PlayStation.Community Blog ›› Lackooo

14 hozzászólás

2008.11.25. 11:36:10

Utolsó hozzászólás: Lackooo

2008.11.26. 16:12:44

Megosztás
Értékeld a blogot!
Tölthető a Metal Gear Online legújabb kiegészítője, a MEME pack!!!

Sztem eléggé sokan töltenek, úgyhogy ne lepődjünk meg, ha ledob minket a szerver, próbálkozzunk, amíg elindul a letöltés.

Nézzük mit is tartalmaz eme frissítés, ami az 1.20-as verziószámot viseli:

Mindenkinek elérhető:
1) Új skillek
2) Skillek leírásának változása
3) Új játékmódok:
- Interval
- Stealth Deathmatch
4) Új BGM-ek (zenék)
5) Fegyverek tulajdonságainak változása
6) Fegyverek új leírása
7) Új funkciók: "Skill Set" and "Gear Set"
8) Megváltozott "Briefing Screen"
9) Megváltozott "Game Screen"
10)Új felszerelések

Lobby
1) Minden lobby kapott egy ikont.
2) A belépési idő a survival lobby-ba korlátozott.
3) Automatching lobby megosztott.
4) Survival lobby megosztott.
5) Új "headshots invalid" lobby.

Besorolás
1) A mutatott ranglistát növelték.
2) A jobb, vagy bal gomb által mutatott ranglistán lévő karakterek mennyisége növelve.
3) Mikor egy karakter adatait megnézzük, a legtöbbet játszott játékmódot mutatja alapértelmezésként.
4) A karakterek adatai egyesítve lettek a "Community Support Page"-el.

SURVIVAL
1) Az összes éppen survivalban résztvevő csapat száma megjelenik a "Survival match List"-ben.
2) "Clan Members Only" opció hozzáadva a "Create Team"-hez.
3) "Clan Members Only" szűrés hozzáadva.
4) A "Spanner" ikon megjelenik a karakterek neve mellett, ami a személyes adatoknál is látható.

Egyebek
1) Radar orientáció hozzáadva a "Gameplay Options"-hoz. (Mindig északra mutasson, vagy igazodjon a karakter mozgásához)
2) "Appearance Settings" megváltozott.
3) Egy ikon jelzi a személyes adatoknál, ha valaki rendelkezik az expansion csomagokkal.
4) A kezdő ikon jelzi a személyes adatoknál, ha az illető kezdő.
5) Az email cím megváltozott "GM"-ről "CS"-re(Customer Support).
6) Új funkciók "Delete all read messages", "Delete all messages from a particular sender" és "Delete all messages" hozzáadva a beérkezett üzenetek menühöz.
7) A kezdő besorolás mikéntje megváltozott.
8) "EXPANSION PACK" szűrő hozzáadva a Free battle-hoz.
9) Egy kijelző mutatja, hogy egy karakter mikor szerzett reward pontokat, az utolsó belépés idejét, valamint mikor játszott "Automatching" módban utoljára.
10) A reward pontok kijelzése megváltozott a személyes adatoknál.
11) Ha sokáig játszol egyhuzamban, megjelenik egy figyelmeztetés.
12) Ha valakit felkeltünk azért plusz pontokat kapunk.
13) Szintlépés követelményeinek változása.
14) Ha a vége előtt elhagyod a játékot, az adatok akkor is kozzáadósnak a személyes adataidhoz.
15) "Friendly Fire", "Voice Chat" és "Lock on" ikonok hozzáadva a "Free battle" és "Survival" "COMMON SETTINGS"-eihez.
16) A fényképezőgép hozzáadva Mk.II- karakterhez is.
17) Ezentúl nem csak a karakterek mikrofonjait, hanem chat írásait is tudjuk némítani játék közben.
18) Ha egy csapat eltünik a "Free battle"-ből, az éppen játszott meccs érvénytelenné válik.

Csak a MEME EXPANSION tulajdonosoknak:
1) Új pályák:
- Forest Firefight (F.F.)
- Silo Sunset(S.S.)
- Winter Warehouse (W.W.)
2) Új egyedi karakterek:
- LIQUID OCELOT
- MEI LING
3) Új játék mód "Tournament"
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
14. Lackooo  Hackerman
2008.11.26. 16:12:44
LV16
Látod ilyenek az emberek hallod... Oks, én is ratja vagyok.
PSN ID: Lacek84 -==#1HUN in Dead Nation==-
13. gibsonmate  PlayStation.Community tag
2008.11.26. 16:00:16
LV4
Válasz 12. Lackooo üzenetére:
Ilyen az ég világon nincsen. Irom klánforumba hogy segiteni tudna e alaki, ha ne mbizik bennem még a pénzt is elküldöm előre de a tag irta h nem segit, aztán mondom jo küldök kétszerannyi pénzt amennyibe kerül a meme, erre meg nem válaszolt senki. Most egy másik forumon kértem meg valakit remélem válaszol. De ha neked sikerül akkor szoljál légyszives , meg néis szolok ha nekem sikerült .
98% of people think they're the other 2% °(ˇ_ ˇ)°
12. Lackooo  Hackerman
2008.11.26. 13:39:29
LV16
én megoldom az tuti
PSN ID: Lacek84 -==#1HUN in Dead Nation==-
11. gibsonmate  PlayStation.Community tag
2008.11.26. 11:56:21
LV4
Ha Eu-s helyre regisztráltad a konami id-det akkor keresel egy pl londonban élő valakit aki megveszi neked és elküldöd neki a pénzt. Igy egyszerűen hangzik de irtó nehéz megoldani.
98% of people think they're the other 2% °(ˇ_ ˇ)°
10. kurogane  PlayStation.Community tag
2008.11.25. 23:12:38
LV6
Nekem is kellene Meme pack !
Hogy tudnám beszerezni EU-s változathoz ?
9. gibsonmate  PlayStation.Community tag
2008.11.25. 17:06:32
LV4
5 perc alatt lejött a frissités.
A SDM mód valami istenkirály, nehéz de jo, bele kell jönni.
Mi lett a szintlépés követelménye? Jó lenne ha egyk is csik mutatná hogy hogy állun két szint között, erren em gondoltak volna. De az zsir h fel ven tüntetve a feje fölött a játékosnak hogy hanyas szintű, lehet tudni h kivel van dolga az embernek XD
98% of people think they're the other 2% °(ˇ_ ˇ)°
8. Lackooo  Hackerman
2008.11.25. 13:50:44
LV16
Nagyok királyak az új pályák, az erdős valami isteni. :D
PSN ID: Lacek84 -==#1HUN in Dead Nation==-
7. Lackooo  Hackerman
2008.11.25. 13:43:14
LV16
Bááázz, amcsi verziómhoz másfél óra alatt jött le a frissítés, az eushoz 5 perc alatt... :D
PSN ID: Lacek84 -==#1HUN in Dead Nation==-
6. Lackooo  Hackerman
2008.11.25. 12:40:28
LV16
100% telepít. :D
PSN ID: Lacek84 -==#1HUN in Dead Nation==-
5. Lackooo  Hackerman
2008.11.25. 12:39:17
LV16
Leszek, de nekem még csak az USA verziómhoz van meg a MEME pack, Canissa nem tudta még megvenni az Eu-shoz. :( Úgyh. egyenlőre az usa verziómat frissítem csak.
PSN ID: Lacek84 -==#1HUN in Dead Nation==-
4. Geri
2008.11.25. 12:33:31
LV3
Leszel ma?
HUNGARY klán
3. Lackooo  Hackerman
2008.11.25. 12:27:09
LV16
Magyarosítottam :D
PSN ID: Lacek84 -==#1HUN in Dead Nation==-
2. Geri
2008.11.25. 11:42:22
LV3
Mindjárt lejön.
Ez mit tartalmaz a listából?
HUNGARY klán
1. Geri
2008.11.25. 11:41:39
LV3
Az 1.20ast töltöm
HUNGARY klán
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV16
Hackerman
PSC Kredit
5757 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Lacika
Fórumhozzászólások száma:
6623 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
1637 db
Utolsó belépés:
2019.11.16. 21:48:51
Regisztráció ideje:
2008.09.07. 02:07:51
Barátaim:

PlayStation®Network Online ID

PlayStation.Community Trófea