PlayStation.Community Blog ›› HUN_hatrix

19 hozzászólás

2008.11.14. 00:42:15

Utolsó hozzászólás: patrik00

2008.11.23. 13:07:01

Megosztás
Értékeld a blogot!
Elég komoly töréstesztnek vetette alá a 3 konzolt a G4TV stábja. Emberi erő mért a gépekre komoly csapásokat. A végeredmény számunkra biztató, másoknak meg elszomorító. A videót csak erős idegzetű nézőinknek ajánlom. ;)

Az én győzelmi tippem ez volt a videó előtt:
1, x360
2, Ps3
3, Wii
A végeredmény viszont nem ez lett.
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
2008.11.23. 13:07:01
LV9
jaj de nem szeretek ijet nezni. valahogy olyan mint amikor a teveben tokonrugnak valakit.osszeszorul a gyomrom.
senki sem ültetheti babyt a sarokba!
18. danny2008  PlayStation.Community tag
2008.11.15. 01:37:06
LV6
Na ez kemény volt. :) Csóri gépek...
2008.11.14. 20:47:09
LV1
maradványok??? LOL. sokat érük velük:)
2008.11.14. 20:47:08
LV2
áááááááááááááááááááúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
15. HUN_hatrix  The Saboteur
2008.11.14. 17:46:36
LV29
Válasz 14. geri220 üzenetére:
A maradványokat szerintem szívesen odadják, ha annyira kell. :b
PSN ID: HUN_hatrixx ... Nincs hiszti! ;)
2008.11.14. 17:27:05
LV1
Állatok... Adták volna nekem mindet xD
13. HUN_hatrix  The Saboteur
2008.11.14. 17:21:11
LV29
Válasz 12. Gregory üzenetére:
Egyszer ejted le tuti meghal.
Az embernek nincs olyan szerencséje, hogy kibirjon egy kis koccanáls az ő gépe. :D
PSN ID: HUN_hatrixx ... Nincs hiszti! ;)
2008.11.14. 16:43:41
LV3
Rossz volt nézni, én nagyon vigyázok a gépemre (PS 3) mindig körbebugyolálom ha viszem valahova. Azért jó tudni hogy ennyi mindent kibír....
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy Turok !!!
11. gibsonmate  PlayStation.Community tag
2008.11.14. 15:31:57
LV4
Tutdam mindigis h a ps3 a legjobb konzol, de még h a töréstesztbe is ő lesz nyerő azt nem gondoltam volna
98% of people think they're the other 2% °(ˇ_ ˇ)°
10. gabe83  PlayStation.Community tag
2008.11.14. 13:32:32
LV21
A nagy állatkodás közepette igazán fejbebaxhatták volna egymást is, idiótábbak már nem lehetnének. :-D A műsorvezető fején az XBoxot törtem volna el, a csávókám szemei piros LED-esek lettek volna az biztos!
9. HUN_hatrix  The Saboteur
2008.11.14. 13:31:54
LV29
Válasz 4. ssj3_vegetto üzenetére:
Valahogy a fémes borítást erősnek tartottam. XD
PSN ID: HUN_hatrixx ... Nincs hiszti! ;)
8. KROTCHY  a here
2008.11.14. 13:15:25
LV29
Kemény a PS :D
Playing: Uncharted 3 multi
7. krissz88  PlayStation.Community tag
2008.11.14. 11:25:50
LV12
a szívem...:'(
2008.11.14. 08:57:19
LV7
Vazze pihent agyu brigád!LOL:D
Fanta LOL
5. Folt  PlayStation.Community tag
2008.11.14. 08:39:19
LV11
Állatok! :)
4. ssj3_vegetto  The Champion of the Gods
2008.11.14. 06:47:50
LV20
Nem mondod komolyan, hogy azt hitted az X nyeri? lol
PS3 rulezzzz
Don't Tempt My Dark Passenger
3. duckdany  PlayStation.Community tag
2008.11.14. 06:34:01
LV5
Ezt jó tudni, ha egyszer elmenne az eszem és elkezdeném ütni a PS3amat. Lehet nem jutnék sokra, nem vagyok egy akkora darab, mint a srácok...:D
www.ilovewp.net
2. vixenne  PlayStation.Community tag
2008.11.14. 02:13:38
LV7
"kiaaaa kirrááály!!" :D
Tudod vagy nem tudod, hogy a Madár az Ász?!
1. Putyu17  PlayStation.Community tag
2008.11.14. 01:41:23
LV1
de jó egyeseknek hogy ilyenekre van pénzük...! xD
wMs clan, PSN ID.: Putyu17
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV29
The Saboteur
PSC Kredit
33208 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
József
Fórumhozzászólások száma:
33688 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
7452 db
Utolsó belépés:
2019.10.17. 05:53:42
Regisztráció ideje:
2008.10.06. 12:24:48
Barátaim:

PlayStation®Network Online ID

PlayStation.Community Trófea