PlayStation.Community Blog ›› Masamune

57 hozzászólás

2011.04.14. 15:14:29

Utolsó hozzászólás: Masamune

2011.04.17. 00:39:03

Megosztás
Értékeld a blogot!
Mondani szokták azt, hogy amit néha az ember a legjobban vár, abban csalódik a legnagyobbat, én a Marvel vs. Capcom 3-al vagyok így. Nagyon olcsón jutottam hozzá egy jó barátom segitségével és a legnagyobb örömmel vittem haza magammal. Egész vidám voltam vele viszonylag sokáig, aztán persze az offline unalmassá vált és elkezdtem tolni online. Bár ne tettem volna. A kezdeti csalódásokat még annak a számlájára írtam, hogy béna vagyok a sokkal képzettebb játékosok ellen, de ahogy elkezdtem erősödni és léptem a szinteket úgy futottam bele ennek a játéknak a legundorítóbb felhasználóiba a spammerekbe. Spammelés amikor egy adott speckót egymás után egyfolytában csinálsz. Teli van az Online ezekkel az arcokkal és gyakorlatilag semmi örömöd nincsen a játékban, szóval elkeseredetten inkább kilépsz a gecibe mielött még valamit szétbaszol idegemben. Én pl. még sosem vertem szét a joy-t de most megkináltam egy-két brióssal. Az persze ha nagyon tolod a kombókat felejtsd el, hogy kb. 10 perc után nem kezd el úgy fájni és izzadni a kezed mint az állat. Csak sajnos ez nem faszverés, a végén a fáradságot nem gyümölcsözi satisfaction. Egyszer-kétszer nyerhetsz a bénák ellen akik még nem jöttek rá, hogy miként is kell ezt csinálni, aztán újra dobja a spammergémereket és elmegy a kedved az élettől is. A másik kedvenceim a geci profik akik már azt sem hagyják, hogy a földre ess, ha le is esel akkor nyomnak egy olyan speckót ami megpattint és mehet az infinite-elés. Támadni már nem mersz csak védekezni de a végén úgyis kikapsz. Roppant élvezetes. Szóval eldöntöttem, hogy kösz nem, ezzel a játékkal neten nem, max valakivel akit vendégelek vagy majd a Fight Clubban jó hasznát veszem. Egyszerűen hányingerem van tőle és olyan gyűlöletet és indulatot ébreszt, hogy leírni sem tudom.

Új melóhely, tovább léptünk a Mamuton. Úgy gondoltam egy kicsit többre vagyok hivatott minthogy cigányokat, emókat és csöveseket hajkurásszak, akik késsel, tégla darabokkal, vagy piás üvegekkel dobálóznak, már fényes nappal is, szóval eljöttem. A kereset miatt nem kár, viszont a folytonos 16 óra, aztán a 24-24 pont elég volt arra, hogy egyszerűen az élethez se legyen kedvem, és mint mondtam, zsében sem volt annyira eleresztve.

A szakmámban próbálva maradni, vagyonőri állás után nézelődtem de színvonalasat kerestem, egy olyat ahol igenis számít, hogy művelt vagy, hogy beszélsz nyelveket, és nem vagy tirpák. Így akadtam rá egy hirdetésre, ami angol nyelvet igényelt és 24-48-as szolgálatot kínált. Küldtem is rá e-mailt de valaki feltörte a fiókom és törölte a mail címemet, pont a legjobbkor. Szóval új ímél, újra küldés, újra cselekedés, és a barátnőmnek meg a kitartásnak hála, no meg a jó életrajznak(:P) , első legszimpatikusabb ajánlatról értesítettek, hogy személyes interjúban vehetnék részt. A belvárosban levő címre érve, elcsodálkoztam, hogy ez a Marriott Hotel. Ide jöttem dolgozni, a személyzeti portára. Az interjú után az állást meg kaptam, egy nagggyon jó fizetéssel úgy, hogy most happi vagyok. De ez sem lesz herevere persze, annak ellenére, hogy ingyen étkezés van, internettel és pihenési lehetőséggel. Dolgozni kell itt is.:)
Blog hozzászólások
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
57. Masamune  PlayStation.Community tag
2011.04.17. 00:39:03
LV14
Válasz 56. Makker üzenetére:
Van áncsárted kettőm.
"Na de Gyurma Gyuszi!"
56. Makker
2011.04.17. 00:35:48
LV5
Válasz 55. Masamune üzenetére:
tevagya béna. olcsó szöveggel minket nem baszol át.


