PlayStation.Community Blog ›› Lee

5 hozzászólás

2010.04.03. 14:43:03

Utolsó hozzászólás: Richard

2010.05.24. 11:31:47

Megosztás
Értékeld a blogot!
So..
..You wanna be a figther huh?
Nos ti is tudjátok,hogy Májusban jön a THQ egyedülálló nagy franchise mma játéka. A UFC 2010 undisputed,és nagyjából leírom,hogy eddig milyenféle előrelépésekre lehet számítani a tavalyi részhez képest.
Kezdjük az alapoknál(már ha szabad ezt a kifejezést használnom)

-Sway system: Ezt vehetjük elég nagy előre lépésnek,hiszen a sway system segítségével elhajolhatunk a veszélyes ütések,rúgások elől és counter-ben vihetjük be saját veszélyes támadásainkat. Realisztikusabbá teszi a harcot azzal,hogy nem csak mint bábuk védjük az ellen támadásait,hanem bravúrosan kikerűljük vagy elhajolunk előlük.(csak úgy,mint pl egy EA fight night-ban)

-Posture System: Személy szerint ennek nagyon örülök,mivel kétszer annyi lehetőségünk lesz technikákat végrehajtani minden egyes földharci pozícióból! Plusz dinamikusabb posture(földharc pozíciók,pl: full guard down,back mount, full mount etc.)Másik nagy változás földharc szempontjából,hogy minden pozíciból kivitelezhető a k.o.!Tehát összesítve,földön új strike(ütés,rúgás) támadások és submissionok(feszítés,folytás) is elérhetőek lesznek a transition-okkel(pozíció csere) egyetemben.

-Southpaw stance: Nos ez nálam a favorit. Révén,hogy balkezes vagyok,én hiányoltam ezt a felállást az első epizódból és nem is értem miért nem rakták bele. De itt megalkothatjuk saját karakterünket balkezesként. Sőt bármelyik harcossal átállhatunk akár meccs közben is.
-Cage positions: Lehet,hogy a posture systemhez kellett volna sorolnom,de akik nem igazán jártasak az mma világban azok nem tudhatják pontosan,hogy mi is ez. Nos a cage system használhatóvá tesz egy igen fontos segítséget amit sok ufc-s használ. Lehetővé teszi,hogy a ketrec rácsok segítségével emeljük fel az ellenfelünk,vagy épp préseljük hozzá. Sőt még az is megoldható ha földön úgy érezzük,hogy ellenfelünk fölényesebb helyzetben van és a rács közelében vagyunk,akkor azzal próbálhatjuk felrúgni magunkat,vagy hozzászorítani ellenfelünket.

-Fighting style: Az eddigi harci stílusokhoz(muay-thai,box,kickbox,wrestling,bjj,judo)hozzá jön plusz 3 stílus. Karate,Sambo,Greco-Roman wrestling.Így nagyobb szabadságot adva az egyéniségeknek.

-Customization: Sokan hordták el a kreált karakterek készítésének lehetőségeit.Túl korlátozott volt. Ebben én is teljesen egyet értek,viszont ez ennél a résznél jelentősen javulni fog.Nem lesznek stílushoz kötve a mozdulatok. Több mint 200 fajta különböző ütés-rúgás és földharc technika közül tehetjük össze a sajátjainkat.

-Carrier mode:
"The game is watching you" fajta rendszer azt eredményezi,hogy saját karakterünk elért meccseit,interjúit,győzelmeit,vereségeit és mindent ami bunyós kis életében történik figyelemmel kíséri. Ez pedig nem jelent mást minthogy hatással lesz a meccs alatti kommentátorok szövegére,és ellenfelünkre aki gyenge pontjainkat keresi majd.( =) hatalmas ötlet)

-Co-op sparring: Online barátunkkal edzhetünk,fejleszthetjük saját karakterünket egymásnak új technikákat mutatva.

-Fight camps: Barátainkkal alapíthatunk új akadémiákat és együtt egy csapatban törekedhetünk a virtuális ranglista tetejének elérésére. Felvehetjük a versenyt más rivális egyesületekkel,míg csatlakozhatunk másokhoz is. "Edz úgy,mint egy igazi bunyós,hogy te legyél a legjobb"
-Title mode:Külön módot kapunk,hogy új bajnokokat koronázhassunk meg. Mind az öt súlycsoportban elérhető lesz a title defense és title mód. Az előző részben kissé butának tűnt,hogy minden egyes meccs bajnoki címért zajlott .

-Tournament mode: Egészen 16 játékosig játszható arcade bajnoki mód,amit teljesíthetünk csapatban vagy egyedül harcolva. Saját vagy kedvenc bunyósunkkal.

...THIS IS HOW.

( A 2. és 3. kép az IGN tulajdonában van)
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
5. Richard  PlayStation.Community tag
2010.05.24. 11:31:47
LV5
Ezt jól összeszedted, kösz :)
2010.04.03. 17:26:29
LV1
Az elöző részt csak demo-ban próbáltam,és nagyon tetszett,szerintem ezt a 2010-es részét biztosan megveszem.
PSN: HUNGARYkuszi - vegyél fel!
2010.04.03. 15:00:27
LV1
Válasz 2. Oliv3r üzenetére:
Már most látni,hogy az eamma lényegesen jobban van összerakva grafikailag,viszont darabosabbak a mozgások,szerintem a ufc a legjobb mma stuff,függetlenül a papír nézőktől!:)
2. Oliv3r  PlayStation.Community tag
2010.04.03. 14:55:38
LV3
hát köszi az infót, nem gondoltam ennyi újítás lesz. eddig nem is nagyon érdekelt az új rész, mert úgy tűnt pűr új harcos és kész...
hát-hát még kíváncsi vagyok a EA MMA mit produkál és majd úgy választok.
PSN ID: Oliver900303
2010.04.03. 14:48:58
LV1
Már nagyon várom a gammát,előzőbe már nem volt ellenfél!
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV2
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
1869 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Chris Chao
Fórumhozzászólások száma:
554 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
104 db
Utolsó belépés:
2015.07.13. 21:46:51
Regisztráció ideje:
2010.02.03. 15:05:05
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea