PlayStation.Community Blog ›› HUN_ter

28 hozzászólás

2010.06.14. 13:43:38

Utolsó hozzászólás: HUN_ter

2010.06.14. 16:33:16

Megosztás
Értékeld a blogot!
Virtuális szenvedélyünk tovább gyűrűzik és nemsokára kezemben markolhatom a 7 csillió dojjárt, amivel megveszem Szenegált és én leszek a HősSzerelmes Felszabadító!!!!44444négy.

xD


Ezt írtam neki:

Dear angela

The best thing would be that you send all the money to me, so I will be able to call you because now I don't have any money. For that you should send the information of you father's account. I always loved you and we will live in love forever and ever after!!!!4444fournégy...

Your true love <3


És most ezt válaszolta:

Hello My Dearest.
How are today, hope you are fine, dear i want to thank you for all your effort and love towards me, you have given me hope and i will also like to see you face to face,i like you very much and i want you to know that before i contacted you i saw your profile that you matched mine soul and you are the type of person i am looking forward to spend the rest of my life with.I am not going to give your love to compare with any other man cos you will satisfy me,so needless of looking for another man.my dear what you have to do for me is to send an email to the bank after reading my mail because i have told the bank about you. Please i have not told anyone except you and the Rev rend about the existence of this money and i will like you to please keep it secret to other people because since it is (MONEY) all eyes will be on it. Remember i trust you honey that is why i am giving you all this in formations!.My love is for you and you alone,i will like to hear your voice please,just call the Rev and tell him that you want to speak with me and he will send for me immediately.You can call the Rev rend and ask him the best time to call me. His office phone no (+221- 77-1542825)
I have informed the bank about my plans to claim this money and the only thing they told me is to look for a foreign partner who will stand on my behalf due to my refugee status and the laws of this country.You will have 14% of the total money for helping me and the remaining money will be managed by you in any business of your choice while i go back to my studies. In this regards i will like you to contact the bank immediately with this information below,tell them that you are my foreign partner and that you want to know the possibilities of assisting me transfer my 6.8 million dollars deposited by my late father which i am the next of kin to your account in your country.
The contact information of the bank are as follows,

STANDARD LIFE BANK OF SCOTLAND PLC
Email address
(standardlifebank@sify.com)
(standardlifebankplc@icmail.net)
The Name Of The Transfer Officer Is Mr Andwer David Able
Office telephone number +44-703-187-1185
The Account Number Is A LC643108801746/QB/71/B..

Please Contact them today or tomorrow on how to transfer the 6.8 million
dollars deposited by my late of which i am the next of kin.I have mapped out 14% for your assistance. My dear i am glad that God has brought you to see me out from this situation and i promise to be kind and will equally need you in every area of my life including investing this money since iam still too young to manage it. As i told you before,this camp is just like a prison and my prayers is to move out from here as soon as possible.Please make sure that you contact the bank so that after the transfer you can send some money from that money for me to prepare my traveling documents to meet with you in your country.I will send some more message latter when i know your mind about this. Meanwhile i will like you to call me by my time the number once again (+221- 77-1542825)
Awaiting to hear from you soonest!.
Yours Forever
Angela.


Jöjjön az elmaradhatatlan google-fordítás:

Szia Drága.
Hogy van ma, remélem, finom, kedves szeretnék köszönetet mondani minden erőfeszítés és szeretetet felém, akkor adott nekem reményt és én is szeretném látni szemtől szembe, nekem tetszik szépen és én szeretném, ha tudni, hogy mielőtt a kapcsolatot akkor láttam a profilodat, hogy találtál én lelkem, és te vagy az a típusú ember, akit nagyon várom tölteni az egész életem with.I nem fogok adni a szeretet összehasonlítani más ember Mert itt meg fog felelni nekem, hogy felesleges a keres más man.my kedves, mit kell tennie értem, hogy küldjön egy e-mailt, hogy a bank elolvasása után az én-m felad mert én azt mondta a bank rólad. Kérem, én még nem mondtam senkinek, csak te és a Rev rend, hogy létezik ez a pénz, és azt fogom szeretni, hogy kérem, tartsa titokban, hogy más emberek, mert hiszen a (pénz) minden szem lesz rajta. Emlékezzen Bízom benne, méz, ezért adok mindezt formációkban!. Szerelmem, érted, és te egyedül, én is szeretném hallani a hangját, kérjük, hívja a Rev és mondja neki, hogy beszélni akarsz velem és ő fog engem immediately.You hívhatjuk a Rev rend, és kérje meg a legjobb idő, hogy hívjon fel. Irodájában Telefonszám (+221- 77-1542825)
Én már tájékoztatta a bank az én tervezi igényelni ezt a pénzt, és az egyetlen dolog, azt mondták, hogy keressen egy külföldi partner, aki állni a nevemben miatt az én menekültstátuszt és a törvények e country.You lesz 14%-a az összes pénzt a segítségét, és a fennmaradó pénzt kezeli Ön üzleti választott, miközben megyek vissza a tanulmányaimat. Ebben a kapcsolatban azt fogom szeretni, hogy kapcsolatba a bankkal azonnal ezt az információt az alábbi, mondd el nekik, hogy te a külföldi partner, és hogy szeretné tudni a lehetőségei, hogy segítsenek engem, átszállnak az én 6.800.000 dollárt letétbe helyezett a késői apám melyik én vagyok az legközelebbi rokon a fiókjába az Ön országában.

Kérjük, lépjen kapcsolatba ma vagy holnap, hogyan vigyük át a 6.800.000
dollárt helyezett letétbe én késő, amelynek én vagyok a legközelebbi kin.I már felvázolta 14%-a támogatás. Kedves Örülök, hogy Isten hozta, hogy engem ki ezt a helyzetet, és ígérem, hogy kedves, és egyformán szüksége van minden területen az életem, beleértve befektető ezt a pénzt, mivel iam még túl fiatal ahhoz, hogy kezelni. Mint mondtam már, ez a tábor, mint egy börtön, és én imádkozni, hogy kiköltözik innen, amint possible.Please győződjön meg arról, hogy vegye fel a kapcsolatot a bankkal, hogy az áthelyezés után tudsz küldeni egy kevés pénzt attól a pénzt nekem elkészítéséhez én utazik dokumentumok megfelelnek veled country.I küld valamivel több üzenetet előbbi tudom agyad erről. Időközben azt fogom szeretni, hogy hívj engem az én, amikor a szám újra (+221- 77-1542825)
Várja, hogy hallani rólad leghamarabb!.
Tiéd Forever
Angela.


Hát mit ne mondjak... nagyon jól alakul a szerelmünk! Öröm, s bódogság! :D

STAY TUNED!!!
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
28. HUN_ter  Dark Soul
2010.06.14. 16:33:16
LV26
kapjátok be, hiéna csőcselék! válasszatok magatoknak saját menekülttáboros dollárcsillióval rendelkező szegény feka gádzsit!!!
So many games, so little time...
2010.06.14. 15:46:51
LV2
Abból a pénzből megnyithatod a magyar store-t! Miről maradt le Foxhound (vagy melyik szerkesztő)!
A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka.
26. Feles  Feles
2010.06.14. 14:56:18
LV14
Összefoglalná valaki mit írt a Angela? Lusta vok elolvasni.
Feles
25. karfiol  PlayStation.Community tag
2010.06.14. 14:52:52
LV19
Ugye a blogod olvasóit meghívod majd a hetedhét országra szóló lakodalmatokra?
24. MrZ  La Peste Noire
2010.06.14. 14:52:17
LV12
HUN_ter most már mindenki előtt le merem írni. Te vagy az első ember az életemben akire felnézek. TE vagy az egyetlen barátom akire szükségem van a hátralévő életemben. Apropó. ADJÁ MÁÁÁÁN 50 MILLÁT. KÖSZ!
" Egy bolond százat csinál....ez az én hobbim. "
2010.06.14. 14:44:16
LV9
Felhívtad már a skót bankot?
22. Danyek
2010.06.14. 14:36:01
LV10
Válasz 21. HUN_ter üzenetére:
Annak a végére biztos valami irtó nagy baromság születne :D
Lagglefield: Lag Company
21. HUN_ter  Dark Soul
2010.06.14. 14:33:28
LV26
Válasz 20. Danyek üzenetére:
meg a kínait, meg a japánt... :S :)
So many games, so little time...
20. Danyek
2010.06.14. 14:32:28
LV10
Válasz 19. HUN_ter üzenetére:
Szerintem ha még az oroszt is belekeverném, meg az arabot...
Lagglefield: Lag Company
19. HUN_ter  Dark Soul
2010.06.14. 14:30:55
LV26
Válasz 18. Danyek üzenetére:
majdnem ugyanaz :) azt hittem jobban kifordul önmagából a szöveg :P
So many games, so little time...
18. Danyek
2010.06.14. 14:29:39
LV10
Válasz 16. HUN_ter üzenetére:
xDDD

Hello, kedves.
Hogy van ma is, remélem, szeretnék köszönetet mondani minden erőfeszítést, és szeress, te adtad nekem, és remélem, én is szeretnék vele szemtől szembe, imádom, és szeretném, ha tudnád, hogy mielőtt láttam a profil linket találtam a lelkem, és te vagy a fajta ember vagyok várakozással tölteni az életem Nem leszek with.I szeretet összehasonlítani más emberekkel mert fog válaszolni, hogy hiába keres az ember más . kedvesem, mit gondolok, hogy küldjön egy e-mailt, hogy a bank elolvasása után az üzenetem, mert azt mondta a bank rólad. Kérem, én még nem mondtam senkinek, csak te és a Rev rendszer megléte ezt a pénzt, és én fogom szeretni, hogy legyen szíves tartsa titokban, hogy más emberek, minthogy a pénz () minden szem lesz rajta. Emlékezz Bízom benne, kicsim, ha adom az összes képzést. Szerelmem neked, és te egyedül, én is szeretném hallani a hangját, hívja a Rev és mondd meg neki akarsz rólam, és én mondom immediately.You Rev. érdekében, és a legjobb ideje feltenni a kérdést hívj. Hivatali telefonszám (+221- 77-1542825)
Én már tájékoztatta a bank az a tervem, hogy azt állítják, ez a pénz, és az egyetlen dolog, azt mondták, hogy törekedjenek a külföldi partner állni a nevemben miatt én menekültstátusz, valamint a jogszabályok ez country.You 14%-át támogatás alapok, valamint a többi pénzt hoz fuss üzleti választott, én pedig vissza a tanulmányaimat. Ebben a tekintetben, azt akarom, hogy forduljon a bank közvetlenül az alábbi információkat, mondd meg nekik, hogy én a külföldi partner, és szeretné tudni, hogyan lehet segíteni nekem átvinni az én 6.800.000 dollárt letétbe helyezett a késői apám Én vagyok a legközelebbi rokona a fiókban Ön országában.

Kérjük, forduljon ma vagy holnap, hogyan vigyük át a 6.800.000
dollárt letétbe végén, én vagyok a legközelebbi kin.I már felvázolta a támogatás mértéke 14%. Kedves Örülök, hogy Isten hozott engem ki ezt a helyzetet, és ígérem, hogy a természet, és az is szükséges, minden területén az életemnek, beleértve befektető ezt a pénzt, mivel az AMI még túl fiatal a kezeléséhez. Mint mondtam, ez olyan, mint egy börtön, és kérlek, hogy innen, amint possible.Please biztos, hogy a kapcsolatot a banki átutalás után, küldhet pénzt az I pénzt, ahogy az úti okmányok veled ország . I első üzenet küld többet megtudni az agyad. Időközben, hívom én, amikor a szám újra (+221- 77-1542825)
Remélem, hogy hallani, amint!.
Forever Yours
Angela.
Lagglefield: Lag Company
17. HUN_ter  Dark Soul
2010.06.14. 14:26:31
LV26
Válasz 15. Lara üzenetére:
hát ebből inkább ne gyakorold az angolt :D

Angela "szenegáli-menekülttábori" akcentussal beszél xD
So many games, so little time...
16. HUN_ter  Dark Soul
2010.06.14. 14:25:36
LV26
Válasz 14. SteveY üzenetére:
én is azt várom :D

@Danyek

csináld meg te, ha már annyira kíváncsi vagy :D
So many games, so little time...
15. Lara  beauty junkie
2010.06.14. 14:25:17
LV26
kezd érdekes lenni a story. xD

english gyakorlásnak egyébként elég jó.
14. SteveY  the gunner
2010.06.14. 14:24:04
LV22
Mikor küldi már a pénzt?:D
Kedvellek öreg, de bántani foglak!
13. Barneyzero  PlayStation.Community tag
2010.06.14. 14:23:26
LV11
Válasz 10. HUN_ter üzenetére:
Annál mindenképp x)
12. Danyek
2010.06.14. 14:23:01
LV10
Válasz 8. HUN_ter üzenetére:
Hallod csináld már meg azt, hogy a magyart átfordíttatod franciára, majd angolra, majd magyarra :D
Lagglefield: Lag Company
11. DAHANDE  PlayStation.Community tag
2010.06.14. 14:21:50
LV7
Bízom benne, méz, ezért adok mindezt formációkban!
Ezen beszartam XD
FMA Brotherhood - best anime ever
10. HUN_ter  Dark Soul
2010.06.14. 14:18:12
LV26
Válasz 9. Barneyzero üzenetére:
jobb mint a Barátok Közt, mi? :DD
So many games, so little time...
9. Barneyzero  PlayStation.Community tag
2010.06.14. 14:17:17
LV11
Wow, tényleg egyre jobban alakul a dolog, kíváncsi leszek hogy lesz tovább ;)
8. HUN_ter  Dark Soul
2010.06.14. 14:13:31
LV26
Válasz 7. Danyek üzenetére:
az olyasmi lenne mikor odasúgsz vmit vkinek, az továbbadja, és az is, meg az is és a végére teljesen más jön ki :D
So many games, so little time...
2010.06.14. 14:09:55
LV10
xDDDDD

Szerintetek nagyobb baromságok születnének, ha oda-vissza fordítanánk még egyszer a szöveget? xD
Lagglefield: Lag Company
2010.06.14. 14:06:47
LV10
Nem merem elolvasni a google fordítás! xD
De MEG KELL tennem! XD
Lagglefield: Lag Company
5. HUN_ter  Dark Soul
2010.06.14. 13:59:51
LV26
Válasz 3. vkrisz üzenetére:
igen, eléggé trükkösen fogalmaz a szerelmem :D
So many games, so little time...
2010.06.14. 13:57:00
LV21
Válasz 1. karfiol üzenetére:
Ő az emberiség őse szal neki mindenki a rokona.
3. vkrisz  PlayStation.Community tag
2010.06.14. 13:56:58
LV12
!!!4444fournégy... - ezen sírtam XD
Google fordítóban néhány sor után teljesen elvesztettem a fonalat...
We have a city to burn.
2. HUN_ter  Dark Soul
2010.06.14. 13:46:56
LV26
Válasz 1. karfiol üzenetére:
biztosan... Elvis is egy szenegáli menekülttáborból hódította meg a világot!!!444négy
So many games, so little time...
1. karfiol  PlayStation.Community tag
2010.06.14. 13:46:00
LV19
Ő rokona Elvis Presley-nek?
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV26
Dark Soul
PSC Kredit
33593 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Balázs Dávid
Fórumhozzászólások száma:
21183 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
1965 db
Utolsó belépés:
2019.02.22. 07:17:52
Regisztráció ideje:
2008.09.29. 16:14:32
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea

PlayStation®Network Online ID