PlayStation.Community Blog ›› hajdugabor

57 hozzászólás

2010.02.22. 12:08:37

Utolsó hozzászólás: kluft

2010.02.23. 13:37:15

Megosztás
Értékeld a blogot!
A következő levelet egy magyar tévénéző írta a BBC-nek nehezményezve az Eurovíziós Dalfesztivál kommentátorának ténykedését. Nem is ez az érdekes, hanem, hogy milyen szórakoztató módon foglalja össze a magyarok történelmét:*
Kedves Uram!
/Ön május 21-én, szombaton este, a BBC televízió közvetítése alatt, az Eurovíziós Dalfesztivál pontozásakor ekként kommentálta a versenyben résztvevő NOX nevezetű magyar együttest: "8 pont a cigányoknak, vagy 5 pont a cigányoknak"./
Ezúton szeretném felhívni szíves figyelmét, hogy mi, magyarok, nem vagyunk cigányok, és ezt most azonnal ki is kérem magamnak, tizenöt millió nemzettársam nevében is. Úgy gondolom, egy újságíró legnagyobb hibái közé a tájékozatlanság, vagy a rosszindulat tartozik, és mivel nem tudom, Ön melyiket gyakorolta az említett szituációban, ezért néhány gondolatot megosztanék Önnel.
A magyarok valóban, a cigányokhoz és még a jelenleg Európában élő nemzetek 90%-ához hasonlóan Ázsiából származnak, ám ez nem jogosítja fel Önt, hogy ilyeneket mondjon. Nagy-Britanniában is élnek, a magyarországi cigányok számarányánál jóval magasabb százalékban afrikaiak, ázsiaiak (köztük cigányok!), még sem fogja nálunk senki se az angolokat például leniggerezni.
Legelőször is, jobb, ha tőlem tudja, hogy a gatyáját, a nadrágját is nekünk, magyaroknak köszönheti, amelyeket nap mint nap felvesz. Ugyanis, ha a nadrágot és a fehérneműt (sok minden más rendkívül praktikus, mai használati tárgyunkkal egyetemben, amely származását már nem tartjuk számon), előbb átmenetileg a magyarok ősei, a hunok, majd pedig véglegesen a magyarok nem hozzák be kontinensünkre, Ön valószínűleg skót szoknyában járna be a stúdióba szerkeszteni. Ami végül is nem lenne különösebben baj (én is akarok már évek óta szerezni egyet), de jó tudomásul venni.
Kecskedudán játszani mi is tudunk, legalább olyan régen és legalább olyan ügyesen és szépen, mint Önök, akár hiszi, akár nem. Annak is utána nézhet nyugodtan, milyen volt a kézműves kultúránk olyan ezeregyszáz éve, mikor megjelentünk Európában, és össze is hasonlíthatja az ugyanilyen korú, Brit-szigeteki leletekkel: nagyot fog csodálkozni az "ázsiai" szépérzék és a három éves kisgyerekek primitív ábrázolásmódját tükröző nyugat-európai "kultúra" közti különbségen.
Tudósokban, feltalálókban, zeneszerzőkben, művészekben mi is eléggé jól el voltunk, vagyunk eresztve: személy szerint én talán csak a jó öreg Will Shaxie-t irigylem egy kicsit Önöktől, de ezzel sokan mások is vannak így.
Katonának mindig is kiválóak voltunk, és tengerésznek is simán megfelelnénk: tessen szíves lenni beütni a netes keresőjébe ezt a két szót: Miklós Horthy. Melózni is szerettünk és tudtunk mindig is. Úgyhogy csak ennyit egyelőre a civilizációs párhuzamokról.
Nemzetünk őstörténetéből nekünk is vannak az Önökétől talán jóval régebbi, és legalább annyi valóságtartalommal bíró, de ugyanolyan szép és misztikus legendáink, mondáink, regéink, legalább akkora mennyiségben, csak talán mi nem harsogjuk úgy tele vele a világot, de ugyanúgy szeretjük őket. (Példának okáért van egy mondánk, egy László nevezetű királyunkról, akit a Római Katolikus Egyház (jaj, tudom: az Önök államvallása, az anglikán, szívből nem kedveli őket!) a szentjei közt tart számon, aki egyszer fogta magát, és a csatabárdjával széthasított egy hatalmas sziklát, amiből víz fakadt, és a katonái nem haltak szomjan. Egyszerű mezei csatabárd volt, nem egy Excalibur-varázskard, de szíve mélyen Ön is beláthatja, hogy ettől bűvészmutatványtól nemhogy Arthur királynak, de még a jó öreg Merlin Mesternek is leesett volna az álla.)
Ha már királyoknál tartunk, szeretném Önnel tudatni, hogy nem a Habsburgok voltak a magyarok egyedüli, első és utolsó királyai. Ezzel a megnevezéssel, hogy király (king) pontosan 1000-ben került a magyar trónra az első. (Szent) Istvánnak hívták, és annak a dinasztiának a tagja volt, amelyet Árpád háznak hívnak, és amely (pfúj, már megint a piszkos pápisták!) hét (7!) szentet adott eddig az Anyaszentegyháznak. 550 esztendeig uralkodtak a magyarok felett, ha a női ágat is beszámoljuk (Anjouk, Luxemburgiak, Jagellók, plusz Hunyadiak). Mindazonáltal, fejedelmeink már 1000-nél előbb is voltak, akik tulajdonképpen királyok voltak, viszont most Atillára, a világtörténelem talán legnagyobb uralkodójára nem térnék ki, de nekem elhiheti, van közünk hozzá. (Talán, az Ő iránt érzett ősi gyökerű, genetikai kódolású nyugati irigység és gyűlölet csapódik le akként még a 21. században is, ahogy lecigányozza a magyarokat.) Mellékesen, ennek az Árpád háznak (és a többi magyar dinasztiának is) volt egy csomó kitűnő uralkodója, talán jóval nagyobb arányban, mint Anglia, vagy bármelyik európai nagyhatalom uralkodóházaiban. Ők is jártak például a Szentföldre kereszteskedni, és nekik is általában rendcsinálással kellett kezdeni, amikor hazatértek.
Aztán.
Volt egy gyönyörű és gazdag országunk, kb. akkora, mint Nagy-Britannia, ahol még a 15. században is kb. annyian éltek, mint akkor az Ön hazájában. Pedig már ekkor túl voltunk az első magyar holokauszton, amelyet a mongol horda követett el ellenünk, kiirtva minden második akkor élt magyar embert. (Hogy most miért nincs nagy és gazdag országunk, annak kérem, nézzen saját maga utána: az I. világháború végénél kutakodjon, majd menjen a tükörhöz, és mint brit, köpje szembe magát!) Bizonyára, szerencsésebbek lettünk volna a történelmünkkel is, ha szigetország vagyunk, de sajnos nem vagyunk azok, és itt Európa keleti határán ez soha nem volt túlzottan kifizetődő. Így ahelyett, hogy idióta trónviszálykodással, vagy a harmadik világ kirablásával töltögettük volna el az évszázadainkat, ezer évig szinte egyfolytában honvédő háborúkat vívtunk. Az említett mongol iszonyat után nem sokkal már az akkori világ következő szuperhatalmával viaskodtunk 300 esztendeig.
Tudom, nem szerencsés, a "mi lett volna, ha Önök vannak a mi helyünkben" kérdés feltevése, de tudja, van egy olyan érzésem, hogy olyan ország, hogy Anglia, már vagy ötszáz éve nem létezne, és lelki szemeimmel látom az Önök számtalan, gyönyörű, ódon várait, ahogy a török tüzérség mindössze félórás pergőtűzzel füstölgő kőhalommá változtatja át őket. Ilyen előzmények után kerültünk a már említett Habsburgok "védőszárnyai" alá, akik hasonlóan gondolkodhattak rólunk, mint Ön, mert csak ártottak nekünk. De pár száz év után ők se bírtak velünk, és névleg elismertek egyenrangúnak magukkal, és visszább is vettek a szemétkedésből, úgyhogy egy kicsit már kezdtünk is testesedni, mint a fejlődésben visszamaradt, éhező kisgyerek, akinek végre jó sora lett. Ekkor jött az I. világháború, amelyet egy sor, ugyanolyan mértékben szarházi nagyhatalom (köztük Anglia) robbantott ki, és amelyet a Monarchián belül a magyar kormány a legvégsőkig ellenzett. (Kérem, menjen újra a tükörhöz...) A II. világháborúban, mivel a megmaradt Kis-Magyarország nem Anglia és Franciaország között, hanem a III. Birodalom és a Vörös Birodalom között feküdt (ráadásul ezek még puszipajtások is voltak '39 és '41 között), ezért nem az Önök szövetségesei lettünk, és a bolsevistákból se kértünk (már ismertük őket 1919-ből!), viszont kis és meggyalázott országként rettenetesen ijedőssé váltunk, így a nagy és erős Németország mellé álltunk. Németország ellenségeit (köztük Önöket) azonban nem gyűlöltük, nem akartunk ártani nekik, sőt még több tízezer lengyelt is megmentettünk a náciktól (szeretnek is a lengyelek bennünket). Mellesleg, az 1944-es németek általi megszállásunkig az Önök országa és Svédország mellett a miénk volt az európai zsidóság egyetlen mentsvára Európában. Közben, noha egyetlen puskalövést sem adtunk le brit állampolgárokra, Önök gátlástalanul idejöttek a rohadt bombázóikkal, több tízezer magyar ártatlan civil életét kioltani. (Mellesleg nem adtuk a bőrünket olcsón: a Magyar Királyi Légierő és a légvédelmünk 1944-45-ben több mint 400 angol és amerikai bombázót amortizált le jóval jótállása lejárta előtt, gondolom, többek között ezért is vagyunk cigányok.) Ez azonban még nem volt semmi ahhoz képest, ahogy a mindig is nyugati értékrenddel bíró Magyarországot, az Önök Churchillje, néhány üveg orosz vodkáért és kaviárért cserébe, eladott bennünket Sztálinnak és a bolsevizmusnak Jaltában. (Embert barátjáról ismerni meg, ez Önökre is vonatkozik.) Talán ennyi történelem egyszerre elég lesz Önnek, a kommunizmus és korszakának bemutatása nagyon hosszadalmas lenne, ráadásul azt érezni kell a saját bőrön, hogy milyen kellemes. (Ön soha nem élt diktatúrában, igaz?)
Így csak annyit még, hogy a legutóbbi hatvan évben még ráadásul szinte állandóan gazemberek, kóklerek és idióták vezetnek bennünket, de ezért mondjuk mi is felelősek vagyunk. Nos, kedves Mr. Wogan! Látja, ezért vagyunk mi ilyen szegények, szerencsétlenek és lealázottak. Ezért lehet belénk rúgni még egyet, azzal hogy cigányoknak neveznek bennünket. De visszatérve az Eurovízióhoz. Azért a NOX-os "cigánylány" helyes csajszi volt, nem igaz? Kicsit verte a díszes mezőnyt! Még az izraeli "bombázót" is. (Jujj, mit nem mondok!) Simán befért volna – anno – még a Spice Girlsbe is, és még egy kicsit dobott is volna rajtuk, igaz?
Ha nem hallott volna még róla, itt Magyarországon van ám szép lány bőven, az emberek pedig végtelen jámborak és barátságosak. Jöjjön el egyszer! Majd megtapasztalja a közmondásos magyar vendégszeretetet, és jókat ehet-ihat is majd nálunk (nekünk ugyanis van konyhai kultúránk: az ételeink ehetőek és határozottan finomak, az italainkat pedig nem rozsból, krumpliból, cukornádból és egyéb szarságokból főzzük, hanem édes gyümölcsökből. Sőt, sört is megtanultunk főzni, ha pedig a bort kedveli, hát abból eleve magasan jobbak vagyunk.) Itt, Magyarországon pedig az amerikai hülye "kaukázusi típusú" embereket fog látni: nem tehetünk róla, arról a környékről származunk.
Nem lehet mindenki hórihorgas, csámpás, vörös hajú, lófejű, szeplős és csúnya, és hál' Istennek, mi fél óra napozástól nem kapunk bőrrákot. Kérem, gondolkodjon el ezeken a dolgokon, mielőtt még egyszer ilyen ostobaságokat mond, főleg, ha azt egyenes adásban teszi. Ha pedig gyűlöl bennünket, hát az legyen élete legnagyobb orgazmusa.
Blog hozzászólások
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
57. kluft  PlayStation.Community tag
2010.02.23. 13:37:15
LV8
Válasz 56. Bula üzenetére:
A valentin napra én is sz*rok, bár sajnos a legtöbb magyar nem...
Semper Fidelis
56. Bula
2010.02.23. 13:11:36
LV10
Válasz 55. kluft üzenetére:
Mert szarnak a valentin napra.
Tömören ennyi, ha elég ez a szemléletes példa. De ha gondolod kifejthetem bővebben is - bár éppen az F1 Championship Edition-t tolom, nekiálltam egy fulltávú versenynek hardon, hátulról kezdve. Ez minimum egy óra. Aztán' meg vár a Bayonetta.
Persze fél szemem itt.
TROLL VOLTAM, MEGSZOPTAM.
55. kluft  PlayStation.Community tag
2010.02.23. 12:58:56
LV8
Válasz 54. Bula üzenetére:
Miért gondolod úgy, hogy ezerszer tradicionálisabbak mint mi?
Semper Fidelis
54. Bula
2010.02.23. 11:23:13
LV10
Válasz 27. kluft üzenetére:
Tudtam. És azt is tudom, hogy a cigányok ezerszer tradícionálisabbak, mint mi.
TROLL VOLTAM, MEGSZOPTAM.
53. sinkacusan  PlayStation.Community tag
2010.02.23. 11:15:19
LV1
Válasz 30. eszg_ üzenetére:
"És nem, Akármilyen Szilvia nagyon nem fért volna bele a Spice Girlsbe..."

- Igaz a Spice Girlbe túl jó lett volna!
Loading...
52. gabe83  PlayStation.Community tag
2010.02.23. 07:33:38
LV21
Válasz 43. eszg_ üzenetére:
Nem baj, mi meg a te zenei ízléseden és blogbejegyzéseiden röhögünk. Így kerek a világ. :-)
51. kluft  PlayStation.Community tag
2010.02.22. 21:55:47
LV8
Válasz 47. kobe üzenetére:
Persze, és én is erre akartam kilyukadni, miszerint ha a származásodat helytelenül ítélik meg mások akkor azt általában sértőnek érzed.
Semper Fidelis
50. kobe  PlayStation.Community tag
2010.02.22. 21:34:27
LV11
Válasz 43. eszg_ üzenetére:
nem az a nem vicces, hanem ahogy megnyilvánulsz az ilyen híreknél
mintha valami rákos fertő lennénk
túlzásba viszed ezt az angolnyalizást
49. kobe  PlayStation.Community tag
2010.02.22. 21:31:18
LV11
én mondjuk nem akarnák anuka babakék szökőkútjának kutája mellett lakni egy lakókocsiban
48. kobe  PlayStation.Community tag
2010.02.22. 21:28:44
LV11
Válasz 41. gabe83 üzenetére:
Mel C úgy néz ki mint egy fiú
Emma Bunton egy dagadt labda, akinek ráadásul hangja sincs, ha magyar lenne, ne félj eszg_ már ezer karakterben lehúzta volna
Mel B addig volt jó, míg meg nem jelentek róla aktfotók
Victoria jól néz ki, és Geri is tudott jól kinézni, de már nem azért, de a vak is látja, hogy Szilvi sokkal szebb, sokkal jobb nő, hangja meg egyedül Mel C-nek volt, szóval ez se szempont
47. kobe  PlayStation.Community tag
2010.02.22. 21:22:03
LV11
Válasz 46. kluft üzenetére:
nem a cigány a sértő, tegyük tisztába, hanem az hogy ez nem igaz
a német se sértő önmagában, én mégis rossz néven veszem, ha a Balatonon lenémeteznek, mint ahogy szoktak
egyébként Angliában a gypsy mást jelent, mint nálunk, lásd Blöff - ezután döntse el az ember, hogy sértő vagy sem
46. kluft  PlayStation.Community tag
2010.02.22. 20:34:23
LV8
Válasz 38. Kazama_Jin üzenetére:
Jó "kiugratás" volt, látod, wallace sértőnek találta már csak a kérdést is.
Semper Fidelis
2010.02.22. 19:01:50
LV5
Válasz 44. Madcoyot üzenetére:
bevallom, nem néztem a nick-eket, míg a kommenteket olvastam, így nem akartam senkinek konkrétan címezni.
Igazad van abban, hogy sajnos sok ember sajnáltatja magát. De bízom abban, hogy hozzám hasonlóan, sokaknak nem jó ez a gúnya.
Sex - Game - Rock'n'Roll!
44. Madcoyot  PlayStation.Community tag
2010.02.22. 18:32:28
LV1
Válasz 39. Ponty_88 üzenetére:
àtnèzve a kommenteket rajtam kivul màsnàl ez nem merul fel tehàt bàtran cìmezhetted volna nekem.
Egyèbbkènt a tartalmi rèszèvel (bàr mem ùgy tünhet ezek szerint) teljes mèrtèkben egyetèrtek csak a stìlust èreztem nèhol nyavajgòsnak.
Az pedig tàvol àlljon tölem,hogy minden honfitàrsamat önsajnàlònak titulàljam bàr ha öszintèk vagyunk sajnos sokakra igaz.
Ès vègkèpp nem àllt szàndèkomban senki önèrzetèt megbàntani.
Mellesleg akinek nem gùnyàja nem kell belebùjni.
43. eszg_  Szerkesztő
2010.02.22. 18:18:53
LV13
Kapcsoló mechanikának hívom. Elég egy kellően arrogáns, popkultúrális adalékokkal színesített kijelentés és "katt" az emberek agyában máris átfordul a kapcsoló és máris páholyból nézhetem, hogy a júzerekről miképp foszlik le az önkontroll utolsó darabkája is.

De kobe-nak igaza van, most már korántsem olyan vicces, mint régen, kezd vészesen elfásulni az egész. Ki kéne találni vmi újat.

Írjak rébuszokban vagy illesszem oda minden hsz végére a "bazmeg" szót? Döntések, döntések...

eszgé a provokátor
Jól vagyok, nagyon köszönöm.
2010.02.22. 18:00:18
LV2
Megint megy az önfényezés és a picsogás. Az hogy nélkülünk most török uralom lenne egész európában az azért túlzás. Arról meg valahogy nem tett említést a levélben hogy nem egyedül védtük meg európát, hanem az osztrákok is pumpálták a pénzt ezerrel a védműveink kiépítésébe. Ne a múlttal példálózzunk, hanem mutasd meg te hogy mennyire vagy faszagyerek.
ÉS a csajban valóban van némi cigányvér szvsz. Spice Girlsbe jobb pillanataiban belefér
A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka.
41. gabe83  PlayStation.Community tag
2010.02.22. 18:00:01
LV21
Válasz 30. eszg_ üzenetére:
Mel C? Pfff
Emma Button? Nem rossz, de magyar viszonylatban nem kiemelkedő.
Mel B? Jó teste van/volt.
Victoria Beckham? Kezdetben nagyon vonzónak tartottam, mostanában elég hulladék.
Geri Halliwell? Ő még egész jó (volt).

NOX Szilvi egyértelműen jobb bármelyiküknél!
40. raoul
2010.02.22. 17:58:20
LV2
hülye angolok, angol hülyék.
egyébként igaz: ki nem szarik bele?
2010.02.22. 17:48:01
LV5
Vígh József reakcióját teljesen megértem, átérzem és magaménak is tudom. Most tudtam meg, hogy ez történt. Ha valóban "élcelődő", vagy rosszindulatú megjegyzés volt ez Wogan-tól, akkor bízom benne, hogy legalább bántotta a levél. (De szerintem le se szarta).

Pár kommentben olvastam, hogy "már megint ez a magyar önsajnálat". Sajnálom, hogy ti ezt vettétek ki a levélből. Sajnos a történelmi visszatekintés és V.József következtetései erre engednek következtetni, de amellett, hogy teljesen egyetértek V.Józseffel, én kikérem magamnak, hogy önsajnáló magyar vagyok (mert ezek szerint minden magyar önsajnáló, aki egyetért a levél tartalmával.) Ahogy Wass Albert mondta: az elmúlt évtizezekben, évszázadban néppé gyúrták a nemzetet. Csak rajtunk áll, hogy mi lesz az elkövetkező időszakban.

A politika sokat segíthet és ronthat is.
Addig azonban tuti nem lesz fellendülés, amíg a magyar mezőgazdaság ennyire szar és elnyomott lesz(kvótát kell venni, hogy árulni lehessen a terményeket??? én így tudom. Vicces. Ebben a külföldiekkel nem versenyezhetünk). A vállalkozásoknak nyereségük után is adózni kell... Valszeg ezért nincs annyi nyereséges vállalkozás papíron.. Na de mindegy.

A lényeg, hogy minden "élcelődő" külföldi KAPJA BE!
Sex - Game - Rock'n'Roll!
38. Kazama_Jin  PlayStation.Community tag
2010.02.22. 17:15:00
LV6
Válasz 22. wallace üzenetére:
bocs, nem akartalak megsérteni ezzel
37. kobe  PlayStation.Community tag
2010.02.22. 17:13:18
LV11
Válasz 35. egonauta üzenetére:
nekem aztán nem
36. Madcoyot  PlayStation.Community tag
2010.02.22. 17:11:56
LV1
csa attòl àll fel a ször a hàtamon,hogy a kesergös jò magyar önsajnàt ebböl sem maradhatott ki
2010.02.22. 16:50:26
LV3
Válasz 33. kobe üzenetére:
És az mekkora baj lenne, mi?
34. kobe  PlayStation.Community tag
2010.02.22. 16:39:30
LV11
Válasz 30. eszg_ üzenetére:
nem akarok rossz vért szülni, de kezd kicsit unalmas lenni amit csinálsz
33. kobe  PlayStation.Community tag
2010.02.22. 16:35:59
LV11
az kimaradt, hogy ha mi nem lennék, most Ny-Európában mecsetbe járatnák a kölykeiket imádkozni
32. metadata  PlayStation.Community tag
2010.02.22. 16:34:35
LV15
Válasz 30. eszg_ üzenetére:
" És nem, Akármilyen Szilvia nagyon nem fért volna bele a Spice Girlsbe... "

Ezt ugye nem mondod komolyan :D Most a dekoratív részére gondolok a dolognak.
FatHead
31. kobe  PlayStation.Community tag
2010.02.22. 16:33:31
LV11
haha, végre valami kis lazaság és jó humor :)
így kéne ezt előadni mindig
30. eszg_  Szerkesztő
2010.02.22. 16:25:48
LV13
Ömmm ezzel a szerencsétlen matyópop csapattal nem jó pár évvel ezelőtt blamáltuk magunkat le? Vagy megint elindultak vagymi?

Terry Wogan egyébként szerepel egy Franz Ferdinand dalszövegben, ami hozzávetőleg 2000× ütősebb dolog, mint idióta leveleket küldözgetni idióta műsorokkal kapcsolatban. És nem, Akármilyen Szilvia nagyon nem fért volna bele a Spice Girlsbe...
Jól vagyok, nagyon köszönöm.
29. HUN_GERGO  PlayStation.Community tag
2010.02.22. 16:23:47
LV15
Sajnos ez van... így ítélik meg Magyarországot. És ezt vajon kinek köszönhetjük?
28. kluft  PlayStation.Community tag
2010.02.22. 16:12:50
LV8
Amúgy szánalmas a BBC reagálása, még hogy játékos élcelődés, aha...
Semper Fidelis
27. kluft  PlayStation.Community tag
2010.02.22. 16:10:13
LV8
Válasz 5. Bula üzenetére:
Akiben van legalább egy csepp jóérzés a hazája iránt, mert a magyar kultúra és az ehhez kapcsolódó szokások, népi hagyományok nem egyenlőek a cigány kultúrával... Nem tudtad?

