PlayStation.Community Blog ›› Gulandro

7 hozzászólás

2010.04.08. 12:09:37

Utolsó hozzászólás: Rampage

2010.04.08. 15:13:28

Megosztás
Értékeld a blogot!
Vészterhes idők ezek, de okosan az ember talál néhány pillanatot amit ennek a hobbijának szentelhet. A PSP játékokat leszámítva (mert nincs nálam a gép egy ideje) beértük a szerzeményes bejegyzéseket. Milyen jó. Egyesek szerint nekrofilizmus amit csinálok, de ha a legutóbbi gondolatébresztővel nem fejtettem ki elég világosan mit gondolok erről, akkor csak az én hibám. Csöcs.
A Sin Episodes: Emergence játékból Elexis Sinclaire.

Valken
A harc újra fellángol köztem és a játék között. Az első pályát már elég jól át tudom pörgetni sebződés nélkül, de a második az kivégez rendszerint. Komoly mentális gyakorlatokra lesz szükség már látom én. A zenék annyira nem zavarnak, az tényleg jobban, hogy nem lehet beírni nevet a pilótának.
Sly 2: Band of Thieves
Az első benyomás megegyezik az előző résszel: szórakoztató platformjáték eggyel fiatalabb korosztálynak mint én (bár 18 évesen meg Max Payne kellett kicsi lelkemnek). Ettől függetlenül ki lesz játszva csont nélkül, mert nagyon bejön.
Canis Canem Edit
Amikor a Rockstar nem GTA játékot készít mindig nagyon izgatott vagyok. Szeretem a játékaikat, a Warriors és a Red Dead Revolver is kitűntek másságukkal a többi program közül. A Bully pedig (milyen sok értelme van átnevezni) egy kivételesen kellemes darabnak ígérkezik. /megjegyzés: a Red Dead Redemption egy korszakalkotó játéknak ígérkezik, aki teheti ne hagyja ki/
BloodRayne 2
Valóban elég furcsa a játék, mintha egy béta verziós játék promo anyagával tölteném az időmet. Ennek ellenére is szórakoztató és legalább nincsenek benne klasszikus nácik, vannak helyette okkult punk neonácik. Máris mindjárt más. Rengeteg jó ötlettel találkoztam már most, amiknek viszont a megvalósítása pocsék lett (pl. kivégzések). Viszont úgy tűnik lesz történet. Juhé!
Broken Sword: Shadow of Templars
Jöttek vissza az emlékek ahogy a játékot elkezdtem. Gyilkosan rossz az irányítás, kurzorral kínszenvedés. Gondolkozom egy egér beszerzésén ha nem lesz más megoldás. Nem jutottam messzire, sajnos tölteni is kényelmetlenül sokat tölt. De a lényeg az, hogy elindul. Kicsit hiányosabb a kép vagy az emlékeim fakultak meg. De legalább most jobban élvezem a hosszú dialógusokat.
Shin Megami Tensei: Devil Summoner
Minek után úgy kaptam ezt a játékot, hogy nem ér szinte semmit pihentem pár napot mielőtt kipróbáltam. Nos, nem tudom ennek hatására e, de öt órára komolyan beszippantott a játék és mikor már el akartam menni aludni, pár óra múlva újra felkeltem éjjel és folytattam. Átkozottul jó az egész. De lehet csak imádom idézni játékokban. Közben párhuzamosan ismerkedem a Megaton univerzum eredetével is, hogy a jrpg gondolatébresztő minél jobb legyen.
Broken Sword 2: Smoking Mirror
Dicsőség az égben, mert kijutottam a szobából. Anno ez egy nap alatt sem sikerült. A probléma sajnos ugyanaz, lassú a kurzor, egér lesz ebből. A grafika okés, talán kicsit kevesebbet is tölt és amúgy minden zorall. Főleg ott tudni a játékaim között a jó. Ahhh...
Koudelka
Lesznek problémáink ifjú hölgy, mert valami egészen kaotikus a koncepció. Képzeld el a Resident Evilt, ahogyan minden pillanatban öt perces véletlenszerű csaták borzolják az idegeidet. Nem kellett volna, igazán. A hangulat nem rossz, bár vannak illogikus dolgok. A Shadow Hearts előjátéka, ami fontos része a PS2 mitológiának (figyeld, szerinte olyan is van).
Devil's Deception
Egy újabb átnevezett program Invitation of Darknessként is ismert. Emellett egy másik érdekes darab, aminek PS2 utódai vannak (Trapt). A koncepció is hasonló, csapdaállítós, sado-mazo szimulátor. Szerencsére van ismerősnőm akivel lehet ilyeneket játszani. Rossz, rossz cica. Most a videojátékra gondoltam.
Szóval mi nekrofilok ... de vagyunk ám. Persze vannak akik titokban azóta újabb gépekkel játszanak. Értékelem egyébként az őszintébb vallomásokat erről, főleg ha videót készít róla. A következő klipet azért is ajánlom, hogy a srác a szöveghez igazította a látványt, így van Gears of War is hogyha valakinek feltűnik. Egyre kevesebb ilyen videó van már egyébként. Így megy ez.
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
2010.04.08. 15:13:28
LV5
Válasz 6. karfiol üzenetére:
Nem,ő az anyukája
Imah firin mah LAZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR
6. karfiol  PlayStation.Community tag
2010.04.08. 15:09:40
LV19
A képen te vagy?
5. Resiskull  PlayStation.Community tag
2010.04.08. 13:34:24
LV22
Bloodrayne 2 nagyon csíptem.
4. soliduss  A Krónikás
2010.04.08. 13:32:37
LV25
Válasz 3. Gulandro üzenetére:
Nagyon retro :D szóval bejön.... majd vadászok róla egy verzát az ebay-ről :D
2010.04.08. 13:22:15
LV2
Válasz 2. soliduss üzenetére:
A kis nyíl rögtön a linkre visz. Igazán megcsinálhatnák már. Mást is.
2. soliduss  A Krónikás
2010.04.08. 13:20:28
LV25
egy videó sem megy. A valkenről még nem halottam...
1. ALF22  Son of Liberty
2010.04.08. 12:37:08
LV26
a sly ku..a jó gém
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV2
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
2665 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Szilágyi János
Fórumhozzászólások száma:
1 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
187 db
Utolsó belépés:
2011.10.11. 10:15:34
Regisztráció ideje:
2008.11.20. 10:13:13
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea