PlayStation.Community Blog ›› soliduss

58 hozzászólás

2010.11.04. 20:52:32

Utolsó hozzászólás: JediEco

2010.11.07. 22:50:55

Megosztás
Értékeld a blogot!
Ez a blog azért született először is, mert sokan méltatlanul a játék story-ját " erőltetettnek" titulálták, meg olyan semmilyennek.
Kérdem én ezektől az emberektől a 6 filmen kívül toltak/láttak/olvastak más Star Wars univerzumba tartozó művet??? Bevallom kicsit félelemmel tettem be a játékot a gépbe a sok 6 pontos, "szar" értékelés után, de kellemesen csalódtam.

Mielőtt belevágunk a story-ba kiemelném, hogy a játékot kizárólag HARD módon kezdjetek bele. Az Easy és a Normal mód egy vicc, gondolom így sikerültek a 3- 4 órás tesztek tömkelege.

Aki már valaha játszott hack and slash játékkal annak ezt ajánlom. Pályánként átlagosan ha 2x 3x haltam akkor soknak mondok, ez az előző rész fényében NAGYON NAGY könnyítés.

És akkor vágjunk bele a történetbe vagyis SPOILER RIADÓ!!!!!!!!!!!!

Kezdjük az elején. Starkillert le klónozta Dart Vader... soha senki sem klónozott még jedi-t még maga az uralkodó sem. ( igaz ő saját magát klónoztatja mivel a testét elemészti az erő ( Dark Empire történet) Vajon miért??? Ebből a részből kiderül... hisz elég sok selejt klón volt mire sikerült pár használható is előállítania Vadernek és hát azok sem tökéletesek, a felgyorsított folyamatnak hála az alany elméjének egy darabja is belekerül az utódba, aki ezektől megőrül. Nem csoda, hisz olyan emlékek vannak a fejében amelyek nem a sajátjai és hát ez a kettősség elég kiborító lehet.
Starkiller szökése kegyetlen stílusos..
Keito Nemoda-ra megy, hisz Vader elkotyogja, hogy ott tartják fogva Kota generálist, akinek a flottáját szétcincálta a birodalom. A bolygó a kereskedelmi szövetség egyik fő bolygója, gondolom ezért akart a még csak a szárnyát bontogató Lázadás itt erőt fitogtatni. (Amúgy vicces, hogy mekkora marketing gépezet van a játék mögött, vagy nevezzük pusztán cross óvernek, hisz a játék kézikönyvének hátulján nem hiába árulják a Klónok Háborúja 2 évadát, hisz rengeteg kis infó derül ki belőle )De pórul jár öreg vak generálisunk, aki mint látható elég jól mozog vakon is ( a kapcsolata az erővel helyre állt). Birodalmi attrakció lett belőle, kicsit gladiátoros feeling.. ( de ha eszünkbe jut, hogy Anakint Obivant és Padme-t is a Geonosison ki akarták végezni ezt sem érzem erőltetettnek). Starkiller megmenti mentorát aki örül, hogy viszont látja régi tanítványát. De az öröm nem éppen felhőtlen, hisz Starkillert csak és kizárólag Juno érdekli. Miért??? Nem tudom ti , hogy vagytok, vele, de ha csak egy valami matat a fejedben akkor nem tennél meg mindent ,hogy felkutasd őt??? Nem szarnál a lázadásra amiért Galen az életét adta??? Az öreg felfedi az következő úti célodat mely a Dagobah-ra lesz.
Ez a rész mely nem tudom miért került bele. Jól mutat a traileren? Mert ,hogy több funkciója nincs... ezt a látomást Starkiller simán megálmodhatta volna, vagy bepillanthatott volna a jövőbe. Gondolom, egy kis + a Birodalom visszavág kedvelőinek....
Starkiller visszatér Kota-val, a Salvation-ra mely egy corelliai fregatt. Ennek a kapitánya lett Juno Eclipse... de itt jön a csavar. Dart Vader ezalatt a Kaminon felbéreli kedvenc fejvadászunkat aki magára ölti a jó öreg Mandaloriai páncélját, ( harcos nép aki jediket öltek, és 200 éve a régi köztársasággal is harcban álltak nem kis sikerrel) és szépen betámadja ezt a kis zászlóshajót. Ne feledjük, hogy itt még korán sem olyan erős a Lázadás, valami nagy dolgot kéne véghezvinniük, hogy komolyan vegyék őket. Kota nem rest és kitalálja, hogy támadják meg a Kamino-t...... persze jó öreg Starkiller leszarja, csak válaszokat akar. Boba elrabolja a csajt, persze egy kapóra jön Kota-nak és elindítja az osztagot a Kamino ellen.....

Vader bácsit persze, hogy nem ejtették a fejére. Pontosan tudta, hogy kedvenc bérencét mi hajtja, egy komplett osztag előtt találja magát a lázadók serege. Az osztagot felőrölik, de Starkiller kamikaze akciójának hála a Salvation átjut a blokádon és a tőle megszokott stílussal elintézi a főváros pajzsgenerátorát...
Nem térek ki minden momentumra, de a végső harc elégé rendhagyóra sikerült. Vader bácsi áll velünk szemben aki a jó öreg sith technikákat alkalmazza ellenünk. Félelmet és haragot. A döntő harc kegyetlen stílusos és újra választhatunk ,hogy 2 befejezés közül....

Lesújtunk a kardunkkal és akkor elvesszük Vader életét, vagy hűk maradunk felmenőnk eszméihez és rácáfolunk Vader trükkjeire. Tudom ez is erőltetett, elvégre az előző részben is volt :D

... én elsőre a Jedi útját választottam..... és hát elég kemény momentumok történtek. A lázadás elkapja Vadert akit elszállítanak a Dantooinera ( miért nem zúzza szét a fogva tartóit ??? Talán ez volt a terve). Természetesen happy end volt a jutalmunk és egy kis párbeszéd Vader és starkiller között.

" vajon tényleg klón vagyok? Vagy ez is csak egy újabb trükköd volt, hogy a szolgáddá tegyél?" -Stakiler
" amíg ő él ( Juno). Addig mindig is a szolgám leszel". Vader

Epilógus:

Vajon miért nem klónoztak még jedit? Vajon sikerült Vadernek, vagy az eredeti Calen-el vagyunk, csak újra manipulálnak minket? Erre csak Vader tudja a választ.
Vajon Vader nem direkt esik fogságba? Elvégre ,hogy a legkönnyebb felkutatni a Lázadókat, ha nem belülről. Véleményem szerint ezért áll lesben Boba Fett a Slave 2-vel :D ( a slave 1 mi történt az megtudhatod ,ha megnézed a Klónok Háborúja 2 évad utolsó részét )

Tényleg elég szar lett a történet, abszolút nem méltó a star wars saga-hoz..... vicces nagyon vicces. Egyedül Yoda meg Boba Fett szerepeltetését érzem kicsit soknak, de ha hozzá vesszük, hogy Boba Fett története megjelent képregény formájában ez nem rossz felvezetés. Erőltetett.... hát ennyi erővel minden filmre rá lehet mondani ugyanezt a szót.
Blog hozzászólások
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
58. JediEco  Szerkesztő
2010.11.07. 22:50:55
LV3
az egész sztorit annyiban össze lehet foglalni: Starkiller berág mert hiányzik a csaja, elmegy megkeresni, mire megtalálja pont elrabolják, aztán bumlizhat vissza a kiindulóponthoz, hogy megmentse -- hát ez nekem édeskevés! bármely könyv története veri ezt!!!
a Dagobah-s rész pedig külön felbosszantott!!!!!!
"Néha tanácstalan vagyok, mint egy kisközség!"
57. rolmanus  Önjelölt mindentudó
2010.11.05. 23:38:22
LV22
Válasz 48. leyomber üzenetére:
Nekem aztán mindegy, öregem. :)
She was a real hero... She was a true Patriot!
56. Todd
2010.11.05. 21:29:14
LV2
Válasz 55. Kyo üzenetére:
Az eredeti könyv a 6 után 5 évvel játszódott, egy eldugott bolygón tanyázott benne ez a bizonyos Jedi, akit a Klón háború idején klónoztak (sok más Jedihez hasonlóan).
Nem túl régen megírták a történet előzményét is.
Quis custodiet ipsos qustodes.
55. Kyo  Szerkesztő / Admin
2010.11.05. 21:14:34
LV16
Válasz 51. Todd üzenetére:
Ja, hogy a III előtt játszódik a könyv? Akkor vagy nem tudnak róla a szereplők, vagy maguk a készítők sem.
54. Todd
2010.11.05. 21:01:30
LV2
Válasz 52. soliduss üzenetére:
Abban igazad van, hogy ez a probléma inkább a komplett Star Wars univerzum sajátja, nem csak a játéké.
De annyira zavar, hogy alapművekbe okádnak bele.
Amikor meghallottam az Anakin mestert például azt hittem, hogy lefordulok a székről. Anakin mester?
A komplett ep 3 alapkonfliktusa volt, hogy nem kapta meg a mesteri rangot.
Akár csak 10 évvel ezelött is még közel 30 éves távlatokból is tudtak figyelni ezekre, most meg már azt is képesek eltörölni egy pillanat alatt, amit alig pár éve írtak.
Jobb lenne, ha inkább a meglévő történeteket adaptálnák, választék van bőven.
Quis custodiet ipsos qustodes.
53. Kyo  Szerkesztő / Admin
2010.11.05. 21:00:30
LV16
Válasz 51. Todd üzenetére:
A játékban szentül állítják, szóval ez még valószínűleg a könyv előtt játszódik.
52. soliduss  A Krónikás
2010.11.05. 20:36:36
LV25
Válasz 51. Todd üzenetére:
