PlayStation.Community Blog ›› Gulandro

3 hozzászólás

2010.11.10. 14:38:04

Utolsó hozzászólás: DawidHUN

2010.11.11. 20:16:20

Megosztás
Értékeld a blogot!
Majdan ha a filmekhez érek jól elmondom a véleményemet arról, hogy mennyire elegem van a latinamerikai hatásról az amerikai és így a popkultúrában is. De most komolyan, én is elmajszolok egy nachost, nem erről van szó, de amit a kultúrával tesznek ... a pornónak mindenképpen jót.
Shadow Hearts: From the New worldt
Leszámítva a kötelező japányos tiniközeget kifejezetten kellemes noir hangulattal indít a játék. Bár a ruháitól akkurátosan megszabaduló indiánlány komoly fétis lehet valakinél, egy kellemes jrpg játéknak ígérkezik ... majd az előzmények után persze ... szépen ... sorban. Bár a Koudelka kemény lesz ... érzem.
.HACK: Infection és .HACK: Outbreak
Meglepően kellemes élmény még mindig ez a játéksorozat. Gondolom ki is tart majd rendesen. A grafika elfogadható, a kvázi MMO felület pedig ... találó. Egyszerre másolata és paródiája az eredetinek. Zseniális a koncepció, remélem nem csak az fogja húzni az egészet végig.
Deus Ex: Conspiracy
A pécés verzió bővített adaptációja. Lakótársam akkora cyberpunk fan, hogy rá fog venni, hogy ezzel játsszam legközelebb, tudat alatt persze. Sokkal kellemesebb élmény mint amikor anno próbáltam ... the PS2 has me ... YEAH!
Ratchet and Clank3: Up your arsenal
Ezt már akkor végigvittem amikor a beszerzések között írtam róla. A multiplayer módját szeretném még kipróbálni nagyon és akkor jön az ismertető is. Aki azt hiszi a fentiek után, hogy csak PS2n szeretek játszani ... annak teljesen igaza van.
Valkyria chronicles 2
Több mint harminc órám van ebben a játékban ... nem egészséges. Félretettem miatta a születésnapi ajándékom és a KH-t is, könnyebben mint hittem volna és szerintem a felénél tartok kb. Brutális dolgokat tartogat a psp a végére ... bárcsak ez is inkább PS2re lenne (tudom, a sorozat rajongói PS3ra vágyják vissza).
Kingdom Hearts: Birth by sleep
Nagyon kellemes meglepetés volt ez a játék nekem. Megszerettem tőle a KH sorozatot, komolyan. Intelligens és értelmes története van, nem csak tini témái és a világ is sok értelemben a helyére került. A játékmenet kicsit sekély, de itt, a PS2 részekkel ellentétben, betudom a platform gyengeségeinek.
A nagy megmérettetés előtt ennyi fért bele. Kitartást mindenkinek a héthez és parázs vitákat. Én meg benyomok még egy kancsó forró teát ... meg valami countryt.
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
3. DawidHUN  PlayStation.Community tag
2010.11.11. 20:16:20
LV8
Guli a partizán XD Ilyen fotót berakni az elejére... :D

A .Hack sorozattal én is sokáig szemeztem...de megrémített, hogy mennyi része van. Tutira veszem, hogy még az MGS-nél is túlbonyolítottabb sztorija van amit még tetéz az, hogy jRPG :S

A Valkyira ennyire jó PSP-re? A PS3-as verziómon még mindig ott van a fólia. Majd megnézem a neten, hogy a PSP-s verza mennyiért fut mert ha tényleg ilyen jó, akkor PSP-re is kötelező vétel lesz számomra.

A Valykriaról jut eszembe, hogy PSP-s játékkal simán tudok 30-100 órát játszani. PS3-assal soha nem játszottam ennyit. A Monster Hunterben is 110 fölött voltam mikor letettem. A Peace Walker is brutális sok órát pörgött a gépben.
2. Penge70  PlayStation.Community tag
2010.11.10. 17:35:31
LV22
A kiscsaj nagyon szép....

ja, szuper a blog is, csak hát ez a szép női test elvonja a figyelmet:)
1. persuid  PlayStation.Community tag
2010.11.10. 17:09:12
LV3
A Shadow Hearts nagyon jó sorozat volt!
A From the New World része sem rossz,de a 2.rész,a Covenant, a legjobb JRPG-k egyike.
Anri,you are the breast...I mean the best
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV2
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
2665 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Szilágyi János
Fórumhozzászólások száma:
1 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
187 db
Utolsó belépés:
2011.10.11. 10:15:34
Regisztráció ideje:
2008.11.20. 10:13:13
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea