PlayStation.Community Blog ›› Hitmanson

29 hozzászólás

2010.03.06. 22:50:23

Utolsó hozzászólás: racskogabor

2010.03.07. 19:37:51

Megosztás
Értékeld a blogot!
Van ez a weboldal http://en.akinator.com/ eszméletlen megmutatja kire vagy mire gondoltál. Feltesz pár kérdéset és már dobja is a választ.
pl nekem kidobta Péterfy Borit és tényleg rá gondoltam.
Persze volt mikor tévedt de ezt elnézem mert ez csak egy program.
De jó móka engem szórakoztat.
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
29. racskogabor  PlayStation.Community tag
2010.03.07. 19:37:51
LV6
Hitler 12 kérdés. Árpád vezérnek azért kellett 21 kérdés. De tényleg jó móka.
28. Lara  beauty junkie
2010.03.07. 16:52:12
LV26
huh ezt imádom! :)
nagyon frankó.
27. gibsonmate  PlayStation.Community tag
2010.03.07. 13:54:17
LV4
Válasz 26. harangkrisz üzenetére:
ez elég csúnya x


Am nekem 2ből 2szer nem találta meg kire gondolotam.
98% of people think they're the other 2% °(ˇ_ ˇ)°
2010.03.07. 11:29:52
LV2
Válasz 23. tsabe üzenetére:
Ennyire ne reklámozd már, hogy mennyire le vagy maradva...
Niccse'
25. Cash0717  PlayStation.Community tag
2010.03.07. 09:55:48
LV6
nagyon-nagy!!! :D
Halál a húgypókokra!
24. Vitya  PlayStation.Community tag
2010.03.07. 09:39:10
LV2
ismerem, Randy Orton-t mindig megtalálja nekem
23. tsabe  PlayStation.Community tag
2010.03.07. 09:28:46
LV12
ez angol bammeg
PiPi
22. kovati  PlayStation.Community tag
2010.03.07. 09:28:19
LV18
Tényleg tud valamit, mert kitalálta, hogy Kratosra gondolok :)
2010.03.07. 08:55:30
LV5
Válasz 12. Hitmanson üzenetére:
Én gumi nélkül is.
MoH PSN: ikszboksz; minden más PSN: FaJani
20. Noname21  PlayStation.Community tag
2010.03.07. 08:40:29
LV13
Válasz 19. Noname21 üzenetére:
3-ból 3om.
jól tolja.
19. Noname21  PlayStation.Community tag
2010.03.07. 08:29:04
LV13
bazz eltalálta,nagyon fáni.
18. Feles  Feles
2010.03.07. 08:05:15
LV14
Ja jó ezt ismerem. Jópofa.
Feles
17. belmont  PlayStation.Community tag
2010.03.07. 05:06:21
LV4
végül csak kitalálta loco roco-t :)
F.U.
16. belmont  PlayStation.Community tag
2010.03.07. 05:02:45
LV4
nekem kifagyott. vagyis a kérdéseire egyértelmű nem volt a válasz és egy pár kérdés után csak a fehér szövegbuborék maradt ott :)
F.U.
15. titus6  PlayStation.Community tag
2010.03.07. 01:15:03
LV5
Ez nagyon tetszik. Már vagy fél órája szórakozok vele:)
2010.03.07. 01:05:21
LV9
LeBron James faszán kijött :D
2010.03.07. 00:41:32
LV2
Válasz 12. Hitmanson üzenetére:
Oké, de ezt múlt héten is kint volt...
Niccse'
12. Hitmanson  PlayStation.Community tag
2010.03.07. 00:19:12
LV2
Válasz 10. harangkrisz üzenetére:
Pamela Anderson is régi mégis megb***nám persze csak gumival XD
11. metadata  PlayStation.Community tag
2010.03.07. 00:11:53
LV15
Válasz 10. harangkrisz üzenetére:
Viszont nagyon ügyes!
FatHead
2010.03.07. 00:10:21
LV2
RÉGGGGGGGGGIIIIIIIIII!!!!!
Niccse'
9. mrbrodix  PlayStation.Community tag
2010.03.07. 00:05:58
LV7
Valamint másodszorra kitalálta Bill Gates-et.
8. mrbrodix  PlayStation.Community tag
2010.03.07. 00:02:51
LV7
Nekem kitalálta először Harry Potter-t, aztán Aragorn-t, végül pedig Vegeta-t O.O
7. Chester013  Lelkes Amatőr
2010.03.06. 23:38:19
LV3
Yunát és Alan Grantet (jurassic park) egyből kitalálta. De azután egyet se...
6. rajden  PlayStation.Community tag
2010.03.06. 23:38:01
LV6
Én is ismerem már egy jó ideje. Egyébként kitalálja saját magát is :D
"Fighting was the only thing..."
2010.03.06. 23:32:07
LV1
nagyon jo, en is par napja fedeztem fel, es ki is talalta Cole MacGrath-ot...eppen inFamous-oztam:)
PSN ID: baaloo87
4. wmartin  PlayStation.Community tag
2010.03.06. 23:29:24
LV15
kitalálta a Doktort :)

Ismerem kb 1 éve. Jóféle.
Bow ties are cool !
2010.03.06. 23:04:03
LV1
Ezt már ismerem, tényleg elég ügyes!
Invaders Must Die
2010.03.06. 23:00:16
LV9
PÁÁÁSSSSSZMNEG ÉS ELTALÁLTA!!!

http://en.akinator.com/imgs/attitudes/akinato[...]
Szebb jövőt!
2010.03.06. 22:56:00
LV9
Egyet sem talált el.

Nikki Benz helyett Yvonne Strachovsky-t hozta ki, bár mind a kettő jó lenne:D
Szebb jövőt!
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV2
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
1624 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Balázs
Fórumhozzászólások száma:
251 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
193 db
Utolsó belépés:
2019.12.08. 22:49:32
Regisztráció ideje:
2008.11.02. 19:41:32
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea