PlayStation.Community Blog ›› hunlogi

5 hozzászólás

2011.03.23. 09:53:24

Utolsó hozzászólás: Kazuma

2011.10.10. 19:03:52

Megosztás
Értékeld a blogot!
Hát igen elérkezett végre hozzánk is a Yakuza sorozat 4 epizódja.
Nem vitás nagyon vártam, tény az is, hogy elsősorban ezért a sorozatért vettem PS3-t (2002-2005 között fanatikus Xbox hívő voltam és a Playstation szó kiejtése már megdobta a vérnyomásomat :D) Azóta a helyzet egy picit visszájára fordult :D.

Na de térjünk rá az új részre!

Aki játszott a 3. résszel az tudja, hogy csak egyetlen hibája volt mégpedig az hogy lassan indul be a story (ez tántorított el nagyon sokakat) na 4.-ben ez már nem így van. Egyfolytában pörög a story, sokkal de sokkal lendületesebben mint a 3.-ban. Az új karakterek is nagyon jól sikerültek, egytől egyig beleillenek a környezetbe illetve a történetbe.
Rengeteg érdekes kérdés kerül tisztázásra pl. Majima hogyan vesztette el az egyik szemét (már értem hogy miért vannak szadista kicsapongásai) továbbá a többi karakter múltját, motivációját is megismerhetjük.
Most is van rengeteg minijáték illetve al-küldetés. Ha mindennel foglalkozni akarsz akkor csak ezek teljesítése kitesz minimum 15-20 órát! Szóval TARTALMAS a progi mint midig!

A grafika felemás, nem egy GOW 3 de nem is tré. Viszont egy dologban szerintem verhetetlen, a karakterábrázolásban! Szinte életre kelnek a szereplők! Nagyon profin oldották meg. Le a kalappal.
A hangok, zenék hozzák az eddigi színvonalat.

Ami a legfontosabb a HANGULAT! Na ez az ami azt mondatja velem, hogy mindenkinek kell tennie vele egy próbát még annak is akinek esetleg nem tetszett a 3. rész vontatott bevezetése!

Jah és még valami, ne a demo alapján ítéljen senki! Az semmit nem mutat meg, a program igazi értékéből!
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
2011.10.10. 19:03:52
LV1
Ami azt illeti én mindenképp lecseréltem volna a ps2 ,3-ra de igazából ez akkor történt meg amikor kijött a 3. Yakuza , és csak 2 játékot tartottam meg a régiek közül az elsőt és a másodikat , nekem a 2. az örök kedvenc , kár hogy kansait nem csinálták meg , biztos kurva jó lenne , ha még emlékeztek egyáltalán milyen is volt ....
4. ALF22  Son of Liberty
2011.03.23. 18:00:06
LV26
A 3. rész nálam annyira lassan indult be, hogy pihentetnem kellett.
Az eleje nagyon ütős volt. Meg végülis utánna egy ideig. De aztán mikor már egymás után jöttek ilyen "ki lopta el xy pénzét" akkor már kezdtem fáradni.
De minden rosszban van vmi jó, így most,hogy már túl vagyok rajta visszanézve tetszett,hogy még élethűbb az egész játék. Nem csak szimpla yakuza sztori megy.

Bár olvastam olyan tesztet,hogy 95%ban bunyó megy én inkább ezt levinném 50-60%ra.
Ja, a videók meg....hát letettem az állam az arcmimikákon. Meg,hogy milyen sokat mozizok.
A japó szinkron meg úgy tökéletes,hogy szinte sose néztem így egy japó anime vagy filmet se. Angolul el se tudnám képzelni.
2011.03.23. 14:37:39
LV1
Én most tartok Akiyama második fejezeténél, mikor Kidóval kéne találkozni az épület tetején, de már így is öt óra bele van verve a játékba annak ellenére hogy a sztoriban még nem történt jelentős haladás. Körülbelül 4-4,5 órát csak arra vertem el, hogy körbejárjam a város új területeit, kipróbáljam a hostess klubbokat, random minigame-ekkel játsszak (bowling és Boxcellios 2 FTW), side-questeket és ismertségeket csináljak. És mindezt egy gyakorlatilag évente megjelenő játék új részében. Sega nagyon odatette magát ezúttal is, hiába hozzák fel IGN-nél a hasonló játékmenetet mint hiányosságot. Ilyen formában a szokásos kisebb fejlesztésekkel jöhetne akármeddig is, ez tipikusan az a sorozat, aminél hajlandóak is fejleszteni a játékon az egy év alatt, nem csak egy az egyben ugyanazt letenni az asztalra. Gondolok itt rövid példaként a harc közbeni irányításra, ami nagyon szépen kikupálódott az első rész kissé kényelmetlen rendszere óta.
"Snooping as usual I see~..."
2. hunlogi  PlayStation.Community tag
2011.03.23. 13:32:58
LV1
Válasz 1. persuid üzenetére:
Abszolút ez eddig a legjobb rész! Igen végre figyeltek több zavaró apróságra is. Egyébként hogy most már értem a a "stric*" részt is nekem az nagyon adja. Bízok benne hogy legalább olyan eladásokat fog produkálni minta 3.

Nagyon eltalálták az új szereplőket! Egyik sem átlagos vagy unalmas! Jó játékot!
1. persuid  PlayStation.Community tag
2011.03.23. 11:55:38
LV3
Én most végeztem Saejima fejezetével.
Nálam ez hibátlan játék.A LEGJOBB.

Nem kötözködni akarok,de a 3.rész legnagyobb hibája az volt hogy kivágták kb a játék 20%-át az eredeti japán verzióból...

De abban maximálisan egyetértek,hogy a sztori sokkal pörgősebb,na meg úgy az egész játék jobb.
Mindent fejlesztettek benne.(ilyen apróságokra gondolok,mint pl. az éttermi kajáknál jelölve van,melyiket ettük már-ez ugye az egyik challenge).

10 pont!!!:)
Anri,you are the breast...I mean the best
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV1
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
1099 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Lóga Attila
Fórumhozzászólások száma:
133 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
153 db
Utolsó belépés:
2019.08.17. 07:26:57
Regisztráció ideje:
2009.07.03. 19:22:37
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea

PlayStation®Network Online ID