csak viccelek, szard ketté a játékot azt töltsd valami értelmesebbel az idődet mint a mvc3
Online gaming will return BEFOREMay 31st 2055
55. Masamune  PlayStation.Community tag
2011.04.16. 10:19:27
LV14
Aki gratulált annak köszönöm, aki elkezdett flémelni annak is(:P)

Amúgy nem vagyok béna, gyakoroltam is eleget, tudok olyan taktikákat amik általában mindig bejönnek vagy néha nem:D De tény, hogy a lag és az egyéb okosságok miatt gyakran szívhatoma fogam. Ez van. Szprájt.
"Na de Gyurma Gyuszi!"
54. bundas01  Hivatásos Troll
2011.04.16. 09:59:38
LV20
Grat a melóhoz, a szórakoztató kommentekhez meg pláne.
Na ez is egy m.f.,színtén nagy a pofája:D
53. Chrome  PlayStation.Community tag
2011.04.16. 08:22:11
LV10
Aztapicsa! Szééééééép! Gratula!

Legalább a Timi nem bérelhet fel többet! :D

Jól tetted, hogy váltottál. Amikor én éreztem, hogy nekem nem jön be az örzés, RÖGTÖN ott hagytam. Nem a melóért élünk :)

Remélem az új helyed jobban beválik! :)
"Behold the Razgriz, its wings of black sheath!"
52. gabe83  PlayStation.Community tag
2011.04.16. 04:01:14
LV21
A spam szót jobb helyeken "szpem"-nek ejtik. Így furcsa látnom leírva azt, hogy "spammolás", mert szerintem "spamMELÉS".
Thx, bye.
51. Jesus  PlayStation.Community tag
2011.04.16. 01:41:27
LV20
LOL. Jók a kommentek. :D
Spupul!
50. Dragonken  Szerkesztő
2011.04.15. 21:20:35
LV16
Teljesen felesleges bármit írnom mert nincs értelme, de miért ne.

A VS vagyis verekedős játékok kategóriája egy külön zsáner. 90' években még ellehetett játszani Scorpionnal úgy hogy csáklya+felütés, vagy Ryuval hadouken+shoryuken párost erőltetve, de ma már nem. Akkoriban nemcsak hogy maguk a játékok is egyszerűbbek voltak, de internet hiányában a játékosok is gyengébbek voltak (azaz nem tudtak trükköket, combókat, stb).

Viszont most 2011-ben a VS játékok új reneszánszukat élik, rengeteg játék jött ki, vagy éppen készül. Ezeknek a játékoknak a combo rendszer a kulcsa, azaz hogy mennyire mély a harcrendszere a játéknak. Lehet bele rakni 10 megvehető ruhát, 100 képet vagy videót, azokkal nem lehet kitolni a szavatosságot, csak is a harcrendszerrel.
Na már most a probléma ott kezdődik hogy ha valaki csúnyán ki kap online akkor a játék a szar. Ez az egyszerűbb, parasztias debil felfogás. Ezekben a játékokban muszáj gyakorolni ha eredményes (azaz nyertes) akarsz lenni. Ilyenkor jön a "nincs nekem erre időm" kifogás. Hogy a vérbe ne lenne! Csak ahelyett hogy bemennél kicsit abba az unalmas és haszontalan practice módba inkább játszol mással, vagy trófeákat szerzel meg éppen. Nem csak a munkanélküli 15 éves kisgyerkőcök tudnak ezzel megtanulni játszani, hanem aki beleöl kb fél órát naponta. Egyetlen egy karaktert megismerni nem olyan vészes nem? Viszont ennél sokkal egyszerűbb habzó szájjal szarozni a játékot.

Spamerek? Ne hülyéskedjünk már, minden játékban vannak. Viszont ha tudod hogy úgy is azt az egy mozgást fogja erőltetni akkor illene valamit csinálni ellene.

Ha valaki lusta volt végigolvasni a fentieket, akkor dióhéjben: Ezekben a játékokban gyakorolni kell, különben nem tudsz érvényesülni sem, ennyi. Milyen kurva izgalmas lenne ha az első játékhoz nem értő senki házi elverne bárkit.
de miért nincs DK-n nadrág?
49. pajcsi
2011.04.15. 18:38:52
LV4
Válasz 45. squaresoft üzenetére:
Ekkora butaságot is régen olvastam már. :D Ennyi erővel semmit nem érdemes csinálni, mert mindig lesz olyan, aki több időt szán rá.... Legyen az foci, tenisz, kézilabda, ping-pong vagy éppen videojáték, stb.... Szerinted attól, hogy én többet gyakorlok, attól én már nem is játszani ülök le? Nincs napi 8 órám, talán 1,5-2 óra naponta, de még is vettem a fáradságot és megtanultam, amennyire a képességeim engedik. Mondj kérlek egy olyan videojátékot, ami az életben a hasznodra válik.
A tekkenminátor a bátorminátor és a körixminátor:D
2011.04.15. 18:29:51
LV2
Válasz 38. squaresoft üzenetére:
Pontosan, nolife kocka suhanc vagyok, tele pattanással és hájas is vagyok. Nevetséges, hogy egy konzol oldalon valaki ilyet ír:D
47. martin  Főszerkesztő
2011.04.15. 17:54:43
LV27
Válasz 46. Makker üzenetére:
Egyre szarabb lesz?
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
46. Makker
2011.04.15. 17:33:49
LV5
Válasz 19. Bozo_Laci üzenetére:
veled is csak egyel többen lettünk ezen az oldalon ami egyre szarabb lesz
Online gaming will return BEFOREMay 31st 2055
2011.04.15. 17:11:30
LV4
Válasz 44. pajcsi üzenetére:
De hat epp ez az, szerinted van ertelme ennyi orat beletolni "gyakorlasba"? Csak hogy felvegye az ember a kesztyut az idegbeteg fanatikusokkal akik akar napi 8 oran at nyomjak a cuccot? Megeri ez? Csak hogy egy ev mulva mar egy masik cuccal kelljen "gyakorolni". Ennnyi erovel inkabb mas szorakozassal toltom az idom, minthogy idetlen kombokat gyakoroljak aminek a jatekon kivul gyakorlati ertelme nincs es az eletben semmilyen hasznodra nem vallik, idopazarlas. Es csak azok szivjak meg akik esetleg tenyleg "csak jatszani ulnek le es nem errol szol az eletuk...
44. pajcsi
2011.04.15. 16:29:08
LV4
Válasz 31. squaresoft üzenetére:
Szerinted a kombók maguktól jönnek, megnyomjuk a titkos gombot és annyi?
Amúgy mi hiába csinálunk több féle kombót, ha a magadfajta, gyakorolni nem hajlandó ember, csak azt látja meg, hogy a levegőben ütik/vágják!
A tekkenminátor a bátorminátor és a körixminátor:D
43. pajcsi
2011.04.15. 16:23:45
LV4
Válasz 33. prototype üzenetére:
Sajnos ott is ugyan ezt írtad folyamatosan, és közben nem tudtuk veled megértetni, hogy hiába a bound, ha a sebzéseket visszavették. A te kedvedért hamarosan készíteni fogok egy blogot videóval illusztrálva, ami bemutatja az alapmozdulatok és a combok közötti különbséget. A verekedős játékok nem valók neked, ez a lényeg, mert egyszerűen nem vagy hajlandó időt szánni a gyakorlásra, de várnád a könnyű győzelmet.... A győzelem nem a semmiért jön, hanem a gyakorlás és felkészültség hozza magával. Mielőtt még azzal jössz megint, hogy a C64 időktől játszol, megsúgom én 33éves vagyok, 2 gyermek édesapja, aki nem munkanélküli suhanc, és nem ül egész nap a Tekken előtt!
A tekkenminátor a bátorminátor és a körixminátor:D
42. rolmanus  Önjelölt mindentudó
2011.04.15. 15:47:13
LV22
Online én se szívesen játszom MvC3-al. Csak haverokkal. A legundorítóbban a Sentineles arcok nyomják, akik folyton csak nyomják a kikúrt sugaraikat. Retek undorító. De sajnos ezt manapság már nehéz kikerülni, a Street Fighterben is voltak undorító arcok, igaz, közel se lehetett ennyire gecizni. Annál is b*sztam oda párszor a kontrollert, de az MvC3 konkrétan darabokba törette velem az egészet. És közben tudom, hogy jó játék, mert ha nem lenne az, nem szenvedtem volna vele ennyit, és nem tenném be néha még mindig a gépbe. Én ezért vagyok verekedősök esetében az offline menetek híve, online csak haverokkal.
She was a real hero... She was a true Patriot!
2011.04.15. 15:22:14
LV4
Válasz 34. squaresoft üzenetére:
egyebkent tenyleg nem vagod a szoveget, mi a gond azzal hogy ha nem lehetne ugyanazt a kismillo utes-rugas kobot benyomni menetenkent 10 szer?
40. metadata  PlayStation.Community tag
2011.04.15. 15:11:10
LV15
Válasz 39. metadata üzenetére:
Szűk hosszú ű!
FatHead
39. metadata  PlayStation.Community tag
2011.04.15. 15:10:29
LV15
Szüklátókőr RULEZ!
FatHead
2011.04.15. 15:04:30
LV4
Válasz 36. Bozo_Laci üzenetére:
ne meg egy kocka-gyerek... amugy meg az eletben nem jatszottam online verekedos szarokat, mert semmi ertelme pont az ilyen kockafejuek miatt akik egesz nap a faszt fenyesitik egyedul bezarkozva a konzol elott ugyanazzal a szerencsetlan jatekkal tolva es ki sem mozdulnak otthonrol mert az egesz haverok buli partyt letoljak a fotalbol maganyosan :-D
Szoval nem kell befosnod, meg nem gyozott le online senki :-D
2011.04.15. 14:28:06
LV6
Válasz 34. squaresoft üzenetére:
Legjobb embernek mondod, de np...
"This town... there's... something wrong with it."
2011.04.15. 14:24:46
LV2
Válasz 33. prototype üzenetére:
"Ismét szövegértési hiányosságaidról tettél bizonyságos" Ilyen helyesírás mellett talán nem meglepő, ha szövegértési problémákról teszek "bizonyságos"....

Square: Igen, nagyon nehéz 1 kombónál többet megtanulni, kérlek, taníts mester, hogy jobb lehessek. Azért meddő vita ez, mert felmerül a kérdés ilyenkor: Az ellenfél a köcsög, mert nem hagy megmozdulni, vagy te vagy a hülye, mert nem tudsz védekezni/reagálni? Talán így már megérted, miért nevetséges és miért ordít rólad, hogy tipikusan az a fajta vagy, akinek úgy összecsukták a száját párszor, hogy azóta sem heverte ki az őt ért megaláztatást. Ékesen csillogtatod a szakértelmedet azzal is, hogy személyeskedésen kívül még egy normális indokot nem tudtál felhozni a véleményed mellett, csupán annyit, hogy, mert köcsögök. A profik, akiket te itt emlegettél, a világ legnagyobb spammerei és emellett a legszínvonalasabb meccseket nyomják, mert nincs annál izgalmasabb, amikor 2 jó játékos összeméri a tudását és mindent beleadva próbálják egymást legyőzni a játék adta lehetőségeikkel.
Ezekben a lehetőségekben benne van a spam is és most, hogy már nem csak 2-3 haverral, hanem bárkivel játszhatsz az online adta lehetőségek miatt, megfogalmazódik egy másik kérdés is: Az ellenfél egy mocskos tahó, aki nem hagy felkelni a földről és orrba szájba spammolja azt, amit nem tudsz kivédeni, vagy te vagy az, aki nem nőtt még fel a külföldi "szinthez"? Köszöntem!
35. Onimushaman  Szerkesztő
2011.04.15. 14:09:29
LV24
Válasz 31. squaresoft üzenetére:
MvsC3 online része alapból egy retek szar, csak meghívásos alapon tudtam rendesen játszani egyik barátommal.
señor
2011.04.15. 14:00:03
LV4
Válasz 20. Bozo_Laci üzenetére:
A felhaborodasod jogos az otletemre vonatkozolag, felsz hogy spammolas nelkul az eletben nem nyernel, vagy hogy mondjuk 2-nel tobb kombot is meg kene tanulni... nehez mi...
33. prototype  PlayStation.Community tag
2011.04.15. 13:49:46
LV11
Válasz 27. Bozo_Laci üzenetére:
Ismét szövegértési hiányosságaidról tettél bizonyságos, most megint leírom, ahogy azt tettem jópárszor ott, hogy tudom, hogy van/volt juggle a tekkenben, ami még elviselhető rossz volt számomra a szériában, szivem szerint, ezt se tettem volna bele. De ehhez hozzájött a bounce, és így már nekem nem tetszett. Ezt jópárszor leírtam, nem tudom mit nem lehet ezen nem érteni?
"Brave. Not particularly clever, but brave."
2011.04.15. 13:48:41
LV4
Válasz 28. Onimushaman üzenetére:
Ja egyebkent koszonom a bokot :-D
2011.04.15. 13:45:53
LV4
Válasz 28. Onimushaman üzenetére:
De van am meg egy adag nyarspolgari beutes is benne ha jol megfigyeled :-D

Amugy nemtom mi a gond egy esetleges olyan jatek opcioval ami nem engedi mondjuk ugyanazt a kombot 2 nel tobbszor beutni egy meneten belul vagy hogy ugyanazzt az utest pl ne csinald mar 26x egymas utan... szerintem szepen megosztana a jatekosokat, akinek aktivalva van a cucc az csak szinten aktivakkal rakna ossze a gep, a sok unalmas spammergyerek meg had nyomogassa be ugyanazt 40x csakhogy gyozzon.
A valtozatossag gyonyorkodtet ugyebar. Mar csak kulso szemlelonek is hanyinger ha ket spammer kuzdelmet kell vegigszenvedni ahogy ugyanazt az utast csinalja 20x mintha beakadt volna a lemez.
De hogy mi a faxnak koptatom a pofam, na vissza a munkahoz...
30. Onimushaman  Szerkesztő
2011.04.15. 13:41:03
LV24
Gratula a melóhoz.
señor
2011.04.15. 13:38:04
LV4
Válasz 23. prototype üzenetére:
"Meg nem vitatkozom hüyékkel, mert levisznek a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

- Kiraly duma, tartsuk is ehhez magunkat, spammer gyerekekkel nem erdemes szivozni, legyozhetetlenek, ugye laci?!
28. Onimushaman  Szerkesztő
2011.04.15. 13:37:26
LV24
Válasz 17. squaresoft üzenetére:
Alpári kispolgári stílusod pricelees.
señor
2011.04.15. 12:59:40
LV2
Válasz 26. prototype üzenetére:
Ha elfelejtetted volna, én voltam az első hozzászóló, akinek egy normális választ nem bírtál írni azon kívül "hát, ha így gondolod, akkor teszek vele még egy próbát" Tehát azt mondod, nincs normális érvem, mégis megpróbálod újra, ha én azt mondom? Ember, a gyors válaszoddal pedig bebizonyítottad, mennyire igazam van. Köszönjük emese:D
26. prototype  PlayStation.Community tag
2011.04.15. 12:48:36
LV11
Válasz 25. Bozo_Laci üzenetére:
Éppen labor gyakorlatot tartok a hallgatóknak, ne haragudj, hogy nem sikerült egyben megírni. De csak a kedvedért válaszoltam megint a tekken tesztbe. Meg feltételeztem, hogy lehet normálisan érvelni egyes emberekkel, meg lehetett is egyesekkel, de te csak az a pincsi vagy akik a háttérből ugatnak. Valaki írt valami számodra látszólag értelmeset, úgy hogy kiragadtak egy két mondatot a mondanivalómból és azt kiforgatták. Te meg döngeted a melled, hogy, ez az, jól megmondtad neki! Na erre válaszolj, mi van beijedtél? Na most legyen nagy a szád. Mikor meg nincsenek ott, akkor meg egy épkézláb érvet nem tudsz felhozni. Hagyjuk már, csak magadat égeted vele.
"Brave. Not particularly clever, but brave."
2011.04.15. 12:22:18
LV2
Válasz 24. prototype üzenetére:
Ezt így 3 hsz-be sikerült megfogalmazni? Gratulálok, ha pedig megtudod magad védeni, akkor miért nem nyílt ki a csipád ennyire az említett blogban?:) Ahogy elnéztem, olyan voltál, mint egy kis kezesbárány.

square: Nem tartom magam profinak, mégis megnevettet a véleményed, miszerint szabályozni kéne a mozgásokat. Bár nem csodálkozom, hisz valamivel meg kell magyarázni azt, ha összecsuknak a játékban, nem de? Nyilvánvalóan nem neked kell megváltozni, hanem a játéknak kell igazodnia hozzád, ne nevettess már:D Olyan aranyos, ahogy próbálsz érvelni, kérsz zsebkendőt?
24. prototype  PlayStation.Community tag
2011.04.15. 12:05:28
LV11
Válasz 14. Bozo_Laci üzenetére:
Meg azért írtam ide, mert ismerem a masát, találkoztunk uncharted találkozón. Ne magadból indulj ki, nem árulkodni jöttem, meg tudom én védeni magam.
"Brave. Not particularly clever, but brave."
23. prototype  PlayStation.Community tag
2011.04.15. 12:03:44
LV11
Válasz 22. prototype üzenetére:
Meg nem vitatkozom hüyékkel, mert levisznek a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
"Brave. Not particularly clever, but brave."
22. prototype  PlayStation.Community tag
2011.04.15. 12:01:37
LV11
Válasz 14. Bozo_Laci üzenetére:
Hát azt tanácsolni hogy akkor spammaljen ő is, az igazán vitaképes, köszönjük szépen. Ezt próbáltam elmagyarázni, hogy megtehetnénk mi is, de nem süllyedünk odáig. az meg hogy a szövegértési képességed megrekedt egy szumátrai bőgőmajom szintjén, arról nem tehetünk.
"Brave. Not particularly clever, but brave."
2011.04.15. 11:59:48
LV4
Válasz 19. Bozo_Laci üzenetére:
Meg szerencse hogy ilyen hozzaerto szakmabeli profik is jarnak ide mint te :-D nyomorek....
2011.04.15. 11:37:15
LV2
Válasz 18. prototype üzenetére:
Jaj. feladom
2011.04.15. 11:36:19
LV2
Válasz 16. squaresoft üzenetére:
Még személyeskedsz is? Mekkora szerencsétlen vagy:D
18. prototype  PlayStation.Community tag
2011.04.15. 10:17:37
LV11
Válasz 14. Bozo_Laci üzenetére:
Azért mert még csak véletlen se fogtátok mi lett volna a mondanivalóm, csak annyit láttatok, hogy valaki rosszat mondott a kedvenc játékotokról akkor gyorsan oltsuk le.
"Brave. Not particularly clever, but brave."
2011.04.15. 09:52:56
LV4
Válasz 14. Bozo_Laci üzenetére:
a velemenyem csak max egy spammernek lehet tudatlan, szal te is ilyen buzi ketgombot nyomogato kocsog vagy? gratulalok, elmeny lehet veled online jatszani...
2011.04.15. 09:51:06
LV4
Válasz 14. Bozo_Laci üzenetére:
jol van te hulye kreten, szerinted mi ertelme van annak ha mindenki elkezd spammolni es ugyanazt a retkes kombot nyomod 2 oran at? szeretnel olyan focit nezni ahol 90 percig csak 11-eseket rugnak? neked bejonne mi gyogyeger...
15. Jesus  PlayStation.Community tag
2011.04.15. 00:34:58
LV20
Sajna ez a MvC3 ilyen online. :S
Spupul!
2011.04.15. 00:27:17
LV2
"Nem ertem miert nem jutott meg eszukbe a retkes fejlesztoknek olyan bunyos stuff elkeszitese ami nem engedi hogy egymas utan ketszer bebyomd ugyanazt a kombot vagy mozdulatot, pedig nagyon egyszeruen ki lehetne szurni a spammeloket. esetleg bizonyos mozdulatok, kombok limitalva lennenek, egy menetben csak egyszer lehetne hasznalni stb... "

Áruld már el, amit te hibaként hozol fel, az valóban hibás eleme a játéknak? Neked nincs lehetőséged spammolásra, csak az ellenfelednek?:D Erről a véleményről ordít a tudatlanság.

Prototype: Ahelyett, hogy ide jössz méltatlankodni, miért nem válaszoltál dragonken hsz-ére?:)
13. Lara  beauty junkie
2011.04.14. 21:42:44
LV26
hülye kérdés, de angolul volt a meghallgatás?
12. karfiol  PlayStation.Community tag
2011.04.14. 21:31:28
LV19
Remek profilkép!
11. wallace  Dark Passenger
2011.04.14. 20:44:43
LV18
Grat a melóhoz Masa!

(Én momentán vért h.gyozok a jelenlegi helyen, épphogy váltottam erre, talán kifogtam a legszemetebb munkahelyet a világon. A vérnyomásom a szokásos 100 helyett már majdnem 160, emiatt majd kiugranak a szemeim, 3-szor annyit dohányzom mint eddig (ami 3 szálat jelentett per nap), szóval... Én a f.sz másik végén vagyok most.:))
10. Lara  beauty junkie
2011.04.14. 20:11:22
LV26
Válasz 9. Alex üzenetére:
a marriottban híres filmsztárok, FBI-osok és hasonlók szállnak meg.
kétlem, hogy a kulturált emberek helyett visszasírná bárki is a primitív idiótákat. :)
9. Alex  PlayStation.Community tag
2011.04.14. 20:07:34
LV13
Hát Géza gratulálok.Csak ember lettél fiam :)

Visszasírod te még a csöves cigóemókat meglásd :D
SouthernPlayalisticCadillacMusic
8. prototype  PlayStation.Community tag
2011.04.14. 19:46:33
LV11
Van pár bloggal lejjebb egy Tekken 6 teszt, oda beírtam, hogy nem tetszik mert az online tele van hasonló jelenséggel mint amikről írtál. Hallod úgy lehurrogtak, pedig ott is földön verés meg levegőben tartás az online nagy része, alig találkoztam néhány normális ellenféllel. Annyit mondtak, hogy minek hagyom, hogy megüssenek, akkor meg viseljem a következményeit.
"Brave. Not particularly clever, but brave."
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
LV14
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
12192 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Masa
Fórumhozzászólások száma:
1283 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
1794 db
Utolsó belépés:
2019.12.06. 06:41:13
Regisztráció ideje:
2008.10.07. 20:53:47
Barátaim:

PlayStation®Network Online ID

PlayStation.Community Trófea