PlayStation.Community Blog ›› thebooback

23 hozzászólás

2010.07.02. 15:26:55

Utolsó hozzászólás: squaresoft

2010.07.05. 11:13:07

Megosztás
Értékeld a blogot!
Bekapcsolom a Tv-t aztán odanyomom a Comedy Centralra.
Erre ilyen Mosott a kép. Más csatornákon nem vettem észre.
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
2010.07.05. 11:13:07
LV4
ez mar az uj 3d ;-)
22. Jables
2010.07.03. 13:42:52
LV3
nekem is feltűnt, de régebben nem így adtál ugyanis tv-ből anno felvéve. nem tudom mi van vele, de nálam is ezt csinálja
21. jas
2010.07.03. 08:57:51
LV1
Nálam is jelentkezett már ez bizonyos részeknél főleg Lois ruháján átszik de szerintem a az élvezhetőségén nem ront ,ha megszokod ,hogy ne figyeld folyton a szellemképet.
2010.07.02. 23:34:07
LV5
Csak óvatosan a fűvel ,cimbi! xD
Csúnyán törik !!!4!
19. Lara  beauty junkie
2010.07.02. 20:02:36
LV26
ha a ma délutáni, 3 órás family guy-ról volt szó, akkor nálam nem volt semmi hasonló gikszer. :)
pedig nekünk régi, origi tv van. :D
18. Ezio01  PlayStation.Community tag
2010.07.02. 18:05:27
LV13
én is láttam belőle vmennyit de ennyire nem volt mosott csak kicsit, azt gondoltam hogy régebbi rész, de akkor ez hülyeség
17. Rambo
2010.07.02. 16:49:54
LV19
SD TV-n is ilyen. Épp ma néztem FG-t Comedy-n, nekem is ilyen volt. Először kajak azt hittem 3D-s. :D
16. DawidHUN  PlayStation.Community tag
2010.07.02. 16:03:44
LV8
Válasz 14. DawidHUN üzenetére:
Az elcsúszva is képletes kifejezés, mert most fejből nem mondom meg, de kismillió típusuk van azoknak is Y...stb nevekkel. Ha hiányzik, vagy rossz helyen számolt ki egyet a codec, akkor ez lesz. Összecsúszik a kép vagy épp elcsúsznak a színek, mert rosszul számolja ki a két képkocka közti különbséget.
15. REWEN87hu  PlayStation.Community tag
2010.07.02. 16:02:24
LV8
nekem is de csak az egyik êvad
PS3 ID: rewen87hu ps4 id: vsanya87
14. DawidHUN  PlayStation.Community tag
2010.07.02. 16:01:41
LV8
Válasz 13. thebooback üzenetére:
Az alsó képet látva én codec hibára gyanakszom. Tutira rosszul tömörítették miután szinkronizálták. El vannak csúszva a kulcsképkockák és a színek is "érdekesek". (A tömörítés lényege, hogy a kulcsképkockák közt csak a változásokat tárolja vagy számolja ki a codec)
2010.07.02. 15:57:33
LV2
Válasz 11. DawidHUN üzenetére:
Ez igaz csak mivel lcd-m van gondoljahtja az ember hogy hiba is lehet akár. Mondjuk fura hogy csak a Family Guy csinálja...
[BOO voltam]
12. gibsonmate  PlayStation.Community tag
2010.07.02. 15:56:14
LV4
nekem is ilyen de nem mindig
98% of people think they're the other 2% °(ˇ_ ˇ)°
11. DawidHUN  PlayStation.Community tag
2010.07.02. 15:54:34
LV8
Anyámék otthon vettek egy új bazi nagy LCD TV-t. Öreganyám azelőtt a kis 55cm-es képcsövesen nézte a híreket és (meg ameddig volt) a Móuunikát. Gondolhatjátok, hogy szerencsétlennek mekkora nagy különbség a kettő. Szóval csitt! :D örüljetek, hogy észreveszitek még ezt is. Szintén öreganyám nagy szólása...bár kajához és nem TV-hez kapcsolódik..., hogy "A lövészárokban még a fagyott répát is megennéd!" amikor nem ízlik a főztje.
10. Onimushaman  Szerkesztő
2010.07.02. 15:51:15
LV24
Válasz 9. Barneyzero üzenetére:
Ha ingyenes csatorna lenne leszarnám, de ha fizet érte az ember zavaró.
señor
9. Barneyzero  PlayStation.Community tag
2010.07.02. 15:47:55
LV11
Válasz 6. Jesus üzenetére:
Nekem is SD tv-m van, de ettől függetlenül pont ugyanilyen mint a képen, mondjuk engem nem zavar :)
2010.07.02. 15:46:16
LV2
Én is csak a South Parkot meg a Family Guy-t láttam így, de idegesitő :S
[BOO voltam]
2010.07.02. 15:38:30
LV7
Nekem nem szellemképes ugyan, de az utóbbi időben tényleg gond van a minőségével. Érdekes, mert a többi Comedy Central adás nem ilyen.
Papesz
6. Jesus  PlayStation.Community tag
2010.07.02. 15:38:27
LV20
Nekem nem ilyen, mert csúcs szuper SD tv-m van! :D
Spupul!
2010.07.02. 15:36:46
LV3
Nálam is ez van egy ideje...
4. revan07  The Joker
2010.07.02. 15:36:02
LV19
Alapból olyan gagyin van megrajzolva, hogy ez már nem oszt szoroz.
Do i really look like a guy with a plan?
3. DawidHUN  PlayStation.Community tag
2010.07.02. 15:32:58
LV8
Ez már a 3D! Nem tudtátok?! A hiba a Ti készüléketekben van! XD
2010.07.02. 15:32:28
LV5
Nálam már egy ideje ilyen, nem tudom mitől : s
T h e [吉光] U n o r t h o d o X [空中 遊戯 専門 学校]
1. Onimushaman  Szerkesztő
2010.07.02. 15:31:10
LV24
Pár hete South Park egyik epizódja is produkált ilyet, csak ott viccesebben nézett ki a dolog az eltérő animáció révén.
señor
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV2
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
2185 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
András
Fórumhozzászólások száma:
230 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
144 db
Utolsó belépés:
2011.04.28. 19:25:47
Regisztráció ideje:
2008.12.04. 21:39:11
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea