PlayStation.Community Blog ›› cjnin

3 hozzászólás

2010.11.25. 23:54:08

Utolsó hozzászólás: cjnin

2010.11.26. 12:19:31

Megosztás
Értékeld a blogot!
Mivel még mindig nem érkezett meg a Gran Turismo 5, így továbbra is a Call of Duty 4-et nyúzom. Már csak azért is, hogy kikeveredjek a kérdésből, kell-e nekem az új rész. Meg nem akarok semmi nagyobb falatba belekezdeni (a Street Fighter 4 már hetek óta pihen a polcon, csak a haverok rontottak egy méreteset a statisztikámon).
Úgyhogy szépen pályánként araszolok, nehéz meg legnehezebb fokozaton. Eddig annyi az eredmény, hogy nem, nem kell több COD. Egyik oldalon ott az iszonyat nagy hangulat, a kurvajól megtervezett pár perces szakaszok sokasága, amitől még ma is dobom el az állam, viszont a játék egy elég tetemes része olyan szinten idegesítő, frusztráló, béna, amatőr, szánalmas szemét, hogy (és ezt most nagyon komolyan mondom) a 90-es évek végén is kiröhögtem volna. Nem az a bajom, hogy helyenként nehéz, hanem, hogy úgy oldják meg az időhúzást, amitől darabokra tudnám verni a korongon a kontrollert. Leginkább mert totálisan elkúrja az addig fantasztikusan felépített hangulatot.
Amikor rád jönnek ötvenezren, még a föld alól is özönlik az ellenség, aztán neki kell iramodni, mint valami bekattant rambó, miközben a golyózápor itt tényleg személyesen köszön be; falon, épületen, földbuckán, mindenen keresztül röpködnek, de annyi, ha kikockáznád se lehetne összeszámolni. Kiérsz egy mezőre, azt is csak kikukucskálva, füled-farkad behúzva, mert van egy kis sütnivalód, és tizedmásodperc alatt, a világvégéről jön a csomag, tüm-tüm-tüm, hármat rázott a kép, idézet, visszatöltés. A legjobb mikor úgy ment pályán belül, hogy éppen rád dobtak féltucat gránátot, miközben mögötted a halhatatlan, semmiresejó, takarodj-már-a-picsába társaid táncolnak, azoktól nem férsz, előtted nem messze ott egy fal, de ugye azon át is leszednek, kétoldalt pedig a nagy üres placc, ahol szintén leszednének, mint a szar, ha egyáltalán el tudnál odáig jutni, hogy lépjél kettőt, és védtelen célponttá válj, mert már pár centi is elég, hogy a fél hadsereg rád húzza a ravaszt, egyfeszt rátapadt ujjakkal, így maximum hullán kidőlsz a fedezék mögül, de egyébként is ott a sokadszor is ugyanúgy, ugyanoda hajított gránáteső. Ablakból szórnak? Kilövöd az ipsét, aki percekig tudna sorozni, még el se dőlt, de már megy helyette a másik. Azt is egyből leszeded, kihajt a földből a következő. Ha bírja a tárad tölténnyel, olyan lesz a látvány, mint mikor egy rajzfilmben a pár centis fa mögül előbújik egy komplett NFL csapat. És ezek miatt a lineáris még inkább az lesz.
Na nem baj, remélem, hogy holnap már megnézhetem élőben azt a Forzánál gyengébb grafikát (mint mikor az új NFS előzetesénél röpködtek a kommentek, hogy milyen ótvar, PS2-es grafika - most miért lapítotok srácok, miért nem álltok elő, hogy lám, nem megmondtuk előre?), azt' akkor hajítom vissza a sarokba.
Hogy pár hónap múlva, akkor már újra belelkesülten, csatára éhesen, nagy hévvel megint neki ne kezdjek. Most akkor kell vagy nem, mit is mondtam az imént?
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
3. cjnin  PlayStation.Community tag
2010.11.26. 12:19:31
LV10
Válasz 2. Alien üzenetére:
Reggel nekem is megérkezett, kész az install, szóval megyek is vissza a tv elé. :)
No mission too hard, No challenge too big
2. Alien  PlayStation.Community tag
2010.11.26. 07:19:02
LV10
a cod-dal totálisan egyetértek. A 4-nek azért volt szerencséje, mert gyakorlatilag nem volt konkurencia. Az ideit viszont szemlátomást agyba-főbe veri a konkurencia (BF:BC2 ,MOH).. szvsz a sorozat totálisan kifingott, az a szerencséje, hogy egy korosztály feltétel nélkül megveszi.

GT5-öt zúzom, ne félj tőle, egészen elképesztő.
2010.11.26. 00:35:55
LV16
Nekem nem jön be GT5, nincs időm órákat tanulni az irányítást, pályákat. Eladtam, az új NFS jó lesz, az való nekem.
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV10
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
7070 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Miklós
Fórumhozzászólások száma:
3173 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
373 db
Utolsó belépés:
2019.07.15. 12:47:58
Regisztráció ideje:
2008.10.17. 11:55:13
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea

PlayStation®Network Online ID