PlayStation.Community Blog ›› Gulandro

4 hozzászólás

2010.03.18. 18:54:51

Utolsó hozzászólás: Siela

2010.03.19. 20:06:39

Megosztás
Értékeld a blogot!
Első benyomások #16 - RB, 50C:B, A3:TNW, X:WP, FR, J2R, AT, VH

Jelen bejegyzésünkkel már-már majdnem szinkronba kerültek a szerzeményes-benyomásos bejegyzéseim. Micsoda öröm. Sajnos nem minden játék kipróbálásáig jutottam el különböző okokból, de ahogy mondani szoktam, előttünk az élet. Különösen akkor jutott ez eszembe mikor este egy hosszú bejegyzést írtam és aztán a blog engine hibájából elveszett (ha nem adsz címet neki akkor mindegy, hogy mit teszel, mintha nem is lenne). Talán jobb is, röviden summázva: ne nézzétek meg a Ninja Assasint. És ha már nindzsák:
Red Baron
Alapvetően egy borzalmas élménnyel gazdagodhat a bátor játékos, ami azért pedzeget kelleme hangulatokat. Nézzünk szembe a tényekkel, még akkor is jobb a korábban kipróbált VH1-es (nem zenei adó) szmiulátornál, hogyha kb a Shogun's Blade szintjén van. Videó sincsen róla...annyira hardcore.
http://i487.photobucket.com/albums/rr239/ps3evolved/...

50 Cent: Bulletproof
Attól a perctől kezdve, hogy a játék elindult kacagtam, de hogy a könnyem kicsordult. Van ennek a játéknak egy komoly vetülete, például az hogy jó és hogy miért jó, de erre majd az ismertetőben térnék ki. Lényegében én mindig is bírtam ezt az arcot, már akkor kezdett ebbe a zenélésbe amikor a legtöbb helyen már gáz volt. Jelzem, hogy én Apostol-Eminem-Therion világban nőttem fel.
Atlantis 3: the New World
A sok helyen Beyond Atlantis 2 néven ismert játék egy ízig-vérig kalandprogram. Mesés helyszínek, mosolyogtató helyzetek és az egész olyan megint mint egy megelevenedő jó kalandfilm. Szeretem a kifejezést puffogtatni, hogy mikor ilyen játékkal játszom olyan részei mozognak az agyamnak amiről azt hittem már rég elhaltak a pergőtűzben.
Xena: Warrior Princess
Erőteljesen doromboltam ettől a játéktól. Le sem merem írni mennyire is tetszik, első nekifutásra végig is vittem volna, hogyha nincsen este randim. Erőnek erejével kellett magam elvonni előle. Pedig a grafikája bizony az okádásra ingerlő PS1, rezgő felületekkel és otromba háromdében, de ezzel együtt is (wait for it) szép. Meg kurva jól játszható is, ha már egyszer fanatsyban mesterlövészkedhetünk(!!!) kedvünkre. Előzetes 7:15-nél, addig klasszikus '90-es évek amcsi reklámok. Megéri a babrát. :D
Free Running
Az ilyen sportjátékokat mindig nagyin tudom tisztelni. Nem adnak ki belőle évente egy kicsit újabbat, általában évezredenként egy sportágból egyet. Igaz, hogy nincs olyan tökös körítése mint a Mirror's Edge-nek, de legalább megtudunk erről a sportról sok mindent. Például, hogy kurva jó zenéi vannak a párizsi undergroundnak és hogy mi azt szeretjük, pedig nem is hittük volna.
Jak 2 Renegade
Kicsit furcsának tartom az irányt amibe elvitték ezt az ugri-bugri játék folytatását. A GTA és párhuzamos Ratchet and Clank elemek nagyon idegen testek itt és a történetmesélésben is akadnak döccenések. Két éves kihagyás hirtelen, ami után Jak már beszél is. Előbbiről tudom, hogy a Daxter című psp játék tartalmazza a "hiányzó éveket", de az utóbbit és ezt az egész új ízt nem tudom igazán hová tenni. Nem rossz, egyáltalán nem, sőt. Csak nagyon nem ezt vártam.
Alien Trilogy
Félreértés ne essék, nem akartam magam ijesztgetni ezzel a játékkal. az érdekelt tényleg, hogy van e, lehet e hatása egy relatíve régi játéknak. A technikailag valahová a DOOM és Dark Forces közé pozicionálható játék komplex, sötét és ... bizony mondom ... atmoszférikus. Nem igazán tudtam kivenni a bevezető videóból, hogy mi akkor most Ripley vagyunk e (elvileg...), de rögtön hangulatba hozott. Szeretem ezeket a lényeket és a mozgásdetektor még mindig a leghangulatosabb dolog égen, földön és az űrben is.
Van Helsing
Még mindig filmes mezőkön bóklászva a kellemes Devil May Cry homageként működő adaptáció kellemes meglepetésként ért. Nagy flessek a játék közben behozható vicces kódok amikkel színpompás főhőst, óriás fegyvereket vagy Mátrixig lecsupaszított grafikát csalhatunk ki. Ez a filmes játékok... mindig ezt teszik velem. *sóhaj*
Marad még egy kis helyünk...hmm. Ilyenkor szoktam siránkozni, hogy egyszer véget ér a Ps2 korszak vagy hogy micsoda emberek is vannak a világon. Tényleg nagyon várom a Peace Walkert amúgy. Végigvittem néhány PS3 játékot mostanában (Heavy Rain, God of War 3) és bár megértem miért lehet szeretni őket, velem egyik sem vetetett gépet. Hiába, marad a PS2 és ami még PSP-re lesz (pl. a Blazblue, amit nagyon várok). A Rammstein és Combichrist hangulatú héten egy idevágó kis dallal zárnám soraimat:
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
2010.03.19. 20:06:39
LV1
Válasz 3. Penge70 üzenetére:
Tudom, tudom más is mondta ezt már :/
De valamiért a szem-kéz koordinációm már nem a régi... már akkor sem volt az :(
3. Penge70  PlayStation.Community tag
2010.03.18. 20:39:25
LV22
Válasz 2. Siela üzenetére:
Tényleg egy picit nehéz volt, de szerintem különösebben nem volt gond ezzel:)
2010.03.18. 20:14:40
LV1
A Jak volt az a széria, aminek mindegyik ( oké, csak az első három résszel játszottam...) része sikeresen kihozta belőlem az állatot.

Én annyit más játéknál még nem káromkodtam... leszámítva talán a The Bard's tale-t.

Érdekes módon Ratchet-tel semmi bajom nem volt, mai napig imádom, időnként előszedem, próbálom összeszedegetni a hiányzó szedegetni valókat... de Jak... na tőle az első adandó alkalommal megszabadultam.
1. Penge70  PlayStation.Community tag
2010.03.18. 19:09:42
LV22
A legtöbb játékot én is toltam anno, és pl az Alien nekem is bejött:)
Érdekes, de a Jak II-vel én is igy voltam: furcsa váltás volt az első rész után
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV2
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
2665 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Szilágyi János
Fórumhozzászólások száma:
1 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
187 db
Utolsó belépés:
2011.10.11. 10:15:34
Regisztráció ideje:
2008.11.20. 10:13:13
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea