PlayStation.Community Blog ›› simon7109

9 hozzászólás

2010.09.05. 18:22:40

Utolsó hozzászólás: blountex

2010.09.06. 17:29:20

Megosztás
Értékeld a blogot!
Gondoltam egy kis emlékezet frissítés kedvéért leírom az összes sorozat folytatásának a dátumát amik a közeljövőben fognak kezdődni plusz egy kis infót róla.
(lehet pár sorozat esetleg kimarad mert nem nézek mindent)
Two and a Half Men
Kezdés:Szeptember 20.
Évad: 8.
Infó:A Két pasi meg egy kicsi (eredeti címe: Two and a Half Men) egy Emmy-díjas, Golden Globe-díjra jelölt amerikai szituációs komédia.A sorozat főszereplői Charlie Sheen, Jon Cryer és Angus T. Jones. A bemutató 2003. szeptember 22-én volt a CBS csatornán, ahol is szeptembertől májusig minden hétfőn 21 órától adják főműsoridőben.
Charlie Harper egy igazi agglegény, de teljesen felborul az élete, amikor a frissen elvált testvére (Alan) és annak 10 éves fia (Jake) hozzá költözik. A két fiú (Charlie és Alan) nem szívlelik az anyjukat, ezen kívül a szomszéd (Rose) is sok gondot okoz Charlie-nak. Charlie egy sikeres zeneíró, míg Alan, aki csontkovács; a „szerencsétlen” szerepet tölti be. Ezenkívűl, egy fontos mellékszereplőként említhetjük meg Bertát a bejárónőt, aki szintén igen vicces karakter, főleg Charlieval folytatott dialógusai révén.

Érdemes folytatni szerintem.Akit esetleg érdekel az mindenképpen az elejétől fogva nézze mert igaz,hogy nem sok összefüggés van a részek között de sok részben történteknél kihatással van az évadra.

Glee
Kezdés:Szeptember 21.
Évad: 2.
Infó:A Glee (IPA: [ɡliː]) a Fox amerikai televíziós musical- és vígjátéksorozata. A sorozat egy középiskolai show-kórus történetét meséli el. A „New Directions” a limai kitalált William McKinley High Schoolban működik. A pilot epizódot az American Idol 2009. május 19-i adása után sugározták, melyet követően az első évad 2009. szeptember 9-én indult.A Glee általánosságban pozitív kritikákat kapott. 2010-ben a sorozat nyerte meg az Golden Globe-díjat a legjobb televíziós sorozat (musical vagy vígjáték) kategóriában, valamint három jelölést kapott: Lea Michele a legjobb színésznőnek, Matthew Morrison a legjobb színésznek, Jane Lynch pedig a legjobb női mellékszereplőnek járót. Az első évad Peabody-díjban is részesült.

Szintén egy jó sorozat sokat lehet nevetni rajta.Egyébként az RTL Klub nemrég kezdte el adni az 1. évadot de aki jót akar az ne szinkronnal nézze.
The Big Bang Theory
Kezdés:Szeptember 23.
Évad: 4.
Infó:A The Big Bang Theory egy amerikai televíziósorozat, amely 2007 szeptemberében indult a CBS csatornán, rendezője Chuck Lorre. Műfaja szerint szituációs komédia.
A történet a kaliforniai Pasadena városában játszódik. Itt él a két főszerepló Caltech-tudós: a kísérleti fizikus Leonard Hofstadter és az elméleti fizikus Sheldon Cooper. Két legjobb barátjuk is állandó szereplője a sorozatnak: Howard és Rajesh. Életüket egy csinos, szőke pincérlány, Penny érkezése forgatja fel. A négy zseni gondolkodásmódja és „geeksége” merőben eltér az átlagos életet élő lány életvitelétől, ami a poénok fő forrásává válik.

Szerintem ezt sokan ismeritek szinten egy szituációs komédia jó poénokkal aki tényleg jól akar szórakozni ne szinkronnal nézze!
Bones
Kezdés:Szeptember 23.
Évad: 6.
Infó:A Dr. Csont (eredeti címe: Bones) amerikai játékfilmsorozat, amelynek első részét 2005. szeptember 13-án vetítették az (amerikai) FOX csatornán.
A főszereplő karakterét egy, a való életben is bűnügyi antropológusként dolgozó orvos, Dr. Kathy Reichs találta ki. Dr. Reichs több könyvet is írt már, mire felfigyeltek rá a FOX-nál. A sorozat készítője és egyik producere Hart Hanson támogatta leginkább a sorozat létrejöttét. Hanson bevonta a produceri teendőkbe Kathy Reichs-et is, hogy minél "élethűbben" tudják megalkotni a karaktereket.
A sorozat alapkoncepciója a következő: adva van egy vagy több halott, akit a csontjai alapján kell azonosítani, illetve akiről a maradványok alapján kell kideríteni, hogy milyen körülmények vezettek a halálához.

Jelenlegi kedvenc sorozatom.Mindenképpen megéri elkezdeni mert nagyon jó.Igazából nem hasonlítható semelyik NCIS vagy CSI-hoz mert itt alapvetően nem csak annyiból állnak a részek,hogy megoldják a bűnügyet hanem komolyabban foglalkoznak a karakterek életével/szerelmi kapcsolataikkal stb.
És ami a legjobb egészben az a humor.Minden rész meg tud nevettetni.
Supernatural
Kezéds:Szeptember 24.
Évad: 6.
Infó: Az Odaát (Supernatural) egy természetfeletti-, fantasy-, horror-, thriller- és drámaelemeket vegyítő amerikai televíziós sorozat.
A sorozat két fivért követ nyomon, Dean és Sam Winchestert, akik az Egyesült államok különböző pontjaira utaznak egy fekete 1967-es Chevy Impalával, hogy a végére járjanak paranormális történéseknek és más megmagyarázhatatlan eseteknek, amelyek természetfeletti lényekhez kapcsolhatók. A testvérek „vadászoknak” nevezik magukat, és a sorozat folyamán kiderül, hogy mások is követik és követték előttük is ezt az életformát. Köztük apjuk, aki a feleségével történt tragédia után gyermekkoruktól a vadászatra nevelte fiait.

Egyik kedvenc sorozatom mindenkinek ajánlom akit érdekelnek az ilyesfajta sorozatok.Aki nézte a sorozat 5. évadját és persze az előzőket is az minden bizonnyal izgatottan várja a folytatást tekintettel az 5. évad utolsó részének a végére.

Dexter
Kezdés:Szeptember 26.
Évad: 5.
Infó:A sorozat egy sorozatgyilkosról szól(heh ez jól jött ki:D)aki a Miami Rendőrségnél vérelemző.Annak ellenére,hogy Dexter Morgan egy sorozatgyilkos nagyon szerethető karakter mivel nem csak egy sima sorozatgyilkos hanem csak a gyilkosokat kapja el és rituális módon öli meg őket.Aki többet akar tudni nézze meg:)

Stargate Universe
Kezdés:Szeptember 28.
Évad: 2.
Infó:A Stargate Universe amerikai–kanadai sci-fi televíziós sorozat, a Csillagkapu testvérsorozata (spin-off). A premier az amerikai SyFy-on volt 2009. október 2-án. A sorozat Brad Wright, Robert C. Cooper és Carl Binder irányítása alatt készül.
A Stargate Universe történet középpontjában egy Ősök által épített hajó, a Destiny (Végzet) áll. Az Ősök több legénység nélküli hajót küldtek, melyeket adat- és forrásgyűjtésre illetve csillagkapuk készítésére programoztak, hogy lakható bolygókon helyezzék el azokat. Minden lényeges információt visszaküldtek az indítóknak, hogy segítségével tervezhessék meg a Destiny további útvonalát. A céljuk az volt, hogy felderítsék az univerzum távoli részét.

Tudom a sorozatot sokan abbahagyták mert nem volt elég érdekes de akik ezt állítják bátran merem mondani,hogy tévednek.
Az első 9-10 rész tényleg nem a legjobb de attól még szerintem nem kell abbahagyni.De a 11. résztől visszatért a régi Csillagkapu hangulat és az utolsó rész nagyon érdekesen ért véget.
Én izgatottan várom a 2. évad 1. részét,hogy mi fog történni.

Sanctuary
Kezdés:Szeptember 28.
Évad: 3.
Infó:A Sanctuary – Génrejtek egy kanadai sci-fi-fantasy televíziós sorozat. 2007-ben került a közönség elé az interneten, webepizódok (webisode) formájában, majd a nagy siker hatására állandó tv sorozat lett. Főszereplői Amanda Tapping, Robin Dunne, Emilie Ullerup (1. évad), Christopher Heyerdahl, Ryan Robbins és Agam Darshi (2. évadtól). A Menedék különféle természetfeletti, abnormális élőlények otthona, melyben biztonságban élhetnek a külvilágtól, illetve a külvilág is biztonságban élhet tőlük. Dr. Helen Magnus (Amanda Tapping) és csapata ezen természetfelettiek megsegítését tűzte ki céljául.

Nos jelenleg ennyi sorozat fog kezdődni azok közül amiket én nézek és érdemesnek találom rá,hogy nézzem.Tehát szerintem ezek a legjobbak azok közül amik most fognak kezdődni.
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
9. blountex  PlayStation.Community tag
2010.09.06. 17:29:20
LV5
Mégg ott a Smallville
PSN ID: blountex_HUN
8. soliduss  A Krónikás
2010.09.06. 14:52:50
LV25
Válasz 6. squaresoft üzenetére:
Te még este tv-t nézed a nagy műsorokat???

Dvd bekészítve 2-3 jó kis rész megszakítások, reklámok nélkül..... az az igazi király ság :D
7. simon7109  PlayStation.Community tag
2010.09.06. 12:27:29
LV18
Válasz 6. squaresoft üzenetére:
hát nekem van:D
meg akik forumon a sorozat topicocban írnak gondolom azoknak is van:)
PSN: misi2mezei
2010.09.06. 11:15:04
LV4
ki a halalnak van ideje sorozatokat nezni? he? hee? heeee???
2010.09.06. 04:35:56
LV9
Válasz 4. Vitya üzenetére:
Sajnos egy év szünet, de legalább folytatják! Nekem is kedvenc.
senki sem ültetheti babyt a sarokba!
4. Vitya  PlayStation.Community tag
2010.09.05. 23:10:13
LV2
Breaking Bad mindent üt
3. Barneyzero  PlayStation.Community tag
2010.09.05. 22:08:25
LV11
SGU: "11. résztől visszatért a régi Csillagkapu hangulat", szerintem közelében sincs a régieknek hangulatban, de egynek elmegy ez is, hátha a régi szereplők (mint McKay) felbukkanása majd javít egy kicsit a dolgokon
2010.09.05. 18:54:26
LV3
Kár, hogy a Supnatot átrakták péntekre.
1. soliduss  A Krónikás
2010.09.05. 18:29:37
LV25
Stargate-hez csak annyit fűzök, hozzá, hogy teljes mértékben igazad van.

10 rész szenvedés után igazán kezd beindulni a sorozat...
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV18
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
20277 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Mezei Mihály
Fórumhozzászólások száma:
8509 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
2858 db
Utolsó belépés:
2019.07.03. 15:09:21
Regisztráció ideje:
2010.01.03. 19:56:56
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea

PlayStation®Network Online ID