Azt a művet én nem olvastam, de a képregények nagy kedvencek :D pont ma olvastam el újra a 97-es első számot......

Nem tudom de én bírom a sorozatot. Vannak jobb és rosszabb történetet..... akkora már az univerzum, hogy ez elkerülhetetlen.

51. Todd
2010.11.05. 20:12:55
LV2
"Kérdem én ezektől az emberektől a 6 filmen kívül toltak/láttak/olvastak más Star Wars univerzumba tartozó művet???"
Ugyanezt kérdezhetném én is tőled.
Még sose klónoztak Jedi-t? Dehogynem, már az EP 3 elött.
Már rögtön a legelső Star Wars könyvben, a Thrawn Trilógiában szerepel egy Jedi klón, Joruus C'Baoth.
De félek, hogy igazából ez nem a te tévedésed, hanem a játék szarja le a korábbi műveket.
Éppen az ilyenek miatt, néhány tucat Star Wars regény elolvasása után igenis állítom, hogy már az első rész története is eröltetett volt (és ez igazából nagyon enyhe kifejezés), egész egyszerűen nem is vagyok képes a Star Wars univerzum részeként tekinteni rá.
Quis custodiet ipsos qustodes.
50. Kyo  Szerkesztő / Admin
2010.11.05. 14:23:35
LV16
Válasz 47. wallace üzenetére:
Lehet hogy nem fért ki, és direkt írta így.
2010.11.05. 13:18:25
LV5
A clone wars-ról annyit, hogy szerintem jó és rossz részei is vannak a mozifilm és az 1. évad nagy része elég gyerekes és borzalmas lett, a 2. és a 3. viszont egészen tetszik, habár elég hülye ez a mindig a jó győz felfogás Grievous-t és a szeparatistákat pedig idiótáknak állítják be akik semmit se tudnak jól csinálni persze van pár kivétel.
48. leyomber  PlayStation.Community tag
2010.11.05. 13:05:39
LV2
Válasz 34. rolmanus üzenetére:
Nem mindegy hogy írom a sztori szót megértetted hogy mit akartam írni nem? Akkor meg nem értem mit akadékoskodsz?
PSN ID: leyomber
47. wallace  Dark Passenger
2010.11.05. 11:28:56
LV18
Force UnleasHEd...
2010.11.05. 11:17:00
LV5
Válasz 40. soliduss üzenetére:
Azoknak is van véleménye, de azok általában akkora baromságok amiket mutattam.
45. revan07  The Joker
2010.11.05. 09:58:02
LV19
Jedi Knight HDt akarok.
Do i really look like a guy with a plan?
44. martin  Főszerkesztő
2010.11.05. 09:53:10
LV27
Létezik egy magyar szó, a "sztori". Olyan, hogy "story", olyan nincs, csak az angolban.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
43. soliduss  A Krónikás
2010.11.05. 08:44:42
LV25
Válasz 41. ColdHand üzenetére:
Ez jó .... nagyon jó :D
42. Feles  Feles
2010.11.05. 08:38:34
LV14
Én majd occóért megveszem oszt csá.
Feles
41. ColdHand  Szerkesztő
2010.11.05. 08:03:51
LV22
Soliduss innentől legyen a neved: Game Véder
:)

Amúgy nincs rossz sztori, csak rossz tálalás.
Nem én írom a szabályokat. Én csak kitalálom őket!
40. soliduss  A Krónikás
2010.11.05. 07:17:58
LV25
Válasz 34. rolmanus üzenetére:
Én meg attól vagyok ki, hogy mindenki "én ekkora Star wars fan vagyok" meg akkora meg ekkora szar meg akkora... bezzeg senkinek semmi véleménye, csak halottam, hogy szar.....

Ez a blog pár egyén szemének felnyitására készült......
39. metadata  PlayStation.Community tag
2010.11.05. 01:10:25
LV15
Ez a Vader kép érdekelne nagyban. Ha megoldható plz küld át. forckapitany@gmail.com
FatHead
2010.11.05. 00:56:47
LV4
Válasz 35. Ren üzenetére:
Figyi hatással volt rájuk, és beletették. Oké nevezzük így, de felesleges erről beszélni. Én imádom ezt az új részt is, de rengetegmás ötletet látok benne. Nekem ez nem baj.

A god of War God módban elég durca.:) jóéjt! Én is elnézést az off-ért. De a blog lényege a társalgás, és szerintem azt szabad. Mert ha elkalandozik is a gondolatmenet, elérte a célját.
Minél több dolgot ismersz, annál kevesebbet tudsz.
37. Rambo
2010.11.05. 00:48:41
LV19
Válasz 35. Ren üzenetére:
Egyetértek a GoW-os résszel.
36. MrZ  La Peste Noire
2010.11.05. 00:24:36
LV12
Válasz 34. rolmanus üzenetére:
Én szeretem a Story Televisiont.
" Egy bolond százat csinál....ez az én hobbim. "
35. Ren  PlayStation.Community tag
2010.11.05. 00:22:49
LV1
Válasz 32. Sexspear üzenetére:
Hatással lenni, megint más jelent mint koppintásnak nevezni valamit. Mert az, hogy hatással volt rájuk az tagadhatatlan. Csak ez a játékból 3 bossharc és egy-két effekt/mozgás erejéig van jelen.
A God of War meg azért lett nagy név, mert Sony exklúzív volt elsősorban, másodsorban mert könnyedebb szórakozást nyújt más, keményebb Hack n Slashekkel szemben, továbbá, mert impozáns látványt nyújt.
Én nekem ez értelmes társalgásnak tűnt, de akkor elnézést kérek, ha esetleg valami nem úgy jött át, ahogy azt szerettem volna. Nyugodalmas éjszakát kívánok énis! (Továbbá azt, hogy ne egy SW blogot offoljunk tovább, ezért a blog írójától kérnék elnézést a magam nevében)
Do not accept the world as it is
34. rolmanus  Önjelölt mindentudó
2010.11.05. 00:19:46
LV22
Szerintem egyenesen szar a sztori, nemhogy semmilyen. Amúgy rosszul vagyok attól, ha valaki a sztorit úgy írja, hogy "a story-t".... Bazzeg, létezik magyar "sztori" szó, amit az angolból vettünk át... Vagy akkor írjátok a tévét is television-nek.
She was a real hero... She was a true Patriot!
2010.11.05. 00:07:37
LV4
Válasz 31. Ren üzenetére:
Bocs kicsit túlreagáltam a dolgot. Nem érdemes veszekedni egy játék miatt. Oké, lásd így. Jóéjt.
Minél több dolgot ismersz, annál kevesebbet tudsz.
2010.11.05. 00:06:45
LV4
Válasz 31. Ren üzenetére:
Oké. Tedd meg, de azért ezt írd meg a fejlesztőknek is akik elismerték, hogy a God of War és a Shadow of the Collossus is nagy hatással volt rájuk. Bírom az ilyen nagyokosokat akik mindenféle okoskodással megmondják a frankót. Mellesleg valamit felmutatott a God of War amiért nagy név lett. De ha neked retro kell, számolj Te is szóróbánon és ne kalkulátoron. A stílusod nekem már lassan sok. Értelmes társalgás híve vagyok.
Minél több dolgot ismersz, annál kevesebbet tudsz.
31. Ren  PlayStation.Community tag
2010.11.04. 23:33:51
LV1
Válasz 30. Sexspear üzenetére:
Ez nem tagadás kérdése, csak nem a gow szarta a spanyolviszat, sőt durcára távol áll attól... És mivel egy ölég régi sorozat legujabb reinkarnálódásáról van szó, hagy hasonlítgassam már inkább ahhoz, mint egy újabban megjelent felkapott divatgamehez.
Do not accept the world as it is
2010.11.04. 22:56:51
LV4
Válasz 18. Ren üzenetére:
Persze. De a stílust felismerheted, ha tagadod ha nem. Ennyi.
Minél több dolgot ismersz, annál kevesebbet tudsz.
29. leyomber  PlayStation.Community tag
2010.11.04. 22:53:56
LV2
Ezt a Boba story-t honnan tudnám megszerezni?Tippek???
PSN ID: leyomber
2010.11.04. 22:45:15
LV5
Válasz 16. krisz94 üzenetére:
És csak azért másoltam be mert ez szerintem az a tipikus sztorifikázó írás amit te is említettél és elég hülyeségekbe köt bele, de már megmagyaráztad miért.
A clone wars-nak szerintem jó és rossz részei is vannak de majd holnap kifejtem bővebben :D
27. soliduss  A Krónikás
2010.11.04. 22:34:05
LV25
Válasz 24. leyomber üzenetére:
Egyet értek.

A klónok háborúja 2 évada igazán jó lett. Ha 2 db vicces rész volt az egész 22 rész alatt sokat mondtam. Igazi összekötő rész a 2 és a 3 között.
- A fiatal Boba Fett kegyetlen, de még van benne jó
-Anakin sötét oldala egyre jobban a felszínre kerül
-A mandaloriaiak felbukkanása.....


26. soliduss  A Krónikás
2010.11.04. 22:30:54
LV25
Válasz 25. krisz94 üzenetére:
Majd a Dlc-k után eldöntjük meik befejezést fogják folytatni...

Szerintem a jót... mert akkora zitcher, hogy Vader-t fogságban és Boba Fett elindul utánuk mintha meg lett volna az egész tervezve.....

