PlayStation.Community Blog ›› gabe83

16 hozzászólás

2011.05.18. 12:52:12

Utolsó hozzászólás: Lucsy

2011.05.27. 17:10:12

Megosztás
Értékeld a blogot!
Cyber Sub-Zero

Kor: 32 év
Magasság: 203 cm
Súly: Ismeretlen
Származási hely: Földi Birodalom (Earthrealm; Amerikai Egyesült Államok)
Faj: Korábban ember, most kiborg
Küzdelem előtti monológ: „You are not so fearsome!” (Nem vagy olyan félelmetes!)

Életrajz
A Lin Kuei klán orgyilkosa, Kuai Liang a jég és a fagy feletti hatalommal rendelkezik. Más klántársaitól eltérően, gyermekkorukban őt és bátyját, Bi-Hant a Lin Kuei elrabolta, és egész életükben gyilkolási technikákra edzette. Bár kódneve Tundra volt, felvette bátyja iránti tiszteletből a Sub-Zero nevet Bi-Han titokzatos halálát követően. Klántársa, Smoke segítségével Sub-Zero rendíthetetlenül üldözi azt a személyt, aki meggyilkolta bátyját.
(A játék Story Mode-jában végigkövethető kiborggá alakulása.)
Ending
Shao Kahn legyőzését követően Cyber Sub-Zero a fejét fogva térdel a földön. Shao Kahn hátulról valószínűleg a lelkét leheli a kiborgba. Cyber Sub-Zerónak vöröslően ragyog a szeme, és a kamera eltávolodásával láthatóvá válik, hogy létrejön a kiborg és Shao Kahn fúziója egy különös teremtmény formájában.
(Ez az egyetlen ending a játékban, amely teljesen néma.)
http://www.youtube.com/watch?v=nUUJqoAijQ8&featu...

Speciális mozgások (zárójelben a mozgás magyar neve, és az okozott damage)
- Ice Ball („Jéggömb”; 0%): Vízszintes lövedék, mely átmenetileg megfagyasztja az ellenfelet. Önmagában nem sebez, de ha újabb jéggömböt lő megfagyott ellenfelére, akkor 7% a sebzés.
- Ice Bomb („Jégbomba”; 8%): A mellkasából jégbombát hajít a földre, mely az ellenfél lábainál felrobbanva nem csupán fagyást, de sebzést is okoz. Amennyiben az így megfagyasztott ellenfélre Ice Ballt vagy Ice Beamet lő, akkor összesen 13%-os a sebzés. Három változata van: közelre, közepes távolságra, és távolra eső bomba.
- Slide („Csúszás”; 9%): A talajon csúszva az ellenfél lábát rúgja meg. Hasonló az emberi Sub-Zero speciális mozdulatához.
- Teleport („Teleportálás”; 0%): Kékesfehér villanás közepette darabokra esik, majd az ellenfél másik oldalán ismét összeáll. Hasonló Cyrax Exploding Teleportjához.
- Ice Parry („Jeges hárítás”; 8%): Néhány pillanatra egész testét jéggé változtatja, s ha ütés vagy átdobás éri, akkor ellenfele megfagy és kardjával lesújt rá.
- Divekick („Zuhanó rúgás”; 7%): A levegőbe felugorva végrehajtandó mozdulat. Átlósan lecsapódva rúgja meg ellenfelét. Két változata van: közeli és távoli rúgás.

Megnövelt speciális mozgások
- Ice Beam („Jégsugár”; 0%): Összefüggő, vízszintes jégsugár. Ha az így megfagyasztott ellenfélre Ice Ballt vagy Ice Beamet lő, akkor összesen 7%-os a sebzés.
- Cryo Bomb („Kriogén bomba”; 8%): Egyszerre három bombát bocsát ki mellkasából, melyek bármelyike megfagyasztja az ellenfelet. Ha ebből kettő eltalálja, akkor 15%-os a sebzés.
- Cyber Slide („Kibernetikuscsúszás”; 12%): Becsúszva megrúgja ellenfelét, majd még hirtelen a levegőben szaltózva hátulról is belerúg.
- Bangport („Robbanóportálás”; 8%): Az ellenfél közelében végrehajtva a teleportálást kiváltó robbanás eltalálja az ellenfelet.
- Frozen Parry („Fagyos hárítás”; 0%): Hasonló, mint az Ice Parry, de itt a megfagyott ellenfélre Cyber Sub-Zero nem csap rá azonnal kardjával! Szimplán megfagy az ellenfél, mint a jéglövedékek esetén.
- Powerkick („Erőteljes rúgás”; 18%): A Divekick-hez hasonló, de ezúttal háromszor rúgja meg ellenfelét. Közeli és távoli változata van a mozdulatnak.
X-Ray mozdulat
Cool Down: („Lehűlés, lenyugvás”; 36%): Az egyetlen X-Ray a játékban, melyet a levegőben kell végrehajtani. Divekick-kel az ellenfél mögé kerül, és szédült állapotba juttatja azt. Egy jéggömböt képez, nekivágja a fej hátsó részének koponyatörést okozva. Végül egy hatalmas jégkardot megalkotva hátulról átszúrja ellenfelét borda- és gerinctörést eredményezve, majd úgy húzza ki fegyverét, hogy áldozata a földre essen.

Kivégzések
- Kold Fusion („Hidegfúzió”): Cyber Sub-Zero valamiféle kódot üt be csuklóján, Mileena Leaping Neckbite mozdulatához hasonlóan ölelve ráugrik ellenfelére. Saját testét teljesen, míg az ellenfélét deréktól felfelé fagyasztja meg a szoros ölelés alatt. Végül jégszilánkokra robbantja magát is és ellenfele fagyott felsőtestét, csupán az áldozat lábai maradnak meg.
- Brain Freeze (=Fagylalt-fejfájás***): Előbb mellkasából két shurikent („dobócsillag”) dob ellenfele szemeibe, majd jéglövedéket képezve lövi a harmadik shurikent ellenfele agyába. A shurikenek elkezdenek forogni, és vágják az ellenfél agyát, aki görcsbe rándulva azonnal meghal.

*** 30-60 másodpercig tartó fájdalom. Gyors-, vagy sok fagylalt elfogyasztásakor (harapva evés) jelentkezhet. A szájpadlás túlhűlése miatt annak idegei túlreagálják a hideget, és az agyhoz továbbított üzenetük fájdalomként jelentkezik.

_________________________________________________________________________________________________

Quan Chi

Kor: Halhatatlan
Magasság: 201 cm
Súly: 95 kg
Származási hely: Árnybirodalom (Netherrealm)
Faj: Oni
Küzdelem előtti monológ: „You will serve me in the Netherrealm!” (Az Árnybirodalomban fogsz engem szolgálni!)

Életrajz
Az Árnybirodalom számos gonosz lényt teremtett, de egyik sem rivalizálhat a ravasz varázslóval, Quan Chival. Árnybirodalmi démonok toborzása helyett inkább elhalálozott harcosokat támaszt fel és használja őket aljas terveiben. Közülük is a legkiválóbb a meggyötört Shirai Ryu-nindzsa, Scorpion, aki Quan Chi személyes orgyilkosa. Quan Chi hozzá hasonló lidércekből épít sereget – eddig fel nem fedett célból. Egy másik rejtélyes dolog a varázsló részvétele a Mortal Kombat tornán. A viadal kimenetelén nem függ az Árnybirodalom sorsa, ezért néhány megfigyelő megkérdőjelezi jelenlétét…
Ending
Shao Kahn halálának kivívásával Quan Chi azt a feladatot kapta, hogy növelje az Árnytestvériség létszámát. Számos harcos elesett a Külső Világ Földdel szembeni inváziója során. Quan Chi ellopta lelküket, és feltámasztotta őket, hogy szolgálják mesterét, a bukott Ősi Istent. A feladat teljesítését követően Shinnok megfizette Quan Chi szolgálatát: elrendelte kivégzését, mivel el akarta intézni az uralmára veszélyt jelentő potenciális kihívót. Quan Chi azonban megérezte ezt az árulást, és feltámasztotta Shao Kahnt – az abszolút fantomharcost. Végrehajtójával, Shao Kahnnal az oldalán, Quan Chi lecsapott az Árnytestvériségre és Shinnokra. Quan Chi senkinek sem bocsátja meg az árulást. Még egy istennek sem.
http://www.youtube.com/watch?v=RyIzHWoNBjU&featu...

Speciális mozgások (zárójelben a mozgás magyar neve, és az okozott damage)
- Skeletal Boost („Csontvázerősítés”; 0%): Quan Chi egy portálon keresztül előhív egy csontváz kezet, amely vagy a támadásának felerősítését (vörös energia járja át testét), vagy az életerejének feltöltését (ekkor zöld energia járja át a varázsló testét) biztosítja rövid időre.
- Ground Burst („Talaj menti kitörés”; 7%): A talajra mutatva fény tör elő a talajból. Találat esetén hátrahőköl az ellenfél. Három változata van a mozdulatnak: közeli, közepes távra, távoli.
- Skull Ball („Koponyalövedék”; 8%): Koponya alakú mágikus lövedék vízszintes irányban.
- Sky Drop („Égi zuhanás”; 7%): Teleportáló mozdulat. Eltűnik, majd az égből zuhan ellenfelére. Ha a mozdulat közben előre vagy hátra nyomjuk az irányt, akkor befolyásoljuk a leesés helyét.
- Trance („Önkívület”; 1%): Hipnotizálja ellenfelét, melynek hatására az elkezd Quan Chi felé önkívületi állapotban sétálni. Az ellenfél ez alatt az idő alatt tehetetlen a támadásokkal szemben.

Megnövelt speciális mozgások
- Skeletal Buff („Csontvázfejlesztés”; 0%): A Skeletal Boosthoz hasonló, de ezúttal Quan Chi támadásának erősítése, valamint életerejének növelése együttesen bekövetkezik rövid ideig.
- Ground Blast („Talajrobbanás”; 10%): A Ground Burst erősebb változata, ennek a fénysugárnak is ugyanúgy három hatótávja van.
- Skull Chomp („Koponya rágcsálás”; 11%): Skull Ball erősebb változata.
- Sky Stomp („Égi taposás”; 17%): A teleportálást követően nem csupán rázuhan az ellenfélre Quan Chi, hanem kétszer meg is tapossa, majd háton rúgja.
- Mesmerize („Megbabonázás”; 1%): A Trance változata, melynek során csökken az ellenfél enhanced mutatója.
X-Ray mozdulat
Amulet Assault (Amulett-támadás; 32%): Quan Chi egy zöld energiával áthatott koponyát dob az ellenfél kezébe, aki aztán a varázsló befolyása alá kerül. Az ellenfél saját fején széttöri a koponyát, majd Quan Chi kérésének eleget téve kitekeri saját nyakát.

Kivégzések
- Beat Down („Agyonverés”): Quan Chi letépi az ellenfele lábát, majd agyonveri vele az áldozatát. A verés folyamán szétloccsan az ellenfél feje, de a varázsló mániákusan ütlegel tovább.
- On Your Knees („Térdre!”): Quan Chi egy kardot képez mágiájával, majd gyors mozdulattal levágja ellenfele lábának alsó részét. A térdcsonkra rogyó áldozatának levágja a fejét, és mielőtt lezuhanna a testrész, elkapja, és trófeaként az égbe emeli.

(Forrás: mortalkombat.wikia.com, Mortal Kombat)
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
16. Lucsy  PlayStation.Community tag
2011.05.27. 17:10:12
LV12
Válasz 9. bagman üzenetére:
Az inkább: "I need my money!!!" és "Johnny's in the car!!!"
nagy volt a pofam, elnezest kerek
15. Onimushaman  Szerkesztő
2011.05.19. 12:54:02
LV24
Ez is jó volt. ;)
señor
14. gabe83  PlayStation.Community tag
2011.05.18. 21:00:48
LV21
Válasz 11. Adept üzenetére:
Kösz, egyelőre orvosi disszertációra nem készülök. :-)
13. gabe83  PlayStation.Community tag
2011.05.18. 20:59:00
LV21
Válasz 10. bagman üzenetére:
Igazad van. Javítottam.
12. gabe83  PlayStation.Community tag
2011.05.18. 20:57:59
LV21
Válasz 8. Masamune üzenetére:
Raident még be sem mutattam, így pótolható ez a hiányosság.
11. Adept
2011.05.18. 18:51:56
LV1
Az a helyzet, hogy ezeket a bejegyzéseket mindig elolvasom, mert jók. Valamint doki végzettségem van, és ahogy a kivégzéseket taglalod, simán publikálni lehetne egy orvosi hetilapban. Kicsit átírva persze, latinul: " ...majd gyors mozdulattal amputálja ellenfele femurját, majd a patella-csonkra rogyó áldozatát decapitálja..."
10. bagman
2011.05.18. 16:25:18
LV11
Származási hely: Földi Birodalom (Netherrealm; Amerikai Egyesült Államok)

Amúgy ez nem EarthRealm lenne? Ha hülyeséget mondtam bocs :)
на здоровье мои друг!
2011.05.18. 16:24:39
LV11
Válasz 8. Masamune üzenetére:
Vagy a Give me my money! és a Johhny Bought a CAAAR! :D
на здоровье мои друг!
8. Masamune  PlayStation.Community tag
2011.05.18. 16:15:04
LV14
Válasz 4. gabe83 üzenetére:
Raidennél is kimaradt az ALIBABADÉÉÉÉÉ csatakiáltás, szóval max csillagos 4-es.
"Na de Gyurma Gyuszi!"
2011.05.18. 16:14:54
LV11
A térdcsonkra rogyó áldozatának levágja a fejét, és mielőtt lezuhanna a testrész, elkapja, és trófeaként az égbe emeli.

Ezt olvasva kitaláltam valamit:
Miután elkapta a fejet megjelenik a trófea ablak a jobb felső sarokban quan chinak:
Trophy Unlocked-Dont lose your head!
Catch the head of your enemy before it hits the ground xD

Ja és kössz a cyber sub zero posztért :)
на здоровье мои друг!
6. Dragonken  Szerkesztő
2011.05.18. 14:45:06
LV16
Válasz 4. gabe83 üzenetére:
Köszönöm, így már 5*os a bejegyzésed!
de miért nincs DK-n nadrág?
5. tiNk  PlayStation.Community tag
2011.05.18. 14:28:01
LV18
Válasz 4. gabe83 üzenetére:
Készek vagytok! XD
"We don't have to do this. You know that, right?"
4. gabe83  PlayStation.Community tag
2011.05.18. 13:43:45
LV21
Válasz 3. Dragonken üzenetére:
Oh, hogy milyen szétszórt vagyok:
- Quan Chi legfontosabb csatakiáltása: "HAVI-ROMA-LÉ!"
- Cyber Sub-Zero egyelőre nem kapott alternative costume-öt, pedig emberek milliói követelik. :-S
3. Dragonken  Szerkesztő
2011.05.18. 13:20:32
LV16
2 nagyon fontos dolgot kihagytál: Quan Chi legfontosabb csatakiáltását, és hogy akkor most Cyber Sub Zeronak van alternatív ruhája?
de miért nincs DK-n nadrág?
2. gabe83  PlayStation.Community tag
2011.05.18. 13:12:26
LV21
Válasz 1. headshotwill82 üzenetére:
Szívesen, igyekszem. ^^
2011.05.18. 13:09:37
LV1
köszi, jó iirás :)
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV21
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
25742 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Balassa Gábor
Fórumhozzászólások száma:
10419 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
849 db
Utolsó belépés:
2019.01.31. 12:14:04
Regisztráció ideje:
2008.11.14. 11:51:35
Barátaim:

PlayStation®Network Online ID

PlayStation.Community Trófea