Semper Fidelis
26. BenyoBoy  PlayStation.Community tag
2010.02.22. 15:58:45
LV17
10 év múlva még igazuk is lesz.
A retrót nem látni, érezni kell!
25. wallace  Dark Passenger
2010.02.22. 14:57:05
LV18
Válasz 24. hajdugabor üzenetére:
Igen, az jó.:)
24. hajdugabor  PlayStation.Community tag
2010.02.22. 14:48:50
LV5
Válasz 16. wallace üzenetére:
Nekem a levél stílusa tetszett igazán, nem is a tartalma.
.................................................
23. hajdugabor  PlayStation.Community tag
2010.02.22. 14:47:30
LV5
Válasz 19. Kazama_Jin üzenetére:
Ezt légyszi ne itt!!!
.................................................
22. wallace  Dark Passenger
2010.02.22. 14:04:03
LV18
Válasz 19. Kazama_Jin üzenetére:
Hülye, együgyű kérdéseket magadnak tegyél fel, és hátrébb az agarakkal.
21. sinkacusan  PlayStation.Community tag
2010.02.22. 13:32:45
LV1
Piros pont a levél írójának! ;)
Loading...
20. ps2true  -A LEGNAGYOBB-
2010.02.22. 13:29:01
LV24
Itt az ideje kikérni magunknak! ostoba angolok!
Playstation
19. Kazama_Jin  PlayStation.Community tag
2010.02.22. 13:16:54
LV6
Válasz 16. wallace üzenetére:
miért? te cigány vagy?
18. Kazama_Jin  PlayStation.Community tag
2010.02.22. 13:15:49
LV6
az angol hülyéknek még bacon-juk sem lenne nélkülünk.

noxos szilvi még véletlenül sem néz ki gippónak. egyébként tökre örülök, h normális ismert emberek is vannak városom szülöttei közt, nem csak olyanok mint a zuschlag, maunika(na ő aztán télleg c) vagy éppen garbai sándor
17. ALF22  Son of Liberty
2010.02.22. 13:07:42
LV26
Válasz 16. wallace üzenetére:
meg fényezni magunkat: magyaros vendégszeretet:)
16. wallace  Dark Passenger
2010.02.22. 13:04:52
LV18
Kicsit hisztizni is tudunk, mi magyarok.
15. TCr64EU  Choose life
2010.02.22. 13:02:45
LV22
Válasz 12. And1 üzenetére:
Nevetséges.

Ha valaki le"sötétangol"ozná az urat, csak úgy viccből, ahhoz vajon mit szólna?
"Mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!"
2010.02.22. 13:00:39
LV3
Válasz 13. ALF22 üzenetére:
Ott szűnne meg a BBC, ha ez megtörténne.
13. ALF22  Son of Liberty
2010.02.22. 12:57:54
LV26
Válasz 12. And1 üzenetére:
niggerezni is lehet?
12. And1  Jedi Guardian
2010.02.22. 12:48:55
LV8
Remélem nem gond, hogy beszúrom ide ( az oldal alján olvasható a BBC szűkszavú válasza): http://index.hu/kultur/media/bbcnx050615/
11. Ego007  Admirális Generális
2010.02.22. 12:48:37
LV10
Válasz 8. Mantra85 üzenetére:
Csak nekünk hasonlítanak ;)
10. Norbb  PlayStation.Community tag
2010.02.22. 12:42:44
LV13
Válasz 6. Ego007 üzenetére:
Ez nem a legjobb hasonlat , egy európai embert meg tudsz különböztetni egy ázsiaitól és a kreolt is a fehértől. Mondjuk egy japánt ,kínait, koreait már nem hiszem.
2010.02.22. 12:39:17
LV1
És ehhez hogyan fértél hozzá? Publikus? Különben elnézést kértek miatta?
Invaders Must Die
8. Mantra85  PlayStation.Community tag
2010.02.22. 12:36:48
LV1
gratulálok..és annak is aki szerint mindegy hogy őt minek nézik, gondolom neki meg mindegy hogy minek tartja magát..vagy nem tartja magát különbnek - lehetne ragozni :)
Ego007 - csak ők hasonlítanak valamelyest, nem ?
igyatok turmixot :)
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
LV5
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
3718 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Hajdu Gábor
Fórumhozzászólások száma:
1245 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
478 db
Utolsó belépés:
2020.02.19. 14:44:53
Regisztráció ideje:
2008.10.07. 09:59:55
Barátaim:

PlayStation®Network Online ID

PlayStation.Community Trófea