PlayStation.Community Blog ›› HUN_ter

13 hozzászólás

2010.06.10. 19:31:29

Utolsó hozzászólás: HUN_ter

2010.06.11. 09:50:59

Megosztás
Értékeld a blogot!
Örömmel jelentem, hogy újdonsült távkapcsolatom magasabb dimenzióba lépett, immár komoly dolgokról esett szó, mely egy bensőséges és gyümölcsöző kapcsolatot vetít előre.
De jöjjön a hősszerelmes levél és természetesen a jó-öreg google fordítás. Zsepiket előkészíteni!

:D

Íme:


Ezt írtam neki az előző levelére (direkt olyan hülyén :D):

Deer Angela!!4

I was crying when I was reading your e-mail. I hope you can fight... FIGHT FOR LOVE! Do you have to pay for the internet in the refugee camp or it is free? Pleese send me more pictures and write more about yourself!

goodbye my love! ^^


És a válasza:

MY DEAR THIS IS ALL ABOUT ME WITH LOVE AND TRUST‏

Hello My Dear
I am more than happy in your reply to my mail.How are you?
How is your day hope fine.?.Mine is a little bit hot over here in Dakar Senegal .In this camp we are only allowed to go out from the camp only on few days of the weeks.Its just like one staying in the prison and i hope by Gods grace i will come out here soon.i don't have any relative now whom i can go to all my relatives ran away in the middle of the war the only person i have now is Reverned peter Johnson who is the pastor of the (Christ the King Church ) here in the camp he has been very nice to me since i came here but i am not living with him rather i am leaving in the women's hostel because the camp have two hostels one for men the other for women. The Pastors Tel number is (+221- 77-1542825) if you call and tell him that you want to speak with me he will send for me in the hostel. As a refugee here i don't have any right or privilege to any thing be it money or whatever because it is against the law of this country.I want to go back to my studies because i only attended my first year before the tragic incident that lead to my being in this situation now took place. Please listen to this,i have my late father,s death certificate and his deposite certificate here with me , because when he was alive he deposited some amount of money in one of the leading banks in Europe which he used my name as the next of kin,the amount in question is $6.8(Six Million Eight Hundred Thousand US Dollars). So i will like you to help me transfer this money to your account and from it you can send some money for me to get my traveling documents and air ticket to come over to meet with you. I kept this secret to people in the camp here the only person that knows about it is the Reverend because he is like a father to me. So in the light of above i will like you to keep it to yourself and don't tell it to anyone for i am afraid of loosing my life and the money if people gets to know about it. Remember i am giving you all this information due to the trust i deposed on you.I like honest and understanding people,truthful and a man of vision,truth and hardworking. My favorite language is English cos is our country language but we speak french here in Senegal .Meanwhile i will like you to call me like i said i have a lot to tell you. Have a nice day and think about me.
Awaiting to hear from you soonest
Yours in love.
Angela.


És a fordítás:

Kedves ez az egész Me szeretet és bizalom

Szia Kedves
Én am több mint boldog a választ, hogy az én mail.How vagy?
Hogyan van a napod szép remény.?. Az enyém egy kicsit forró itt Dakar Szenegálban. Ebben a táborban nekünk csak megengedik, hogy menjen ki a táborból csak néhány nappal a weeks.Its épp mint egy a börtönben való tartózkodás és remélem isten báj által, ki fogok jönni ide soon.i nincs képest most ki tudok menni az összes rokonom elfutott a háború közepén az egyetlen személy, nekem van most Reverned Peter Johnson, aki a pásztora (Krisztus Király templom) itt a táborban ő nagyon kedves velem mióta jöttem itt de nem élek vele inkább én megyek a női szálló mert a tábor van két szállója egy embereknek a másik a nők. Amikor kijöttél a (+221- 77-1542825), ha kiáltasz és azt mondja neki, hogy beszélni akarsz velem ő fog engem a szállóban. Menekültként itt nekem nincs semmilyen jog vagy kiváltság semmilyen dologra legyen ez pénz vagy bármi mert ez ellene van a törvény e country.I akarok visszamenni a tanulmányaimat, mert csak részt vettem az első évben, mielőtt a tragikus baleset vezető én is ebben a helyzetben már sor került. Kérem, hallgassa meg ezt, nekem van a késői apám, s halotti bizonyítvány és a befizetés bizonyítvány itt velem, mert amikor ő volt életben is letétbe helyezte a pénz valami összegét egy vezető bankok Európában, amely használta a nevemet az következő rokon, a kérdéses összeg 6,8 $ (hat millió nyolcszázezer USA dollár). Tehát azt fogom szeretni, hogy segíts nekem átvinni ezt a pénzt a számlára, és onnan tudsz küldeni egy kevés pénzt nekem, hogy megkapjam utazási okmányok és repülőjegy jöjjenek át hogy találkozzanak veled. Megtartottam ezt a titkot embereknek a táborban itt az az egyetlen személy, aki tud róla, a Reverend, mert olyan, mint egy apa nekem. Tehát a fentiek fényében azt fogom szeretni, hogy tartsd meg azt magadnak és ne mondd el senkinek mert én félek a kioldó az életem és a pénz, ha az emberek sikerül tudnia erről. Ne feledje, adok Mindezen információk miatt a bizalom én leváltották a you.I, mint a becsületes és megértő embereket, igaz és a látás egy embere, igazság és szorgalmas. A kedvenc nyelv angol cos a mi ország nyelvét, de beszélhetünk a francia itt Szenegálban. Időközben azt fogom szeretni, hogy hívj engem, mint én azt mondta nekem van sok mondani. További szép napot és gondolj rám.
Váró hallani tőled mielőbbi
Tiéd a szerelemben.
Angela.


Tehát itt van ez a kedves lány, akinél néha metsző hideg van, néha forróság és akivel már beszélgetni is tudnék személyesen és aki küld nekem 6,8 csillió dollárt és minden szép és jó lesz. xD

Asszem a következő levelemben elkérem a halott apjának a bankszámla-adatait /biztos ami biztos/ és elkezdek gondolkozni, hogy melyik egzotikus országba utazzak idén nyáron.

STAY TUNED!! :DD
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
13. HUN_ter  Dark Soul
2010.06.11. 09:50:59
LV26
Válasz 12. Zsolt üzenetére:
LoL... ezek a románok...
So many games, so little time...
12. Zsolt  PlayStation.Community tag
2010.06.11. 09:29:42
LV11
Erről az orosz pénzmosási módszerek jutottak eszembe. Közösségi oldalakról összevadásztak kelet-európai (magyar, román, stb) egyetemistákat, hogy segédkezzenek a pénzmosásban némi jutalékért cserében. Az ilyen nagy összegű átutalásoknál van egy korlát, ami felett már automatikusan ellenőrzést indítanak a bankok, így a lehető legnagyobb, de még nem gyanús összeggel dolgoztak. A diákoknak kellett nyitniuk egy új bankszámlát, erre megkapták az összeget, majd ennek a 90%-át tovább kellett utalniuk egy svájci vagy akármilyen megadott számra. A 10% jutalék a bűnügyi felelősségrevonás kockázatát kompenzálta. Jó kis zsebpénz volt így is, a magyar fiatalok kivétel nélkül teljesítették az oroszok feltételeit. A románoknál viszont más volt a helyzet: egyszerűen megtartották a teljes összeget, de mindenki! Szibéria végéből persze nem jön el a maffia lenyomozni és megveretni több száz embert, úgyhogy itt most a diákok jártak jól, a pénzmosó gangszták meg csak bosszankodhattak.
11. CSA3A  PlayStation.Community tag
2010.06.11. 08:32:03
LV1
Lehet, hogy lassan változókorba lép. Milyen hőhullámai vannak már:)
Han shot first!
10. Bazsika  PlayStation.Community tag
2010.06.11. 07:53:31
LV3
Hmm? Miii??? Elszedted a csajomat? Te csak kihasználod és anyagilag lehúzod! Ez nem szép tőled! :) Különben is nekem írt előbb! XD
I swear to drunk,i'm not god!
9. karfiol  PlayStation.Community tag
2010.06.10. 23:12:13
LV19
Amúgy ez a szám szenegáli Sonatel szám, ami az Orange partnere. http://en.wikipedia.org/wiki/Sonatel
Felhívtad már?
8. karfiol  PlayStation.Community tag
2010.06.10. 23:07:27
LV19
Sok boldogságot nektek a dollármilliókkal!
7. DAHANDE  PlayStation.Community tag
2010.06.10. 20:41:40
LV7
Öcsèm ez jobb mint a Baràtok Közt XD
A nők nem emberek,ez mennyire igaz XD
FMA Brotherhood - best anime ever
6. Barneyzero  PlayStation.Community tag
2010.06.10. 20:22:15
LV11
Válasz 5. HUN_ter üzenetére:
Ja ok, bocsi, nem akartam megbántani egyikőtöket sem :)
5. HUN_ter  Dark Soul
2010.06.10. 20:17:06
LV26
Válasz 4. Barneyzero üzenetére:
ne mondj ilyet rá, biztosan nem ő volt!!! ő egy törékeny, őszinte nő, kinek segítségre van szüksége!!!!!! :''''''(((
So many games, so little time...
4. Barneyzero  PlayStation.Community tag
2010.06.10. 20:15:20
LV11
Angela Elvis?
Ő itt volt a PSC-n is angelaforyou (vagy 4you, nemtom) néven és mindenkinek küldött szerelmes leveleket amíg nem tiltották ki, vigyázz haver, csalfa ez a nő! ;D
2010.06.10. 19:54:37
LV10
Kedvencem:
"de nem élek vele inkább én megyek a női szálló mert a tábor van két szállója egy embereknek a másik a nők"
Ebből is látszik, hogy a nők nem emberek! x'D
Lagglefield: Lag Company
2010.06.10. 19:53:03
LV10
Google-fordító RULZ!!! xD
Lagglefield: Lag Company
1. vkrisz  PlayStation.Community tag
2010.06.10. 19:37:15
LV12
Hatalmas! XD
We have a city to burn.
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV26
Dark Soul
PSC Kredit
33593 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Balázs Dávid
Fórumhozzászólások száma:
21183 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
1965 db
Utolsó belépés:
2019.02.22. 07:17:52
Regisztráció ideje:
2008.09.29. 16:14:32
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea