót vert bele... Szánalom és 19 évesen ly-os és j-s hibákat ejt úgy, hogy vagy idén, vagy jövőre érettségizett/ik. De azért a pofája mint a bécsi kapu...

Majd valamikor lenézek én is, csak itt érettségi előtt nem volt sok kedvem Pöstre menni (mondjuk nem lett volna egy orbitális utazás, de lusta disznó vagyok). Aztán ott ütközhetnénk. Még biztos lesz itt valami a nyáron.

Remélem Arkham City launch party lesz, azon ott leszek. Ha törik, ha szakad! :D
nagy volt a pofam, elnezest kerek
11. Masamune  PlayStation.Community tag
2011.08.02. 20:15:13
LV14
Válasz 2. MrZ üzenetére:
Nem írok ilyen jól:P
"Na de Gyurma Gyuszi!"
10. Masamune  PlayStation.Community tag
2011.08.02. 20:13:29
LV14
Válasz 6. Jesus üzenetére:
Mi kikaptunk Savival a Dragonéktól, de nem fikáztuk szét a helyet meg őket:D Najó:P csak Dragont, de a háta mögött mert ha meghallja, meg alibabadéz és megvillámbasz.
"Na de Gyurma Gyuszi!"
9. CountofHell  PlayStation.Community tag
2011.08.02. 19:28:17
LV15
"Shit just got real" - Rodin, Bayonetta :-) xD
PSN - CountofHell_HUN
8. gabe83  PlayStation.Community tag
2011.08.02. 18:40:37
LV21
Ezt gamer365-ön hol találom, mert érdekelnének a hozzászólások is. :-)
Én a MK topikba ezt a bejegyzést a gamekapocsról linkeltem anno, úgy tűnik gamer365-re is kiöntötte a lelkét a játékos. :-D
7. SOLDIER  49%Motherfucker/51%SonOfABitch
2011.08.02. 17:52:32
LV11
:D
Hát egyszer le kellet találniuk az ilyen laza srácoknak is... még ha ez háromnegyed órát jelent is, az okitól az Ó utcába. Sokcsillagos blog!
Please to meet you... Hope you guess my name.
6. Jesus  PlayStation.Community tag
2011.08.02. 17:25:48
LV20
Amúgy a tanulság az az, hogy ha megvernek egy játékban mert béna vagy, akkor buzi a hely is, a környék is, az emberek is meg minden. :D
Spupul!
5. Dragonken  Szerkesztő
2011.08.02. 17:25:27
LV16
Ezt a "beszámolót" olvastam én is, szimpatikus kis lurkók. Kicsit csenevészek, de a kiskésit nekik, fejükbe szállt a málnaszörpi.
de miért nincs DK-n nadrág?
2011.08.02. 17:20:34
LV1
azt hittem a Rage-ről írsz egy ismertetőt :(
<|y-D süveget hord az yD
3. Jesus  PlayStation.Community tag
2011.08.02. 17:17:21
LV20
Válasz 2. MrZ üzenetére:
Én is beleestem ebbe a csapdába. :D
Spupul!
2. MrZ  La Peste Noire
2011.08.02. 14:56:50
LV12
Kb a háromnegyedéig abban a hitben voltam, hogy a sztorit Masa meséli. Néztem is, hogy WTF? XD
" Egy bolond százat csinál....ez az én hobbim. "
1. BenyoBoy  PlayStation.Community tag
2011.08.02. 14:37:29
LV17
Szegényeket nem hagytad érvényesülni az egyik kedvenc játékukban! :D Milyen vagy már!
A retrót nem látni, érezni kell!
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV14
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
12192 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Masa
Fórumhozzászólások száma:
1283 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
1794 db
Utolsó belépés:
2019.12.06. 06:41:13
Regisztráció ideje:
2008.10.07. 20:53:47
Barátaim:

PlayStation®Network Online ID

PlayStation.Community Trófea