Várom a Dlc-t meg a 3. részt.....
2010.11.04. 22:20:07
LV5
Válasz 14. soliduss üzenetére:
Hát nem tudom, de szerintem a videóban a gonosz klón van és akkor már ketten vannak és ott vannak azok is amik a tartályban voltak mégha egy picit félre is sikerültek.
24. leyomber  PlayStation.Community tag
2010.11.04. 22:16:19
LV2
Nem tudom ti hogy vagytok vele de ez a rész inkább egy kis fellángolásból lett szerintem kitalálva. A történetet kicsit rövidre szabták és nagyon "love story" akar lenni.(Nézzétek meg youtube-n a Galen-t alakító színész interjúját és ott is ezt mondja)Ez a rész inkább egy ilyen kis átkötéses rész számomra a követekező III-dik részhez. Kicsit olyan mint a cartoon netwoork-on a klónok háborúja ilyen kitöltő rész.(De nagy vonalakban jó játék csak kicsit igényesebb munkával nagyobb is lehetett volna)
PSN ID: leyomber
2010.11.04. 22:15:48
LV5
Válasz 17. soliduss üzenetére:
Hát de nem én írtam egy másik oldalon találtam.
22. MrZ  La Peste Noire
2010.11.04. 22:12:20
LV12
Válasz 7. Sexspear üzenetére:
Nekem van igazam én vagyok a király kész pasz.
" Egy bolond százat csinál....ez az én hobbim. "
21. Ren  PlayStation.Community tag
2010.11.04. 22:08:55
LV1
Válasz 20. soliduss üzenetére:
Designban. A harc, a rögzített kamera, az ellenfelek, a játékmenet az bizony mind - mind a klasszik. Én nem éreztem oylan nagy változást... Csak amennyit haladt a korral, nílvánvaló okokból.
Do not accept the world as it is
20. soliduss  A Krónikás
2010.11.04. 22:04:35
LV25
Válasz 18. Ren üzenetére:
Az tuti, hogy eléggé más lett ez az új Castlevania.... nyugatiasítottak rajta....
19. soliduss  A Krónikás
2010.11.04. 22:03:39
LV25
Válasz 16. krisz94 üzenetére:
ja még valami.
Boba hajója itt már a slave 2... mivel mint írtam a klónok háborújában Mace és Anakin tökre teszi a slave 1-et.


Proxy-nak fél karja és fél szeme van... szegény már rég nem tud harcolni, legalább is szerintem. A rajongók miatt hozták vissza.
18. Ren  PlayStation.Community tag
2010.11.04. 22:01:38
LV1
Válasz 11. Sexspear üzenetére:
Ismerem. Ezért mondom, hogy az akettő a God of Warból lett kivéve. és ennyi. Te pedig ismered a korábbi CV epizódokat? :)
Do not accept the world as it is
17. soliduss  A Krónikás
2010.11.04. 22:01:26
LV25
Válasz 16. krisz94 üzenetére:
1- mesterséges inteligencia a katonáknak nem egy nagy szám, de a klónok már hacolnak. Mint írtam hardon kell tolni ott jobb az MI.
2. egyet értek veled.

Amit Boba Fett talál az nem a fő lázadó flotta hanem csak egy kis része. Mivel még nem olvastam a képregényt ezért nem tudok nyilatkozni, de tutira meg van magyarázva a története.
Dart azért nem küldi oda flottát mert akkor lehet kitudódna ,hogy él Starkiller. Jobb neki ha úgy állítja, be hogy megtámadták a Kamino-t és úgy morzsolta fel az erőiket. Az uralkodó így nem gyanakszik.

Több 100 ágyú lehet egy ilyen hajó. Most tényleg ez ekkora epic fail, hogy egy ágyuval lő egyet???? Szerintem ez simán belefér. A klónok háborúja 2 évadában, At-Mt lépegetőkkel száll át Anakin egy szeparatista hajóra... na az tényleg durva.....

3. minden hack and slash játékban pár támadási formát használnak ellenük. A god of war 2-ben is visza tudjuk lőni a dolgokat. Érdekes ott senkinek nem okozott gondot....

labda visszaadva.... :D
2010.11.04. 21:50:49
LV5
Kedvenc kommentem: Szerintem nagyon reális rá a GT 6,3-a.

SPOILER

Az egész játékot élveztem, ameddig legyőztük a gorog-ot (Ami mellesleg iszonyatosan átmásolt jelenet a god of war kettőből (kratos vs kolosszus). Utána az egész történet elkezd laposodni, míh végül azt veszi az ember észre, hogy értelmetlen céltalan hentelés.
1 - Mesterséges Inteligencia - Ez epic fail. Elkezdem csapkodni az ellent, egyszer csak a hátát fordítja nekem.
2 - történet. Dagobah-ból ötször ennyit lehetett volna kihozni, ehelyett yoda megmondja, hogy öcsém csajozzál be, miközben kota meg dekkol a hajón.
Boba Fett szál - Boba fett megtalálja a fő lázadó flottát. Ez még rendben van de:
1: Csak a Slave I-be (Boba hajója) hogyan a francba fért el annyi rohamosztagos, pókdroid, nagypókdroid.
2: Ha Boba megtudja hol van a rebellis flotta, akkor vader nem hezitálna semmit, hanem az összes csillagrombólót és mindent átküldene oda, mert akkor kész, le vannak verve a lázadók.
3 - Szerte szerte hülyeségek. Ottvagyunk a vonaton, a hajó meg lövöldöz ránk. Nem zavarja az, hogy állandóan visszalökjük rá a rakétát, akkor is lövi, biztosan öngyilkos hajlama van. Arról, hogy AT lépegetők jönnek át a hajóra, arról már ne is beszéljönk, még jó, hogy nem ATAST.
Proxyval elbán Boba, Proxyval, akiben benne van 500 kiképző program, közte Darth Maul-é, Obiwané...
Starkiller kikapcsolja a fregattnak az ágyúit!!! a csata kellős közepén, csak azért, hogy kivegye belőle az elemet (elemre müködő ágyú egy csatahajón omg), ami még nem semmi, de még lő is vele egy hajó belsejében.
Starkiller bekapcsolja a generátorjait, és egy ágyúlövéstől kipurcan a csillagromboló. Hát gg.......
És még lehetne sorolni...
15. Kyo  Szerkesztő / Admin
2010.11.04. 21:50:34
LV16
Válasz 14. soliduss üzenetére:
Nem tudom hogy melyik a trú ending, de a Darkban sikerült. Elvileg.
14. soliduss  A Krónikás
2010.11.04. 21:48:22
LV25
Válasz 6. krisz94 üzenetére:
és az nem lehet, hogy egy halott klónt mutat az igazi Galennek és próbálja meggyőzni, hogy ő is az???

Elvégre Kota szerint még senki sem klónozott jedit ... és később se...
13. Kyo  Szerkesztő / Admin
2010.11.04. 21:47:09
LV16
Válasz 10. soliduss üzenetére:
Persze, normalon toltam, mint egy normál, átlagos ember.
Látatlanban nem számítottam rá, hogy hardon kellene elkezdeni. :D
Sztorit nem érzem erőltetettnek, de... éppen írom a tesztet, megfelel ha ott fejtem ki? :D
12. soliduss  A Krónikás
2010.11.04. 21:46:53
LV25
Válasz 9. Ren üzenetére:

Ennyi erővel mident loptak valahonnan...

Fedezékrendszert a sprintell cell-ből, metal gear 2-ből.....

Minden autós játék-ot a c64-ről.......

Fps-ek meg a Quake/Doom/ wolfeinstein koppintások.

Erre már semmit nem adok. Ha minden játék tele lenne új ötletekkel akkor nem tudnák mivel nyomulni
2010.11.04. 21:46:21
LV4
Válasz 9. Ren üzenetére:
Oké, ismered a Shadow the Collossust és a God of Wart?
Minél több dolgot ismersz, annál kevesebbet tudsz.
10. soliduss  A Krónikás
2010.11.04. 21:44:33
LV25
Válasz 4. Kyo üzenetére:
Normalon toltad mi?

Bővebben kifejtenéd? Adok a véleményedre.... :-D
9. Ren  PlayStation.Community tag
2010.11.04. 21:43:35
LV1
Válasz 7. Sexspear üzenetére:
A castlevaniaban igázából mit tartasz lopásnak? Mert mindössze annyi "lopás" van benne, hogy ütéseknél belassul a mozgás és van kivégzés. (nem szándékos, hogy megint téged talállak meg :D)
Do not accept the world as it is
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
LV25
A Krónikás
PSC Kredit
17995 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Nagy Gábor
Fórumhozzászólások száma:
17894 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
5028 db
Utolsó belépés:
2019.11.22. 08:25:47
Regisztráció ideje:
2008.09.18. 16:00:12
Barátaim:

PlayStation®Network Online ID

PlayStation.Community Trófea