PlayStation.Community Blog ›› BenyoBoy

5 hozzászólás

2011.05.19. 07:40:19

Utolsó hozzászólás: Syro

2011.05.19. 23:03:14

Megosztás
Értékeld a blogot!
Emlékszem, a megboldogult Kretén Magazinban volt egy rovat Emtybee (aka. MTBdesign aka. Emtebe) vezetésével, ami ugyan évek alatt, de csak két megjelenést produkált. Ez volt az Unatkozok micsinájjak, ahol sok pénzzel és szabadidővel rendelkező fiataloknak adott vicces tippeket, pl. a tahómérő elkészítésére.

Na, a tegnap hajnali eset ihletésével, amit sikerült átélni (pontosabban átélnünk), egy hasonló stílusban megpróbálom interpretálni.

Szóval, micsinájjunk, ha unatkozunk? Hát, sok mindent lehet, úgy, de hát valami kreatív és egyben hosszan tartó, akár társasjátékra vagyunk kíváncsiak, akkor a Boogie a Lépcsőházbant csakis nekünk találták ki, mert ennél szórakoztatóbb dolgot még egy drogos kortárs művész sem tud elképzelni (Alföldi Róbert rendezésében ofkórz).
Első feladatunk, hogy vegyünk kutyát. Ha van, jó, ha nincs, még jobb, mert nagyobb a választék. Szóval szerezzünk egyet. Nem sajátnál lehetőleg veszett, de legalábbis kóbor kutya legyen, és minél inkább elmebeteg vadóc a kis drága, annál inkább havazik. Bocsánat, rossz dalszöveg. A lényeg, indokolatlanul sokat ugasson (indokolatlan mennyiségben és helyzetekben értendően), lehetőleg minél hangosabban. Pincsik a legjobbak erre a feladatra.
Amint a jószág megvan, már csak egy remek akusztikával rendelkező tízemeletes panelházat kell keresnünk. Ha ilyenbe lakunk, még jobb, mert hát helyben van, és nem kell utazgatni, mert azzal meg még több idő megy el. De ha sok szabadidőnk van, akkor persze. No.
Ha a kutya, és persze a panel is megvan, akkor már csak egy sacc/kábé hajnali fél kettes-hármas időpontot kell kivárnunk, aztán kezdőthet a móka (grammer-náci vagy? én is tudom, hogy kezdődhet, de most így volt kedvem leírni)!
A játékszabály a következő:
Az idegbeteg aranyos jóságot/jószágot kieregetjük a lépcsőház emeleteinek egyikén (ha nem tudunk dönteni, dőljünk háttal a gomboknak a liftben oszt CSÁCSUMICSOKOLÁDÉSBICIKLISPUMPA). Mi meg elhúzunk a 'csába. A játék addig tart, amíg:
a) valamelyik felbőszült lakó kitapossa a jószág agyát a seggin keresztül, mint a McChickenes szendvicsből a majonézes salátát. Ilyenkor az adott játékosnak pont nélküli kieséssel végződik a Boogie, és egy körből kimarad.
b) a játékidő le nem telik, ami reggel 7 órakor jön el (mondtam, hogy hosszú játék) és ha nem történt semmi, akkor kapunk egy pontot.
Ezt csinálhatjuk felváltva is, annyi játékossal, ameddig akarjuk, variálhatunk állatot is, sőt, akár több lépcsőházban, több állattal is próbálkozhatunk. Egy játékos kap egy tömböt, és amelyikből több állat szabadul ki (élve), az nyer. Ha a kutyát kidobják esetleg kiszökik, az fél pontot ér, de annyiszor vihetjük vissza a játéktérre, amennyiszer akarjuk.
Amennyiben olyan panelban játszunk, amelyben amúgy kollektíve mi is lakunk, akkor sokkal könnyebb a helyzetünk, hiszen csak egyszerűen ki kell zárni az állatot az éjjel közepén a lakásból, de ha nagyon hangos kutyánk van, egy kis hergeléssel nyugodtan próbálkozhatunk saját lakásunkból is, még az ajtót sem kell kinyitni. Meg amúgy se, ugyanis fontos játékszabály, hogyha BÁRMILYEN LAKÓVAL is, akár csak a véletlen-szintjén (ez de jó punk együttes név lenne) érintkezünk, azonnali kiesést jelent, ugyanakkor, ha kibírjuk a játék időtartamáig, hogy a rendőrségi fenyegetések, ajtórugdosások, kopogások, csöngetések, radiátor-morzejelek ellenére ezt megtegyük, bónusz pontokat kapunk.
Az a játékos nyer, aki hamarabb megszerzi a 10 pontot. Ha egyedül játszunk ilyet, akkor gyakorlatilag bármeddig elmehetünk, de az első kiesést érő cselekedet után újra kell kezdenünk a számolást. Legalább magunknak ne hazudjunk. Nem? De. Lol.

Remélem hasznos tippeket és tanácsokat adtam kedves magyar kollégáimnak, hogy hogyan tudnak időt elütni, akaratlanul és minél több embert bevonva ebbe a kedves és könnyed, családias légkörű játékba.
Aki esetleg már játszott ilyet, az a saját rekordját nyugodtan beírhatja (természetesen pontos címével és telefonszámával mellékelve). ^^
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
5. Syro  PlayStation.Community tag
2011.05.19. 23:03:14
LV4
itt szegeden van pár panel xD
4. Jesus  PlayStation.Community tag
2011.05.19. 12:48:50
LV20
Akkor abba a panelba folyik az élet. :)
Spupul!
3. zoba
2011.05.19. 12:01:14
LV4
hát mi általába inni szoktunk de látom az már kispályásnak számít :D
some say the world will end in fire
2. Riddla  PlayStation.Community tag
2011.05.19. 10:48:05
LV3
Zsír, na!
I'm not a Hero. I'm only an old killer.
1. zodiac55  PlayStation.Community tag
2011.05.19. 09:43:32
LV12
Természetesen 5 csillag!:D
"Si vis pacem, para bellum."
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV17
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
6928 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
K9999
Fórumhozzászólások száma:
5527 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
1307 db
Utolsó belépés:
2018.09.08. 17:08:19
Regisztráció ideje:
2008.12.17. 16:08:06
Barátaim:

PlayStation®Network Online ID

PlayStation.Community Trófea